Ιούνιος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα

Ιούνιος 2020

Ιούνιος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα. Δείτε πώς θα προγραμματίσετε την κάθε μέρα σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

00.16 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία. 

12.28 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

18.20 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

10.22 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

13.40 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.40 έως 19.06

19.06 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

21.38 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

03.41 Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, η όψη αυτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετική. Είναι πιθανές οικονομικές απώλειες ή υπερβολικές οικονομικές προσδοκίες. Σε ζητήματα σχέσεων μπορεί να προκύψουν εντάσεις και προστριβές. Σε νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξει αμοιβαία έλξη, ωστόσο καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί. 

05.41 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

09.17 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

18.44 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

20.44 Ήλιος σύνοδο με Αφροδίτη. Γενικά αυτή η όψη θεωρείται καλή και φέρνει υποστήριξη από ανωτέρους, ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις και επαγγελματική ανταμοιβή. Ωστόσο, λόγω του ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, καλό είναι να είστε κάπως επιφυλακτικοί. 

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

05.14 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

11.27 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

14.36 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14.36 έως 20.17

20.17 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

22.43 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

14.05 Ερμής εξάγωνο με Ουρανό. Πρωτότυπος τρόπος σκέψης και αυξημένος μαγνητισμός. Υπάρχει έντονη ενέργεια που βοηθά στην επίτευξη στόχων. Ενδιαφέρουσες νέες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τυχαίες συναντήσεις. Καλή μέρα επίσης για επέκταση γνώσης ή για ιδέες που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ζωής γενικότερα. 

16.57 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

22.12 Πανσέληνος στον Τοξότη – Έκλειψη Σελήνης. Η έκλειψη θα ξεκαθαρίσει (ή θα δημιουργήσει αναταραχή) σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και ξένους. Για παράδειγμα άνοιγμα συνόρων ή μετανάστευση. Θα υπάρξουν επίσης νομοθετικές πρωτοβουλίες.

  • Η συγκεκριμένη έκλειψη επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Ιουνίου και από 5 έως 7 Δεκεμβρίου. 

22.44 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

07.10 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί εύκολα να σας εξαπατήσουν.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.10 έως 22.44

22.11 Ήλιος τετράγωνο με Άρη. Όψη που αυξάνει έντονα την ενέργεια αλλά χρειάζεται έλεγχο, καθώς μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Καλό να αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και τις περιττές εντάσεις και διαμάχες με τους γύρω σας. Αποφύγετε επίσης επίπονες εργασίες.

22.44 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή. 

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

14.08 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

17.06 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Καλό είναι να αποφευχθούν βιαστικές ενέργειες. 

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

05.07 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων. 

11.25 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

18.01 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.21.05 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

Σελήνη σε κενό πορείας από 8/6 21.05 έως 9/6 03.54

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

03.54 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

06.17 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

20.30 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

22.15 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Το διάστημα αυτό εκφράζετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

17.35 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10/6 17.35 έως 11/6 12.32

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

12.32 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

12.37 Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή χρειάζεται προσοχή καθώς προκαλεί σύγχυση που οδηγεί σε σφάλματα και λάθη. Έτσι, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση. Αποφύγετε συμφωνίες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το μέλλον σας. Γενικότερα καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε. Προσοχή επίσης σε οικονομικές ή άλλου είδους εξαπατήσεις. Η πιο “ανώδυνη” επιρροή της όψης είναι η υπνηλία. 

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

05.34 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς και συγκρούσεων. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

06.20 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

15.07 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

05.12 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Διαφορετικά μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί με αποτέλεσμα να συγκρουστείτε με προσφιλή πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά. 

05.51 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

09.24 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

12.56 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

15.45 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13/6 15.45 έως 14/6 00.03

17.13 Άρης σύνοδο με Ποσειδώνα. Δύσκολη όψη που δημιουργεί αρνητικότητα και μυστήριο. Καλό είναι να είστε συγκρατημένοι και να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια σε δημιουργικά έργα. Ολοκληρώστε δουλειές που αναβάλλετε, δείτε μια καλή ταινία, διαβάστε ένα βιβλίο. Αποφύγετε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα και προσέξτε τα οικονομικά σας ειδικά σε συναλλαγές που γίνονται από το διαδίκτυο.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

00.03 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

02.12 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

15.24 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

05.07 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία. 

Δείτε επίσης: Ενεργοποιήσεις για Χρήματα, Τύχη, Αγάπη!

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

01.22 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

03.11 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

03.49 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας από 03.49 έως 12.35

12.35 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες. 

14.29 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Μπορεί απλά να έχετε κακή διάθεση χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

07.15 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

18.03 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

06.18 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

07.59 Ερμής ανάδρομος. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό καλό είναι να μην ξεκινήσετε νέα έργα, να αποφύγετε αγορές ηλεκτρικών συσκευών και να προσέξετε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. 

12.16 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων. 

13.01 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

15.02 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 18/6 15.02 έως 19/6 00.00

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

00.00 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης. 

01.34 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

02.08 Άρης εξάγωνο με Πλούτωνα. Ισχυρή όψη που αυξάνει την αντοχή, την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια. Υπάρχει δύναμη και σθένος για την υλοποίηση των φιλοδοξιών. Ωστόσο, πρέπει να αποφευχθεί ο φανατισμός και η βία. Στον συναισθηματικό τομέα η όψη αυτή παράγει ζήλια, κτητικότητα αλλά και αυξημένη σεξουαλικότητα.

11.40 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. 

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

10.56 Άρης εξάγωνο με Δία. Η συγκεκριμένη όψη κάνει την ημέρα αυτή πολύ τυχερή. Υπάρχει έντονη ενεργητικότητα αλλά και ελκυστικότητα που βοηθούν τόσο στις επαγγελματικές δραστηριότητες όσο και στις αισθηματικές σχέσεις. Η ανάληψη κινδύνων αποδίδει πολύ θετικά. Είναι πολύ πιθανές νέες επιχειρηματικές ιδέες, προσφορές εργασίες ή άλλες ευκαιρίες. Τα έργα που ξεκινούν σήμερα, έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. 

16.07 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί εύκολα να σας εξαπατήσουν.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

00.44 Ήλιος στον Καρκίνο- Θερινό Ηλιοστάσιο. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να οικοδομήσετε σχέσεις με την οικογένεια ή να κάνετε οικογενειακές διακοπές.

00.48 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.48 έως 09.02

09.02 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

09.41 Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Ηλιακή Έκλειψη. Η έκλειψη Ηλίου συμπίπτει με το θερινό ηλιοστάσιο, γεγονός που της δίνει ιδιαίτερη δυναμική. Δεδομένου ότι διαμορφώνεται στην 1η μοίρα του Καρκίνου, ίσως ξεκινήσουν παγκόσμιες διαδικασίες μετασχηματισμού. Το ζώδιο του Καρκίνου, συνδέεται με την παράδοση, τα θεμέλια, την αρχή. Στην πρώτη μοίρα του Καρκίνου, θα τεθούν στην ημερήσια διάταξη θεμελιώδη ζητήματα ύπαρξης. Για παράδειγμα, αυτό που μέχρι τώρα φαινόταν παραδοσιακό και αμετάβλητο μπορεί να υποστεί σημαντικές μεταμορφώσεις. Το γεγονός ότι τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, σημαίνει ότι θα αναδειχθούν θέματα και ιδέες που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν. Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της έκλειψης θα μπορέσουμε να τα αξιολογήσουμε στις 5 Ιουλίου με την επόμενη σεληνιακή έκλειψη. 

  • Η ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 20-22 Ιουνίου και γύρω στις 21-23 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

02.35 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

11.01 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας. 

23.22 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

05.19 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

06.29 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

10.20 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10.20 έως 15.33

15.33 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.  

16.31 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

01.05 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

08.34 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 24/6 08.34 έως 25/6 20.50

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

09.48 Αφροδίτη σε ορθή πορεία. Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία και όλα τα θέματα αισθηματικά και οικονομικά αρχίζουν να εξελίσσονται καλύτερα. 

20.05 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που σας απασχολήσουν. 

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

04.33 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

05.17 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς και συγκρούσεων. Προσοχή και στη διατροφή σας.

12.44 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

17.18 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

07.56 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

13.24 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

13.51 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

23.02 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 23.02 έως 23.16

23.16 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

23.44 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

04.45 Άρης στον Κριό. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της κυριαρχίας του στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, καθώς θα πραγματοποιήσει και ανάδρομη πορεία. Στο ζώδιο του Κριού ο Άρης είναι πολύ ισχυρός και ευνοεί την ενέργεια και τη δράση. Αυτό το διάστημα θα υπάρχουν ισχυρά κίνητρα για να επιτευχθούν στόχοι και φιλοδοξίες.

08.34 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

11.16 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

13.59 Άρης εξάγωνο με Κρόνο. Όψη που δίνει μεγάλη αντοχή, τόλμη και επιχειρηματικοτητα. Έχετε πολλά κίνητρα για να πετύχετε τους στόχους σας και επιπλέον διαθέτετε οργανωτικότητα που βοηθά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε στόχους και να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Οι προσπάθειες βρίσκουν το στόχο τους. Η όψη επίσης δίνει την δυνατότητα για προαγωγή αλλά και για αποπληρωμή παλιών χρεών.

18.13 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία. 

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

15.55 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

16.02 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας από 29/6 16.02 έως 30/6 01.48

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

01.48 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

02.01 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Μπορεί απλά να είστε κακοδιάθετοι χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

08.46 Δίας σύνοδο με Πλούτωνα. Εξαιρετικά δυναμική όψη που φέρνει βαθείς μετασχηματισμούς σε κοινωνικούς κανόνες, συστήματα αξιών και ιδεολογίες. Ο Πλούτωνας είναι πλανήτης των άκρων, μπορεί να δώσει ή να πάρει πολλά. Ο Δίας επεκτείνει ακόμα περισσότερο το καλό ή το κακό. Η όψη αυτή σχετίζεται με τα χρήματα. Σε γενέθλια ωροσκόπια δείχνει ένα πολύ πλούσιο άτομο που μπορεί να κερδίζει χρήματα είτε με νόμιμους είτε με παράνομους τρόπους. Αυτή την περίοδο επομένως, συνιστάται η έναρξη νέων έργων που υπόσχονται σημαντικά κέρδη. Ωστόσο, καλό είναι να κινηθείτε σε νόμιμα πλαίσια.

  • Η όψη ευνοεί ιδιαίτερα τα άτομα που έχουν γεννηθεί 13 έως 15 Ιανουαρίου. 

17.20 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

18.21 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

18.39 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *