Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29 Απριλίου – 5 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29 Απριλίου – 5 Μαΐου 2019

Κριός

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τις 30/4 μέχρι και τις 18/9, πρόκειται να σας δημιουργήσει μια αναστάτωση σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία. Το διάστημα αυτό θα επανεκτιμήσετε τους στόχους σας και δεν αποκλείεται να σκεφτείτε σοβαρά μια αλλαγή. Να θυμάστε ότι οι εμπειρίες που αποκτάτε αυτό το διάστημα σας ωριμάζουν και σας κάνουν πιο σοφούς. Στις 5 Μαΐου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανές νέες πηγές εσόδων που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση.

Ταύρος

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τις 30/4 μέχρι και τις 18/9 επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας, τα οράματα και τα σχέδιά σας. Έτσι, αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να ταξιδέψετε είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για να αποκτήσετε εμπειρίες ή ακόμα και να εγκατασταθείτε μόνιμα σε μια άλλη χώρα. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 5 Μαΐου και σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας αλλά και η εμφάνισή σας και γενικότερα θα δείτε την θετική πλευρά της ζωής.

Δίδυμοι

Ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 30 Απριλίου και δημιουργεί προβλήματα και ανησυχίες στα οικονομικά σας. Μέχρι και τις 18/9 ίσως δυσκολευτείτε να αποπληρώσετε χρέη ή να λάβετε χρήματα που σας οφείλουν, γεγονός που θα σας προβληματίσει. Το μάθημα που θέλει να σας δώσει ο Κρόνος είναι να κατανοήσετε τη δύναμη του χρήματος και να γίνετε πιο συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών ώστε να λύσετε τα προβλήματά σας. Σε κάθε περίπτωση απόφυγετε δάνεια αυτή την περίοδο. Αποφύγετε επίσης τυχόν παράνομους πειρασμούς που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στη μόνιμη σχέση ή τον γάμο σας. Η Νέα Σελήνη στις 5 Μαίου διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας παροτρύνει σε μια δημιουργική μοναξιά που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε λάθη και αδυναμίες ώστε να προετοιμαστείτε να περάσετε στην ενεργό δράση με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας.

Καρκίνος

Στις 30 Απριλίου ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 18 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες και να προβείτε σε κάποιες αλλαγές. Σχέσεις που έχουν φθαρεί ή αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι πιθανό να διαλυθούν οριστικά ενώ δεν αποκλείεται να εκτιμήσετε την αξία ατόμων που έχουν βγει από τη ζωή σας και να επιδιώξετε μια επανασύνδεση. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Μαΐου επηρεάζει τις φιλοδοξίες, τους στόχους σας και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σ’ αυτούς τους τομείς ενώ είναι πιθανό κάποιες νέες γνωριμίες να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

Λέων

Ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας καλεί να επαναξιολογήσετε την καθημερινότητά σας και ειδικότερα θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγεία σας. Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Δεδομένου ότι με αυτή την επιρροή, θα αυξηθεί ο φόρτος εργασίας, ίσως αναζητήσετε τρόπους που θα διευκολύνουν το έργο σας, ή υιοθετήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή που θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση και θα σας κάνει πιο αποδοτικούς. Η Νέα Σελήνη στις 5 Μαίου ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας, και προμηνύει νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ίσως και μια νέα καριέρα που θα σας ταιριάξει απόλυτα.

Παρθένος

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τις 30 Απριλίου μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου σας καλεί να επανεξετάσετε την συναισθηματική σας κατάσταση αλλά και τη σχέση με τα παιδιά σας. Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα από μια σημαντική σχέση, είναι πιθανό να αποκατασταθεί αυτό το διάστημα. Αν είστε ελεύθεροι, ένα πρόσωπο αρκετά ώριμο, μεγαλύτερο σε ηλικία ή με σοβαρές προθέσεις θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε αυτό το διάστημα να βάλετε γερά θεμέλια στις σχέσεις σας. Εξαιρετικά θετική είναι για σας και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Μαΐου στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου η οποία σηματοδοτεί νέες ευκαιρίες και προοπτικές προόδου. Νομικές υποθέσεις εξελίσσονται προς όφελός σας ενώ ένα μεγάλο ταξίδι που ονειρεύεστε μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Ιπτάμενα Άστρα 2019 – Συμβουλές και Θεραπείες

Ζυγός

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου επηρεάζει τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και ίσως αποτελέσει μια δυσάρεστη επιρροή για σας ειδικά αν υπάρχουν ηλικιωμένα άτομα με μακροχρόνια προβλήματα υγείας. Ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας στην περιποίηση ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογένειάς σας ή ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Τυχόν προβλήματα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, θα βγουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να κάνετε κάτι για να λυθούν οριστικά. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να αφιερώσετε απλώς όλη την ενέργειά σας σε μια μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι.  Η Νέα Σελήνη στις 5 Μαΐου διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και μπορεί να σας φέρει ένα νέο έσοδο από κεφάλαια τρίτων (επιστροφή φόρου, ασφαλίστρων, διατροφή, κληρονομιά).

Σκορπιός

Ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 30 Απριλίου. Μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου που θα διαρκέσει αυτή η επιρροή, θα διαπιστώσετε μια αλλαγή στη συμπεριφορά σας και ειδικότερα στις σχέσεις με τα αδέρφια σας. Θέματα που σχετίζονται με έγγραφα, ή νομικές διαδικασίες θα σας απασχολήσουν έντονα. Αν διαθέτετε μεταφορικό μέσο, ίσως παρουσιάσει προβλήματα τα οποία πρέπει να επισκευαστούν. Όσον αφορά την επικοινωνία σας θα γίνετε πιο συνεπείς και πιο υπεύθυνοι και φυσικά θα έχετε ανάλογες απαιτήσεις και από τους γύρω σας. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στις 5 Μαΐου και επηρεάζει τις σχέσεις σας. Έτσι αυτό το διάστημα μπορεί να σημάνει την αρχή μιας νέας σχέσης ή το τέλος ενός δεσμού που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του.

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον τομέα των οικονομικών σας από τις 30 Απριλίου μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου, θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για σας, καθώς θα σας βοηθήσει να επανεκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε τα χρήματά σας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα ξοδεύετε. Αν είστε δυσαρεστημένοι με τις αποδοχές σας, ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αλλάξετε δουλειά. Το να βρείτε μια δουλειά που θα σας ικανοποιεί και θα αποφέρει μεγαλύτερα έσοδα δεν θα είναι δύσκολο, αφού η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Μαΐου, επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σας και υπόσχεται νέες επαγγελματικές προτάσεις και ευκαιρίες που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας στις 30 Απριλίου. Μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου που διαρκεί αυτή η επιρροή, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στα πιστεύω και τις πεποιθήσεις σας καθώς επίσης και στις σχέσεις σας τόσο τις φιλικές όσο και τις προσωπικές. Παρόλο που είστε – και θα γίνετε ακόμα περισσότερο – υπεύθυνοι και συνεπείς, αυτό το διάστημα θα θελήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία κάτι που μπορεί να γίνει αποδεκτό ή να δημιουργήσει προβλήματα ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου στις 5 Μαΐου, αποτελεί μια πολύ θετική επιρροή για σας και υπόσχεται σταθερότητα στα συναισθηματικά σας ή την έναρξη μιας σταθερής σχέσης αν είστε αδέσμευτοι.

Υδροχόος

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Κρόνος, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 30 Απριλίου στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου που θα διαρκέσει αυτή η επιρροή, το υποσυνείδητό σας θα είναι αρκετά δραστήριο, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσετε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και να βρείτε απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Τα άτομα που θα γνωρίσετε αυτή την περίοδο έχουν μια καρμική υπόσταση και μπαίνουν στη ζωή σας για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε διορατικοί. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Μαΐου σηματοδοτεί καινούργια γεγονότα στο σπίτι και την οικογένεια. Πολλοί μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, να αγοράσετε ένα καινούργιο σπίτι ή να λάβετε μια κληρονομιά.

Ιχθείς

Ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 30 Απριλίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους στόχους, τις φιλοδοξίες σας και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου που θα διαρκέσει αυτή η επιρροή θα υπάρξει μια επανεξέταση σ’ αυτούς τους τομείς και είναι πιθανό να αλλάξετε σχέδια που δεν εξελίσσονται όπως περιμένετε ή να αναζητήσετε μια δουλειά που θα σας αποφέρει περισσότερο κέρδος. Τα άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας αυτό το διάστημα, μπορούν να σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες που θα σας διαφωτίσουν. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Μαΐου στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας είναι κατάλληλη για να ανοίξετε νέους δίαυλους επικοινωνίας, να βελτιώσετε τις σχέσεις με αδέρφια ή άλλους συγγενείς αλλά και να προγραμματίσετε κάποιες σύντομες εκδρομές που θα σας αποφορτίσουν από την καθημερινότητα.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *