Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για όλα τα Ζώδια

Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Περιεχόμενα hide
1 Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για όλα τα Ζώδια

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το 2019 ξεκινά με την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιό σας που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μια δραστήρια και θετική χρονιά. Νιώθετε ήδη αισιόδοξοι και ανυπόμονοι να ερευνήσετε νέα μονοπάτια και να χαράξετε μια νέα πορεία και αυτός ο ενθουσιασμός θα σας συνοδεύει όλο το χρόνο. Είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας και δεν σας σταματάει τίποτα. Μέσα στις νέες εμπειρίες που θα αποκτήσετε ίσως συμπεριλαμβάνεται και η εκπαίδευσή σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να επιστρέψετε στα θρανία, είτε για να εξειδικευτείτε σε κάποιο τομέα είτε για να μάθετε μια νέα γλώσσα είτε για να διευρύνετε τις γνώσεις και τα προσόντα σας. Σημαντική επιρροή θεωρείται και η είσοδος του Χείρωνα στο ζώδιό σας από τις 18 Φεβρουαρίου η οποία θα φροντίσει επουλώσει πολλές πληγές σας έστω και μέσα από οδυνηρές εμπειρίες κάποιες φορές. Ίσως χρειαστεί πολύς δρόμος μέχρι να δημιουργήσετε τη σταθερότητα που θέλετε στη ζωή σας, ωστόσο με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 13/10, θα δείτε τα αποτελέσματα της προσωπικής και πνευματικής σας εξέλιξης.

Αισθηματικά

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21/1 μπορεί να σημάνει το οριστικό τέλος μιας φθαρμένης σχέσης ή την αρχή μιας νέας. Με την παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας ωστόσο, ίσως δεν νιώθετε έτοιμοι για μια σοβαρή δέσμευση αφού η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη της συντροφικότητας. Η αίσθηση αυτή θα αλλάξει από τις 6 Μαρτίου με την οριστική αποχώρηση του Ουρανού από το ζώδιό σας, ενώ λίγο αργότερα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 5 Απριλίου, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή και να βάλετε πιο γερές βάσεις σε μια υπάρχουσα. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που ευνοεί τα αισθηματικά σας, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται στον Κριό. Μια θετική περίοδος επίσης ξεκινά στις 2/7 με την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα. Σε συνεργασία με την Αφροδίτη θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε έντονο πάθος αλλά και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. Το διάστημα αυτό ευνοείται και η αναζωπύρωση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα όσοι από σας είστε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε γάμο ή συμβίωση το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αλλαγές στα επαγγελματικά σας είναι μέσα στο πρόγραμμα είτε τις προγραμματίζετε είτε όχι και αυτό μπορεί να το έχετε ήδη αντιληφθεί αφού η επιρροή της ηλιακής έκλειψης της 6ης Ιανουαρίου είναι ήδη αισθητή. Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στα τέλη του Ιανουαρίου τονίζουν την ανάγκη σας να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, να ασχοληθείτε με πιο δημιουργικές δραστηριότητες και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η πορεία της Αφροδίτης από τον τομέα της καριέρας σας από τις 4 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτές τις επιθυμίες σας και παρόλο που η σύνοδος Άρη – Ουρανού μπορεί να σας προκαλέσει μια αβεβαιότητα στα μέσα του Φλεβάρη, δεν θα πρέπει να καταθέσετε τα όπλα. Η είσοδος του Ουρανού στον τομέα των οικονομικών σας από τις 6 Μαρτίου οπωσδήποτε θα δημιουργήσει μια αστάθεια στα εισοδήματά σας, το γεγονός όμως ότι ο Ουρανός θα παραμείνει εκεί για επτά περίπου χρόνια σημαίνει ότι πρέπει να μάθετε να ζείτε μ’ αυτόν. Εξάλλου με τις πρωτοποριακές ιδέες σας μπορείτε να βρείτε πολλαπλές πηγές εισοδημάτων ώστε να εξισορροπείτε τις απώλειες. Θα πρέπει επίσης να αντιλαμβάνεστε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας και να τις εκμεταλλεύεστε κατάλληλα. Ένα ριψοκίνδυνο διάστημα για τα οικονομικά σας είναι το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου που οι πλανήτες θα περνούν διαδοχικά από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό, ενώ ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του μπορεί να επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Στις 2 Δεκεμβρίου η είσοδος του ευεργέτη Δία στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας πρόκειται να απογειώσει την καριέρα σας και να σας φέρει μεγάλες ανταμοιβές – ηθικές και υλικές. Το τρίγωνο μάλιστα που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υπόσχεται έσοδα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ανήκετε στα ζώδια που δεν αγαπούν τις αλλαγές, το 2019 όμως θα έρθετε αντιμέτωποι με αυτές. Η οριστική είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σας από τις 6 Μαρτίου και μέχρι το 2025 θα φέρει σταδιακά σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας ή ακόμα και στη νοοτροπία σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να τις αποδεχτείτε χωρίς διαμαρτυρίες αφού ακόμα κι αυτός ο επαναστάτης Ουρανός, κάτι έχει να σας προσφέρει. Μπορεί να μην το καταλάβετε από την αρχή, θα το καταλάβετε όμως αργότερα, όταν θα έχει πια ολοκληρώσει το έργο του και θα έχει διαμορφώσει τη νέα σας ζωή. Αυτό είναι το καλό έργο του Ουρανού. Δεν αφήνει τη ζωή σας να παραμείνει όπως είναι, σας προκαλεί να αλλάξετε τα πράγματα ακόμα και μέσα από επώδυνα καμιά φορά γεγονότα, ώστε να φτάσετε σε ένα άλλο επίπεδο. Η είσοδος του Δία στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω από τις 3/12 φέρνει νέες θετικές προοπτικές στη ζωή σας και επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να εκπαιδευτείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό μάλιστα σηματοδοτεί σημαντικές ευκαιρίες αλλά και μια άνετη οικονομική κατάσταση.

Αισθηματικά

Ο κόκκινος πλανήτης του έρωτα και του πολέμου Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου! Από αυτή τη θέση θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μέχρι το τέλος Μαρτίου και θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας ή να ενδώσετε σε ένα νέο πειρασμό. Παρόλο που το πάθος θα κυριαρχήσει αυτό το διάστημα, η διέλευση της δικής σας Αφροδίτης από το ζώδιό σας από τις 15/5 μέχρι τις 8/6 θα δημιουργήσει ένα πιο ρομαντικό περιβάλλον όπου θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Η ετήσια συνάντηση Αφροδίτης – Άρη πραγματοποιείται φέτος στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου γύρω στο τέλος του Αυγούστου και αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο. Ακόμα και όσοι παραμένετε αδέσμευτοι, είναι σχεδόν απίθανο να ξεφύγετε από τα δίχτυα του έρωτα αυτό το διάστημα, έστω κι αν πρόκειται για ένα βραχυπρόθεσμο καλοκαιρινό ειδύλλιο. Ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο που διαμορφώνεται μεταξύ του Ήλιου και του Ερμή στις 11/11, συνιστά ειλικρίνεια και διαφάνεια προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ουρανός που κυβερνά τον τομέα της καριέρας σας, περνάει στο δικό σας ζώδιο στις 6 Μαρτίου και παρόλο που μπορεί να μην φέρει καθοριστικές αλλαγές, ίσως πυροδοτήσει μια αλλαγή  στο πόστο σας ή στην περιοχή που εργάζεστε. Με την Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας σας ωστόσο από τις 2 μέχρι τις 26 Μαρτίου θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας και να αποδίδετε περισσότερο με λιγότερο κόπο. Στο τέλος Μαρτίου και μέχρι τις 15 Μαΐου ο Άρης θα βρίσκεται στον τομέα των εσόδων σας και αυτό το διάστημα, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές απώλειες, παράλληλα όμως ίσως προκύψουν και ευκαιρίες για ένα έξτρα εισόδημα έστω και προσωρινό. Το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου είναι σημαντικό να προσέχετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας καθώς είναι πιθανό να υπάρχουν κρυφές ενέργειες εις βάρος σας. Από τις 3 Δεκεμβρίου με την άφιξη του Δία στον Αιγόκερω, ανοίγονται τεράστιες προοπτικές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Δίας που βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο και θα δημιουργήσει αρκετή σύγχυση στην αισθηματική σας ζωή. Συνιστάται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 3 Ιουνίου, μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε νέες βάσεις στη ζωή σας να αποκοπείτε από οτιδήποτε δεν σας ταιριάζει, αλλά μπορεί επίσης να σας παρασύρει σε μια φαινομενικά όμορφη κατάσταση (ερωτική ή επαγγελματική) η οποία στην πορεία θα σας απογοητεύσει. Στις 6 Μαρτίου ο Ουρανός περνάει οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας όπου θα παραμείνει για επτά περίπου χρόνια. Αυτή η επιρροή σταδιακά μέσα στην επόμενη επταετία πρόκειται να αλλάξει τη νοοτροπία και τις πεποιθήσεις σας. Η ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται αισθητά με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω από τις 2 Δεκεμβρίου.

Αισθηματικά

Στις 7 Ιανουαρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και προοιωνίζει μια θετική περίοδο για τις σχέσεις σας που θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Οι νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα μπορούν να έχουν μια σοβαρή εξέλιξη. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας από τις 31 Μαρτίου, τονώνει την αυτοπεποίθησή σας παράλληλα όμως σας κάνει και περισσότερο οξύθυμους και συνιστάται να ελέγχετε τα νεύρα σας ειδικά από στις 24/4 μέχρι 10/5, ώστε να αποφύγετε πιθανές ρήξεις.  Από τις 9 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και το Νοέμβριο θα υπάρξουν αυξημένες γνωριμίες και ερωτικές προκλήσεις και όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε το άτομο που σας ταιριάζει.  Το 2019 μπορεί να σας προσφέρει σημαντικές εμπειρίες αγάπης και ρομαντικά ειδύλλια, αρκεί να αποφύγετε επικίνδυνους πειρασμούς που θα φέρει στο δρόμο σας το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι επαγγελματικοί στόχοι σας πρόκειται να αλλάξουν κατά τη διάρκεια του 2019, καθώς φέτος θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την αύξηση των οικονομικών σας και λιγότερο για την ικανοποίηση που σας προσφέρει μια συγκεκριμένη δουλειά. Έτσι, φαίνεστε αποφασισμένοι να εργαστείτε σκληρά και να ακολουθήσετε μια πορεία που μπορεί να μην σας ενδιαφέρει κατά βάθος, υπόσχεται όμως μεγάλα κέρδη. Οι πλανητικές επιρροές θα ευνοήσουν αυτή την απόφασή σας. Ήδη από τις αρχές του χρόνου αλλά και τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιες προτάσεις με οδηγό τη διαίσθησή σας. Περισσότερο προσεκτικοί πρέπει να είστε το διάστημα 5 μέχρι 29 Μαρτίου που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σας. Ωστόσο, από τις 27 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Απριλίου, θα περάσει και η Αφροδίτη στον ίδιο τομέα, γεγονός που θα σας βοηθήσει αρκετά. Από τις 16 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουλίου η πορεία του Άρη από τον τομέα των οικονομικών σας μπορεί να δημιουργήσει κάποια σκαμπανεβάσματα, παράλληλα όμως θα φέρει και ευκαιρίες για να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα οικονομικά σας τον Ιούλιο που διαμορφώνεται η ολική έκλειψη Ηλίου. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, το 2019 θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά χρήματα, έστω και από εργασίες που δεν σας ικανοποιούν απόλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ουρανός παραμένει στον τομέα της καριέρας σας μέχρι τις 5 Μαρτίου, δημιουργώντας ποικίλα σκαμπανεβάσματα στα επαγγελματικά σας που κάποιες φορές σας κάνουν να νιώθετε ότι κάτι κάνετε λάθος ή ότι δεν είστε κατάλληλοι για τη δουλειά που κάνετε. Παρόλο που στις 6 Μαρτίου η επιρροή αυτή σταματά, ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο ακόμα για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν φταίτε εσείς, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 6 μέχρι τις 29 Μαρτίου, θα συνεχίσει να σας προκαλεί αμφιβολίες και ερωτηματικά. Αφού περάσει κι αυτό το διάστημα θα νιώσετε μια νέα αφύπνιση και θα μπορέσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας πιο δυναμικά. Ήδη θα έχει γίνει αισθητή και η πορεία του Ουρανού στον Ταύρο που θα φέρει στο πλευρό σας ισχυρά άτομα πρόθυμα να σας υποστηρίξουν. Με την πορεία του Άρη από το ζώδιό σας από τις 16 Μαΐου μέχρι και την 1η Ιουλίου θα καταφέρετε επιτέλους να έχετε τον πλήρη έλεγχο και να συνεχίσετε το δρόμο προς την επιτυχία γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 2 Ιουλίου θα νιώθετε ήδη σαν να ξαναγεννηθήκατε.

Αισθηματικά

Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 6 Ιανουαρίου στον τομέα των σχέσεών σας πρόκειται να πυροδοτήσει εξελίξεις στα αισθηματικά σας και οι εξελίξεις αυτές θα είναι ανάλογες με την προσωπική ζωή του καθενός. Αν για παράδειγμα διατηρείτε μια φθαρμένη σχέση, θα αποφασίσετε είτε να την τελειώσετε οριστικά είτε να την θεραπεύσετε και να δημιουργήσετε πιο υγιείς βάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η έκλειψη μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας νέας ερωτικής ιστορίας που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Ένα άλλο σημαντικό διάστημα που μπορεί να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας είναι αυτό του Ιουλίου όπου διαμορφώνονται δυο εκλείψεις (μια ηλιακή και μια σεληνιακή) στον άξονα των σχέσεών σας, που ενισχύονται από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Κάποιες δυσκολίες ίσως υπάρξουν τον Νοέμβριο που ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, ωστόσο η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω από τις 3 Δεκεμβρίου θα αποκαταστήσει κάθε διαφορά και πιθανότατα θα σας οδηγήσει στο γάμο το 2020.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Την Πρωτοχρονιά ο Άρης περνάει στον τομέα της καριέρας σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου και αυτό το διάστημα θα εντείνετε τις προσπάθειές σας για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Παρά τις προσπάθειες όμως, η σεληνιακή έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου δεν ευνοεί τα οικονομικά σας και δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει σημαντικές απώλειες. Απρόβλεπτες εξελίξεις σηματοτοδοτεί και η σύνοδος Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 13 Φεβρουαρίου. Το αν αυτές οι εξελίξεις θα είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα. Σε κάθε περίπτωση τα επαγγελματικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά με την πορεία της Αφροδίτης από τον τομέα της καριέρας σας από τις 21 Απριλίου μέχρι και τις 14 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα, αφού είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξετε αμέσως. Η οικονομική ανάκαμψη αναμένεται από τις 2 Ιουλίου μέχρι και τις 20 Αυγούστου που ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν διαδοχικά από τον τομέα των οικονομικών σας. Αν σκέφτεστε να ασχοληθείτε με ένα νέο εγχείρημα μπορείτε επίσης να το ξεκινήσετε από την 1η Αυγούστου με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα ενώ με την Πανσέληνο της 13ης Οκτωβρίου μπορείτε να κάνετε κάτι που θα έχει μεγάλη απήχηση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το 2019 είναι μια χρονιά εκπλήξεων και απροσδόκητων γεγονότων. Τα πάντα είναι εφικτά ειδικά αν είστε πρόθυμοι να δεχτείτε αλλαγές και καταστάσεις που μέχρι τώρα προσπαθείτε να αποφύγετε. Πρωτίστως όμως καλό θα είναι να προσέχετε την υγεία σας καθώς ο Άρης από την πρωτοχρονιά σας εξωθεί σε διάφορες περιπέτειες που μπορεί να καταβάλουν τον οργανισμό σας, όπως υποδεικνύει η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς διαμορφώνεται στις 6 Ιανουαρίου στον τομέα της υγείας σας. Μπορεί να μην πρόκειται για κάτι σημαντικό, είναι ωστόσο μια προειδοποίηση για αυτοσυγκράτηση. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι κατάλληλη για να αρχίσετε να αλλάζετε συνήθειες και να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Από τις 6 Μαρτίου η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει αρκετές αλλαγές στα επαγγελματικά σας, καθώς θα θελήσετε να γίνετε περισσότερο ανεξάρτητοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εγκαταλείψετε ό,τι κάνατε μέχρι τώρα και να ασχοληθείτε με κάποιο δημιουργικό ή καλλιτεχνικό χόμπι που μπορεί να σας φέρει μεγάλα κέρδη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου που ο Δίας ευνοεί αυτές τις δραστηριότητες.

Αισθηματικά

Η νέα χρονιά υπόσχεται συναρπαστικές ευκαιρίες στους αδέσμευτους Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στον Κριό από την πρώτη μέρα του χρόνου αλλά και η σύνοδος Αφροδίτη – Δία στις 22 Ιανουαρίου, θα πυροδοτήσουν τυχαίες συναντήσεις και γνωριμίες που θα διεγείρουν έντονα πάθη. Γενικότερα η πορεία της Αφροδίτης από τις 7/1 μέχρι και τις 3/2 από το ζώδιο του Τοξότη, προοιωνίζει ένα θετικό διάστημα για έναρξη μακροπρόθεσμων σχέσεων, τάση που ενισχύεται και από την Νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου. Αποφύγετε ωστόσο εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η πορεία του Άρη από το ζώδιό σας από τις 2 Ιουλίου μέχρι τις 17 Αυγούστου συνιστά να είστε περισσότερο υπομονετικοί και να κοντρολάρετε τα νεύρα σας. Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 15 Αυγούστου θα νιώσετε πιο ήρεμοι και θα μπορέσετε να επαναφέρετε την αρμονία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρόλο που τα οικονομικά σας ευνοούνται ιδιαίτερα φέτος και ειδικά κατά το διάστημα της πανσελήνου που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου, ίσως αρχίσετε να νιώθετε ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Το ζητούμενό σας αυτή τη χρονιά, φαίνεται ότι είναι περισσότερο η ικανοποίηση που σας προσφέρει η δουλειά σας και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιες αλλαγές. Ο επαναστάτης Ουρανός που θα περάσει στον τομέα της καριέρας σας από τις 6 Μαρτίου και για τα επόμενα επτά χρόνια, πρόκειται να αλλάξει σταδιακά τον τρόπο που αντιμωπίζετε τα επαγγελματικά σας. Το πρώτο “ταρακούνημα” γίνεται με τη Νέα Σελήνη στον τομέα της καριέρας σας στις 4 Μαΐου που σας “εμπνέει” να κάνετε ριζικές αλλαγές, να αναπτύξετε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή να ασχοληθείτε με κάτι πρωτότυπο. Υπάρχουν ωστόσο ακόμα ενδοιασμοί, αφού ανήκετε στα σταθερά ζώδια που που δεν ρισκάρουν εύκολα την ασφάλειά τους. Μια μεγάλη εσωτερική μάχη θα γίνει αισθητή τον Ιούλιο με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού και την σεληνιακή έκλειψη. Το πού τελικά θα σας οδηγήσουν αυτές οι πανίσχυρες επιρροές εξαρτάται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο και από το κατά πόσο τολμηροί είστε. Ακόμα όμως και αν δεν τολμήσετε, η λύση θα έρθει με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω από τις 3 Δεκεμβρίου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 15 Δεκεμβρίου, θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις που μέχρι τώρα δεν τολμήσατε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η καινούργια χρονιά σας δίνει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που έρχονται από μακριά. Για να επιτευχθεί αυτό ωστόσο, ίσως πρέπει να μετακομίσετε στο εξωτερικό και αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση.  Οι απαντήσεις θα έρθουν με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 19 Φεβρουαρίου. Ο ανατρεπτικός Ουρανός περνάει στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου όπου θα παραμείνει για επτά περίπου χρόνια και μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα συνειδητοποιήσετε τι έχετε να προσφέρετε και πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε. Έτσι θα οδηγηθείτε στην επίτευξη ενός νέου στόχου που μπορεί να βάλετε σε εφαρμογή με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 30 Αυγούστου. Τα οικογενειακά ζητήματα θα χρειαστούν την προσοχή σας τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο που θα διαμορφωθεί το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα.

Αισθηματικά

Το 2019 είναι μια καλή χρονιά για την αισθηματική σας ζωή καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας ή να δημιουργήσετε ένα νέο δεσμό. Η ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις κι αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε το άλλο σας μισό, να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας ή και να επανασυνδεθείτε με μια παλιά αγάπη. Όσον αφορά στις  προβληματικές σχέσεις θα υπάρξουν εξελίξεις με τη Νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου. Με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή από τις 6 έως τις 29 Μαρτίου θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις, το ίδιο διάστημα όμως μπορείτε να γιατρέψετε πληγές σε σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Αρωγός σ’ αυτή σας την προσπάθεια θα είναι και η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας από τις 27/3 μέχρι και τις 20/4. Τα καλύτερα νέα όμως έρχονται με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω από τις 3 Δεκεμβρίου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 15/12 σε συνδυασμό με την τελευταία ηλιακή έκλειψη στις 26/12, προμηνύουν την πιο ευτυχισμένη συναισθηματικά περίοδο της ζωής σας. Ευχάριστες εκπλήξεις, γάμος, ταξίδια, νέες κατακτήσεις και ό,τι λαχταρά η ψυχή σας μπορεί να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί η χρονιά να μην ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές για τα επαγγελματικά σας καθώς αντιμετωπίζετε εντάσεις στο χώρο της δουλειάς ή και διαφωνίες με τους συνάδελφούς σας. Η κατάσταση ωστόσο διορθώνεται με την είσοδο της Αφροδίτης στον τομέα της εργασίας σας από τις 2 μέχρι και τις 29/3 που επαναφέρει την αρμονία. Δυο διαδοχικές πανσέληνοι στον τομέα των χρημάτων σας, στις 21/3 και στις 19/4, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα εισοδήματά σας. Αυτό το διάστημα έχετε μια σπάνια ευκαιρία να εξυγιάνετε τα οικονομικά σας και να δημιουργήσετε μια μακροπρόθεσμη ασφάλεια. Με την διέλευση του Άρη από τον τομέα της καριέρας σας από τις 31/3 μέχρι τις 15/5 εργάζεστε επίσης με πάθος και βελτιώνετε τις αποδοχές σας. Όσοι αναζητάτε μια νέα εργασία ή ανήκετε στους ανέργους του ζωδίου, μπορείτε να εντείνετε τις προσπάθειές σας από τις 9/6 μέχρι τις 3/7 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Θετικές εξελίξεις σηματοδοτεί και η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σας από τις 21/8 μέχρι τις 4/10.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η νέα χρονιά ξεκινά με την είσοδο του Άρη στον Κριό, που φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σας. Μέχρι και τις 13/2 ίσως υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν ώστε να επανέλθει η αρμονία που είναι τόσο σημαντική για σας. Η σεληνιακή έκλειψη στις 21/1 σας καλεί να κάνετε ένα “ξεκαθάρισμα” στο φιλικό περιβάλλον σας, ενώ δυο διαδοχικές πανσέληνοι στο ζώδιό σας -στις 21/3 και στις 19/4- σας δίνουν την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας και να σχεδιάσετε πιο θετικά το μέλλον σας. Οι πρωτοβουλίες σας και η αυτοπεποίθησή σας ίσως ανησυχήσουν κάποιους, ωστόσο θα πρέπει να τους διευκρινίσετε ότι πρόκειται για τη ζωή σας και δεν απειλούνται από τίποτα. Τα οικογενειακά προβλήματα θα πηγαινοέρχονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς μέχρις ότου ο Δίας περάσει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας στις 3 Δεκεμβρίου. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στις 15/12 και θα λύσει με ένα μαγικό τρόπο όλα σας τα προβλήματα.

Αισθηματικά

Η αισθηματική σας ζωή γίνεται πιο περιπετειώδης το 2019, το καλό ωστόσο είναι ότι είστε εσείς αυτοί που κινείτε τα νήματα. Η 13η Φεβρουαρίου μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ επικίνδυνη μέρα κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου (23/10) καθώς η σύνοδος Άρη – Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσει μια ξαφνική και οριστική ρήξη. Αντίθετα, η πορεία της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεών σας από τις 21/4 μέχρι τις 14/5 σηματοδοτεί μια πολύ θετική περίοδο κατά την οποία θα επικρατεί η αρμονία στις υπάρχουσες σχέσεις, ενώ αναμένονται νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Αρκετά σημαντική θεωρείται και η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 6 Μαρτίου. Ο Ουρανός θα παραμείνει εκεί για περίπου επτά χρόνια και αυτό το διάστημα ίσως προκύψουν παράνομοι πειρασμοί ή μια έντονη ζήλια που θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Πολλές διακοπές σχέσεων και δημιουργίες νέων, θα συμβούν κατά την διάρκεια της Πανσελήνου στο πολικό ζώδιο του Κριού στις 13/10.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2019 σας επιφυλάσσει αρκετές επαγγελματικές προκλήσεις, γεγονός που θα ωθήσει πολλούς από σας να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου και για τα επόμενα επτά χρόνια, ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή έναν συνεταιρισμό. Τα έσοδά σας θα εξαρτηθούν περισσότερο από κεφάλαια τρίτων ή από εισοδήματα που μοιράζεστε με άλλους . Από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 8 Ιουνίου θα έχετε σημαντικά κέρδη από τέτοιες πηγές. Η ολική έκλειψη Ηλίου που διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σας στις 2 Ιουλίου, μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις ή να σας προκαλέσει οικονομικές απώλειες, στην πορεία όμως με την εμπειρία που θα έχετε αποκτήσει θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε αυτή τη ζημιά και να οφεληθείτε μακροπρόθεσμα. Ένα εξαιρετικό διάστημα για την βελτίωση των αποδοχών σας είναι επίσης από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας και επιπλέον θα διαμορφωθεί η Νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα στις 28/10. Από τις 19 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα νιώσετε ότι πλέον έχετε εξασφαλίσει την οικονομική σας ευημερία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το 2019 σας επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές που σκοπό έχουν να σας μεταμορφώσουν και να σας διδάξουν. Από την πρώτη ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου μέχρι την τελευταία στις 26/12 θα έχετε πολλές πνευματικές αναζητήσεις στις οποίες θα επιδιώξετε να βρείτε απαντήσεις είτε μέσω μιας πραγματικής διδασκαλίας, είτε μέσω άλλων εμπειριών. Ο ένατος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος γι’ αυτό δεν θα πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία για μάθηση ή για ταξίδια μέσα από τα οποία θα γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς. Με την πανσέληνο που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 18 Μαΐου καθώς και με την ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου, θα διαπιστώσετε πόσο απαραίτητη είναι η γνώση που αποκτάτε. Με την είσοδο του ευεργέτη Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 3 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε αυτές τις γνώσεις που θα αποτελέσουν το κλειδί για την μελλοντική σας ανάπτυξη.

Αισθηματικά

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Άρης περνά στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου, γεγονός που θα δώσει νέο πάθος στις σχέσεις σας. Λίγο αργότερα – στις 6 Μαρτίου – ο Ουρανός εισέρχεται οριστικά στον Ταύρο όπου θα παραμείνει για τα επόμενα επτά χρόνια. Οι σχέσεις σας μπορεί να υποστούν πολλά σκαμπανεβάσματα αυτό το διάστημα, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος χωρισμού. Αν είστε αδέσμευτοι ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή από τις 6 έως τις 29 Μαρτίου, καθώς ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να διαταράξει μια σταθερή σχέση. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου στον τομέα των σχέσεών σας εγκαινιάζει ένα ευνοϊκό διάστημα για τα αισθηματικά σας. Αντίθετα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης που θα βρίσκεται σε τεταμένη όψη με τον Ουρανό μπορεί να πυροδοτήσει απρόσμενες εξελίξεις ή ακόμα και ρήξεις ιδιαίτερα  σε όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 28-30/10. Αντίθετα, αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 7/11, τον Ιούλιο θα υπάρχει πλήρη αρμονία στις σχέσεις σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα βρείτε το άτομο που θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας. Θετική περίοδος είναι επίσης το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Δία – Ουρανού σηματοδοτεί απρόσμενα θετικές εξελίξεις χωρίς να αποκλείεται και ο γάμος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τις καλύτερες προοπτικές μπαίνει το 2019, καθώς με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα των οικονομικών σας από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα, αλλά μπορείτε να ξοδεύετε χωρίς άγχος για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Κάποιες απρόσμενες απώλειες το δίμηνο Φεβρουαρίου – Μαρτίου, μπορεί να σας σοκάρουν, ωστόσο με την πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 17 Ιουνίου, μπορείτε να ρεφάρετε και με το παραπάνω. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, ίσως επιδιώξετε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα με την Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την 1η Αυγούστου, το οποίο έχει όλες τις προδιαγραφές να πετύχει και να σας δημιουργήσει μια νέα αίσθηση οικονομικής ασφάλειας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε τις τρεις φορές που ο Δίας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα – τον Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο – που μπορεί να σας ωθήσει σε παράλογες σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκινά το 2019, αφού ο κυβερνήτης σας Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, που θα περάσει στον Αιγόκερω για να σας φέρει και οικονομική αφθονία. Με την πρώτη ολική έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου, θα δείτε τους κόπους σας να αναγνωρίζονται και να ανταμείβονται. Τα οικογενειακά προβλήματα ωστόσο θα συνεχίζουν να σας απασχολούν κυρίως τα διαστήματα που ο Δίας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο. Αυτά τα διαστήματα καλό είναι να αποφύγετε εντάσεις και να φροντίσετε να διατηρείτε την ηρεμία και την ισορροπία. Η διέλευση του Άρη από το συμβατό ζώδιο του Λέοντα από τις 2/7 μέχρι τις 17/8 είναι ιδανική για πρωτοβουλίες και ενέργειες για την επίτευξη των στόχων σας. Το ίδιο διάστημα μπορείτε να ξεκινήσετε μια εκπαίδευση, ένα σεμινάριο ή να κάνετε ένα ταξίδι που θα επηρεάσει θετικά τη μελλοντική σας πορεία. Με τη νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 26 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει ένας εσωτερικός μετασχηματισμός που θα σας οδηγήσει σε μια νέα πορεία.

Αισθηματικά

Η είσοδος του Άρη στον Κριό από την πρωτοχρονιά μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου σε συνδυασμό με την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας από τις 7/1 μέχρι τις 3/2 αλλά και τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στις 22/1 σηματοδοτούν μια ιδιαίτερα θετική περίοδο για τα αισθηματικά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε μια βαθιά έλξη -σωματική και πνευματική- για κάποιο πρόσωπο και θα ξεκινήσετε μια μακροχρόνια σχέση. Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να προκύψει και γύρω στις 13/2, σ’ αυτή την περίπτωση όμως δεν υπάρχουν εγγυήσεις σταθερότητας. Η διέλευση του Άρη από τον τομέα των σχέσεών σας από τις 31/3 μέχρι τις 15/5 μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες εντάσεις οι οποίες όμως θα αποκατασταθούν σχετικά γρήγορα. Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 2/7 μπορεί να οδηγήσει κάποιους από εσάς στην δημιουργίας ενός παράνομου δεσμού και κάποιους άλλους στην αναβίωση μιας παλιάς σχέσης. Η τελευταία πανσέληνος της χρονιάς είναι ιδανική για να συσφίξετε τη σχέση με το σύντροφό σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πρώτη ηλιακή έκλειψη της νέας χρονιάς διαμορφώνεται στις 6 Ιανουαρίου στον τομέα των οικονομικών σας, γεγονός που μπορεί να μην είναι και τόσο ευοίωνο, θα πρέπει όμως να ξέρετε ότι κάθε οικονομική κρίση θα έχει μικρή διάρκεια φέτος. Ήδη από τις 4 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου η πορεία της Αφροδίτης από τον τομέα των οικονομικών σας θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά χρήματα. Ο ανατρεπτικός Ουρανός  θα περάσει στον τομέα της εργασίας σας στις 6 Μαρτίου και θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα επτά χρόνια. Πρόκειται για μια επιρροή η οποία θα πυροδοτήσει πολλές επαγγελματικές αλλαγές που σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα είναι ευχάριστες, ωστόσο αυτές οι εμπειρίες θα σας παροτρύνουν να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε επιλογές που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου που ο Άρης θα διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι πολύ πιθανό να κάνετε αρκετές επαγγελματικές μετακινήσεις ή και να αναζητήσετε την τύχη σας στο εξωτερικό. Εξάλλου, με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω από τις 3 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο χρόνο τα οικονομικά θα πάψουν πια να αποτελούν πρόβλημα για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το 2019 στόχος σας είναι η προσωπική σας βελτίωση και η εξεύρεση της ευτυχίας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό γίνεται αντιληπτό ήδη από τις αρχές της χρονιάς με την ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 6 Ιανουαρίου. Η φετινή χρονιά σας επιτρέπει να κάνετε μια θετική στροφή και να εξελιχθείτε πνευματικά, διανοητικά αλλά και συναισθηματικά. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος που συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας, φέτος επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο (1-11/1) κι εσείς είστε που καλείστε να εντείνετε τις προσπάθειές σας καθώς μόνο η προσπάθεια θα σας εξασφαλίσει την επαγγελματική ανταμοιβή και την επιτυχία που επιδιώκετε. Η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου και για τα επόμενα επτά χρόνια, είναι ιδιαίτερα θετική για σας καθώς σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ζήσετε ρομαντικές περιπέτειες αλλά και να ανακαλύψετε νέα ταλέντα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε οικονομικά. Η είσοδος του ευεργέτη Δία στο ζώδιό σας από τις 3 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο χρόνο εγκαινιάζει μια περιόδο αισιοδοξίας, δημιουργικότητας και προσωπικής ανάπτυξης. Το τρίγωνο Δία – Ουρανού μάλιστα είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο που θα σας φέρει μεγάλα κέρδη.

Αισθηματικά

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο πλανήτης του πάθους Άρης περνάει στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30/3. Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε ή να δημιουργήσετε μια φλογερή σχέση. Λίγο αργότερα από τις 16 Μαΐου  μέχρι και την 1η Ιουλίου ο Άρης θα βρεθεί στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου όπου θα σημειωθεί και η ολική έκλειψη ηλίου στις 2/7. Το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν σοβαρές εντάσεις ή αυξημένη τάση κτητικότητας και ζήλια που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα ή ακόμα και ρήξεις στις μόνιμες σχέσεις. Από τις 21 Αυγούστου μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου είναι ίσως η  καλύτερη περίοδος για για τα αισθηματικά σας καθώς ήδη έχετε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και μπορείτε να αναζωπυρώσετε έναν έρωτα ή να δημιουργήσετε μια νέα σχέση με σοβαρές προοπτικές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 4 Φεβρουαρίου σας επιτρέπει να αυξήσετε τις αποδοχές σας ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Στις 21/3 και στις 19/4 σχηματίζονται δύο διαδοχικές πανσέληνοι στον τομέα της καριέρας σας, γεγονός που θα σημάνει κάποιες επαγγελματικές αλλαγές, χωρίς να αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε μια δύσκολη επιλογή. Αν μάλιστα οι συνθήκες της εργασίας σας δεν είναι ιδανικές, ίσως το κλίμα επιδεινωθεί από τις 31/3 μέχρι τις 15/5 λόγω της πορείας του Άρη από τους Διδύμους. Σ΄αυτή την περίπτωση, καλό είναι να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Αν ωστόσο, οι αντοχές σας εξαντληθούν και αποφασίσετε να εγκαταλείψετε μια δουλειά, ένα καλό διάστημα για αναζήτηση εργασίας με θετικά αποτελέσματα είναι μεταξύ 15/9 και 8/10 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας. Η έναρξη μιας νέας δραστηριότητας είναι εφικτή και με τη Νέα Σελήνη στις 28/9 ενώ με την πορεία του Άρη από τον ίδιο τομέα από τις 4/10 έως τις 18/11, θα νιώσετε έτοιμοι να κυνηγήσετε και να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου από τις 6 Μαρτίου, θεωρείται ίσως η πιο σημαντική επιρροή για σας. Ο Ουρανός θα παραμείνει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για τα επόμενα επτά χρόνια και θα δημιουργήσει ανατρεπτικές αλλαγές που δεν περιμένετε. Για φέτος η επιρροή θα γίνει αισθητή σε όσους έχουν γεννηθεί τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου (20-26/1). Η ανάγκη ανεξαρτησίας μπορεί να οδηγήσει τους Υδροχόους που ζουν με τους γονείς τους, να αναζητήσουν μια νέα στέγη, ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ίσως προβούν σε μια ξαφνική μετακόμιση εξαιτίας απρόσμενων γεγονότων. Με την είσοδο του Δία στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 3 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο χρόνο, θα ξεκινήσει μια εσωτερική αναζήτηση. Η συγκεκριμένη θέση του Δία λειτουργεί προστατευτικά και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κάθε αντιξοότητα.

Αισθηματικά

Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες ήδη από την αρχή του χρόνου μέχρι τις 13/2 χάρη στην διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Κριού. Ακόμα πιο μεγάλη πιθανότητα για την δημιουργία μιας νέας σχέσης υπάρχει το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 2 έως τις 26 Μαρτίου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου αντίθετα, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή  και το τετράγωνο Άρη – Ουρανού, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές συγκρούσεις που θα οδηγήσουν σε οριστικούς χωρισμούς. Περισσότερο επιρρεπείς σ’ αυτή την επιρροή είναι οι Υδροχόοι του πρώτου πενθημέρου. Τα αισθηματικά σας είτε είστε αδέσμευτοι είτε διατηρείτε σχέσεις, αποκαθίστανται οριστικά με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την 1η Αυγούστου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η εγκατάσταση του Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών σας έχει δημιουργήσει μεγάλες διακυμάνσεις στα εισοδήματά σας τα τελευταία χρόνια και φέτος το τετράγωνο που θα σχηματίσει τρεις φορές (Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο) με τον Δία συνιστά ιδιαίτερη προσοχή. Καλό θα είναι αυτό το διάστημα να μην εμπιστεύεστε κανέναν και να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές που δεν θα σας βγουν σε καλό. Προσοχή χρειάζεται επίσης κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή (6-29 Μαρτίου) που θα πρέπει να αποφευχθούν αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα. Η πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 18 Μαΐου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας σηματοδοτεί πρόοδο και αναγνώριση στα επαγγελματικά σας και αυτή η επιτυχία μπορεί να παροτρύνει κάποιους από σας να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας ή να ξεκινήσετε και ένα νέο σχέδιο. Με την ηλιακή έκλειψη στις 2/7  είναι πολύ πιθανό να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Τα καλύτερα για την καριέρα σας έρχονται το φθινόπωρο όταν σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου. Σε συνδυασμό με τον Άρη που θα βρεθεί στον ίδιο τομέα από τις 19/11 μέχρι το τέλος του χρόνου θα μπορέσετε να βάλετε γερές επαγγελματικές βάσεις και να απολαύσετε την επιτυχία σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Τα σημαντικότερα γεγονότα του 2019 σχετίζονται με τους στόχους, τις φιλοδοξίες σας και το κοινωνικό περιβάλλον σας. Ήδη η πρώτη ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 6 Ιανουαρίου θα σας προβληματίσει σχετικά με την πορεία σας και θα σας βοηθήσει να διευκρινίσετε τι πρέπει να κάνετε. Η σεληνιακή έκλειψη λίγο αργότερα στις 21/1 διαμορφώνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας, γεγονός που σας παροτρύνει να εγκαταλείψετε δουλειές που απορροφούν την ενέργειά σας χωρίς όφελος. Η περίοδος του προβληματισμού θα τελειώσει με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου, ο οποίος πρόκειται να σας φέρει νέες καινοτόμες ιδέες. Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, αρκεί φυσικά να αποφύγετε νέα ξεκινήματα κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή ((6-29/3). Αλλαγές θα υπάρξουν και στο κοινωνικό περιβάλλον, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να αποκοπείτε από άτομα που δεν σας ταιριάζουν και να αναπτύξετε σχέσεις με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και οράματα. Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω από τις 3 Δεκεμβρίου θα φέρει στο δρόμο σας πολλά τέτοια άτομα.

Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος το 2019 κι αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε μια ήρεμη χρονιά χωρίς σημαντικά σκαμπανεβάσματα. Αν είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε αρκετές γνωριμίες και είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με την πανσέληνο της 19ης Φεβρουαρίου. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας από τις 27/3 μέχρι τις 20/4 αποτελεί μια πολύ θετική και ρομαντική περίοδο τόσο για τους αδέσμευτους όσο και για τους δεσμευμένους. Προβλήματα και συγκρούσεις είναι πιθανά το διάστημα από 21/8 μέχρι 3/10 εξαιτίας της πορείας του Άρη από τον τομέα των σχέσεών σας. Το διάστημα αυτό καλό είναι να αποφύγετε εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να εξελιχθούν αρνητικά. Ωστόσο, με καλή θέληση και αμοιβαίες υποχωρήσεις το κλίμα μπορεί να αποκατασταθεί.  

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας θα συνεχίσει την πορεία του στον τομέα της καριέρας σας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, αρκετό διάστημα για σας βοηθήσει να σημειώσετε την πρόοδο που επιθυμείτε. Η διέλευση του Άρη από τον τομέα των οικονομικών σας από την πρωτοχρονιά μέχρι και τις 13/2 συμβάλλει στην αύξηση των αποδοχών σας ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στις 22/1 σηματοδοτεί σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Το γεγονός ωστόσο ότι οι δυο κυβερνήτες σας Δίας και Ποσειδώνας θα σχηματίσουν τετράγωνο μεταξύ τους τρεις φορές (Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο) συνιστά ιδιαίτερη προσοχή γιατί ακόμα και αν δεν απειλεί τα οικονομικά σας, μπορεί να σας προκαλέσει μια νωθρότητα που θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε ευκαιρίες. Η πανσέληνος που διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σας στις 17 Ιουνίου θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία ενώ η η πανσέληνος στον τομέα των οικονομικών σας στις 13/10 σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου θα σας εξασφαλίσουν επαγγελματική και οικονομική επιτυχία.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *