Ζώδια Εβδομάδας 8-14 Απριλίου 2019

Ζώδια εβδομάδας 8-14 Απριλίου

Ζώδια Εβδομάδας 8-14 Απριλίου 2019

Κριός

Η ερχόμενη εβδομάδα είναι σημαντική, καθώς θα επανεξετάσετε την πορεία σας και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Με την ανάδρομη πορεία του Δία από τις 10/4, μπορείτε να κυνηγήσετε τους στόχους σας, αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος.   Ίσως χρειαστεί να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ή να αλλάξετε το σύστημα αξιών σας, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα την ίδια μέρα, αφυπνίζει τη συνείδησή σας και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Έτσι θα μπορέσετε να κινηθείτε δυναμικά. Μια προσωρινή καθυστέρηση είναι πιθανή λόγω των δυσμενών όψεων του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Εύνοια αναμένεται στα αισθηματικά σας κυρίως το Σαββατοκύριακο.

Ταύρος

Η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 10/4, σας παροτρύνει να αναλύσετε τα οικονομικά σας και τα οφέλη που λαμβάνετε από τρίτους. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερα χρήματα, αποφύγετε δανειοληψίες ή πωλήσεις προσωπικών αντικειμένων γιατί θα το μετανιώσετε. Αντισταθείτε σε τέτοιους πειρασμούς, οπλιστείτε με υπομονή και σύντομα η ροή των εσόδων σας θα αυξηθεί. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα την ίδια μέρα, υποδεικνύει μια θαυμάσια εμπειρία μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αν μάλιστα είστε αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άριστες προοπτικές.  

Δίδυμοι

Με την ανάδρομη πορεία του Δία από τις 10 του μήνα, το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στις σχέσεις σας. Ίσως είναι καιρός να κάνετε τον απολογισμό σας ή να επανεκτιμήσετε την αξία μιας σχέσης που έχει τελειώσει. Δεν αποκλείεται επίσης ένας παλιός σύντροφος να εμφανιστεί αυτό το διάστημα (μέχρι τον Αύγουστο) στη ζωή σας. Εάν διατηρείτε δεσμό ή είστε παντρεμένοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείτε σε τυχόν διαφωνίες και να βρείτε λύσεις ώστε να βελτιωθεί η σχέση σας. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα την ίδια μέρα αποτελεί δίκοπο μαχαίρι για τα επαγγελματικά σας, καθώς μπορεί να σας φέρει μια σημαντική έμπνευση που θα σας οδηγήσει στην κορυφή ή αντίθετα να σας παρασύρει σε ουτοπικά σχέδια. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας που είναι αυξημένη αυτή την εβδομάδα. Οι τεταμένες όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο κατά την διάρκεια της εβδομάδας συνιστούν να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές υποθέσεις. Το Σαββατοκύριακο ευνοείται ο αισθηματικός τομέας και είναι πιθανή μια ρομαντική γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Καρκίνος

Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 10 Απριλίου στον τομέα της εργασίας σας. Δεδομένου ότι ο Δίας είναι ένας ευνοϊκός πλανήτης, ακόμα και στην ανάδρομη πορεία του μπορεί να σας φέρει σημαντική εύνοια ακόμα και με κάποια καθυστέρηση. Μέχρι και τον Αύγουστο έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, ενώ αν υπάρχουν θέματα που φαίνεται ότι έχουν “παγώσει” ίσως τώρα αρχίσουν να εξελίσσονται. Η περίοδος επίσης είναι κατάλληλη για να εφαρμόσετε αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας, προκειμένου να αυξήσετε την πελατεία σας ή να διακριθείτε. Καλό είναι να εξετάζετε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας, χωρίς ωστόσο να πιέζετε τις καταστάσεις. Εξάλλου, οι δυσμενείς όψεις που διαμορφώνει ο Ήλιος από τον τομέα της καριέρας σας με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 10 και 13 του μήνα, συνιστούν να είστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται επίσης στις 10, αυξάνει την ευαισθησία και τον ρομαντισμό σας, γεγονός που ευνοεί τις σχέσεις σας ενώ παράλληλα μπορεί να σας ανοίξει το δρόμο για ένα ταξίδι που ονειρεύεστε. Υποθέσεις που σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με το εξωτερικό καθώς και νομικές υποθέσεις θα εξελιχθούν θετικά. Η εβδομάδα τελειώνει με το τρίγωνο Ήλιου – Δία που πρόκειται να ανταμείψει γενναία τους κόπους που κάνετε στη δουλειά σας.

Λέων

Η ανάδρομη πορεία του Δία που ξεκινά στις 10 του μήνα, επηρεάζει τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και εγκαινιάζει μια περίοδο συναισθηματικών περιπετειών που θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο. Το διάστημα αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε νέες ρομαντικές σχέσεις, να αντιμετωπίσετε διλήμματα ή και να επιστρέψετε σε έναν παλιό έρωτα. Οι ευκαιρίες για ψυχαγωγικές δραστηριότητες θα αυξηθούν και οι πειρασμοί που θα σας περιβάλλουν θα είναι πολλοί. Οι εμπειρίες του παρελθόντος θα είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται επίσης στις 10, αυξάνει την ευαισθησία σας αλλά και την διαίσθησή σας, την οποία μπορείτε να επικαλεστείτε για να κάνετε μια επένδυση ή να υποκύψετε σε έναν πειρασμό. Προσοχή συνιστάται στα επαγγελματικά σας, καθώς ο Ήλιος διαμορφώνει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 10 και 13 αντίστοιχα, γεγονός που μπορεί να φέρει αυξημένες υποχρεώσεις στις οποίες δύσκολα θα αντεπεξέλθετε. Αν μάλιστα η εργασία σας σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με το εξωτερικό, καλό θα είναι να προσέχετε ακόμα περισσότερο. Στο τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο Ήλιου – Δία είναι εξαιρετικά θετικό για σας, (ειδικά αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα). Εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή για να προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι ή τις πασχαλινές διακοπές σας.

Παρθένος

Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 10 του μήνα και για σας εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τον Αύγουστο, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που σχετίζονται με το οικογενειακό περιβάλλον ή με τη διαμονή σας και πολλοί από σας ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία. Οι νέοι Παρθένοι μπορεί να εγκαταλείψετε το οικογενειακό περιβάλλον σας για να αυτονομηθείτε ενώ κάποιοι άλλοι ίσως επιστρέψετε σ’ αυτό. Πιθανή είναι επίσης και η συμβίωση με το σύντροφό σας ή και ένας γάμος. Εξάλλου, η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα ευνοεί τις σχέσεις σας που πλέον περνούν σε μια καλύτερη φάση και γίνονται πιο σταθερές. Η ίδια όψη μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα σε όσους είστε αδέσμευτοι. Κάθε αλλαγή ωστόσο προϋποθέτει και έξοδα και καλό είναι να προσέχετε τα οικονομικά σας καθώς με τις δυσμενείς όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 10 και 13 αντίστοιχα, ίσως ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Από την άλλη το τρίγωνο Ήλιου – Δία στο τέλος της εβδομάδας, προμηνύει οικονομικά οφέλη από τρίτους ή από μια επένδυση που αρχίζει να αποδίδει.

Ζυγός

Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 10 του μήνα, στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Με την επιρροή αυτή θα παρατηρήσετε αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας σας, στις σχέσεις με τα αδέλφια ή τους συγγενείς σας ενώ θα αυξηθούν και οι μετακινήσεις σας. Κάποιοι από σας ίσως αποφασίσετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή αλλάξετε αυτό που ήδη έχετε προκειμένου να διευκολυνθείτε. Όσοι διαθέτετε συγγραφικές ικανότητες, μπορεί αυτό το διάστημα να ξεκινήσετε το πρώτο σας έργο. Η παρακολούθηση μαθημάτων ή σεμιναρίων σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει είναι επίσης πιθανή. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, μπορεί να σας φέρει μια επαγγελματική έμπνευση που σίγουρα θα πρέπει να αξιοποιήσετε. Αυτές οι νέες δραστηριότητές σας ίσως επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας – λόγω του τετραγώνου που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα – και καλό είναι να επιστρατεύσετε την έμφυτη διπλωματία σας και την υπομονή σας και να συζητήσετε τις προθέσεις σας με το σύντροφό σας. Μια εποικοδομητική συζήτηση θα αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμη αφού όπως υποδεικνύει το τρίγωνο Ήλιου – Δία, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι όλα μέλι – γάλα.

Σκορπιός

Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα των οικονομικών σας στις 10 Απριλίου. Παρόλο που αυτό δεν σημαίνει ότι τα εισοδήματά θα μειωθούν, ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες προκειμένου να τα διατηρήσετε στα ίδια επίπεδα. Η επιρροή αυτή ωστόσο μπορεί να είναι και βοηθητική, αφού θα σας παρακινήσει να λύσετε κάποια προβλήματα που φέρνουν απώλειες ή να κινηθείτε πιο δυναμικά ώστε να εισπράξετε τυχόν οφειλές. Αν σκέφτεστε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μια δουλειά ή να εκμεταλλευτείτε ένα χόμπι σας επαγγελματικά, τόσο ο ανάδρομος Δίας όσο και η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, αποτελούν μια καλή επιρροή που σας γεμίζουν με δημιουργική έμπνευση. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα ευνοεί τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να φέρει μια ρομαντική γνωριμία με σοβαρές προοπτικές στους αδέσμευτους του ζωδίου. Από την άλλη, τα τετράγωνα που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 10 και 13 αντίστοιχα, συνιστούν να μην ξεπερνάτε τις αντοχές σας, ώστε να μην καταβάλλετε τον οργανισμό σας. Εφαρμόζοντας το ρητό “μέτρον άριστον” η εβδομάδα θα τελειώσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 10 του μήνα, στο δικό σας ζώδιο. Η ανάδρομη πορεία θα ολοκληρωθεί στις 11 Αυγούστου και μέχρι τότε είναι πολλά αυτά που έχετε να σκεφτείτε και να κάνετε. Η επαγγελματική σταδιοδρομία σας σίγουρα είναι ένα από αυτά και η περίοδος είναι κατάλληλη για να αναλύσετε τη μέχρι τώρα πορεία σας, να εντοπίσετε τα ταλέντα και τα προσόντα σας, να οπλιστείτε με υπομονή και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Είτε βρίσκεστε ήδη σε μια δουλειά, είτε είστε άνεργοι αυτό που πρέπει να αναρρωτηθείτε είναι το κατά πόσο είστε ικανοποιημένοι και κατά πόσο αυτό που κάνετε ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, ακόμα και αν χρειαστεί να εφοδιαστείτε με νέες γνώσεις. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα μπορεί να σας φέρει μια έμπνευση και να ξεκινήσετε έστω και πειραματικά μια δουλειά ακόμα και μέσα από το σπίτι σας. Ο Ήλιος που βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Κριού, αυξάνει τη δημιουργικότητά σας και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που θα πυροδοτήσουν οι δυσμενείς γωνίες με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, με το τρίγωνο Ήλιου – Δία στο τέλος της εβδομάδας, η επιμονή σας θα ανταμειφθεί.

Αιγόκερως

Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 10 του μήνα στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Πρόκειται για μια επιρροή που θα αφυπνίσει τον εσωτερικό σας κόσμο και την πνευματική σας ανάπτυξη. Μέχρι και τον Αύγουστο, θα επικρατήσει μια περίοδος ενδοσκόπησης που θα συμβάλει στην αυτοβελτίωσή σας. Μέσα από εσωτερικές διεργασίες, θα βρείτε την αρμονία, τη γαλήνη και την ισορροπία. Κάποιοι από σας ίσως ασχοληθείτε με τον διαλογισμό, τη γιόγκα ή άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες που εξυψώνουν το πνεύμα. Αν πάλι ανήκετε στους πιο προσγειωμένους και πρακτικούς Αιγόκερους, η επιρροή αυτή θα φέρει στο δρόμο σας καταστάσεις και γεγονότα που θα σας παρακινήσουν να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας ή θα αφυπνίσουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Δεν αποκλείεται επίσης αυτό το διάστημα να σας έρθει μια σημαντική έμπνευση που θα σας οδηγήσει σε κάτι σημαντικό. Επιπλέον, ίσως επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν στη ζωή σας για μια δεύτερη ευκαιρία. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα την ίδια μέρα, σας κάνει ιδιαίτερα επινοητικούς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ καλή διαπραγμάτευση ή συμφωνία. Οι αρνητικές γωνίες που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 10 και 13 αντίστοιχα, ίσως σας δημιουργήσουν έντονη πίεση καθώς επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι δύσκολο να εξισορροπηθούν. Ωστόσο με το τρίγωνο Ήλιου – Δία στο τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε οφέλη που αποκομίσατε μέσα από τη σκληρή δουλειά σας.

Υδροχόος

Η ανάδρομη πορεία του Δία ξεκινά στις 10 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 11 Αυγούστου, ένα αρκετά μεγάλο διάστημα κατά το οποίο πρόκειται να αλλάξουν πολλά από τα σχέδιά σας. Με αυτή την επιρροή καλείστε να επανεξετάσετε τις δραστηριότητές σας, τους στόχους σας, τις συνεργασίες και τις φιλικές σχέσεις σας και να προχωρήσετε σε δυναμικές αλλαγές. Ίσως αυτό το διάστημα αποκαλυφθούν κάποια μυστικά που θα σας επηρεάσουν σημαντικά. Ωστόσο, αυτή η επιρροή λειτουργεί περισσότερο εσωτερικά και θα πάρει χρόνο μέχρι να αποφασίσετε να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες που θα σας ανοίξουν το δρόμο για μια νέα πορεία. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα την ίδια μέρα, διαμορφώνεται στον τομέα των οικονομικών σας και ενθαρρύνει τις “εμπνεύσεις” που μπορεί να απογειώσουν τα εισοδήματά σας, παράλληλα όμως συνιστά προσοχή σε επικίνδυνα ρίσκα. Οι αρνητικές γωνίες που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 10 και 13 αντίστοιχα μπορεί να προκαλέσουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας γι’ αυτό συνιστάται να είστε προσεκτικοί κυρίως όταν οδηγείτε. Στο τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο Ήλιου – Δία εγγυάται σημαντικές επιτυχίες χάρη στις προσπάθειές σας αλλά και στην υποστήριξη ισχυρών συμμάχων.

Ιχθείς

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας  Δίας, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 10 Απριλίου και εγκαινιάζει μια περίοδο τεσσάρων μηνών, κατά την οποία η καριέρα σας θα αποτελέσει το πρώτο σας μέλημα. Το διάστημα αυτό θα επανεξετάσετε την πορεία σας και είναι πιθανό να αναθεωρήσετε κάποια σχέδια ή να αναπτύξετε νέες στρατηγικές για την επαγγελματική σας εξέλιξη.  Αν για παράδειγμα δεν είστε ικανοποιημένοι από το επάγγελμά σας ή από τις συνθήκες εργασίας σας, δεν αποκλείεται να επιλέξετε μια νέα κατεύθυνση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να αναδείξετε την δημιουργικότητα και τις ικανότητές σας. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Πρόκειται για μια σημαντική επιρροή που θα ενισχύσει τη διαίσθηση και την ευαισθησία σας και θα σας προσφέρει μια επαγγελματική έμπνευση. Η ίδια όψη ευνοεί τους αδέσμευτους του ζωδίου να κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι αρνητικές γωνίες που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 10 και 13 αντίστοιχα, συνιστούν προσοχή στα οικονομικά σας αλλά και στο φιλικό σας περιβάλλον. Ωστόσο με το τρίγωνο Ήλιου – Δία στο τέλος της εβδομάδας, όχι μόνο δεν υπάρχει ανησυχία αλλά μπορεί και να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *