Ζώδια για την Εβδομάδα 15-21 Απριλίου 2019

εβδομαδιαίες προβλέψεις

Ζώδια για την Εβδομάδα 15-21 Απριλίου 2019

Κριός

Ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αναμένονται την εβδομάδα που ακολουθεί. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σας από τις 17/4 θα είστε περισσότερο συνεπείς και οργανωμένοι. Σημαντικές αλλαγές θα σημειωθούν και στην αισθηματική σας ζωή καθώς η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 19, θα σας παρακινήσει είτε να προχωρήσετε σε σοβαρή δέσμευση είτε να διακόψετε οριστικά μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια. Στις 20, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας ενώ ο Ήλιος περνά στον τομέα των οικονομικών σας, γεγονός που θα συμβάλλει στην βελτίωση των αποδοχών σας. Για τους αδέσμευτους η έναρξη μιας νέας ερωτικής ιστορίας είναι πολύ πιθανή.

Ταύρος

Η εβδομάδα που ακολουθεί ίσως είναι κάπως υποτονική για σας, αφού μετά από μια περίοδο έντονης δραστηριότητας θα νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε. Ο δωδέκατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας, υποδέχεται τον Ερμή από τις 17/4 και την Αφροδίτη από τις 20/4. Αυτοί οι πλανήτες υποδεικνύουν κρυφές δραστηριότητες μέσα από τις οποίες μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Μια κρυφή ιστορία αγάπης είναι επίσης πιθανή. Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 19, έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες ή να “ξεφορτωθείτε” τυχόν επιπλέον κιλά. Τέλος, η είσοδος του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο από τις 20, αυξάνει την ενέργειά σας αλλά και τη δημοτικότητά σας.

Δίδυμοι

Έντονη κοινωνικότητα αναμένεται την εβδομάδα που ακολουθεί χάρη στην είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 17/4 και 20/4 αντίστοιχα. Για ένα μήνα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας ή και να αναζητήσετε μια νέα εργασία που θα σας προσφέρει ένα σεβαστό εισόδημα. Η Πανσέληνος στις 19 είναι κατάλληλη για να απολαύσετε τις πασχαλινές διακοπές σας, να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας. Η είσοδος του Ήλιου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 20/4 μπορεί να δημιουργήσει μια τάση για απομόνωση που σας είναι απαραίτητη προκειμένου να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

Καρκίνος

Ο τομέας της καριέρας σας ενεργοποιείται έντονα από την ερχόμενη εβδομάδα, αφού φιλοξενεί τον Ερμή από τις 17/4 και την Αφροδίτη από τις 20/4. Έτσι σχεδόν για έναν ολόκληρο μήνα μπορείτε να κάνετε κάποιες συμφέρουσες συνεργασίες / συμφωνίες και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 19, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια ή με θέματα ακίνητης περιουσίας. Μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα. Τέλος, η νέα θέση του Ήλιου από τις 20/4 εγκαινιάζει μια κοινωνική περίοδο κατά την οποία θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες.

Λέων

Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Κριού από τις 17/4 και 20/4 αντίστοιχα, έχουν θετικό αποτέλεσμα για σας αφού σας δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να ταξιδέψετε και να κάνετε επιτυχημένες συμφωνίες. Μια γνωριμία κατά την διάρκεια ταξιδιού ή με ένα αλλοδαπό πρόσωπο θα καταλήξει στη δημιουργία ερωτικής σχέσης. Η Πανσέληνος στις 19, ίσως σας παρακινήσει να ολοκληρώσετε κάποιες σπουδές ενώ δεν αποκλείεται να φέρει μια υποτροφία ή μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό. Μεγάλη άνοδος στα επαγγελματικά υποδεικνύει και η είσοδος του Ήλιου στον τομέα της καριέρας σας από τις 20/4.

Παρθένος

Ο όγδοος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας ενεργοποιείται από την έλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από τις 17/4 αλλά και της Αφροδίτης από τις 20/4. Έτσι αυτή την περίοδο θα υπάρξουν οικονομικές διαπραγματεύσεις και είναι πιθανό να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλονται από νομικές αποφάσεις, επιδόματα, διατροφή ή επενδύσεις. Αύξηση των εισοδημάτων σας υποδεικνύει και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 19/4 στον Ζυγό. Μια νέα πηγή εσόδων είναι επίσης πολύ πιθανή. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο από τις 20/4 και για έναν μήνα θα έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, να διευρύνετε τις γνώσεις σας ή θα έχετε μια εύνοια από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Ημερολόγιο Περιόδου – Τι σημαίνει η μέρα που ξεκινά η περίοδος

Ζυγός

Οι σχέσεις είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο την εβδομάδα που ακολουθεί. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό από τις 17/4 και 20/4 αντίστοιχα, καθώς και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 19, υποδεικνύουν σημαντικές εξελίξεις θετικές ή αρνητικές ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο αλλά και την ποιότητα της σχέσης σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ζυγούς, ίσως αυτό το διάστημα γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο από τις 20/4, ευνοεί τα πάθη αλλά και τα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Μια ανάκαμψη στα επαγγελματικά σας υπόσχεται η νέα εβδομάδα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν αντίστοιχα στις 17 και 20/4 στον τομέα της εργασίας σας. Οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να λύσετε τυχόν προβλήματα ενώ μπορεί να πυροδοτήσουν και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Η Πανσέληνος στις 19 σχηματίζεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σας. Δεδομένου ότι είναι η δεύτερη πανσέληνος σ’ αυτόν τον τομέα, αυτή τη φορά θα έχετε πιο θετικές σκέψεις και θα βρείτε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σας. Με την είσοδο του Ήλιου στο πολικό ζώδιο του Ταύρου από τις 20/4 και για έναν μήνα θα έχετε περισσότερο χρόνο για τον σύντροφό σας, ενώ δεν αποκλείεται και η επισημοποίηση μιας σχέσης.

Τοξότης

Μια εξαιρετικά ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για σας καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν αντίστοιχα στις 17 και 20 του μήνα, στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και εγκαινιάζουν μια ευνοϊκή περίοδο γεμάτη αισθηματικές περιπέτειες, ταξίδια αναψυχής και ατέλειωτες διασκεδάσεις. Εύνοια αναμένεται και στα επαγγελματικά σας κυρίως αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες. Και οι υπόλοιποι όμως θα ωφεληθείτε από την διέλευση του Ήλιου στον Ταύρο από τις 20/4. Η Πανσέληνος στις 19/4 θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας -φιλικές και προσωπικές- και να κρατήσετε τα άτομα που πραγματικά αξίζουν να είναι δίπλα σας.

Αιγόκερως

Έντονη κινητικότητα αναμένεται στο σπίτι σας από αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη επισκέπτονται τον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας στις 17/4 και 20/4 αντίστοιχα. Έτσι, για ένα μήνα είναι πιθανό να έχετε περισσότερες επισκέψεις ενώ θα ξοδέψετε και χρήματα για κάποιες πολυτέλειες που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας στο σπίτι. Η Πανσέληνος στις 19/4 μπορεί να φέρει σημαντική άνοδο στην καριέρα σας, ειδικά αν ανήκετε στους εργασιομανείς Αιγόκερους. Ωστόσο και οι διασκεδάσεις δεν θα σας λείψουν, αφού η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο από τις 20/4, φέρνει ευκαιρίες για περιπέτειες, εκδρομές αλλά και ρομαντικές γνωριμίες.

Υδροχόος

Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 17/4 και 20/4 αντίστοιχα και εγκαινιάζουν μια περίοδο έντονης κινητικότητας. Επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και σύντομες αποδράσεις θα είναι στην καθημερινότητά σας τουλάχιστον για ένα μήνα. Επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να συσφίξετε τις σχέσεις σας με συγγενείς και αδέλφια. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 19/4 στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού, σας βοηθά να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας και να προγραμματίσετε ριζικές αλλαγές. Δεν αποκλείεται κάποιοι από σας να μετακομίσετε μόνιμα στο εξωτερικό εξαιτίας μιας ενδιαφέρουσας επαγγελματικής πρότασης. Ευχάριστες αλλαγές στον οικογενειακό τομέα σηματοδοτεί και η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο, η οποία μπορεί να πυροδοτήσει και μια μετακόμιση.

Ιχθείς

Η ενέργειά σας στρέφεται στα οικονομικά σας από αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας στις 17/4 και 20/4 αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένες διελεύσεις μπορούν να φέρουν σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσετε τις αποδοχές σας ή να αποκτήσετε νέες πηγές εσόδων. Το γεγονός αυτό ενισχύεται και από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 19/4 που υποδεικνύει ότι έφτασε η εποχή της συγκομιδής. Ένα νέο ερωτικό πάθος είναι επίσης πιθανό ειδικά αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ιχθείς. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο από τις 20/4 και για ένα μήνα εγκαινιάζει με περίοδο επαφών και συζητήσεων που μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *