Νέα Σελήνη στον Κριό – Δυναμικές αλλαγές

Νέα Σελήνη στον Κριό

Νέα Σελήνη στον Κριό – Δυναμικές Αλλαγές

Η Νέα Σελήνη στον Κριό διαμορφώνεται στις 5 Απριλίου και ώρα 11.50.  Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αυτή η Νέα Σελήνη αποτελεί σημείο αναφοράς. Θεωρείται επομένως εξαιρετική για δυναμικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο δρόμο, να ξεκινήσετε μια νέα ζωή αλλά και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας κρατάει σε στασιμότητα. Παρόλο που κάθε Νέα Σελήνη σχετίζεται με νέα ξεκινήματα, η συγκεκριμένη στο ζώδιο του Κριού έχει μια ιδιαίτερη δυναμική που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Το σύμπαν αυτή τη στιγμή ανοίγει ένα διάδρομο ευκαιριών που μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο το μέλλον σας.

Νέα Σελήνη στον Κριό – Η θετική πλευρά της Νέας Σελήνης 

Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι μια εξαιρετική στιγμή για όσους έχουν ονειρευτεί να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλυτερο. Το φλογερό και δυναμικό ζώδιο του Άρη, βοηθά να απεγκλωβιστείτε από μη ρεαλιστικούς στόχους και να βάλετε τα θεμέλια που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να αδρανήσετε. Ξεκινήστε ακόμα και με κάτι πολύ μικρό και αφήστε το σύμπαν να φροντίσει για την συνέχεια. Μην διστάσετε ακόμα και να απαλλαγείτε από τοξικές σχέσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σας. Ο Άρης σας κάνει πιο θαρραλέους και σας δίνει τα απαραίτητα κίνητρα για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Νέα Σελήνη στον Κριό – Η αρνητική πλευρά της Νέας Σελήνης 

Ο συνδυασμός της Σελήνης και του Άρη είναι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που μπορεί να προκαλέσει οξυθυμία, επιθετικότητα και απώλεια ενεργητικότητας. Ο Κριός είναι ένα παρορμητικό ζώδιο που συχνά σπαταλά μάταια την ενέργειά του, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις που καθοδηγούνται από ματαιοδοξία, με τα ανάλογα δυσάρεστα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό λοιπόν να αποφύγετε ανεξέλεγκτες ενέργειες και ψευδαισθήσεις και να βασιστείτε μόνο σε λογικές και ώριμες αποφάσεις.

Δείτε ακόμα: Τελετουργίες Σελήνης – Πώς να πραγματοποιήσετε τις ευχές σας στη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο

Νέα Σελήνη στον Κριό – Όψεις Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα γεγονός που μπορεί να σηματοδοτεί δυσκολίες, ωστόσο βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Alferatz που θεωρείται ένας από τους πιο ευνοϊκούς αστέρες. Ο σταθερός αστέρας Alferatz στον αστερισμό της Ανδρομέδας διαθέτει χαρακτηριστικά του Δία και της Αφροδίτης και υπόσχεται πλούτο, δόξα, επαγγελματική επιτυχία και δημοτικότητα. Αυτό σημαίνει ότι η αρνητική επιρροή του Κρόνου – Πλούτωνα μετριάζεται σημαντικά. Ωστόσο τα καλά που υπόσχεται ο Alferatz σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του Κρόνου – Πλούτωνα, μπορούν να επιτευθούν μόνο με σκληρή προσπάθεια. Δεν πρόκειται να χαριστεί τίποτα σε όποιον κάτσει με “σταυρωμένα χέρια”.

Επιπλέον, η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον αστεροειδή Δήμητρα, έναν αστεροειδή που φέρνει μεγάλη τύχη και ικανότητα να ξεφεύγουμε από αρνητικές καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη σε τρίγωνο με τη Δήμητρα αυξάνει επίσης τον αισθησιασμό και γενικότερα την καλή αισθητική σε όλα τα πράγματα.

Νέα Σελήνη στον Κριό – Πώς επηρεάζει η Νέα Σελήνη τα Ζώδια

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αποτελεί την ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και την γκαρνταρόμπα σας. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε φόβους και ανασφάλειες και να αρχίσετε να υλοποιείτε τα σχέδιά σας. Αν είστε ελεύθεροι ένας νέος έρωτας μπορεί να έρθει στο δρόμο σας.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σας στέλνει μια θεϊκή τύχη που σας επιτρέπει να “μετακινήσετε βουνά”. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε ό,τι ονειρεύεστε ή να ολοκληρώσετε μακροπρόθεσμα σχέδια. Ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος είναι πολύ πιθανό.

Δίδυμοι

Το καινούργιο φεγγάρι στον Κριό σας επιτρέπει να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε τις κοινωνικές σχέσεις σας. Ρυθμίστε τις προτεραιότητές σας και ξεκινήστε να πραγματοποιείτε τις επιθυμίες σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες, και να βάλετε τις βάσεις για ένα καινούργιο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας νέος έρωτας για τους αδέσμευτους είναι επίσης πιθανά.

Λέων

Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την κορυφή και να απολαύσετε τη δόξα σας. Ωστόσο, καλό είναι να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά γιατί υπάρχουν εχθροί ή ανταγωνιστές που καραδοκούν. Αν νιώθετε έτοιμοι να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας στο εξωτερικό, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

Παρθένος

Με το καινούργιο φεγγάρι στον Κριό μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, αλλά και να μετατρέψετε οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση σε προσωπική ευκαιρία. Για να γίνει αυτό ίσως απαιτηθεί λίγη παραπάνω προσπάθεια, η ανταμοιβή σας όμως θα είναι εξίσου γενναιόδωρη.

Ζυγός

Το καινούργιο φεγγάρι στο πολικό ζώδιο του Κριού ίσως σας αποδυναμώσει κατά κάποιο τρόπο, ωστόσο το μεγαλύτερο λάθος σας αυτή τη στιγμή θα είναι να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες. Είναι καιρός να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας και να προχωρήσετε σε δυναμικές αλλαγές. Η στήριξη των αγαπημένων σας θα είναι πολύτιμη.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αποτελεί για σας μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξετε την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σας. Αν διατηρείτε μια σχέση ίσως προχωρήσετε σε συμβίωση ή δέσμευση ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα επαγγελματικό ξεκίνημα με μεγάλα οφέλη.

Τοξότης

Εξαιρετικά ευνοΪκό είναι για σας το καινούργιο φεγγάρι που σχηματίζεται στον Κριό. Τώρα μπορείτε να εκπληρώσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας και να ξεπεράσετε όποιο εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας. Μένει να κάνετε την πρώτη κίνηση. Μην ξεχνάτε ότι “ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει μ’ ένα βήμα”.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σας βοηθά να απαλλαγείτε από αναστολές και ταμπού, να ξεπεράσετε τον συντηρητισμό σας και να αναδείξετε μια άλλη πτυχή του εαυτού σας. Αν έχετε ήδη χαράξει μια στρατηγική, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την εφαρμόσετε.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας βοηθά να ξεπεράσετε φόβους και ανασφάλειες και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με θετική σκέψη. Αυτή η αλλαγή θα σας οδηγήσει στην επιτυχία και επιπλέον, θα φέρει πολλούς θερμούς υποστηρικτές στο πλευρό σας.

Ιχθείς

Το καινούργιο φεγγάρι στον Κριό, σας βοηθά να βρείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να λάβετε σημαντικά οικονομικά οφέλη από τρίτους. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι μην μπείτε στον πειρασμό της σπατάλης.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *