Μάρτιος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα

Μάρτιος 2020 - Αστρολογική Ατζέντα

Μάρτιος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα. Δείτε πώς θα προγραμματίσετε την κάθε μέρα σας.

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

00.41 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

10.04 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

17.52 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

21.21 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

01.05 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

21.57 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

08.24 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

18.44 Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσάρεστη όψη που φέρνει ανησυχία, θλίψη, ζήλια, απογοήτευση. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε συναισθηματικά ζητήματα ή ακόμα και οριστικοί χωρισμοί.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

04.20 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

06.25 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

06.44 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

13.08 Ερμής στον Υδροχόο. Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα υπάρξουν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες και καλό είναι να προσέχουμε τα αρχεία μας στον υπολογιστή καθώς και σημαντικά έγγραφα. Όσοι ταξιδεύουν θα πρέπει να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και τις αποσκευές τους. Είναι πιθανή η αλλαγή στις καιρικές συνθήκες με ισχυρούς ανέμους. Το φαινόμενο επηρεάζει περισσότερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες. (Ταύροι 18-20/4, Λέοντες 20-22/8, Σκορπιοί 18-21/11 και Υδροχόοι 16-19/2).

13.26 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

23.24 Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη. Ιδανική όψη για κοινωνικές συναναστροφές και οικογενειακές συζητήσεις. Κατάλληλη μέρα για εκμυστηρεύσεις. Μπορείτε να βρείτε υποστήριξη στα σχέδιά σας.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

04.25 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

05.07 Αφροδίτη στον Ταύρο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρχει περισσότερο πάθος και ρομαντισμός στις σχέσεις. Οι δεσμοί γίνονται πιο σταθεροί ενώ οι νέες σχέσεις που δημιουργούνται έχουν μακροχρόνιες προοπτικές. Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί επίσης να δημιουργήσει δυνατές φιλίες και να φέρει μια νέα σταθερότητα στα οικονομικά.

09.49 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

15.14 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

18.56 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

01.50 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

09.11 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες ή χωρισμούς.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

09.28 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

14.00 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

18.06 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Σήμερα δεν σχηματίζονται σημαντικές όψεις. Ωστόσο η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού που αποκορυφώνεται αύριο, είναι ήδη σε ισχύ. Είναι πιθανό να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στις σχέσεις που θα απειλήσουν την σταθερότητά τους. Παρόλο που υπάρχει έντονος ενθουσιασμός, η ανυπομονησία μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

10.12 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

12.47 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

14.23 Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα. Έντονη ευαισθησία αλλά και ψευδαισθήσεις. Η όψη ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

19.00 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

19.11 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

21.38 Αφροδίτη σύνοδο με Ουρανό. Όψη που φέρνει ξαφνικά γεγονότα. Ξαφνική τύχη, ξαφνικούς έρωτες, ξαφνικές συναντήσεις, ξαφνικά κέρδη. Το πάθος είναι έντονο, αλλά η ζήλια μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις καθώς ο Ουρανός αγαπά την ελευθερία.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

12.48 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

17.57 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

19.48 Πανσέληνος στην Παρθένο. Σήμερα διαμορφώνεται η πρώτη Σούπερ-Πανσέληνος του 2020. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο, μία τον Απρίλιο και μια τον Μάιο. Ονομάζεται σούπερ-πανσέληνος επειδή η Σελήνη βρίσκεται πολύ κοντά στον πλανήτη μας και είναι αισθητά πιο φωτεινή. Παρόλο που η Πανσέληνος στην Παρθένο σχετίζεται με την ολοκλήρωση έργων, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης της Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, ίσως επιφέρει κάποιες καθυστερήσεις.

22.08 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

03.24 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις.

05.49 Ερμής σε ορθή πορεία. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Από σήμερα θα αρχίσουν να εξελίσσονται θέματα που έχουν παγώσει από τα μέσα Φεβρουαρίου. Επανέρχεται σιγά – σιγά η φυσιολογική ροή και μπορούν να λυθούν πολύπλοκα προβλήματα. Σταδιακή ανάκαμψη στα οικονομικά και πιθανή αλλαγή καιρού.

10.32 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

12.08 Σελήνη στο Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας και μας παροτρύνει να επιδιώξουμε ισορροπία και αρμονία.  Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

14.06 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

14.27 Ήλιος εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που φέρνει ζωτικότητα, αισιοδοξία, δημοτικότητα και επιτυχία.  Κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με ανώτερα στελέχη που βοηθουν στη λύση προβλημάτων.

21.48 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

02.41 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

08.58 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

10.12 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

11.28 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε επίσης πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

18.14 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

01.10 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη.  Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

16.59 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

17.53 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

23.14 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

02.47 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

03.58 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

11.36 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

12.06 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

12.32 Άρης εξάγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που διεγείρει τη φαντασία και δίνει μια συναισθηματική προσέγγιση στη “βιαιότητα” του Άρη. Μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον για άτομα που ξεφεύγουν από τα πρότυπά μας.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

13.09 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

18.47 Ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

21.51 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

Δείτε επίσης: Ενεργοποιήσεις για Πλούτο, Αγάπη, Τύχη

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

09.42 Ερμής στους Ιχθείς. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να δημιουργηθεί αποπροσανατολισμός και παρεξηγήσεις και συνιστάται αμοιβαία κατανόηση ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. Ωστόσο ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς.

11.34 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

18.25 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

18.49 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

02.33 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

19.31 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

05.36 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

10.32 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

12.47 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

16.53 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

00.57 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

02.48 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

03.16 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

12.04 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

01.50 Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο. Όψη που τονίζει τη φιλοδοξία και μας προτρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την επίτευξη των στόχων μας. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

05.50 Ήλιος στον Κριό. Εαρινή Ισημερία. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό σηματοδοτεί την αρχή της αστρολογικής χρονιάς, καθώς ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Από σήμερα, μπορείτε να σκεφτείτε νέα σχέδια, να βάλετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες υποθέσεις. 

11.00 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

13.35 Άρης σύνοδο με Δία. Όψη που ευνοεί τα νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα και την επέκταση των επιχειρήσεων. Φέρνει επίσης υποστήριξη από τα κατάλληλα άτομα. Η όψη επιπλέον βοηθά στην εύρεση εργασίας, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

14.33 Σελήνη στους Ιχθείς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

22.39 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

23.51 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

05.58 ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. Ο Κρόνος περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 2 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα ξαναμπεί στον Αιγόκερω τον οποίο θα εγκαταλείψει οριστικά στις 17 Δεκεμβρίου. Η έστω και προσωρινή μετάβαση του Κρόνου στον Υδροχόο πρωτίστως θα ανακουφίσει τους Αιγόκερους. Σε κοσμικό επίπεδο θα υπάρξει μεγαλύτερη απελευθέρωση από διάφορες απαγορεύσεις και από απαρχαιωμένους κανόνες. Θα φέρει νέες επαγγελματικές ιδέες και θα επιταχύνει την ανάπτυξη κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία. 

15.19 Ερμής εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις. Ευγλωττία και πρωτοτυπία. Καλή μέρα για νέες δραστηριότητες και καινοτόμες αλλαγές.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

04.36 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

04.38 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

05.08 Αφροδίτη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Έντονος ρομαντισμός. Εκτιμούμε τα όμορφα πράγματα της ζωής. Κατάλληλη μέρα για επίσκεψη σε σαλόνι ομορφιάς, αλλά και για παρακολούθηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

07.20 Άρης σύνοδο με Πλούτωνα. Δύσκολη όψη που προκαλεί αμηχανία και ζήλια. Συνιστάται να αναβληθούν δύσκολα εγχειρήματα και να μην εμπιστευόμαστε εύκολα τους γύρω μας.

13.20 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να έχουν άριστες προοπτικές. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

16.18 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

16.51 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

02.58 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη μας κάνει οξύθυμους και νευρικούς αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

03.15 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

11.28 Νέα Σελήνη στον Κριό. Η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να θέσουμε νέους στόχους και να υλοποιήσουμε τα οράματά μας. Δεδομένου ότι η Νέα Σελήνη σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τους κόμβους, συνιστάται να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και να κοιτάξουμε μόνο μπροστά. 

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Δεν πραγματοποιούνται όψεις. Συνιστάται να αναβάλουμε σημαντικές δραστηριότητες που ίσως είναι δύσκολο να ολοκληρωθούν.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

02.43 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

05.02 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

09.16 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

15.37 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις. Επιδιώκουμε υλική εξασφάλιση. Υπάρχει ωστόσο τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να αυξήσουν το βάρος μας.

16.15 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

01.29 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

11.03 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

06.02 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

06.24 Αφροδίτη τρίγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει φιλικούς, αισιόδοξους και χαρούμενους. Θετικές οι σχέσεις και οι γνωριμίες που γίνονται αυτές μέρες.

16.20 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

17.19 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

01.05 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

04.38 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

05.36 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

05.57 Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα. Θετική όψη που εντείνει τα συναισθήματα. Αυτό το διήμερο οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν περισσότερο πάθος και μπορούν να περάσουν σε ένα νέο επίπεδο. Καλή μέρα για νέες γνωριμίες και αλλαγές στην προσωπική ζωή.

23.32 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

05.58 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

18.10 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να πέσουμε θύματα εξαπάτησης.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

22.43 Άρης στον Υδροχόο. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο δημιουργεί μεγαλύτερη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία. Υπάρχει διάθεση για διασκεδάσεις και δημιουργία ξεχωριστών ή πρωτότυπων έργων. Ωστόσο μπορεί να προκαλέσει και μια απρόβλεπτη και απότομη συμπεριφορά ή και συναισθηματική ψυχρότητα.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

14.43 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

21.31 Άρης σύνοδο με Κρόνο. Εξαιρετικά επικίνδυνη όψη που συνδέεται με πολεμικές ενέργειες και ατυχήματα. Συνιστάται προσοχή σε κάθε εργασία και αποχή από παρακινδυνευμένες δραστηριότητες. Μείωση της ζωτικότητας και της σεξουαλικότητας. Προβλήματα σε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές είναι επίσης πιθανά. 

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *