Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Κριός 

Ο Ερμής και ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζουν διαδοχικά τρίγωνα με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο την Δευτέρα, γεγονός που υποδεικνύει αξιοσημείωτες αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα να μπορέσετε να διακρίνετε τις ευκαιρίες από τις παγίδες και να κινηθείτε προσεκτικά, καθώς ο Άρης διαμορφώνει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα. Επιπλέον, η Πανσέληνος στις 14/9 στο ζώδιο των Ιχθύων, σχηματίζει στενή σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τη Μαύρη Σελήνη και όλοι αυτοί οι συνδυασμοί είναι πολύ πιθανό να σας αποπροσανατολίσουν. Καλό θα είναι επίσης να προσέχετε την υγεία σας, να ξεκουράζεστε περισσότερο και να αποφύγετε υπερβολικές ευθύνες. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο του Ζυγού από τις 14/9, θα σας βοηθήσουν να αποσαφηνίσετε την πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

Ταύρος – Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Οι πλανητικές διαμορφώσεις αυτή την εβδομάδα, ευνοούν ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας και σας δίνουν την ευκαιρία να δεθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας ή  να ξεκινήσετε μια νέα σχέση αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου. Οι ευνοϊκές όψεις Ερμή – Πλούτωνα και Άρη – Κρόνου, ενισχύουν τη δημιουργικότητά σας και μπορεί να παροτρύνουν τους πιο τολμηρούς από σας να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας στο εξωτερικό ή να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα επηρεάσει θετικά το μέλλον σας. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 14/9, ενισχύει αυτές τις τάσεις, συνιστά ωστόσο να είστε προσεκτικοί απέναντι στο φιλικό σας περιβάλλον, καθώς υπάρχει περίπτωση κάποια άτομα να “ζηλέψουν” τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 14/9, σας δίνουν περισσότερα κίνητρα για να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα ή και να πετύχετε μια νέα επαγγελματική ανεξαρτησία.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με τα τρίγωνα Ερμή – Πλούτωνα και Άρη – Κρόνου που στρέφουν το ενδιαφέρον σας περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια παρά στα επαγγελματικά σας. Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες που σχετίζονται με δάνεια ή με κοινά περιουσιακά στοιχεία, θα χρειαστεί να τα διεκπεραιώσετε και σ’ αυτή την περίπτωση, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μη βγείτε ζημιωμένοι. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σχηματίζονται αρκετές αρνητικές γωνία στον μεταβλητό σταυρό που επηρεάζουν το ζώδιό σας. Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα (την Τρίτη) και οι δυσμενείς σχηματισμοί Άρη – Δία (την Πέμπτη) και Άρη – Ποσειδώνα (το Σάββατο), σηματοδοτούν μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία μπορεί να θέλετε να απαλλαγείτε από πολλές καταστάσεις, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια της Πανσέληνου, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού από τις 14, εγκαινιάζουν μια καλύτερη περίοδο κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε πολλές υποθέσεις, να διασκεδάσετε αλλά και να βρείτε την αρμονία στα αισθηματικά σας.  

Καρκίνος 

Η νέα εβδομάδα είναι κατάλληλη για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, χάρη στα τρίγωνα που διαμορφώνουν ο Ερμής με τον Πλούτωνα και ο Άρης με τον Κρόνο, τη Δευτέρα. Με τις συγκεκριμένες όψεις μπορείτε να πετύχετε επικερδείς συμφωνίες αλλά και να αποκαταστήσετε μια σχέση (συναισθηματική ή επαγγελματική) που έχει κλονιστεί. Παρόλο που οι δυσμενείς όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης κατά την υπόλοιπη διάρκεια της εβδομάδας, θα σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα, με υπομονή, σύνεση και σοφία θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε. Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται το Σάββατο στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων,  έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πολλούς στόχους σας αρκεί να το τολμήσετε. Δεν αποκλείεται επίσης να προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο Ζυγό από τις 14 του μήνα, στρέφουν το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον για έναν ολόκληρο μήνα. Σ’ αυτό το διάστημα ίσως αποστασιοποιηθείτε από κάποια γεγονότα που δεν σας αντιπροσωπεύουν.

Λέων – Εβδομάδα 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Θετικές προοπτικές αναμένονται στα οικονομικά σας, χάρη στα τρίγωνα που διαμορφώνουν ο Ερμής με τον Πλούτωνα και ο Άρης με τον Κρόνο τη Δευτέρα. Ίσως είναι καιρός να ανταμειφθούν οι κόποι σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πιθανό να διευρυνθεί η πελατεία σας. Καλό είναι ωστόσο να μην επαναπαύεστε καθώς ο Ήλιος και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου διαμορφώνουν αρνητικές γωνίες κατά την διάρκεια της εβδομάδας, που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με έξοδα και υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Η Πανσέληνος το Σάββατο, διαμορφώνεται στους Ιχθύς και ενεργοποιεί επίσης τον άξονα των οικονομικών σας. Έτσι ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να απαλλαγείτε από χρέη και να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες. Με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 14/9 και για έναν περίπου μήνα σίγουρα θα είστε πιο δραστήριοι και κινητικοί και θα έχετε περισσότερες συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις χωρίς να αποκλείεται και ένα σύντομο ταξίδι.

Παρθένος – Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Με τέσσερις πλανήτες στο δικό σας ζώδιο, η νέα εβδομάδα αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Το τρίγωνο μάλιστα που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Πλούτωνα σε συνδυασμό με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου τη Δευτέρα, εγγυώνται να απολαύσετε ό,τι κι αν κάνετε ακόμα και αν πρόκειται για την καθημερινή σας ρουτίνα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας τον ομιχλώδη Ποσειδώνα που δημιουργεί τάσεις αυταπάτης και ψευδαισθήσεις που μπορούν να σας παρασύρουν σε “περίεργα” μονοπάτια ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10/9. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται το Σάββατο μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη για σας ειδικά αν υπάρχουν προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον ή στις σχέσεις σας, τα οποία δεν ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε. Ίσως είναι προτιμότερο να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις για την ώρα. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 14/9 και για έναν περίπου μήνα ευνοεί τα οικονομικά σας. 

Δείτε επίσης: Ημερολόγιο Επιτυχίας – Σεπτέμβριος 2019

Ζυγός – Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Δύσκολα ξεκινά για σας η καινούργια εβδομάδα, καθώς οι πλανητικοί συνδυασμοί σας φέρνουν αντιμέτωπους με οικογενειακά προβλήματα που απαιτούν την προσοχή σας. Κάποιες κρυφές συναντήσεις που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας είναι επίσης πιθανές. Επιπλέον, στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί ένα κλίμα που δεν σας είναι καθόλου ευχάριστο. Φαίνεται ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο και δεν ξέρετε από που να “φυλαχτείτε” Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται το Σάββατο, μπορεί να ξεκαθαρίσει κάποια ζητήματα, όχι όμως τον καλύτερο τρόπο. Ευτυχώς για σας, την ίδια μέρα (14/9) η κυβερνήτης σας Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής περνούν στο ζώδιό σας και σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να ανακτήσετε την καλή σας διάθεση.

Σκορπιός – Εβδομάδα 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με τα τρίγωνα Ερμή – Πλούτωνα και Άρη – Κρόνου που σας επιφυλάσσουν επαγγελματικές ευκαιρίες και ευχάριστες συζητήσεις. Ίσως είναι η στιγμή για την αναγνώριση που αξίζετε. Παρόλο που οι πλανητικές διαμορφώσεις είναι αρκετά θετικές προς το ζώδιό σας καλό θα είναι να προσέχετε τα “παιχνίδια” του Ποσειδώνα που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται το Σάββατο πρόκειται να ξεκαθαρίσει το κλίμα στο φιλικό σας περιβάλλον και ίσως αποφασίσετε να διακόψετε σχέσεις με άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο Ζυγό από τις 14/9 και για ένα περίπου μήνα, σηματοδοτεί μια περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας.

Τοξότης – Εβδομάδα 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Με τέσσερις πλανήτες στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας, η καριέρα σας βρίσκεται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας την εβδομάδα που ακολουθεί. Τα τρίγωνα Ερμή – Πλούτωνα και Άρη – Κρόνου που διαμορφώνονται τη Δευτέρα, μπορούν να σας φέρουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα σταθερό εισόδημα και να αποκτήσετε μια  νέα αίσθηση οικονομικής ασφάλειας. Καλό είναι ωστόσο να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες και κυρίως να μην αμελήσετε κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Εξάλλου, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται το Σάββατο στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι κατάλληλη για να λύσετε προβλήματα και διαφορές με τα μέλη της οικογένειάς σας, αρκεί φυσικά να υπάρχει καλή πρόθεση. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 14/9 και για ένα μήνα περίπου εγκαινιάζουν μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας.

Αιγόκερως – Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Πλούτωνας και ο κυβερνήτης σας Κρόνος που βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, διαμορφώνουν αντίστοιχα τρίγωνα με τον Ερμή και τον Άρη τη Δευτέρα και εγγυώνται επιτυχία σε όλα τα σχέδιά σας. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια σχετικά δύσκολη εβδομάδα, εσείς έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλές φιλοδοξίες σας χάρη στην πειθαρχία, την οργάνωση και την υπομονή σας. Ακόμα και οι αρνητικές όψεις του Ποσειδώνα, δεν φαίνεται να σας επηρεάζουν αυτή τη στιγμή, καθώς ξέρετε ενστικτωδώς να αποφεύγετε τις παγίδες και να ακολουθείτε την πορεία που έχετε χαράξει. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται το Σάββατο στο ζώδιο των Ιχθύων, απλώς ενισχύει αυτές τις ενδείξεις. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σας από τις 14/9 και για ένα περίπου μήνα, σας εξασφαλίζουν την αναγνώριση και συμβάλλουν στην επαγγελματική σας απογείωση.

Υδροχόος 

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με τα τρίγωνα Ερμή – Πλούτωνα και Άρη – Κρόνου που σας παροτρύνουν σε μια βαθιά ενδοσκόπηση. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε τις επιθυμίες σας και τις φιλοδοξίες σας αλλά και να αντιμετωπίσετε φόβους που πιθανόν φρενάρουν την πορεία σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλογιστείτε τις εμπειρίες σας, να εντοπίσετε τυχόν λάθη ή ακόμα και να κόψετε κάποιους δεσμούς με το παρελθόν. Αυτή η προσπάθεια μπορεί να αποδειχθεί επίπονη ή και δαπανηρή, θα σας βοηθήσει ωστόσο να στρώσετε το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται το Σάββατο, ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας και είναι κατάλληλη για να αποπληρώσετε χρέη και να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες. Δεν αποκλείεται επίσης να βρείτε και νέες πηγές εισοδημάτων. Με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού από τις 14/9 και για ένα περίπου μήνα, έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε, αφού μπορείτε πλέον να κατακτήσετε κάθε στόχο σας.

Ιχθύς – Εβδομάδα 9-15 Σεπτεμβρίου 2019

Τα τρίγωνα που διαμορφώνουν ο Ερμής με τον Πλούτωνα και ο Άρης με τον Κρόνο τη Δευτέρα, σας κάνουν περισσότερο κοινωνικούς και σας βοηθούν να “δικτυωθείτε” και να κάνετε τις κατάλληλες επαφές που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Οι συγκεκριμένες όψεις ευνοούν και την αισθηματική σας ζωή που φαίνεται να αναζωπυρώνεται από αυτή την εβδομάδα. Αν μάλιστα ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανή. Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας ωστόσο, εμπλέκεται σε αρκετές δυσμενείς όψεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γεγονός που συνιστά να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 8/3. Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 14/9 θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο στυλ σας οι οποίες ωστόσο συνιστούν προσοχή καθώς με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα και της Μαύρης Σελήνης μπορεί μην ικανοποιηθείτε.  Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο Ζυγό από τις 14/9 και για ένα περίπου μήνα, στρέφουν το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας και κυρίως στις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Η αναβίωση ενός έρωτα αυτό το διάστημα είναι επίσης πιθανή. 

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *