Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ετήσιες προβλέψεις 2020

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η διέλευση του Ουρανού από τον τομέα των οικονομικών σας από τον Μάιο του 2019 μέχρι και το 2026 ευθύνεται για τις αναταραχές στα εισοδήματά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της επταετίας μπορεί να έχετε απρόσμενα έσοδα αλλά και απρόβλεπτα έξοδα που σας αποδιοργανώνουν. Ο Ουρανός σχετίζεται με καινοτομίες, τεχνολογία και εξέλιξη και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε ανέλπιστες ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα από μη συμβατικούς και παραδοσιακούς τομείς. Κάποια παραδείγματα είναι οι σύγχρονες επενδύσεις και το διαδίκτυο. Μην παραξενευτείτε αν κερδίσετε ένα σημαντικό κέρδος από πλατφόρμες όπως το forex ή ακόμα και χρήματα που σχετίζονται με την εικονική πραγματικότητα όπως τα bitcoins. 

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου μέχρι και τις 3 Απριλίου θα σας προσφέρει νέες ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Το διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να απορρίψετε προτάσεις ακόμα και αν δεν σας γεμίζουν το μάτι με την πρώτη ματιά. Η εύνοια συνεχίζεται από τις 20 Απριλίου μέχρι και τις 20 Μαΐου όπου ο Ήλιος και ο Ερμής ευνοούν οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. 

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 14 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου μπορεί επίσης να φέρει προτάσεις από εταιρείες που έχετε εργαστεί στο παρελθόν. 

Η Νέα Σελήνη στις 15 Νοεμβρίου σε συνδυασμό με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα σας προσφέρουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, συνεταιρισμούς ή αποπληρωμή δανείων. Είναι επίσης πιθανό να επωφεληθείτε από νομικές υποθέσεις, διατροφή, κληρονομιά ή νέες επενδύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Θετικές εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σας το 2020. Κάποια εμπόδια που αντιμετωπίζατε εξαλείφονται και μπορείτε πλέον να απολαύσετε την αγάπη και τον έρωτα. Η ευνοϊκή περίοδος ουσιαστικά ξεκινά με την έναρξη του νέου αστρολογικού έτους στις 21 Μαρτίου του 2020 και διαρκεί μέχρι τον Μάρτιο του 2021. 

Με την αποχώρηση του Ουρανού από το ζώδιό σας τον Μάιο του 2019 ήδη η αισθηματική σας ζωή έγινε πιο σταθερή ή τουλάχιστον αποκτήσατε μια πιο σαφή αντίληψη του τι αναζητάτε σε μια σχέση. 

Τον Ιανουάριο η καριέρα σας θα αποκτήσει προτεραιότητα και η αισθηματική ζωή θα βρεθεί στο παρασκήνιο. Στις 7 Φεβρουαρίου όμως η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας κάνει ακαταμάχητους. Μια νέα αγάπη μπορεί να χτυπήσει στην πόρτα σας μέχρι και τις 4 Μαρτίου, το αν όμως θα διαρκέσει θα φανεί στην πορεία του χρόνου. 

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνάει στο ζώδιό σας στις 28 Ιουνίου όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του 2021 καθώς θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είστε περισσότερο υπομονετικοί και να προσπαθήσετε να ελέγχετε τον παρορμητισμό σας.

Από τις 22/7 μέχρι τις 22/8 ο Ήλιος και ο Ερμής θα βρίσκονται στον Λέοντα και θα είστε πιο ρομαντικοί και κοινωνικοί. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μια ρομαντική σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτό το διάστημα και να γίνει πιο ουσιαστική τον Σεπτέμβριο. 

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου επηρεάζει τις σχέσεις σας. Αυτό το διάστημα υπάρχει τάση για επισημοποίηση σχέσεων ή για έναν νέο έρωτα που θα εξελιχθεί σοβαρά. Οι ευκαιρίες για αξιόλογες γνωριμίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Το στοιχείο σας είναι η Φωτιά, επομένως, οι εικόνες του Ήλιου και των αστεριών ευνοούν το ζώδιό σας. Το 2020 ωστόσο, υπάρχουν έντονες πλανητικές ενέργειες που σας αποθαρρύνουν. Ακόμα και αν δεν εγκαταλείψετε τις προσπάθειες, εκεί που νομίζετε ότι πλησιάζετε τον στόχο σας, συναντάτε άλλο ένα βουνό που πρέπει να ανεβείτε. Τα ασημένια κοσμήματα σας προστατεύουν από το κακό μάτι και σας βοηθούν να χειριστείτε τις δυσκολίες. Ένα κλειδί μπορεί επίσης να αποτελέσει ένα πολύτιμο φυλαχτό. Μπορείτε να το βάλετε στο πορτοφόλι σας, στην τσάντα σας, στην τσέπη σας, ή να το φορέσετε σαν κόσμημα. Ρούχα με στάμπες κλειδιών είναι επίσης επιθυμητά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η εγκατάσταση του Ουρανού στο ζώδιό σας από τον Μάιο του 2019 μέχρι το 2026 μπορεί να μην επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σας, ωστόσο σας προκαλεί έναν παρορμητισμό που μπορεί να υπονομεύσει τα εισοδήματά σας. Έτσι, ίσως κάποιες φορές μπαίνετε στον πειρασμό να ρισκάρετε περισσότερα από όσα πρέπει. Γι’ αυτό το λόγο συνιστάται να αποφεύγετε τα τυχερά παιχνίδια και τις επικίνδυνες επενδύσεις. 

Από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, ο Άρης ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απρόβλεπτα έξοδα. Αποφύγετε αυτό το διάστημα όσο μπορείτε τις περιττές δαπάνες. Από την άλλη, οι οικονομικές διαπραγματεύσεις που γίνονται αυτό το διάστημα είναι πιο αξιόπιστες.  

Το τετράμηνο Απριλίου – Ιουλίου είναι μια περίοδος που μπορεί να μην έχετε σημαντικά εισοδήματα, θα έχετε ωστόσο οικονομικές ευκαιρίες που θα αποδειχθούν κερδοφόρες στο μέλλον. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στον τομέα των οικονομικών σας καθώς θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία της. Παρόλο που το διάστημα αυτό αναμένονται αυξημένα κέρδη, προσέξτε κατά την ανάδρομη φορά της (13 Μαΐου – 25 Ιουνίου) που μπορεί να προκύψουν και απροσδόκητα έξοδα. 

Αυξημένη επαγγελματική δραστηριότητα αναμένεται τον Δεκέμβριο, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Μην ξεχνάτε ωστόσο τον Ουρανό που πολλές φορές σας παρασύρει σε περιττές σπατάλες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η αγάπη σας χαμογελά το 2020! Με την οριστική είσοδο του Ουρανού στο ζώδιό σας από τον Μάιο του 2019, αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι χρειάζεστε αλλαγές. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι το 2025 και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχτείτε αυτή την ενέργεια. Ακόμα κι εσείς που θεωρείστε από τα πιο σταθερά ζώδια χρειάζεστε αλλαγές και αν δεν συμβιβαστείτε μ’ αυτή την ιδέα και δεν επιτρέψετε στον εαυτό σας να προχωρήσει σε αλλαγές, θα το κάνει η ζωή για σας. Ο Ουρανός ζητάει περισσότερη περιπέτεια στην αγάπη. Φέρνει διαφορετικούς ανθρώπους και απροσδόκητα πάθη, που σχεδόν πάντα δεν έχουν διάρκεια. Εάν η σχέση σας ή ακόμα και η νέα σχέση που θα δημιουργήσετε δεν λειτουργεί, θα την διακόψετε απότομα και οριστικά. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέξτε ώστε να μην διώξετε σημαντικούς ανθρώπους από τη ζωή σας και το μετανιώσετε αργότερα. 

Στις 5 Μαρτίου η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας, περνάει στον Ταύρο και μέχρι τις 3 Απριλίου, σας κάνει ιδιαίτερα αισθησιακούς και ελκυστικούς. Ειδικά το διάστημα 5-10 Μαρτίου που θα συναντηθεί με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανό ένα απρόσμενο πάθος που θα σας ξεσηκώσει. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου που ο Ήλιος και ο Ερμής θα σχηματίσουν διαδοχικά σύνοδο με τον Ουρανό. 

Από τις 23 Αυγούστου μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Το διάστημα αυτό ευνοείται ιδιαίτερα η αισθηματική σας ζωή και αν παραμένετε αδέσμευτοι, υπάρχουν θετικές προοπτικές για μια σχέση που μπορεί και να σταθεροποιηθεί ειδικά αν η ελευθερία αποτελεί για σας προτεραιότητα. 

Τον Οκτώβριο η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και σας δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και η σχέση σας μπορεί να γίνει πιο σοβαρή. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, εάν είστε ακόμα μόνοι, μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15 Νοεμβρίου ευνοεί τις υπάρχουσες σχέσεις και φέρνει νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους. 

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Το στοιχείο σας είναι η Γη, επομένως, τα κοσμήματα από μέταλλο και φυσική πέτρα ευνοούν το ζώδιό σας. Συγκεκριμένα το μέταλλο της Αφροδίτης είναι ο χαλκός οπότε σας ευνοεί ιδιαίτερα. Ιδανικά η καλύτερη επιλογή είναι ένα κόσμημα από χαλκό και κορνεόλη. Το ελεφαντόδοντο αποτελεί για σας το καλύτερο φυλαχτό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Κρόνος δημιούργησε αρκετή πίεση στα οικονομικά σας και κυρίως τα οικονομικά που μοιράζεστε με τρίτους (εταιρικές σχέσεις, γάμος κ.λπ). Μπορεί να νιώσατε αρκετές απογοητεύσεις και εμπόδια, είχατε ωστόσο την ευκαιρία να χαράξετε μια στρατηγική. Τα ευχάριστα νέα για το 2020 είναι ότι ο Δίας έχει ήδη περάσει στον Αιγόκερω από το Δεκέμβριο του 2019 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020. Ο ευεργέτης πλανήτης θα σας ανακουφίσει και θα σας προσφέρει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Μετά από δύο χρόνια αγώνα, είναι καιρός να καρπωθείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. 

Ήδη από τον Ιανουάριο η συγκέντρωση Ήλιου, Ερμή, Δία, Κρόνου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ο Άρης περνά και αυτός στον Αιγόκερω στις 16 Φεβρουαρίου και μέχρι τα τέλη του Μάρτη, σας δίνει επιπλέον κίνητρα για να δραστηριοποιηθείτε. Στις 22 Μαρτίου ο Κρόνος εγκαταλείπει (προσωρινά) τον Αιγόκερω και περνάει στον Υδροχόο, ενώ από τα τέλη Μαρτίου μέχρι και τις αρχές Ιουλίου κυριαρχεί η σύνοδος Δία – Πλούτωνα. Πλέον, χωρίς την πίεση του Κρόνου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη που έχετε στα χέρια σας και να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες.

Από τις 29 Μαΐου μέχρι και τις 4 Αυγούστου ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας, γεγονός που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη σας.

Τέλος, στις 17 Δεκεμβρίου ο Κρόνος περνάει οριστικά στον Υδροχόο, ένα ζώδιο συμβατό προς το δικό σας. Αυτή η μετακίνηση θα αποτελέσει μια πραγματική ανακούφιση για σας αλλά και για τα οικονομικά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο Άρης περνά από τις 3 Ιανουαρίου στο πολικό ζώδιο του Τοξότη και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας. Η ήδη προφανής γοητεία σας γίνεται ισχυρότερη κι αυτό σημαίνει ότι εύκολα μπορείτε να κατακτήσετε όποιο άτομο σας ενδιαφέρει. Η συγκεκριμένη ενέργεια ωστόσο, μπορεί να σας κάνει και πιο επιθετικούς, γι’ αυτό καλό είναι να χρησιμοποιήσετε σωστά επιχειρήματα σε τυχόν διαφωνίες, αν θέλετε να αποφύγετε σοβαρές συγκρούσεις μέχρι τις 15/2. 

Στις 4 Απριλίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα ή να αναζωπυρώσετε μια σχέση που έχει κλονιστεί. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας ξεκινά στις 13 Μαίου και ολοκληρώνεται στις 24 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό μια αγάπη από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί και να σας αναστατώσει. Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας το ίδιο διάστημα, θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε τι θα κάνετε με γνώμονα τη λογική. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της επιλογής σας θα τα δείτε με την ορθή πορεία της Αφροδίτης από τις 24/6 μέχρι τις 7/8. 

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ζυγό από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 21 Νοεμβρίου ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την αγάπη και το φλερτ. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για νέες σχέσεις ή για ευχάριστες διασκεδάσεις με τον σύντροφό σας. 

Από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του χρόνου, ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη που θα περάσουν διαδοχικά από το ζώδιο του Τοξότη, υπόσχονται εξαιρετικές ευκαιρίες σε όσους παραμένουν αδέσμευτοι. 

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Καλή τύχη σας φέρνουν το 2020 σύμβολα και εικόνες που απεικονίζουν πεταλούδες, λιβελούλες ή πουλιά που συνδέονται με την ελευθερία και την κινητικότητά σας. Ένας καθρέφτης διώχνει την αρνητική ενέργεια και αποτελεί ένα προστατευτικό φυλαχτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από το πολικό ζώδιο του Αιγόκερω σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια. Ήδη όμως από τον Δεκέμβριο του 2019 με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω, η πίεση χαλαρώνει και αυτό θα κρατήσει μέχρι το τέλος του 2020. 

Το περασμένο διάστημα οι σχέσεις σας αλλά και τα οικονομικά σας ήταν κάπως δύσκολα. Το 2020 ωστόσο, χαρακτηρίζεται ως μια χρονιά ευκαιριών και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση ώστε να επωφεληθείτε.  

Ο κυβερνήτης της χρονιάς ο Ήλιος, ευνοεί τα οικονομικά σας και μπορείτε να έχετε σημαντικές συμφωνίες και αυξημένα οφέλη. 

Ήδη από το πρώτο δίμηνο του 2020 μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα σχετικά με επενδύσεις ή δάνεια. 

Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου η ορθή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο, θα αναζωογονήσει την επιχειρηματικότητά σας και θα σας φέρει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις ή συμφωνίες. Από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 2 Ιουλίου ο Κρόνος θα εγκαταλείψει τον Αιγόκερω και θα περάσει στον Υδροχόο. Το διάστημα αυτό ίσως νιώσετε κάποιες απογοητεύσεις και καλό θα είναι να αποφύγετε μεγάλες ή ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Παρόλο που μπορεί να προκύψουν επιχειρηματικές ευκαιρίες, θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν αυτή την περίοδο. Από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 12 Μαΐου ο Άρης θα βρίσκεται κι αυτός στον Υδροχόο και θα σας παροτρύνει να πετύχετε τους στόχους σας. Φαίνεστε αποφασισμένοι γι’ αυτό και έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας αν αποφύγετε την επιθετικότητα. 

Το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου, οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται. Το διάστημα αυτό είναι καλό για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ενώ δεν αποκλείεται να έχετε κέρδη και από τυχερό παιχνίδι όπως λαχείο. Παρόλο που τα κέρδη σας δεν είναι υψηλά, θα υπάρχει ροή εσόδων όλο αυτό το διάστημα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η παρουσία του Πλούτωνα και του Κρόνου στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις σχέσεις σας τα τελευταία χρόνια. Ήδη όμως από τον περασμένο Δεκέμβριο, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω έχει αρχίσει να σας ανακουφίζει. Η διάθεσή σας έχει βελτιωθεί και μαζί με τη διάθεσή σας έχουν βελτιωθεί και οι σχέσεις σας τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές. 

Ένας νέος έρωτας είναι πιθανός για τους αδέσμευτους ήδη από τον Ιανουάριο. Με πέντε πλανήτες στον Αιγόκερω (Ήλιο, Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα και Δία) οι σχέσεις σας φαίνεται να πρωτοστατούν. 

Στις 15 Φεβρουαρίου περνά και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο όπου θα συναντήσει τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Τον Μάρτιο, αυτοί οι τέσσερις σημαντικοί πλανήτες θα επηρεάσουν την εξέλιξη των σχέσεών σας. Σχέσεις που πρέπει να τελειώσουν, θα τελειώσουν οριστικά και νέες σχέσεις θα αναπτυχθούν αυτό το διάστημα. Στις 21 Μαρτίου ο Κρόνος εγκαταλείπει προσωρινά τον Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο, γεγονός που θα σας απαλλάξει από προβλήματα, τουλάχιστον μέχρι την 1η Ιουλίου. Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν σημαντικοί και ευνοϊκοί μετασχηματισμοί στις σχέσεις σας. 

Στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και υπόσχεται νέες προκλήσεις και ευκαιρίες μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό ωστόσο ο Κρόνος έχει επιστρέψει στον Αιγόκερω, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια έστω και προσωρινά. 

Η διέλευση του Ήλιου από τον Σκορπιό από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 21 Νοεμβρίου δίνει νέο ρομαντισμό στις σχέσεις σας ενώ η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 15 Νοεμβρίου μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική σχέση στους αδέσμευτους.

Τα καλύτερα νέα έρχονται στις 17 Δεκεμβρίου με την οριστική αποχώρηση του Κρόνου από τον Αιγόκερω που βάζει τέλος σε όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Το νερό είναι το στοιχείο σας και κάθε μορφή θαλάσσιας ζωής θεωρείται ευνοϊκή για σας. Τα ασημένια κοσμήματα και ιδιαίτερα σε σχήμα φεγγαριού θα σας προσφέρουν θετική ενέργεια.

ΛΕΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι επιχειρήσεις σας και ειδικά οι κοινές, όπως επενδύσεις,  εταιρικές σχέσεις, δάνεια και διαζύγια, επηρεάζονται από τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μέχρι το 2026. Ο Ποσειδώνας δεν τα καταφέρνει πολύ καλά με τον υλικό κόσμο. Έτσι υπάρχουν αρκετές αυταπάτες, απογοητεύσεις και κίνδυνοι στις διαπραγματεύσεις. Οι επενδύσεις ενδέχεται να μην αποφέρουν όσο επιθυμείτε, και τα δάνεια ίσως είναι χαμηλότερα από ό, τι χρειάζεστε.

Τα καλά νέα ωστόσο έρχονται ήδη από τις 14 Ιανουαρίου με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς. Μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη θα σας φέρει νέες ευκαιρίες για κέρδη. Το διάστημα αυτό είναι επίσης θετικό για επενδύσεις. Επιπλέον, ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 3 Φεβρουαρίου βελτιώνει την επικοινωνία και ευνοεί συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Η διέλευση του Ήλιου από τους Ιχθείς από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 19 Μαρτίου, ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή την τάση.

Από τις 13 Μαίου μέχρι τις 27 Ιουνίου ο Άρης σας κάνει πιο αποφασιστικούς και επίμονους για την κατάκτηση των στόχων σας. Το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αλλά και ευκαιρίες για νέες επενδύσεις. Θα πρέπει ωστόσο να είστε ορθολογικοί και προσεκτικοί και να μην ενεργείτε βιαστικά. 

Τα προσωπικά σας κέρδη – αυτά που εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς – ευνοούνται επίσης το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου που ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα περάσουν διαδοχικά από τον τομέα των οικονομικών σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η αστρολογική χρονιά που ξεκινά στις 20 Μαρτίου, κυβερνάται από τον Ήλιο, που κυβερνά το ζώδιό σας. Αυτό σηματοδοτεί πολλά όμορφα πράγματα για σας αφού μέχρι και τις 20/3/2021 θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεών σας.

Με την είσοδο του 2020 η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, ενώ ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη στις 3. Οι συγκεκριμένες διελεύσεις ευνοούν ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, ένα ξεχωριστό πρόσωπο θα έρθει στο δρόμο σας και θα κεντρίσει αμέσως την προσοχή σας. Η θετική ενέργεια συνεχίζεται μέχρι τον Φεβρουάριο όπου μια σχέση μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε σχέση ζωής.

Τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου, η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Υδροχόο, ίσως σας κάνει πιο απαιτητικούς, καθώς αναζητάτε περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά απαιτητικοί ώστε να αποφύγετε πιθανές εντάσεις. Η προσωρινή διέλευση του Κρόνου από τον Υδροχόο από τις 22 Μαρτίου μέχρι και την 1η Ιουλίου θα σας δώσει μια γεύση του τι σας περιμένει από το 2021 που ο Κρόνος θα εγκατασταθεί στον Υδροχόο για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Οι υπόλοιποι μήνες του έτους είναι ουδέτεροι για τις σχέσεις σας αλλά αφού όπως αναφέρθηκε ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης της χρονιάς, η ζυγαριά γέρνει προς τα θετικά γεγονότα. Ακόμα και η παρουσία του Κρόνου στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, μπορεί να σας φέρει την αγάπη και μάλιστα με πολύ σοβαρές προοπτικές.

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Σας κυβερνά ο ήλιος και κάθε αντικείμενο που δείχνει τον ήλιο σας προστατεύει. Προστατευτικά λειτουργούν επίσης διακοσμητικά στοιχεία που απεικονίζουν αστέρια και ηλιοτρόπια. Τα παλιά κοσμήματα και δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους σας ευνοούν. Τέλος, το λιοντάρι, ο αετός και η γάτα σας προστατεύουν και σας βοηθούν να προσελκύσετε τον έρωτα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ήδη με την αποχώρηση του Ουρανού από τον Κριό, το περασμένο Μάιο, τα οικονομικά σας έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα. Από τον Φεβρουάριο μέχρι και τις 19 Απριλίου υπάρχει πιθανότητα να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Το διάστημα αυτό μπορείτε να κάνετε κάποιες επενδύσεις αρκεί να μην είναι ριψοκίνδυνες. Δεν αποκλείεται επίσης να τελειώσετε μια συνεργασία που δεν αποδίδει ή να ολοκληρωθεί μια υπόθεση που μπορεί να σχετίζεται με κληρονομικά ή διατροφή, προς όφελός σας.

Στις 28 Ιουνίου ο Άρης περνά στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο προκειμένου να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Το Σεπτέμβριο ίσως ξεκινήσουν σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες θα ολοκληρωθούν με επιτυχία μέχρι το τέλος του Νοέμβρη. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον τομέα της αγάπης, το 2020 ξεκινά καλά για σας. Επιπλέον, ο ευεργέτης πλανήτης Δίας, έχει ήδη περάσει στον Αιγόκερω από τον Δεκέμβριο του 2019 και σας ανοίγει πόρτες σε νέες αισθηματικές γνωριμίες που θα απολαύσετε στο έπακρο. Ο Δίας επεκτείνει ό, τι αγγίζει και, στην περίπτωσή σας, θα απομακρύνει για λίγο το συντηρητισμό και τη σοβαρότητα που σας προκαλεί το δίδυμο Κρόνου – Πλούτωνα και θα σας κάνει πιο ρομαντικούς. 

Από τις 21 Μαρτίου μέχρι και την 1η Ιουλίου ο Κρόνος εγκαταλείπει προσωρινά τον Αιγόκερω και περνά στον Υδροχόο, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας. Το διάστημα αυτό που στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, θα βρίσκονται μόνο ο Δίας και ο Πλούτωνας, μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι. Η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω από τις 2 Ιουλίου, σας κάνει πιο σοβαρούς και εντείνει την ανάγκη σας να δεσμευτείτε σοβαρά. Αν ο σύντροφός σας δεν νιώθει έτοιμος για κάτι τέτοιο καλό είναι να μην προβάλετε υπερβολικές απαιτήσεις.

Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς με πέντε πλανήτες στον Αιγόκερω (Ήλιο, Ερμή, Δία, Κρόνο και Πλούτωνα) η αισθηματική σας ζωή προβλέπεται αρκετά δραστήρια. Τον Φεβρουάριο η Αφροδίτη μετακινείται στους Ιχθύς και αν παραμένετε αδέσμευτοι, ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία. 

Το δεύτερο τρίμηνο θα είστε πιο πρόθυμοι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις και είναι πιθανό να αλλάξουν οι αντιλήψεις σας σχετικά με το μέλλον των σχέσεών σας. Η διέλευση του Άρη από τους Ιχθείς από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 27 Ιουνίου, ίσως σας κάνει περισσότερο ανυπόμονους, και συνιστάται να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας ώστε να αποφευχθούν εντάσεις. Από τις 2 Ιουλίου η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς μπορεί να σας δημιουργήσει μια σύγχυση. Αυτό το διάστημα και μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, καλό είναι να σκέφτεστε πολύ προτού πάρετε μια απόφαση, καθώς οι επιλογές σας θα καθορίσουν το μέλλον σας.

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Το στοιχείο σας είναι η Γη, επομένως, οι φυσικές πέτρες αποτελούν ένα ισχυρό φυλαχτό. Εάν δεν είναι δυνατόν να αποκτήσετε ένα τέτοιο φυλαχτό, τότε οποιαδήποτε εικόνα ή σύμβολο της Γης θα σας φέρει επίσης καλή τύχη. Ένα πέταλο ή ένας πολύτιμος λίθος μαλαχίτη σας βοηθούν να προσελκύσετε θετική ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Ουρανός στον Ταύρο από τον Μάιο του 2019 έως το 2026, στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με κοινά κέρδη, σηματοδοτεί απρόσμενες καταστάσεις. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε ξαφνικά έσοδα αλλά και απρόβλεπτες δαπάνες. Προσέχετε τους συνεταίρους σας (αν έχετε) καθώς μπορεί να υπάρξουν σημαντικές απογοητεύσεις και απώλειες. Μην επενδύετε σε ριψοκινδυνα επιχειρήματα. Ο Ουρανός ευνοεί την τεχνολογία, τις προηγμένες έρευνες, την επιστήμη, τις ανακαλύψεις, την αστρολογία και αυτοί οι τομείς ευνοούνται περισσότερο. 

Στις 5 Μαρτίου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο μπορείτε να έχετε σημαντικά κέρδη και αυτή η τάση θα συνεχιστεί μέχρι τις 20 Μαίου με τη διέλευση του Ήλιου και του Ερμή από το ίδιο ζώδιο.

Το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου φαίνεται επίσης ευνοϊκό, θα πρέπει όμως να κινηθείτε πολύ προσεκτικά, καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16 Οκτωβρίου, σηματοδοτεί κάποιες δυσκολίες ειδικά αν έχετε γεννηθεί κοντά σ’ αυτή την ημερομηνία. Συνιστάται αυτό το διάστημα να αποφύγετε νέα ξεκινήματα και να προσπαθήσετε να διαφυλάξετε (ή και να αυξήσετε) όσα ήδη έχετε κατακτήσει. 

Το Νοέμβριο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, τα κέρδη σας θα είναι αυξημένα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ανήκετε στα ζώδια που έχουν βιώσει έντονα το βάρος του Κρόνου και του Πλούτωνα στη ζωή σας και ειδικά στον οικογενειακό τομέα. Αν είστε παντρεμένοι ίσως έχει επηρεαστεί σημαντικά και ο γάμος σας. Ωστόσο,  από τον Δεκέμβριο του 2019, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω (ακόμη και με την συνύπαρξη Κρόνου – Πλούτωνα) βοηθά να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας και να ζήσετε πιο ανέμελα.

Με την αποχώρηση του Ουρανού από τον Κριό από το Μάιο του 2019 η ζωή σας άρχισε να σταθεροποιείται και οι απρόβλεπτες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων άρχισαν να ελαχιστοποιούνται ή και εξαφανίστηκαν εντελώς. 

Από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη θα περάσει από το ζώδιο του Κριού και θα δώσει μια νέα σπίθα στις σχέσεις σας.

Το σημαντικότερο για σας ωστόσο είναι η αποχώρηση του Κρόνου από τον Αιγόκερω από τις 17 Μαρτίου. Ο Κρόνος θα περάσει “δοκιμαστικά” από τον Υδροχόο μέχρι την 1η Ιουλίου, θα επιστρέψει για λίγο στον Αιγόκερω και θα εγκατασταθεί οριστικά στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο συμβατό με το δικό σας και υπόσχεται να σας ανταμείψει για τυχόν δοκιμασίες που περάσατε τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Η αγάπη θα γίνει πιο δυνατή και αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Η πρώτη εγκατάσταση του Κρόνου στον Υδροχόο (17/3 – 17/12) αποτελεί μόνο μια πρόγευση του τι σας περιμένει την διετία 2021-2023.

Στις 31 Μαρτίου ο Άρης περνά επίσης στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 12 Μαΐου. Αυτό το διάστημα είναι πιθανό ένα απρόσμενο πάθος που θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Στις 28 Ιουνίου ο Άρης περνά στον Κριό όπου θα παραμείνει όλο το δεύτερο εξάμηνο καθώς πραγματοποιεί και την ανάδρομη πορεία του. Έτσι, το δεύτερο εξάμηνο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να αποφεύγετε εντάσεις που μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιό σας, βελτιώνει σημαντικά την διάθεσή σας και σας δίνει τη θετική ενέργεια που χρειάζεστε. Μην ξεχνάτε όμως την παρουσία του Άρη στον Κριό που μπορεί να σας ωθήσει σε βιαστικές και γρήγορες αποφάσεις.

Στις 16 Οκτωβρίου διαμορφώνεται μια πολύ τεταμένη Νέα Σελήνη που σας παρακινεί να απαλλαγείτε από φθαρμένες ή τοξικές σχέσεις και επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί κοντά σ’ αυτή την ημερομηνία.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, γεγονός που ευνοεί τις σχέσεις σας. Εξαίρεση αποτελεί το διάστημα από 6-15 Νοεμβρίου που σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη και σηματοδοτεί εντάσεις.

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Μια διακοσμητική ασημένια ζυγαριά σας προσφέρει μεγάλη εύνοια. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη σχετίζεται με τον χαλκό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης χάλκινα αντικείμενα ως φυλαχτά. Ένα διακοσμητικό χάλκινο ή ασημένιο πουλί θα σας προσφέρει θετική ενέργεια. Από χρώματα προτιμήστε λευκές, ροζ, πράσινες ή μπλε αποχρώσεις. Ένας πράσινος ή λευκός λωτός είναι εξίσου ευνοϊκός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Ουρανός στον Ταύρο μέχρι το 2025, επηρεάζει διάφορους τομείς της ζωής σας. Συνιστάται λοιπόν να προσέχετε την παρορμητικότητα και την επαναστατικότητα που φέρνει αυτός ο πλανήτης. Εκτός των άλλων, Ο Ουρανός δημιουργεί νέες και απροσδόκητες καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν τα οικονομικά σας, γι’ αυτό η σχέση σας με τα χρήματα θα πρέπει να είναι πιο ορθολογική.

Από την άλλη, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω από το Δεκέμβριο του 2019 ευνοεί συμφωνίες και συμβάσεις. Η επικοινωνία αποτελεί το ατού σας και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. 

Το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς ο Άρης από τον τομέα των οικονομικών σας θα σας φέρει ευκαιρίες για κέρδη, θα σας παρασύρει όμως και σε επιπόλαια έξοδα. Χειριστείτε τα χρήματα με σύνεση καθώς είναι πιθανές κάποιες απρόσμενες δαπάνες. 

Τον Απρίλιο και τον Μάιο, η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, θα φέρουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για συνεργασίες ή συνεταιρισμούς. Το διάστημα αυτό υπάρχει δυνατότητα κέρδους μέσω μετοχών και εταιρειών. Η Αφροδίτη, μαζί με την ανάδρομη και την ορθόδρομη πορεία της θα παραμείνει σ’ αυτόν τον τομέα μέχρι τις αρχές Αυγούστου, επομένως όλο αυτό το διάστημα θα υπάρχει καλύτερη ροή στα εσόδων. Το τελευταίο δίμηνο του χρόνου και ιδιαίτερα στα μέσα Δεκεμβρίου, θα έχετε νέες ευκαιρίες ειδικά εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την οριστική είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο τον Μάιο του 2019, έχετε ήδη αρχίσει να βλέπετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Ο Ουρανός δημιουργεί ανάγκη για ελευθερία και αν αυτή δεν υπάρχει ίσως νιώθετε σαν το πουλί στο κλουβί. Θέλετε να πετάξετε και τώρα είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας και να νιώσετε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, η ανάγκη για ελευθερία είναι αυτή που θα καθορίσει την εξέλιξη κάθε νέας γνωριμίας και αυτή η ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι το 2025. Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στους Ιχθύς τα τελευταία χρόνια μπορεί κατά καιρούς να σας δημιουργεί κάποιες ψευδαισθήσεις που ακολουθούνται από απογοητεύσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να μπορείτε να βλέπετε καθαρά το άτομο που έχετε στο πλευρό σας. 

Το δίμηνο Φεβρουαρίου – Μαρτίου θα υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σας καθώς με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Ιχθείς και την Αφροδίτη στον Ταύρο είναι αδύνατον να παραμείνετε αδέσμευτοι. Ειδικά από τις 6-12 Μαρτίου με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού, πολλοί από σας θα γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο. Στις 23 Απριλίου η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, πρόκειται να ανοίξει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο που μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία ειδικά αν καλύπτει το αίτημά σας για ανεξαρτησία.

Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 27 Ιουνίου φέρνει κι άλλες ευκαιρίες για σχέσεις.

Από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, γεγονός που σας κάνει ακόμα πιο αισθησιακούς και γοητευτικούς. Προτεραιότητά σας αυτό το διάστημα, αποτελούν οι σχέσεις σας και ο σύντροφός σας.

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Διάφορα συλλεκτικά νομίσματα ενισχύσουν την ενέργειά σας, ενώ ένας βάτραχος (που σχετίζεται με το στοιχείο σας το νερό) σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Μπρελόκ ή σουβενίρ που απεικονίζουν όπλα καλούν την τύχη στο πλευρό σας. Τέλος ένα ασημένιο κόσμημα με φεγγάρι αποτελεί προστατευτικό φυλαχτό. Αν θέλετε να προσελκύσετε πλούτο, κρεμάστε ένα πέταλο στην πόρτα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Παρόλο που από το 2008 εργάζεστε σκληρά για να εξασφαλίσετε μια σταθερή οικονομική κατάσταση, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον τομέα των οικονομικών σας, δύσκολα καταφέρνετε να κρατήσετε τα χρήματά σας. Μετά από τόσο αγώνα και αντιξοότητες, το 2020 είναι η χρονιά της ανταμοιβής. Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω από τον Δεκέμβριο του 2019 υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες για κέρδος, όχι όμως χωρίς προσπάθεια. Εξάλλου, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας παραμένουν στον Αιγόκερω μέχρι τα τέλη του 2020 και απαιτούν από σας ακόμα περισσότερη δουλειά και αφοσίωση. Η διαφορά είναι ότι τώρα θα ανταμειφθείτε. 

Το πρώτο δίμηνο του 2020 μπορείτε να κλείσετε εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες. Αν έχετε ήδη ξεκινήσει μια καινούργια δουλειά στο τέλος του 2019, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα δείτε τα αποτελέσματα. Το διάστημα αυτό η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σας θα αυξήσει την ζωτικότητα και την αποφασιστικότητά σας. Προσέξτε ωστόσο για ατυχήματα και επιθετικότητα. Από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τα τέλη Απριλίου η διέλευση του Άρη από τον Αιγόκερω σας βοηθά να περιορίσετε τις σπατάλες και να οργανώσετε τα οικονομικά σας.

Από τα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Ιουλίου, ο Κρόνος αφήνει τον Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο, γεγονός που σας απαλλάσσει από οικονομικές πιέσεις. Με την αποχώρηση του Κρόνου από τον Αιγόκερω, ο Δίας και ο Πλούτωνας θα σας προσφέρουν δύναμη και πλούτη. Κάτι πολύ σημαντικό μπορεί να συμβεί αυτό το διάστημα χωρίς να αποκλείεται να λάβετε και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Καρκίνο μπορεί να πυροδοτήσουν μια οικονομική συνεργασία. Τα χρήματα εξαρτώνται τώρα όχι μόνο από εσάς, αλλά και από συνεργάτες ή συνεταίρους. Μέχρι τότε όμως θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την βελτίωση των οικονομικών σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ήδη από τις 3 Ιανουαρίου ο Άρης περνά στο ζώδιό σας στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Η χρονιά επομένως για σας ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τα αισθηματικά σας. Ακόμα κι αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, περιμένετε την αγάπη να σας χτυπήσει την πόρτα. Ο Άρης αυξάνει τον αισθησιασμό σας και σας κάνει ακαταμάχητους. Έτσι μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας ή να κάνετε σημαντικές γνωριμίες.

Η Αφροδίτη περνά στον Κριό στις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 5 Μαρτίου, μπορεί να φέρει ένα ξεχωριστό άτομο στο δρόμο σας που θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας. Ευνοϊκό είναι και το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου που ο Ήλιος και ο Ερμής θα βρίσκονται στον Κριό και η Αφροδίτη στους Διδύμους. Πρόκειται για επιρροές που σας κινητοποιούν να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας και υπόσχονται ευκαιρίες για δημιουργία νέας σχέσης στους αδέσμευτους. Η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει ανάδρομη πορεία από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 25 Ιουνίου και αυτό το διάστημα μπορεί να εμφανιστούν παλιές αγάπες στη ζωή σας. Με τη διέλευση του Άρη από τον Κριό από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις αρχές του 2021, είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτείτε. Στις 14 Δεκεμβρίου μια πανέμορφη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας υπόσχεται να ανανεώσει και να τονώσει κάθε τομέα της ζωής σας.

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Το πουλί Φοίνικας και ο σκαραβαίος, θα ενισχύσουν την ενέργειά σας και θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε την τύχη. Οτιδήποτε σχετίζεται με άλογα, ένας αναβάτης, μια σέλα, ένα κολάρο, ένα πέταλο, συντελούν στην ευημερία σας. Καθώς ανήκετε στο στοιχείο της Φωτιάς, εικόνες με τη μορφή του ήλιου ή σχήματα αστεριών, επίσης σας ευνοούν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα καλά νέα ξεκίνησαν ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019 με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και πρόκειται να παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2020. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εξακολουθούν να πιέζουν το ζώδιό σας, αλλά ο Δίας υπόσχεται να σας ανοίξει καινούργιες πόρτες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μετά από δύο αρκετά περίπλοκα χρόνια, το σύμπαν σας φέρνει ένα δώρο. Οι επιχειρήσεις και οι σχέσεις σας αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Το 2020 υπόσχεται να είναι έντονο και γεμάτο με θετικές αλλαγές.

Το πρώτο τετράμηνο της νέας χρονιάς θα είστε πολύ απασχολημένοι, με αυτές τις αλλαγές που θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Ήδη τον Ιανουάριο, ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν ένα στέλλιουμ στο ζώδιό σας, και αυτή η ενέργεια μετασχηματισμού συνεχίζεται μέχρι το Φεβρουάριο. Τον Μάρτιο – Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας, οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και θα πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις. 

Στο τέλος Μαρτίου, ο Κρόνος εγκαταλείπει για λίγο το ζώδιό σας και περνάει στον Υδροχόο μέχρι την 1η Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα έχετε μια “πρόγευση” για το πώς θα είναι για σας το 2021. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να βάλετε θεμέλια και να οικοδομήσετε μια σταθερή οικονομική κατάσταση. Η σημασία του χρήματος γίνεται ακόμα πιο σημαντική για σας. 

Από τα τέλη Ιουλίου έως την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου, ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, φέρνουν ευκαιρίες για μεγάλες επιχειρήσεις, μαζί με συνεταίρους. Τον Σεπτέμβριο, η Αφροδίτη στο Λέοντα μπορεί να σας φέρει κέρδη από κληρονομιές, μερίσματα, μετοχές ή επενδύσεις. Την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, ο Κρόνος και ο Δίας περνούν οριστικά στον Υδροχόο από όπου υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερα κέρδη και ευκαιρίες για το 2021.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Πλούτωνα από τα τέλη του 2008 και τον Κρόνο από τα τέλη του 2017 στο ζώδιό σας, σίγουρα ανήκετε στα “ταλαιπωρημένα” ζώδια. Αν κάνετε τον απολογισμό σας, θα συνειδητοποιήσετε πόσα πράγματα έχουν αλλάξει τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως να έχετε βιώσει απώλειες ή απογοητεύσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Τα καλά νέα είναι ότι στις 3 Δεκεμβρίου 2019 ο ευεργέτης πλανήτης Δίας, πέρασε στο ζώδιό σας και άρχισε να “μαλακώνει” την σκληρή επιρροή του Πλούτωνα και του Κρόνου. Έτσι, φέτος (κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του χρόνου) θα υπάρχουν τρεις ισχυροί πλανήτες στο ζώδιό σας που υπόσχονται να σας ανταμείψουν για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειες που καταβάλατε τα περασμένα χρόνια. Η δύναμη και ο πλούτος μπορούν να έρθουν φέτος αν έχετε αγωνιστεί. Και όταν μιλάμε για πλούτο δεν νοείται μόνο ο υλικός πλούτος αλλά και ο συναισθηματικός. Ο Δίας φέρνει νέες ευκαιρίες και ανοίγει σημαντικές πόρτες και αυτή η επιρροή θα είναι ενεργή μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2020. 

Η νέα χρονιά ξεκινά με πέντε πλανήτες στο ζώδιό σας: Ήλιος, Ερμής, Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας. Ο Δίας αρχίζει να ανοίγει τις πόρτες και να φέρνει ευκαιρίες που θα έχουν διάρκεια. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας θα γίνει πιο σοβαρή και ουσιαστική. 

Ο Ουρανός από τον Ταύρο επιπλέον, φέρνει σχέσεις με ξεχωριστά άτομα που ωστόσο έχουν ισχυρή την αίσθηση της ελευθερίας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να εξετάσετε πολύ καλά αν θέλετε να μπείτε σε μια τέτοια σχέση. 

Τον Μάρτιο ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με Κρόνο, Πλούτωνα και Δία στον Αιγόκερω. Οι όψεις αυτές αποκορυφώνονται σχεδόν στις 20 Μαρτίου, την ίδια μέρα δηλαδή που αρχίζει και το νέο αστρολογικό έτος με την είσοδο του ήλιου στον Κριό. Πρόκειται για πολύ έντονες ενέργειες και θα πρέπει να είστε λογικοί στις αποφάσεις σας. Μπορεί να αποφασίσετε να αποκοπείτε από ότι δεν δίνει νόημα πλέον στη ζωή σας. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Ο Δίας σας προστατεύει και η ένωση αυτών των πλανητών μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό ορόσημο στη ζωή σας.

Η προσωρινή αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σας από τις 22 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου, σας φέρνει μια ανακούφιση. Το διάστημα αυτό μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου που ο Ήλιος θα ενωθεί με τον Ουρανό στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό θα είστε ιδιαίτερα ανέμελοι και αισιόδοξοι και με έντονη διάθεση για φλερτ.

Στις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο, και την ίδια μέρα διαμορφώνεται μια εξαιρετική Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεών σας. Αυτό το διάστημα μπορεί να ξεκινήσει μια νέα σχέση για τους αδέσμευτους ή να επισημοποιηθεί μια υπάρχουσα σχέση. Από τις 8 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν επιπλέον ευκαιρίες για σχέσεις χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο. 

Τα καλύτερα έρχονται για σας προς το τέλος του 2021. Στις 17 Δεκεμβρίου ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σας και δεν θα επιστρέψει για τα επόμενα 28 χρόνια! Οι δυσκολίες τελειώνουν οριστικά. 

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Φέτος θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα ένα ασημένιο μενταγιόν, ή ένα συλλεκτικό νόμισμα. Ισχυρό ενεργοποιητή για επιτυχία στα επαγγελματικά σας σχέδια θα αποτελέσει μια διακοσμητική χελώνα. Η μέλισσα (είτε σαν κόσμημα, είτε σαν διακοσμητικό στοιχείο) θα ευνοήσει σημαντικά τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την πορεία του στον τομέα των οικονομικών σας, δημιουργώντας κάθε είδους επιπλοκές. Ο Ποσειδώνας είναι ικανός να διαλύει ό,τι  αγγίζει και σας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα από το 2013. Μέχρι και το 2026 που θα βρίσκεται εκεί, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι αντιπροσωπεύει το χρήμα για σας και τη θέση έχει στη ζωή σας. 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας από το Δεκέμβριο του 2019 μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του 2020 και μπορεί να έχετε κάποια οικονομική ευκαιρία τις δύο πρώτες εβδομάδες του έτους. Με την είσοδό της στους Ιχθείς μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, αυξάνονται οι πιθανότητες για επιπλέον κέρδη.

Τον Μάρτιο, ο Ερμής περνά στον τομέα των οικονομικών σας και σας προσφέρει νέες ευκαιρίες για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Από την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου μέχρι και την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου, ο Ήλιος στους Ιχθείς ευνοεί κερδοφόρες ευκαιρίες και αυξημένο εισόδημα.

Στις 22 Μαρτίου, ο Κρόνος εγκαταλείπει για λίγο τον Αιγόκερω και μπαίνει στο ζώδιό σας όπου αρχικά θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι. Αυτό όμως θα σας βοηθήσει να διακρίνετε τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία στη ζωή σας και να διοχετεύσετε όλη την ενέργειά σας, σε αυτά. 

Μέχρι τα μέσα Μαΐου, ο Άρης από τους Ιχθείς βελτιώνει την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητά σας να πετύχετε τους στόχους σας. Μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, μπορεί να προκύψουν επιπλέον κέρδη, αυξημένα έσοδα, αλλά και μη αναμενόμενα έξοδα.

Από την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ο Ήλιος και η Αφροδίτη στη Παρθένο ευνοούν απολαβές μέσω συνεργασιών ή επενδύσεων. 

Την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, ο Κρόνος και ο Δίας μπαίνουν στο δικό σας ζώδιο. Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο για δυόμισι χρόνια και ο Δίας καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021, που πρόκειται να είναι μια χρονιά πολλών ευκαιριών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η εγκατάσταση του κυβερνήτη σας Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου από τον Μάιο του 2019 έχει επιφέρει αρκετές αλλαγές στη ζωή σας, ιδιαίτερα σε όσους έχετε γεννηθεί στον πρώτο δεκανό.  Ο Ουρανός προκαλεί απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις και κάνει πιο έντονη την ανάγκη για ελευθερία. Αυτό σημαίνει πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε αυτό που θέλετε. Προσέξτε ωστόσο μην παρασυρθείτε από “πειρασμούς” και απομακρύνετε σημαντικά άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας.

Ήδη από την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς μέχρι τις 14 Ιανουαρίου. Με την ελκυστικότητα που διαθέτετε δύσκολα θα μείνετε μόνοι σας και θα απολαύσετε αυτή την περίοδο ακόμα και αν δεν κρατήσει πολύ. 

Από τις 22 Μαρτίου μέχρι και την 1η Ιουλίου, ο Κρόνος θα εγκαταλείψει τον Αιγόκερω και θα περάσει στο ζώδιό σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε περισσότερες ευθύνες και θα αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά τη ζωή σας. Παρόλο που πρόκειται για ένα σύντομο πέρασμα του Κρόνου, πριν την οριστική του εγκατάσταση στο ζώδιό σας στις 17 Δεκεμβρίου, θα πάρετε μια γεύση του τι σας περιμένει την επόμενη διετία. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να παρατηρήσετε και να προσέξετε τα γεγονότα αυτό το διάστημα. Στις 3 Απριλίου, η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου (μαζί με την ανάδρομη πορεία της). Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της (13-5 έως 25-6) είναι πολύ πιθανή η επιστροφή μιας παλιάς αγάπης που θα σας αναστατώσει. Από τις αρχές Απριλίου θα βρίσκεται και ο Άρης στο ζώδιό σας και θα είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί μέχρι τις 12 Μαΐου. 

Η διέλευση του Ήλιου από το πολικό ζώδιο του Λέοντα από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 22 Αυγούστου ενεργοποιεί επίσης τον τομέα των σχέσεών σας. Το διάστημα αυτό μπορεί να εμφανιστεί ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι. Από τις 6 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου που θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στον Λέοντα, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας σημαντικός μήνας για σας, καθώς τόσο ο Κρόνος (στις 17/12) όσο και ο Δίας (στις 20/12) περνούν στον Υδροχόο και προαναγγέλουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Το 2021 θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε νέα θεμέλια σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Ο πιο δημοφιλής σύντροφος σας φέτος είναι η πασχαλίτσα. Σαν φυλαχτό μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά αντικείμενα που σχετίζονται με τον αέρα. Ένα πουλί, ένα αεροπλάνο, ένα περιστέρι, μπορεί να αποτελέσει το πολύτιμο φυλαχτό σας. Αν θέλετε να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας αποκτήστε μια μικρή καρδιά.

ΙΧΘΕΙΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, βρίσκεται στο ζώδιό σας από το 2013 και θα παραμείνει σε αυτό μέχρι το 2026. Κάτω από αυτή την επιρροή είστε ακόμα πιο ευαίσθητοι και επικεντρωμένοι σε πνευματικά και μεταφυσικά ζητήματα. Αυτό μπορεί να βλάψει σημαντικά τα οικονομικά σας. Από την άλλη ο Ουρανός που προκαλούσε αστάθεια στα οικονομικά σας τα τελευταία επτά χρόνια, ήδη από τον Μάιο του 2019 αποχώρησε οριστικά από τον Κριό. 

Τον Μάρτιο η Αφροδίτη περνάει στον τομέα των οικονομικών σας και αυξάνει τις ευκαιρίες για κέρδη. Το διάστημα αυτό θα έχετε έστω και μικρά χρηματικά ποσά, που αν τα διαχειριστείτε καλά θα σας αποφέρουν μελλοντικά οφέλη. Από την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου, ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται και αυτοί στον Κριό, αυξάνοντας περαιτέρω τις ευκαιρίες. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να αναλάβετε μια νέα δουλειά ή να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο. 

Όλο το δεύτερο εξάμηνο του 2020 – από τις αρχές Ιουλίου έως την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2021 – ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό, γεγονός που θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς από ποτέ. Εστιάστε την προσοχή σας σε αυτό που θέλετε να πετύχετε, αλλά αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα. 

Τον Σεπτέμβριο, ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγό και ακολουθεί ο Ήλιος που παραμένει στο ίδιο ζώδιο μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Αυτό το δίμηνο ευνοούνται οι συνεργασίες οι οποίες μπορεί να σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε οφέλη από κληροδοτήματα, διατροφή, ή επενδύσεις. Τον Νοέμβριο η Αφροδίτη από το Ζυγό προσφέρει επίσης ευκαιρίες για κέρδη. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, βρίσκεται στο ζώδιό σας από το 2013 και θα παραμείνει εκεί μέχρι το 2025, γεγονός που σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και παράλληλα σας δημιουργεί μια σύγχυση. Είναι πραγματικά δύσκολο να είστε πρακτικοί και ρεαλιστικοί, γι’ αυτό οι χειρισμοί σας θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε κάθε τομέα της ζωής σας. Η ενασχόληση με την τέχνη, την γιόγκα ή το διαλογισμό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. 

Από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο αυτή την τάση. Ο έντονος ρομαντισμός μπορεί να σας παρασύρει στην δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να μην είναι κατάλληλη για σας. Αν ωστόσο καταφέρετε να παραμείνετε προσγειωμένοι και λογικοί, η σχέση αυτή μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει και να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.  Ανάλογη προσοχή χρειάζεται και η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 8 Μαρτίου και αφορά περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί κοντά σ’ αυτή την ημερομηνία. 

Από τις 13 Μαίου μέχρι τις 27 Ιουνίου ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς και ίσως αυτό το διάστημα είναι το πιο κατάλληλο για να καταλάβετε όχι μόνο τα δικά σας συναισθήματα αλλά και του συντρόφου σας. Δεδομένου ότι θα είστε περισσότερο δυναμικοί αυτή την περίοδο, αποφύγετε την τάση να επιβληθείτε ή να χειραγωγήσετε τον σύντροφό σας γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα βγείτε χαμένοι. 

Από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 21 Ιουλίου ο Ήλιος θα περάσει από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και θα ενεργοποιήσει τις σχέσεις σας. Αυτό είναι ένα θετικό διάστημα κατά το οποίο μπορεί να ξεκινήσει μια νέα ερωτική ιστορία για τους αδέσμευτους. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 8 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, βελτιώνει ακόμα πιο πολύ το κλίμα και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. 

Το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου με την διέλευση του Ήλιου και της Αφροδίτης από την Παρθένο, υπάρχει προοπτική για επισημοποίηση σχέσεων. Αυτό το διάστημα όσοι παραμένετε αδέσμευτοι, έχετε ακόμα μια ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση. 

Tip: Πώς θα βελτιώσετε την τύχη σας το 2020

Οτιδήποτε σχετίζεται με το νερό, σας φέρνει τύχη το 2020. Μπορεί να είναι ψάρια, κοράλλια, κοχύλια ή άλλα αντικείμενα. Το πιο δημοφιλές φυλαχτό για σας ωστόσο όχι μόνο για φέτος, αλλά και για πάντα είναι η τρίαινα του Ποσειδώνα. Οι ονειροπαγίδες επίσης σας βοηθούν φέτος να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες και να απαλλαγείτε από προβλήματα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *