Ερμής στον Ταύρο 6 – 21 ΜΑΙΟΥ 2019

Ερμής στον Ταύρο

Ερμής στον Ταύρο

Στις 6 Μαΐου  ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 21 Μαΐου. Ο Ερμής στον Ταύρο βρίσκεται στο περιβάλλον της Αφροδίτης κι έτσι γίνεται πιο γλυκός και τρυφερός και μας βοηθά να βγάλουμε τα καλά συναισθήματά μας χωρίς ωστόσο να χάνουμε την αίσθηση της ευθύνης. Έτσι, αυτό το διάστημα θα επικοινωνούμε πιο ουσιαστικά, αν και κάποιες φορές η επιμονή και το πείσμα του Ταύρου θα είναι εμφανή. Οι αποφάσεις και οι συμφωνίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, θα είναι ώριμες και δύσκολα θα ανατραπούν.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τον Ερμή στον Ταύρο είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς). Ωστόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ίσως θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα λόγια και τις κινήσεις τους.

Κριός

Η διέλευση του Ερμή από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 6 μέχρι τις 21 Μαΐου, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε πιο συστηματικά με τα οικονομικά σας, να αναλύσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας και να δημιουργήσετε μια νέα ισορροπία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσετε ιδέες που έχετε στο μυαλό σας, να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες και να δημιουργήσετε προοπτικές που θα σας αποφέρουν νέα έσοδα. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα τέλμα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας, καθώς μπορεί να σας επιφυλάσσει ανέλπιστες εκπλήξεις. Αν έχετε ήδη μια σταθερή δουλειά, η συστηματική και μεθοδική εργασία σας, θα αναγνωριστεί και θα ανταμειφθεί αυτό το διάστημα.

Ταύρος

Στις 7 Μαΐου, ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά δραστήριο, κατά το οποίο θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή σας. Μετά από ένα διάστημα εθελοντικής απομόνωσης, τώρα ήρθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, όσο παράτολμα και αν φαίνονται. Εξάλλου, ο Ερμής πέρα από την προσωπική γοητεία και την ευφράδεια που σας χορηγεί, σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή και αν είστε αδέσμευτοι, θα βρείτε ό,τι ονειρεύεστε στο πρόσωπο ενός ατόμου που θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 6 έως τις 21 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί κάπως «υποτονικό» για σας που έχετε μάθει να είστε μέσα σ’ όλα και να επικοινωνείτε σε καθημερινή βάση με τους φίλους και τις παρέες σας. Ωστόσο, μια εσωτερική ανάγκη για έναν προσωπικό απολογισμό ή ακόμα και η επιθυμία σας να αναλύσετε και να ξεκαθαρίσετε κάποια πρόσφατα γεγονότα, θα σας ωθήσουν να απομονωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η αποστασιοποίηση από τον περίγυρό σας, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας και να χαράξετε την στρατηγική που θα σας εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής που θα ξεκινήσει με την περίοδο των γενεθλίων σας.

Καρκίνος

Με τη διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου από τις 6 έως τις 21 Μαΐου, θα νιώσετε μια φιλική διάθεση προς όλους και θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Έτσι, το διάστημα αυτό οι έξοδοι και οι διασκεδάσεις θα αυξηθούν και θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα με τα οποία θα αναπτύξετε επωφελείς και ουσιαστικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται ακόμα και να συμφιλιωθείτε με άτομα με τα οποία έχετε παρεξηγηθεί και απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, τώρα θα θέσετε νέους στόχους στη ζωή σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία. Στον αισθηματικό τομέα, αν είστε μόνοι σας, είναι πιθανή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Λέων

Στις 6 Μαΐου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου και το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Μαΐου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να εξασφαλίσετε μια καλύτερη θέση. Τα πρόσωπα που κρατούν στα χέρια τους την πρόοδό σας, θα δουν τώρα την αξία σας και θα ανταμείψουν γενναία την μέχρι τώρα προσφορά σας. Η αύξηση των αποδοχών σας θα σας προσφέρει την επιβεβαίωση που χρειάζεστε αλλά και τη δυνατότητα να κάνετε κάποια έξοδα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην κοινωνική σας ζωή, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 6 έως τις 21 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα είναι εξαιρετικά θετικό για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας, να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα σε οποιονδήποτε τομέα και να δημιουργήσετε νέα οράματα και ιδανικά που έχουν όλες τις προοπτικές να εξελιχθούν θετικά. Το εξωτερικό είναι πιθανό να σας προσφέρει ευκαιρίες ή και νέες επαγγελματικές προοπτικές και σ’ αυτή την περίπτωση, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ακόμα και μια μόνιμη εγκατάσταση. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, ή ένας νέος έρωτας που εγγυάται σοβαρές προοπτικές μπορεί επίσης να αποτελέσει το γεγονός που θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σας.  

Διαβάστε επίσης: Μαύρη Σελήνη στους Ιχθύς 

Ζυγός

Στις 6 Μαΐου ο Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και ιδιαίτερα στα οικονομικά σας προβλήματα και να βάλετε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από χρέη και οφειλές. Μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, ή κάποιες περικοπές από περιττά έξοδα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση ασφάλειας για το μέλλον σας. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα θα κάνετε επίσης και στα συναισθηματικά σας, καθώς ο Ερμής θα σας βοηθήσει να αναλύσετε την αξία κάποιων σχέσεων και να πάρετε αποφάσεις που μπορεί στο παρελθόν να σας φαίνονταν επώδυνες, τώρα όμως όχι μόνο δεν θα σας στοιχίσουν, αλλά θα σας ανοίξουν το δρόμο για το καινούργιο που φαίνεται να πλησιάζει.

Σκορπιός

Στις 6 Μαΐου ο Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο του Ταύρου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Μαΐου. Ο Ερμής στον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τάξη στις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας, όχι μόνο τις συναισθηματικές αλλά και τις φιλικές ή και επαγγελματικές και να αποφασίσετε για την πορεία της κάθε μιας ξεχωριστά. Πρόκειται για μια διαδικασία που μπορεί να αναβάλλετε εδώ και καιρό, πλέον όμως κρίνεται πλέον απαραίτητη. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως διχαστείτε ή πιεστείτε αρκετά για να πάρετε τη σωστή απόφαση, ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε ότι αν το καθυστερήσετε κι άλλο, ίσως κάποιοι άλλοι αποφασίσουν για σας και τότε τα πράγματα θα είναι πιο επώδυνα.

Τοξότης

Η διέλευση του Ερμή από τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 6 έως τις 21 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και όσοι είστε νέοι, ίσως χρειαστείτε τη συμβουλή κάποιου μεγαλύτερου ή πιο έμπειρου ατόμου, προκειμένου να δημιουργήσετε μια σταθερή πορεία. Το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας μπορεί να αποτελεί μια καλή λύση αυτή τη στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν ήδη κάποιες καλές ενδείξεις. Σε κάθε περίπτωση, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε σημαντικά τις αποδοχές σας, γι’ αυτό, εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να εξασφαλίσετε την διάρκεια. Η νέα θέση του Ερμή επίσης σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και την υγεία σας.

Αιγόκερως

Στις 6 Μαΐου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να ομορφύνετε τη ζωή σας μέχρι τις 21 Μαΐου. Όλο αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, με τον σύντροφό σας, με τα παιδιά σας ή ακόμα και με κάποιο χόμπι που μπορείτε  να το καλλιεργήσετε και να το αξιοποιήσετε επαγγελματικά. Ακόμα και οι αυξημένες επαγγελματικές δραστηριότητες, θα σας προσφέρουν ιδιαίτερη χαρά αυτή την περίοδο, καθώς θα αποτελούν μια ευχάριστη εκτόνωση. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Αιγόκερους, το διάστημα αυτό θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς στο μέλλον, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι τώρα θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας.

Υδροχόος

Ο Ερμής περνά στις 6 Μαΐου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον ή θα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να την επισημοποιήσετε και αναζητήσετε την κατάλληλη στέγη που θα στεγάσει τον έρωτά σας. Μια σημαντική αγοραπωλησία μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτό το διάστημα και να σας απεγκλωβίσει από τυχόν χρέη που σας προκαλούν άγχος. Τέλος, δεν αποκλείεται να μεγαλώσει η οικογένειά σας με τον ερχομό του πρώτου σας απογόνου.

Ιχθείς

Στις 6 Μαΐου ο Ερμής περνά στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Μαΐου. Το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά δραστήριο για σας, καθώς η καθημερινότητά σας θα γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Μικρά ταξίδια ή εκδρομές θα σας προσφέρουν θετική διέξοδο από τις αυξημένες υποχρεώσεις σας, ενώ παράλληλα αναμένονται και νέες γνωριμίες με άτομα που ταιριάζουν στα γούστα σας. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση με κάποιο από αυτά. Η νέα θέση του Ερμή δεν θα μειώσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα σας βοηθήσει όμως να ανταποκριθείτε καλύτερα στα καθήκοντά σας και να οργανώσετε τον χρόνο σας με τέτοιο τρόπο που να μπορείτε να αφιερώνετε χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και στους αγαπημένους σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *