Μαύρη Σελήνη στους Ιχθύς

Λίλιθ στους Ιχθύς

Μαύρη Σελήνη στους Ιχθύς

Η Μαύρη Σελήνη στους Ιχθύς θα βρίσκεται από τις 3 Μαΐου μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2020. Το διάστημα αυτό ο αισθησιασμός και το συναίσθημα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα και όλοι μας θα είμαστε περισσότερο ευάλωτοι σε εξωτερικές επιρροές. Η επιρροή των γύρω μας θα είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό συνιστάται να αποφύγουμε επαφές με άτομα που μπορούν να μας παρασύρουν σε παγίδες. Το ζώδιο των Ιχθύων σχετίζεται με τις πνευματικές αξίες, την θρησκεία και τον αλτρουισμό και η παρουσία της Μαύρης Σελήνης σ’ αυτό το ζώδιο θα φέρει στο δρόμο μας πειρασμούς που θα προσπαθήσουν να μας αποπροσανατολίσουν και να δοκιμάσουν τις αξίες και τα ιδανικά μας.

Η Λίλιθ ωστόσο δεν είναι ένας πλανήτης αλλά ένα υποθετικό σημείο που λειτουργεί περισσότερο καρμικά. Αν καταφέρουμε λοιπόν να παραμείνουμε υπεύθυνοι και ρεαλιστές, μπορούμε να αποφύγουμε τους κινδύνους και να αναδείξουμε την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας.

Διαβάστε περισσότερο για τη Λίλιθ εδώ

Ας δούμε λοιπόν τι είδους κινδύνους επιφυλάσσει η Λίλιθ στο κάθε ζώδιο.

Κριός – Ζυγός

Η διέλευση της Μαύρης Σελήνης από το ζώδιο των Ιχθύων ενεργοποιεί αρνητικά το υποσυνείδητό σας και μπορεί να σας δημιουργήσει φοβίες και εμμονές που θα κλονίσουν την ψυχολογία σας. Συνιστάται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να φροντίσετε για την ψυχική ηρεμία σας και να αποφύγετε επικίνδυνες ουσίες που πιστεύετε ότι θα σας “ανακουφίσουν”. Προσπαθήστε να βρίσκεστε σε παρέες που ανεβάζουν το ηθικό και τη διάθεσή σας. Η μοναξιά μπορεί να κρύβει επικίνδυνες παγίδες και να σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι πάσχετε από κάποια ασθένεια ή ότι περνάτε μια περίοδο κατάθλιψης. Αποφύγετε επίσης συγκρούσεις με συναδέλφους.

Ταύρος – Σκορπιός

Η Μαύρη Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2020. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είστε πιο επιλεκτικοί στις παρέες σας και να μην εμπιστεέστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ο άξονας φίλων / σχέσεων χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Καλό είναι να υπάρξει ένας διαχωρισμός και να μην επιτρέψετε σε φιλικά πρόσωπα να ανακατεύονται στις σχέσεις σας και το αντίστροφο.

Δίδυμοι – Τοξότης

Η διέλευση της Λίλιθ από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον άξονα της καριέρας και της οικογένειας. Μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου θα πρέπει να αποφύγετε ριζικές αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς και να επιμείνετε περισσότερο στο να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν. Προσέξτε τις σχέσεις με τους γονείς σας και αφιερώστε τους περισσότερο χρόνο αν είναι δυνατόν. Αποφύγετε επίσης αγοραπωλησίες ακινήτων.

Καρκίνος – Αιγόκερως

Η είσοδος της Λίλιθ στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον άξονα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με ταξίδια, μετακινήσεις και επικοινωνία. Μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου είναι πιθανό να αναπτύξετε μια πιο επίμονη και επιθετική συμπεριφορά που δεν θα βοηθήσει στην υλοποίηση των ιδεών σας. Εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να αλλάξουν τη φιλοσοφία και τις αξίες σας και θα πρέπει να δείξετε σθένος και αντοχή ώστε να αποφύγετε δυσάρεστους πειρασμούς. Έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε περισσότερους στόχους αν διατηρήσετε την πίστη σας ζωντανή.

Λέων – Υδροχόος

Η διέλευση της Λίλιθ από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών και της σεξουαλικότητας. Μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2020 είναι πιθανό να προκύψουν πειρασμοί για να βγάλετε εύκολο χρήμα το οποίο όμως θα προέλθει με παράνομο ή ανήθικο τρόπο. Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις παράνομες δραστηριότητες οικονομικές ή συναισθηματικές. Τυχόν παράλληλες σχέσεις θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή σας και καλό θα είναι να αποφύγετε τέτοιου είδους πειρασμούς.

Παρθένος – Ιχθύς

Η νέα θέση της Μαύρης Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 3 Μαίου μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2020, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα των σχέσεων. Το διάστημα αυτό μπορεί να γίνετε περισσότερο κτητικοί και να υιοθετήσετε μια ανεπιθύμητη και αρνητική συμπεριφορά που θα κλονίσει τον δεσμό σας. Υπάρχει ακόμα τάση για εξωσυζυγικές περιπέτειες που θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Παρθένους – Ιχθείς, χρησιμοποιείστε τη λογική σας προτού ενδώσετε σε σχέσεις με άτομα που φαίνονται ακατάλληλα για σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *