Ιανουάριος 2019 – ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ιανουάριος 2019
Περιεχόμενα hide
2 Ιανουάριος 2019

Αστρολογική Ατζέντα 

Ιανουάριος 2019

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

00.05 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

04.20 Άρης στον Κριό. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της κυριαρχίας του από όπου ευνοεί την ενέργεια και τη δράση. Τώρα έχουμε ισχυρά κίνητρα για να πετύχουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.

05.10 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

17.19 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

00.28 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

06.49 Ήλιος σύνοδο με Κρόνο. Περιοριστική όψη που μας επηρεάζει για το επόμενο διήμερο. Φέρνει ψυχρότητα, απομάκρυνση, θλίψη και τσιγκουνιά. Στην θετική της έκφραση αυτή η όψη μπορεί να μας φέρει σε επαφή με άτομα που έχουμε να δούμε καιρό.

09.58 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση, ευνοούνται.

11.41 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

10.23 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

14.00 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

07.13 Ερμής τρίγωνο με Ουρανό. Όψη που επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το τρίγωνο αυτό μας κάνει πιο προοδευτικούς, δημιουργικούς και αυθεντικούς Ευνοεί την ενασχόληση με τις επιστήμες και ιδιαίτερα τα μαθηματικά, την τεχνολογία και τη φυσική. Ευχάριστες ειδήσεις και απρόσμενες συναντήσεις είναι πολύ πιθανές. Γνωριμίες με ευφυείς ανθρώπους που μπορούν να μας προσφέρουν σημαντικές γνώσεις.

18.10 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

19.41 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Εύνοια σε νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

20.55 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

21.57 Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τις τέχνες, τα θεάματα και τον μυστικισμό. Μας προσδίδει πιο εκλεπτυσμένα συναισθήματα και εκτιμούμε τα όμορφα πράγματα.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

02.05 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

05.40 Ερμής στον Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή μας κάνει περισσότερο σκεπτικούς και επίμονους, γεγονός που βοηθά στη λήψη αποφάσεων. 

20.32 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

01.01 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση.

03.28 Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου. Η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς διαμορφώνεται στις 15 μοίρες του Αιγόκερω. Το φαινόμενο επηρεάζει επαγγελματικά ζητήματα και είναι πιθανό να υπάρξουν πολλές αλλαγές σταδιοδρομίας το ερχόμενο τρίμηνο κυρίως σε άτομα που ανήκουν στα ζώδια του Αιγόκερω και του Καρκίνου του δεύτερου δεκαήμερου (1-10/1 και 3-12/7) ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτές τις μοίρες. Οι πιθανότητες επιτυχίες εξαρτώνται απόλυτα από τις προσωπικές προσπάθειες. Σημαντικές εξελίξεις θα προκύψουν σε πολιτικά θέματα.

14.12 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

22.26 Ουρανός σε ορθή πορεία.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

05.56 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό.  Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

08.20 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

08.46 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

13.18 Αφροδίτη στον Τοξότη. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη από όπου αυξάνει την αισιοδοξία και μας κάνει πιο χαρούμενους, περιπετειώδεις και εξωστρεφείς. Πρόκειται για μια θετική περίοδο κατά την οποία μπορούμε να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας, να δούμε την όμορφη πλευρά της ζωής και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας προκαλούν ανασφάλεια.

17.42 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

11.44 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που προμηνύει επιτυχία, κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη.

12.05 Ερμής τετράγωνο με Άρη. Αυξημένη νευρικότητα και επιθετικότητα. Βιασύνη και ανυπομονησία καταλήγουν σε ατυχήματα. Έντονες συζητήσεις και καβγάδες. Αυξημένη κυκλοφορία στους δρόμους. Προβλήματα σε ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

18.53 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή περίεργες) μεθόδους.

21.44 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ιχθύ όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

23.33 Δίας ενάμιση τετράγωνο με Ουρανό. Δύσκολη και επικίνδυνη όψη που προκαλεί αναταραχές και συγκρούσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι πιθανά αεροπορικά ατυχήματα και τρομοκρατικές ενέργειες καθώς και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ανεμοστρόβιλοι, τυφώνες, σεισμοί).

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

03.09 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

14.16 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Σωστή κρίση, επικοινωνιακή δεξιότητα και ικανότητας μάθησης. Τάση για ανεξαρτησία. Ευχάριστες ειδήσεις.

23.13 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

01.48 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

02.47 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και είναι επιθυμητή η μοναξιά.

13.38 Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα. Δύσκολη όψη που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, εντάσεις και βία. Ρήξεις με την εξουσία, το κράτος, τις αρχές και τους ανωτέρους.

16.11 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

16.25 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας σε στόχους. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

10.18 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

21.20 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

02.12 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

11.05 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

11.36 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

14.31 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Πολύ ευνοϊκή όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

15.31 Ερμής σύνοδο με Κρόνο. Εντάσεις και διαφωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις σχέσεων. Είναι προτιμότερο να μην συμμετέχουμε σε διαπληκτισμούς και αναβάλουμε σημαντικές συζητήσεις.

20.58 Δίας τετράγωνο με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή “θολώνει” τη διαύγεια και γι’ αυτό συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές. Νέες αισθηματικές γνωριμίες ίσως μας ενθουσιάσουν χωρίς να ανταποκρίνονται στα πρότυπά μας.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

03.28 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

08.46 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

15.13 Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα. Πνευματική ευαισθησία, ισχυρή διαίσθηση, πλούσια φαντασία. Αυξημένη ελπίδα και έμπνευση μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων μας.

17.56 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

20.31 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό ή να μας προσθέσει βάρος.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

20.50 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

23.15 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

03.30 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

11.17 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

20.34 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

03.00 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στους Διδύμους μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

21.54 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά θέματα.

22.32 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

03.56 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

05.10 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα στις οικονομικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

18.49 Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη. Όψη που αυξάνει τον αισθησιασμό και το πάθος. Οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά και τις τέχνες κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Είμαστε δημοφιλείς με το αντίθετο φύλο και ευνοούνται οι σχέσεις. Ευχάριστες προοπτικές και σε οικονομικά ζητήματα.

22.03 Ερμής σύνοδο με Πλούτωνα. Διαστρέβλωση της αλήθειας και υποχθόνιες σκέψεις παράγει αυτή η όψη. Μεγάλη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

03.31 Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό. Όψη που μας κάνει εξαιρετικά νευρικούς γι’ αυτό πρέπει να προσπαθούμε να ελέγχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας. Υπάρχει τάση για ατυχήματα και βιαιότητες καθώς επίσης και για οικονομικές απώλειες. Δυσκολίες και στα ερωτικά ζητήματα και απρόσμενοι χωρισμοί.

03.32 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή περίεργες) μεθόδους.

05.44 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

02.28 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

03.48 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Εμπόδια, καθυστερήσεις, θλίψη, περιορισμός. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

05.19 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

11.00 Ήλιος στον Υδροχόο. Η πορεία του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου, μας κάνει περισσότερο καινοτόμους και πρωτοποριακούς. Το διάστημα που ο Ήλιος βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο επιζητούμε νέους στόχους και προοπτικές και υιοθετούμε νέες μεθόδους που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Εντείνεται η ανάγκη για ανεξαρτησία, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στη διακοπή σχέσεων και καταστάσεων που μας πιέζουν.

16.01 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Τάση για διάσπαση σχέσεων.

20.56 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

03.50 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

05.54 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

06.15 Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Έντονα συναισθήματα και υπερβολική ευαισθησία που μπορεί να μας παρασύρει σε απαγορευμένους ερωτικούς πειρασμούς. Υπάρχει επίσης τάση για παράνομες δραστηριότητες αλλά και υπερβολικές διασκεδάσεις που μπορούν να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις.

07.16 Πανσέληνος. Έκλειψη Σελήνης. Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς προμηνύει μια περίοδο επαναστατικότητας και εξεγέρσεων. Απροσδόκητα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία και είναι πιθανό να υπάρξουν μαζικές διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις για την ανατροπή καθεστώτων παγκοσμίως. Δεν αποκλείεται επίσης αυτή η έκλειψη να αναδείξει ένα νέο βασιλιά σε βασιλευομένες δημοκρατίες. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από οτιδήποτε δεν μας ταιριάζει. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών επηρεάζονται περισσότερο.

13.48 Άρης τετράγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή μειώνει την ενέργειά μας και τονίζει τον εγωισμό. Δεν ευνοείται η λήψη αποφάσεων και οι πρωτοβουλίες που δεν έχουν προοπτικές επιτυχίας. Ατυχήματα είναι πιθανά.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

04.19 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

06.43 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για τις σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

07.11 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Πολύ ευνοϊκή όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

14.26 Αφροδίτη σύνοδο με Δία. Όψη που ευνοεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες αλλά και τα οικονομικά. Το διήμερο που ακολουθεί θα πρέπει να “αρπάζουμε” τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο μας.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

03.19 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό.  Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθά στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

05.22 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

13.13 Ερμής τετράγωνο με Ουρανό. Το διάστημα αυτό υπάρχει τάση για  ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε πιο υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης και στρες.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

03.56 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

04.55 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

07.41 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

07.49 Ερμής στον Υδροχόο. Το διάστημα που ο Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο, υπάρχει περισσότερη καινοτομία και πρωτοτυπία στη ζωή μας. Γινόμαστε πιο κοινωνικοί αλλά και πιο ανεξάρτητοι.

10.27 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

15.50 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

06.02 Σελήνη στο Ζυγό. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις σχέσεις και στην επίτευξη της αρμονίας.  Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στις σχέσεις μας.

08.56 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

14.48 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

19.53 Άρης τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που ευνοεί την επίτευξη κάθε στόχου. Υπάρχει αυξημένη ζωτικότητα, ευεξία, αισιοδοξία και ενθουσιασμός που μας επιτρέπει να κάνουμε σημαντικές κινήσεις. Ιδανική μέρα για έναρξη καινούργιας δραστηριότητας.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

06.10 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

10.23 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που προμηνύει επιτυχία, κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη.

10.56 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

17.03 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

18.30 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

07.21 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε πιο υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

09.31 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε πιο μυστικοπαθείς.

19.59 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

23.10 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

11.46 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

12.14 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

00.39 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

16.33 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση, ευνοούνται.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

04.52 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Όψη που αυξάνει τις πνευματικές δυνάμεις, τη μνήμη και τις ρητορικές ικανότητες και ευνοεί τη συγκέντρωση. Αυξημένο ενδιαφέρον για λογοτεχνικές δραστηριότητες.

12.04 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας σε στόχους. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

12.32 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

21.06 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

02.23 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

07.50 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

16.15 Κρόνος εξάγωνο με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή ευνοεί τη δημιουργική έκφραση, μας επιτρέπει να κάνουμε εφικτά όνειρα που μπορούν να πραγματοποιηθούν χάρη στην εμπειρία, την διαίσθηση αλλά και την βοήθεια ανωτέρων.

19.35 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη – έκλειψη. Δυσμενής όψη για αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Συνιστάται να αποφύγουμε οικονομικές συναλλαγές και καλλωπιστικές δραστηριότητες.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *