Προβλέψεις Μαΐου 2020

Προβλέψεις Μαΐου 2020
Περιεχόμενα hide

Γενικές Προβλέψεις Μαΐου 2020

Προβλέψεις Μαΐου 2020 – Ο Μάιος 2020 χαρακτηρίζεται από πολλές οπισθοδρομήσεις πλανητών που επιφυλάσσουν εμπόδια και περιορισμούς στα περισσότερα ζώδια. Σημαντικό γεγονός επίσης αποτελεί η αλλαγή ζωδίου των Σεληνιακών κόμβων που περνούν στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 5 Μαΐου. Ο Νότιος Δεσμός (που σχετίζεται με το παρελθόν και το κάρμα) θα περάσει στον Τοξότη και ο Βόρειος Δεσμός (που αντιπροσωπεύει το νόημα της ζωής και το μέλλον) περνά στους Διδύμους.

Η νέα θέση των Δεσμών ζητά να απαλλαγούμε από παλιές ιδεολογίες που δεν μας αντιπροσωπεύουν πια και να ασχοληθούμε με νέα δεδομένα και πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα νέα μηνύματα του Σύμπαντος. Όπως ακριβώς ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο μας απομόνωσε στο σπίτι, μπορούμε τώρα να περιμένουμε με την μετακίνησή του στους Διδύμους να μας ωθήσει σε νέες νοοτροπίες και φιλοσοφίες. Θα μας οδηγήσει επίσης να βρούμε νέους τρόπους για να χρησιμοποιούμε τις πνευματικές μας δεξιότητες.

Ανάδρομοι Πλανήτες

Στις 11 Μαΐου ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου η οποία θα ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου θα δημιουργήσει περισσότερες δυσκολίες σε επιχειρήσεις και άτομα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις. Το διάστημα αυτό δεν συνιστάται η έναρξη νέων εγχειρημάτων. Η περιόδος είναι κατάλληλη για αναθεωρήσεις σχεδίων και στόχων και για αναδιοργάνωση.

Στις 13 Μαΐου η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της που θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που δεν είναι ευχάριστη για την εκλεπτυσμένη Αφροδίτη. Έτσι, το διάστημα αυτό θα σημειωθούν προβλήματα ή και ρήξεις στις σχέσεις ενώ θα υπάρξουν και οικονομικά προβλήματα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να επανεκτιμήσουμε τις σχέσεις μας και τον τρόπο που επικοινωνούμε και αλληλεπιδρούμε με τους γύρω μας.

Στις 14 Μαΐου ο ευεργέτης Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Άλλο ένα διάστημα δύσκολο κατά το οποίο θα πρέπει να επανεκτιμήσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας αυτή τη φορά. Θα υπάρξει ένας περιορισμός στην ανάπτυξη και την πρόοδο και ακόμα και αν εντείνουμε τις προσπάθειές μας, τα αποτελέσματα θα είναι κατώτερα των προσδοκιών μας.

Ζώδια – Προβλέψεις Μαΐου 2020

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σύμφωνα με τις προβλέψεις Μαΐου η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται την πρωτομαγιά στον τομέα των οικονομικών σας θα σας φέρει ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Επεξεργαστείτε τις ιδέες σας αλλά μην την εφαρμόσετε προτού συλλέξετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 4 Μαΐου, συνιστά προσοχή στα οικονομικά σας γι’ αυτό αποφύγετε ρίσκα από τα οποία θα ζημιωθείτε. Το διήμερο 9-10 Μαΐου ο Ερμής σχηματίζει διαχοδικά θετικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Δία, όψεις που αυξάνουν την επικοινωνιακή και οργανωτική σας ικανότητα και σας βοηθούν να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας.

Ίσως η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τις 11/5 προκαλέσει κάποια καθυστέρηση, ωστόσο το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου στις 12 Μαΐου θα εξομαλύνει κάπως τα πράγματα. Στις 13 Μαΐου ο Άρης περνά στους Ιχθύς και η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και συνιστάται να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες. Αυξήστε την προσοχή σας σε ό,τι σας φαίνεται ασαφές και αποφύγετε εργασίες στις οποίες δεν έχετε την κατάλληλη εμπειρία. Τα οικονομικά σας μπορεί να είναι μειωμένοι αυτό το διάστημα και δεν είναι κατάλληλη περίοδος για επενδύσεις και σπατάλες. Η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 14 Μαΐου μπορεί να επιβραδύνει περισσότερο τα σχέδιά σας. Στις 25 Μαΐου, με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού μπορείτε να αναπτύξετε τις ιδέες σας που θα συμβάλουν στη βελτίωση των αποδοχών σας.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σας, οπότε και τα συναισθηματικά σας χρειάζονται προσοχή. Πέρα από την ανάδρομη πορεία της, σχεδόν όλο το μήνα, διαμορφώνει τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα. Έτσι, το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε, ενώ με την ανάδρομη πορεία της από τις 13/5 μπορεί να προκύψουν σοβαρές εντάσεις ή και οριστικές ρήξεις. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Κριούς, καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες που μπορεί να σας προσφέρουν πρόσκαιρες απολαύσεις. Η περίοδος αυτή ωστόσο, είναι κατάλληλη για να επαναξιολογήσετε σχέσεις που έχουν βγει από τη ζωή σας. Η επανασύνδεση με πρώην σύντροφο καθώς και η συμφιλίωση με ένα φιλικό πρόσωπο μπορούν να επιτευχθούν μέσα από έναν εποκοδομητικό διάλογο.

Υγεία

Η είσοδος του κυβερνήτη σας  Άρη στους Ιχθύς από τις 13/5 μπορεί να σας δημιουργήσει περισσότερο αρνητικά συναισθήματα και φοβίες παρά πραγματική ασθένεια. Είναι λοιπόν σημαντικό να διατηρήσετε την θετική σκέψη και την αισιοδοξία σας. Η ενασχόληση με ευχάριστες δραστηριότητες θα ανυψώσουν το ηθικό σας και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε αντιξοότητα.

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται την πρωτομαγιά πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και υπόσχεται όλων των ειδών τις εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα που θα σας αποφέρει μελλοντικά κέρδη. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 4 Μαΐου μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε τους πόρους για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο από τις 5 μέχρι τις 10 του μήνα, με τις θετικές όψεις που θα διαμορφώσει ο Ερμής με Ήλιο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία, θα βρείτε τους κατάλληλους υποστηρικτές που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

Επιπλέον, θα μπορέσετε να βελτιώσετε και να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας ακόμα περισσότερο με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους από τις 12 Μαΐου. Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου ο Κρόνος, η Αφροδίτη και ο Δίας θα γυρίσουν σε ανάδρομη πορεία και θα σημειωθεί μια καθυστέρηση στα σχέδιά σας και στη ροή των εσόδων σας. Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύες ωστόσο θα έχετε αυξημένη ενέργεια και θα επενδύσετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να τακτοποιήσετε τα πράγματα. Στις 25 Μαΐου το εξάγωνο Άρη – Ουρανού θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Αισθηματικά

Οι προβλέψεις Μαΐου για τα αισθηματικά σας είναι σε γενικές γραμμές καλές. Το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν με το σύντροφό σας και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Έτσι, ήδη από τις 11 Μαΐου θα είστε ακόμα πιο δεμένοι και θα σχεδιάσετε κοινές δραστηριότητες που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ταύρους υπάρχει πιθανότητα για πολλές γνωριμίες ίσως και μέσα από κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, θα έχετε αυξημένη επικοινωνία και είναι πολύ πιθανό λίγο πριν το τέλος του μήνα, ένα γεγονός να σας κάνει να κατασταλάξετε σε ένα άτομο που καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες σας.

Υγεία

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας μπορεί να σας δημιουργήσουν αυξημένο άγχος. Η ανάδρομη Αφροδίτη που κυβερνά και τον τομέα της υγείας σας από τις 13 Μαΐου, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν, τα οποία πρέπει να θεραπεύσετε.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σκαμπανεβάσματα σύμφωνα με τις προβλέψεις Μαΐου. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται την πρωτομαγιά θα σας παρακινήσει να επεξεργαστείτε κάποιες ιδέες για το ξεκίνημα ενός νέους εγχειρήματος. Όσο πιο πρωτότυπο είναι το σχέδιό σας τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 4 Μαΐου μπορεί να σας προκαλέσει αφενός σύγχυση και αμφιβολία και αφετέρου αντιρρήσεις από άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν.  Ευτυχώς, ο κυβερνήτης σας Ερμής πρόκειται για να διαμορφώσει θετικές γωνίες με Ήλιο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία διαδοχικά από τις 5 μέχρι τις 10 του μήνα. Αυτές οι όψεις θα σας “πεισμώσουν” και θα καταφέρετε να κάνετε το καλύτερο δυνατό και να εφαρμόσετε τις ιδέες σας.

Η κατάσταση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο από τις 11 Μαΐου με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας. Πλέον, θα μπορείτε να συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες, να οργανωθείτε και να αποδείξετε την αξία σας. Παρόλο που η ανάδρομη πορεία των Κρόνου, Αφροδίτης και Δία μπορεί να επιβραδύνουν κάπως τις εξελίξεις, καλό είναι να μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς από τις 13 Μαΐου ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας και σας βοηθά να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο. Με την είσοδο του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο από τις 20 Μαΐου, θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 22  Μαΐου, μπορεί να σας φέρει νέες πηγές εσόδων. Καλό είναι ωστόσο να είστε προσεκτικοί στη διαχείρισή σας και να αποφύγετε περιττές σπατάλες.

Αισθηματικά

Οι προβλέψεις Μαΐου για τα συναισθηματικά σας δυστυχώς δεν είναι οι καλύτερες. Αυτό το μήνα θα θελήσετε να επανεκτιμήσετε τις συναισθηματικές σχέσεις σας καθώς η Αφροδίτη αλλά και ο Δίας θα γυρίσουν ανάδρομοι στις 13 και 14 αντίστοιχα. Η Αφροδίτη μάλιστα θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, ακόμα και αν διατηρείτε μακροχρόνια σχέση, είναι πιθανό να αναρρωτηθείτε αν ο σύντροφός σας μπορεί πράγματι να σας προσφέρει αυτό που ζητάτε. Οι νέες σχέσεις επίσης δεν φαίνεται να έχουν προοπτικές μονιμότητας. Αντίθετα, ευνοείται η επιστροφή σε παλιούς έρωτες.

Υγεία

Σύμφωνα με τις προβλέψεις Μαΐου η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας μπορεί να επαναφέρει κάποιες παλιότερες ασθένειες που είτε είχατε αγνοήσει είτε δεν αντιμετωπίσατε σωστά. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις υπερβολές οποιουδήποτε είδους, ειδικά στο φαγητό.

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Μάιος ξεκινά με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού που θα κρύβει ξαφνικές ευκαιρίες. Είναι πολύ πιθανό μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα στο μέλλον. Δεν αποκλείεται επίσης να βρείτε ένα άτομο που θα υποστηρίξει τις ιδέες σας και θα σας βοηθήσει να τις βάλετε σε εφαρμογή. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στις 5/5 υποστηρίζει την έναρξη νέων εγχειρημάτων.  Μέχρι τις 10 Μαΐου ο Ερμής θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνα με τον Πλούτωνα και τον Δία, γεγονός που ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας αποφέρουν κέρδη. Καλό είναι βέβαια να είστε επιφυλακτικοί και να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που θα βρίσκεται σε ισχύ σχεδόν όλο το μήνα, μπορεί να σας επιφέρει κάποιες απώλειες ή εξαπατήσεις.

Από τις 11 Μαΐου με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου, ίσως παρατηρήσετε μια καθυστέρηση στη ροή των εσόδων σας γι’ αυτό καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι και να μην κάνετε σπατάλες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από τις 12  Μαΐου μπορεί να σας φέρει επιτυχία μέσα από  παρασκηνιακές ή κρυφές δραστηριότητες. Στις 13 Μαΐου επίσης ο Άρης περνά στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, γεγονός που ευνοεί τα επαγγελματικά σας. Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάτε ότι οι ανάδρομοι πλανήτες αυτό το μήνα μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις και εμπόδια στα σχέδιά σας. Καλό είναι να αποφύγετε νέες επενδύσεις μετά τις 11 του μήνα. Όσοι σκέφτεστε να ανανεώσετε μια επαγγελματική σύμβαση μπορείτε να το κάνετε χωρίς φόβο.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος που κυβενά τον τομέα των σχέσεών σας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 11 Μαΐου. Αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, ίσως νιώσετε ότι γίνεται κάπως μονότονη αυτό το διάστημα. Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 12, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας, να λύσετε τις διαφορές σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 22  Μαΐου αποτελεί επίσης μια βοηθητική όψη που θα επαναφέρει την αρμονία στη σχέση σας. Ασχοληθείτε με κοινά ενδιαφέροντα που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Καρκίνους, μπορείτε να κάνετε πολλές και αξιόλογες γνωριμίες κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Μετά τις 11, με τους ανάδρομους πλανήτες, δεν ευνοούνται σοβαρές αποφάσεις καθώς υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε. Ευνοείται ωστόσο η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης.

Υγεία 

Συμφωνα με τις προβλέψεις Μαΐου, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η υγεία σας θα είναι πολύ καλή. Μετά τις 14 η ανάδρομη πορεία του Δία, μπορεί να σας παρασύρει σε διατροφικές υπερβολές και χρειάζεται προσοχή. Αν αντίθετα, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να τρώτε κανονικά γεύματα, προσπαθήστε τουλάχιστον να πάρετε βιταμίνες που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας. Προσπαθήστε να τρώτε φρούτα με πολλές βιταμίνες, λαχανικά, και μέλι. Αποφύγετε τα γλυκά.

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού διαμορφώνεται την πρωτομαγιά στον τομέα της καριέρας σας. Η όψη αυτή θα σας φέρει κανούργιες ιδέες και ίσως σας παροτρύνει να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα με το οποίο δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν. Αν χαράξετε μια καλή στρατηγική θα έχετε γρήγορα αποτελέσματα και μεγάλη προοπτική για να εξασφαλίσετε μια μακροχρόνια ευημερία. Ο Ερμής γενικά θα είναι πολύ δραστήριος το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, καθώς θα σχηματίσει διαδοχικά θετικές όψεις με Ήλιο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Κρόνο και Δία. Αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για σας να ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας εξέλιξη και να βελτιώσετε σημαντικά τα έσοδά σας.

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα συνιστά κάποια προσοχή καθώς παρόλο που αποκορυφώνεται στις 4/5, θα είναι ενεργό σχεδόν όλο το μήνα γι’ αυτό θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στα έξοδά σας. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, της Αφροδίτης και του Δία στις 11, 13 και 14 αντίστοιχα, θα φέρει κάποια καθυστέρηση στα επαγγελματικά σας. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από τις 12 Μαΐου ωστόσο, θα εξισορροπήσει κάπως την κατάσταση. Στις 13 Μαΐου ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, και ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μέχρι τις 27 Ιουνίου που θα βρίσκεται εκεί, ίσως παρατηρήσετε μια αστάθεια στα οικονομικά σας γι’ αυτό θα πρέπει να είστε εγκρατείς στη διαχείρισή σας. Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου και συγκεκριμένα στις 25/5 ο Άρης σχηματίζει εξάγνωο με τον Ουρανό και υπόσχεται επιτυχία στα επαγγελματικά. Αυτή την περίοδο ίσως λάβετε σημαντική υποστήριξη από ανωτέρους ή άτομα με επιρροή.

Αισθηματικά 

Ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 11 Μαΐου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μια ψυχρότητα με τους αγαπημένους σας. Καλό είναι να αναρρωτηθείτε μήπως κάπου φταίτε κι εσείς και να αποφύγετε μια συμπεριφορά που ξέρετε ότι δημιουργεί προβλήματα. Με μια ειλικρινή συζήτηση μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε κάθε αντιξοότητα. Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 22/5 θα σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε τη χρυσή τομή και να αποκαταστήσετε την αρμονία.

Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Λέοντες, μπορείτε να κάνετε μια σημαντική γνωριμία ακόμα και μέσα από το Διαδίκτυο, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Ωστόσο, με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τις 11/5, αυτή η επικοινωνία μπορεί να αρχίσει να μειώνεται ή και να διακοπεί. Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου είναι περισσότερο κατάλληλο για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης. Πολύ πιθανές είναι και οι επιστροφές σε παλιούς έρωτες χάρη στους ανάδρομους πλανήτες.

Υγεία

Η υγεία σας περνάει από τον μεγεθυντικό φακό του Κρόνου που θα γυρίσει ανάδρομος στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας. Απαιτείται λοιπόν να είστε πιο υπεύθυνοι και σχολαστικοί σε θέματα που αφορούν κυρίως παλιές παθήσεις. Αν έχετε εγκαταλείψει μια θεραπεία, καλό είναι να την συνεχίσετε.

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Μάιος ξεκινά με την σύνοδο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ουρανό. Η όψη αυτή είναι εξαιρετικά θετική για σας, καθώς διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και πρόκειται να σας φέρει σημαντικά οφέλη από άτομα που δεν περιμένετε. Δεν αποκλείονται επίσης νέες γνωριμίες με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή οφέλη μέσα από πελάτες ή εταιρείες από το εξωτερικό. Είναι πολύ πιθανό επίσης να ξεκινήσετε μια νέα επωφελή συνεργασία. Στις 4 Μαΐου η Αφροδίτη διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που χρειάζεται προσοχή κυρίως στον τομέα των σχέσεών σας. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να δημιουργήσει συγκρούσεις συμφερόντων στα επαγγελματικά σας.

Ωστόσο, ο κυβερνήτης σας Ερμή που διαμορφώνει διαδοχικές θετικές όψεις με Ήλιο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Κρόνο και Δία από τις 5 μέχρι τις 10 Μαΐου, σας βοηθά να βγείτε ευνοημένοι. Επιπλέον, όλες αυτές οι όψεις πρόκειται να αυξήσουν τη δημοτικότητά σας, να αυξήσουν την πελατεία σας και κατ’ επέκταση και τα κέρδη σας. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους από τις 12 Μαΐου, θα είστε ακόμα περισσότερο οργανωμένοι.

Υπάρχει μεγαλύτερη προοπτική επιτυχίας σε δουλειές που σχετίζονται με τον τομέα της επικοινωνίας ή του εμπορίου, έστω και με κάποια εμπόδια λόγω του ανάδρομου Κρόνου. Στις 13/5 ο Άρης περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της. Έτσι, ίσως χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας καθώς είναι πιθανό να συναντήσετε δυσκολίες ή και άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν εμπόδια. Οι άνεργοι του ζωδίου μπορούν να βρουν μια δουλειά που σχετίζεται με το εμπόριο ή να κάνουν μια εργασία μέσα από το σπίτι.

Αισθηματικά 

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα αποκορυφώνεται στις 4/5, στην ουσία όμως βρίσκεται σε ισχύ σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες στα αισθηματικά σας. Θα πρέπει να αποφύγετε λάθη και μυστικά που μπορούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας ή και να έχουν ακόμα πιο δυσάρεστες συνέπειες. Επιπλέον, ο Δίας που παραδοσιακά κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σας, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 14/5, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει μια απόσταση με το σύντροφό σας. Συνιστάται να προσπαθήσετε να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες με ειλικρίνεια και να κάνετε προσπάθειες για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να ξεφύγετε από τη μονοτονία.

Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Παρθένους, ο Μάιος μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος μήνας τουλάχιστον για τη δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Αντίθετα, μπορείτε να ενδιαφερθείτε για ένα άτομο που μπορεί να μην είναι ελεύθερο και να ξεκινήσετε μια κρυφή σχέση. Σύντομα ωστόσο θα καταλάβετε ότι αυτού του είδους η σχέση δεν σας ταιριάζει. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα και του Δία στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας ευνοεί την αναβίωση παλιών σχέσεων.

Υγεία

Ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα της υγείας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία τους στις 11 Μαΐου, γεγονός που μπορεί να μειώσει τη ζωτικότητά σας. Θα πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο και να αποφύγετε το άγχος. Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου η υγεία σας θα είναι πιο σταθερή. Οι πλούσιες σε πρωτεΐνες τροφές, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά όπως το μπρόκολο και το κρεμμύδι, θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας.

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται την πρωτομαγιά, θα σας φέρει νέες ιδέες για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Αυτό το μήνα, θα οργανωθείτε και θα προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας. Ένα αξιόπιστο άτομα μπορεί να σας βοηθήσει σ’ αυτό. Στις 4/5 η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες ή και ασυνεννοησία στο εργασιακό σας περιβάλλον. Επειδή αυτή η όψη θα βρίσκεται σε ισχύ σχεδόν όλο το μήνα, καλό είναι να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας ώστε να αποφύγετε λάθη. Επίσης να είστε πιο επιφυλακτικοί με τους συναδέλφους σας.

Από τις 5 μέχρι τις 10 Μαΐου ο Ερμής θα σχηματίσει διαδοχικές θετικές όψεις με  Ήλιο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία, γεγονός που ευνοεί τα οικονομικά σας. Η είσοδος του Ερμή στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων από τις 11 Μαΐου θα σας φέρει περισσότερη χαρά και ευκαιρίες για συναντήσεις και διασκεδάσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, της Αφροδίτης και του Δία, γεγονός που μπορεί να επιβραδύνει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτό θα γίνει πιο αισθητό σε όσους από εσάς ασχολείστε με την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, ή δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Στις 13/5 ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, από όπου σας δραστηριοποιεί περισσότερο. Ειδικά στις 25/5 που θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό, θα μπορέσετε να πετύχετε σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα αλλά και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Αισθηματικά

Με τον Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 12/5, η αισθηματική σας ζωή είναι αρκετά δραστήρια και φαίνεται να περνάτε μαγικές στιγμές με το σύντροφό σας. Μέχρι τις 12/5 οι αδέσμευτοι Ζυγοί, μπορείτε να κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Πρόσκαιρες εντάσεις που θα ξεπεραστούν είναι πιθανές γύρω στις 11/5 με το τετράγωνο Ερμή – Άρη. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς από τις 13/5 αλλάζει το σκηνικό και φέρνει περισσότερη αστάθεια. Συχνές εναλλαγές διάθεσης (δικής σας ή του συντρόφου σας) θα δυσχεράνουν την επικοινωνία και την αρμονία. Επιπλέον η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης την ίδια μέρα, θα σας δημιουργήσει σύγχυση ως προς τα ζητούμενά σας. Νέες σχέσεις που θα ξεκινήσουν μετά τις 13/5 δεν έχουν πιθανότητες διάρκειας. Επίσης η επιστροφή σε μια παλιά αγάπη, μπορεί να μην η καλύτερη επιλογή για σας.

Υγεία

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Μάιος ξεκινά με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού που θα φέρει θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να αυξήσει την πελατεία σας ή να φέρει μια απρόσμενη επαγγελματική συμφωνία που θα αποδειχθεί εξαιρετικά κερδοφόρα. Στις 4 Μαΐου με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, καλό είναι να αποφύγετε οικονομικά ρίσκα που θα επιφέρουν απώλειες. Από τις 5 έως τις 10 Μαΐου ο Ερμής σχηματίζει διαδοχικά θετικές όψεις με Ήλιο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία, με αποτέλεσμα να έχετε σημαντική βοήθεια και υποστήριξη από τα κατάλληλα άτομα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτές οι μέρες θα αποδειχθούν εξαιρετικά επικερδείς ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο.

Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους από τις 11 Μαΐου θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδά σας αλλά και να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου ο Κρόνος, η Αφροδίτη και ο Δίας ξεκινούν την ανάδρομη πορεία τους, γεγονός που θα επιβραδύνει κάπως τους ρυθμούς σας και θα καθυστερήσει πληρωμές ή διαπραγματεύσεις. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης θα περάσει στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων στις 13 Μαΐου και θα σχηματίσει μια θετική όψη με τον Ουρανό στις 25. Το διάστημα αυτό ευνοεί ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιπλέον μπορεί να φέρει μια πρόταση εργασίας σε όσους αναζητούν δουλειά.

 Αισθηματικά

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού την πρωτομαγιά ευνοεί τα αισθηματικά σας. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σας που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή την ημέρα να κάνετε μια απροσδόκητη γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα επικοινωνείτε θαυμάσια. Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13 Μαΐου καλό είναι να αποφύγετε κρυφές ενέργειες που μπορεί να διαταράξουν την αρμονία στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας στη ζωή σας. Μπορείτε επίσης να συνάψετε μια νέα σχέση η οποία μπορεί να έχει διάρκεια κυρίως αν κυριαρχεί η ελευθερία.

Υγεία

Σύμφωνα με τις προβλέψεις Μαΐου δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας. Καλό είναι ωστόσο να αφιερώσετε χρόνο σε αθλητικές δραστηριότητες. Έτσι θα εκτονωθείτε και θα ανακουφιστείτε από το άγχος. Ένα χόμπι μπορεί επίσης να λειτουργήσει θεραπευτικά και να βελτιώσει την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Μάιος ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αυτή η όψη θα σας φέρει ιδέες για το πώς να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει και και μια απρόσμενη πρόταση για επαγγελματική συνεργασία. Στις 4 Μαΐου, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα σας δημιουργήσει δυσκολίες στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ωστόσο από τις 5 μέχρι τις 10 Μαΐου ο Ερμής θα σχηματίσει θετικές γωνίες με Ήλιο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία. Αυτό το πενθήμερο θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Οι όψεις αυτές επίσης θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιώσετε σημαντικά τις αποδοχές σας.

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από τις 11 Μαΐου ευνοεί νέες επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις. Κάθε συζήτηση αυτό το διάστημα μπορεί να καταλήξει στην σύναψη μιας επωφελούς συμφωνίας ή συνεργασίας. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς από τις 13 Μαΐου σας δραστηριοποιεί και μπορείτε να ολοκληρώσετε εύκολα τα καθήκοντά σας. Η ανάδρομη κίνηση των πλανητών το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου μπορεί να επιβραδύνουν κάποιες υποθέσεις ή συμφωνίες. Θα δυσχεράνουν επίσης την ροή των εσόδων σας, γι’ αυτό καλό είναι να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

 Αισθηματικά

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού την πρωτομαγιά σας επιτρέπει να συντονιστείτε καλύτερα με το σύντροφό σας και να εξασφαλίσετε την αρμονία. Αν είστε ελεύθεροι, η όψη αυτή μπορεί να φέρει μια ξαφνική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Ωστόσο, παρά την καλή επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας, ίσως δεν νιώθετε έτοιμοι να κάνετε μια σταθερή σχέση. Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης στις 22 Μαΐου θα βοηθήσει τους δεσμευμένους να λύσουν παλιά προβλήματα και να αποκαταστήσουν την ισορροπία. Οι αδέσμευτοι μπορεί να είστε αναποφάσιστοι για την δημιουργία μιας νέας σχέσης, ωστόσο ευνοείται η επιστροφή σε έναν παλιό έρωτα.

 Υγεία

Η καθημερινή σωματική άσκηση σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή θα βελτιώσουν σημαντικά τη φυσική σας κατάσταση. Παροδικά προβλήματα κυρίως αν έχετε πρόβλημα με την αλεργία είναι πιθανά. Καλό είναι επίσης να μην καταναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας.

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού την πρωτομαγιά θα σας φέρει συναρπαστικές ιδέες για επαγγελματικές καινοτομίες. Έτσι, θα καταφέρετε να διευκολύνετε την εργασία σας και παράλληλα να αυξήσετε την πελατεία σας. Κάθε τι πρωτοποριακό ωστόσο κρύβει κι ένα ρίσκο γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα στις 4 Μαΐου. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα αυτή τη μέρα μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες. Από τις 5 μέχρι τις 10 Μαΐου ο Ερμής διαμορφώμει διαδοχικές θετικές όψεις με Ήλιο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία. Οι δυο τελευταίοι πλανήτες βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας. Αυτό το διάστημα προσφέρεται για να προωθήσετε τα σχέδιά σας με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων ατόμων. Επιπλέον, μπορείτε να εξασφαλίσετε σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στις 11 Μαΐου θα σας φέρει καινούργιες ιδέες, περισσότερη δουλειά και περισσότερα κέρδη. Στις 13 Μαΐου ο Άρης περνά στους Ιχθύς και τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Αυτό το διάστημα θα υπάρχει αυξημένη επικοινωνία και μπορείτε να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες. Αν ασχολείστε με το εμπόριο, η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά επικερδής. Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου ωστόσο, με την ανάδρομη πορεία των πλανητών θα σημειωθεί μια επιβράδυνση στα σχέδιά σας. Το τρίτο δεκαήμερο του δεκαήμερου οι δημιουργικές ιδέες σας μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη σας. Όσοι ψάχνετε δουλειά, μπορείτε να βρείτε εργασία σε τομείς που σχετίζονται με την επικοινωνία, την ψυχαγωγία ή το εμπόριο.

Αισθηματικά

Συμφωνα με τις προβλέψεις Μαΐου η υγεία σας αυτό το μήνα θα παρουσιάσει αστάθεια. Αυτό οφείλεται στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13, που θα σας κάνει ευάλωτους στις καιρινές συνθήκες. Χρησιμοποιείστε κρέμες για να ενυδατώνετε το δέρμα σας και τρώτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και πρωτεΐνες. Αποφύγετε τα γλυκά.

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Την 1η Μαΐου η σύνοδος Ερμή – Ουρανού θα σας φέρει ιδέες για την έναρξη μιας επαγγελματικής δραστηριότητας από το σπίτι. Παρόλο που η ιδέα σας μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα καλό είναι να αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ειδικά μέχρι τις 4 Μαΐου. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα αυτή τη μέρα δεν μπορείτε να δείτε ρεαλιστικά τις οικονομικές σας δυνατότητες. Έτσι είνα πιθανό να υποστείστε σημαντικές απώλειες. Από τις 5 μέχρι τις 10 ο Ερμής διαμορφώνει θετικές γωνίες με Ήλιο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία. Αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τις προοπτικές σας.

Το διάστημα αυτό θα βρείτε επίσης σημαντική υποστήριξη που μπορεί να είναι και μυστική. Επιπλέον η αυξημένη διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει στα σωστά μονοπάτια. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους από τις 11 Μαΐου θα οργανωθείτε καλύτερα και θα γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί. Από τις 13 Μαΐου με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύες θα εντείνετε τις προσπάθειες για τη βελτίωση των εσόδων σας που παρουσιάζει μια αστάθεια. Η ανάδρομη πορεία Κρόνου, Αφροδίτης, Δία που ξεκινά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου μπορεί να επιβραδύνει κάπως τα σχέδιά σας. Δεν πρέπει ωστόσο να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες.

Αισθηματικά

Με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στις 4/5 θα κάνετε κάποιες αλλαγές που θα βγάλουν τη σχέση σας από τη μονοτονία. Ο διάλογος θα σας βοηθήσει επίσης να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα μεταξύ σας. Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου, ο Ήλιος θα σχηματίσει διαδοχικές θετικές γωνίες με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία. Οι συγκεκριμένες όψεις θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας. Έτσι, ίσως πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το κοινό μέλλον σας. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, έχετε πολλές ευκαιρίες τον Μάιο να δημιουργήσετε μια αρμονική σχέση και με μεγάλη διάρκεια. Ήδη από το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου μπορεί να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό  άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους από τις 20 Μαΐου είναι ιδιαίτερα θετική για όλους σας.

Υγεία

Σύμφωνα με τις προβλέψεις Μαΐου η υγεία σας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Είναι ωστόσο σημαντικό να ασκείστε καθημερινά για να διατηρήσετε ακμαίο το σώμα και το πνεύμα σας. Καλό είναι επίσης να μην αφήνετε το άγχος να χαλάει την ψυχολογία σας. Αυτό θα το πετύχετε αν καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την ξεκούραση. Προσέξτε επίσης με την ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα και του Δία να μην γίνετε υπερβολικά υποχόνδριοι.

Ιχθύς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού την πρωτομαγιά θα σας φέρει λαμπρές ιδέες για την καλύτερη σχεδίαση και οργάνωση της δουλειάς σας. Είναι επίσης πιθανό να σκεφτείτε την δημιουργία μιας νέας συνεργασίας. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 4 Μαΐου χρειάζεται ωστόσο προσοχή καθώς μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Από τις 5 μέχρι τις 10 Μαΐου οι θετικές όψεις του Ερμή με Ήλιο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία σας επαναφέρουν. Αυτό το πενθήμερο μπορούν να σας ανοίξουν πολλές πόρτες και να εξασφαλίσετε σημαντικά  μελλοντικά οφέλη.

Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους από τις 11 Μαΐου θα γίνετε πιο οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Επιπλέον, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας από τις 13 Μαΐου θα σας κάνει πιο δραστήριους. Παρόλο που μπορεί να σας φέρει περισσότερες υποχρεώσεις, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου ξεκινούν την ανάδρομη κίνηση των πλανητών μπορεί να καθυστερήσει κάπως τα σχέδιά σας. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού στις 25 Μαΐου εγγυάται σημαντική επιτυχία και αύξηση των εσόδων σας. Αν ανήκετε στους άνεργους Ιχθύς μπορείτε αυτό το διάστημα να βρείτε μια καλή δουλειά.

Αισθηματικά

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού την πρωτομαγιά εγγυάται την ανανέωση της σχέσης σας. Υπάρχει καλύτερη επικοινωνάι με το σύντροφό σας και επιπλέον έχετε την ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε μια αναπάντεχη γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάξετε απόλυτα. Ο Μάιος σε γενικές γραμμές θεωρείται ένα καλός μήνας τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους ελεύθερους. Στις 22 Μαΐου με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης θα ασχοληθείτε με τη διαμορφώση του σπιτιού σας με το σύντροφό σας. Το διάστημα αυτό η οικογενειακή ζωή θα αποκτήσει προτεραιότητα.

Υγεία

Σύμφωνα με τις προβλέψεις Μαΐου η υγεία σας θα είναι σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ωστόσο καλό είναι να τηρείτε τα προληπτικά μέτρα ώστε να τη διατηρήσετε έτσι. Φροντίστε να τρώτε υγιεινά και να ασκείστε καθημερινά ώστε να διατηρήσετε τη φόρμα σας. Μικροί πονοκέφαλοι είναι πιθανόί. Προσθέστε φυτικές ίνες ή βρώμη στη διατροφή σας. Αποφύγετε το γρήγορο φαγητό. Ο διαλογισμός ή άλλες πνευματικές δραστηριότητες θα σας φέρουν ειρήνη και ψυχική χαλάρωση.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *