Εβδομάδα 24-30 Ιουνίου 2019 – Ζώδια

Ζώδια εβδομάδα 24-30 Ιουνίου

Εβδομάδα 24-30 Ιουνίου 2019 – Ζώδια

Κριός

Η εβδομάδα 24-30 Ιουνίου ξεκινά με το ταυ-τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία που μπορεί να σας δημιουργήσει ανασφάλεια ή και παρεξηγήσεις. Ωστόσο από την Τρίτη η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο με αποτέλεσμα να βρίσκετε την αυτοπεποίθησή σας και να μπορείτε να λύσετε σημαντικά προβλήματα. Την Πέμπτη διαμορφώνεται το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού που υπόσχεται απρόσμενα κέρδη τα οποία μπορείτε να επενδύσετε στο σπίτι. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα και αρχίζετε να βλέπετε τη ζωή πιο αισιόδοξα. Φροντίστε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας πριν την ανάδρομη πορεία του που ξεκινά στις 8/7. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδη αλλά και διασκεδάσεις.

Ταύρος

Το ταυ-τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται την Δευτέρα, ίσως φέρει κάποια απρόσμενα έξοδα, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε τη διαχείρισή σας και να αποφεύγετε περιττές σπατάλες. Οι συνθήκες βελτιώνονται για σας από την Πέμπτη που η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και επιπλέον ο Ουρανός από το ζώδιό σας διαμορφώνει εξάγωνο με τον Ήλιο. Πρόκειται για εξαιρετικά θετικές επιρροές που σας βοηθούν να βγείτε στο προσκήνιο και να λάμψετε, χωρίς να αποκλείεται και ένα όφελος που δεν περιμένετε. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 29 Αυγούστου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό θα σημειωθούν αλλαγές στο οικιακό περιβάλλον χωρίς να αποκλείεται και μια αγοραπωλησία ή μετακόμιση.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με το ταυ-τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία που συνιστά να είστε πολύ συγκεντρωμένοι και ρεαλιστές ώστε να αποφύγετε απογοητεύσεις. Από την Τρίτη οι συνθήκες βελτιώνονται και μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας ή να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους. Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Αυγούστου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε χαθεί ή να συλλέξετε πληροφορίες για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό τόσο για ξεκούραση όσο και για διασκέδαση.

Καρκίνος

Η εβδομάδα δεν ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές για σας, καθώς το ταυ-τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία, μπορεί να δημιουργήσει κάθε είδους προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ωστόσο το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη η Σελήνη θα βρεθεί στον τομέα της καριέρας σας κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας και να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Την Πέμπτη ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σας και περνά στον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Αυγούστου – με ένα μικρό διάλειμμα που θα επιστρέψει στον Καρκίνο. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στα οικονομικά σας καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ευχάριστο και χαλαρό καθώς θα βρείτε χρόνο για τους φίλους σας αλλά και για προσωπικές απολαύσεις.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με το ταυ-τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία που μπορεί να πυροδοτήσει οικονομικά προβλήματα. Καλό είναι να αποφύγετε δανειοληψίες ακόμα και με φιλικά πρόσωπα γιατί υπάρχει κίνδυνος απογοήτευσης. Πολύ καλύτερες μέρες η Τρίτη και η Τετάρτη που η Σελήνη θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Κριού και θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες ή να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που ζουν μακριά. Την Πέμπτη ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Αυγούστου με μια μικρή επιστροφή στον Καρκίνο. Το διάστημα αυτό ευνοούνται επαγγελματικο-οικονομικές συζητήσεις καθώς οι ικανότητές σας εκτιμούνται περισσότερο. Ευχάριστες φιλικές συγκεντρώσεις αναμένονται το Σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Η εβδομάδα 24-30 Ιουνίου δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς καθώς το ταυ-τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία μπορεί να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στις σχέσεις σας. Καλό είναι να μην εκφράσετε παράπονα που μπορεί να παρεξηγηθούν. Εξάλλου ήδη από την Τρίτη οι συνθήκες βελτιώνονται αισθητά και η αρμονία επανέρχεται. Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Αυγούστου με μια σύντομη επιστροφή στον Καρκίνο. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε κάποια γεγονότα, να συνειδητοποιήσετε τυχόν λάθη σας και να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Με ένα ιδιαίτερα όμορφο και ρομαντικό Σαββατοκύριακο και πολλές φιλικές προσκλήσεις τελειώνει αυτός ο μήνας.

Αστρολογική Ατζέντα – Ιούλιος 2019

Ζυγός

Ο δύσκολος σχηματισμός Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης και Δία που διαμορφώνεται τη Δευτέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μόνο σε όσους από εσάς εργάζεστε σε επαγγέλματα που σχετίζονται με ταξίδια ή εκδόσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη η Σελήνη από τον Κριό ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας και σίγουρα θα βρείτε τρόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας. Από την Πέμπτη ο Ερμής περνάει στον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Αυγούστου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Πρόκειται για μια έντονα κοινωνική περίοδο κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και να επανασυνδεθείτε με πρόσωπα από το παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο τα οικονομικά σας ίσως σας επιτρέψουν μια πολυτελή απόδραση.

Σκορπιός

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται από Σελήνη – Ποσειδώνα – Αφροδίτη και Δία επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σας γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα έξοδά σας. Κουραστικό θα αποδειχθεί και το διήμερο Τρίτης – Τετάρτης που  οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας μπορεί να είναι αυξημένες. Την Πέμπτη με το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να δεχτείτε μια ευχάριστη έκπληξη από το σύντροφό σας. Την ίδια μέρα η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας, γεγονός που πρόκειται να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες μέχρι και τις 29 Αυγούστου. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στη σχέση σας και την αναζωπύρωση του έρωτά σας. Ακόμα και όσοι είστε αδέσμευτοι δύσκολα θα γλιτώσετε από τα δίχτυα του έρωτα.

Τοξότης

Η εβδομάδα δεν ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές αφού το ταυ-τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα είτε στις προσωπικές σχέσεις είτε στο οικογενειακό περιβάλλον. Το διήμερο Τρίτης – Τετάρτης ωστόσο το σκηνικό αλλάζει καθώς η Σελήνη μπαίνει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και σας βοηθά να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να διασκεδάσετε ή να ασχοληθείτε με μια δημιουργική δραστηριότητα που θα αποδειχθεί αρκετά επικερδής. Επιπλέον η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα από την Πέμπτη εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό είτε για διακοπές είτε για μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Ευχάριστα τελειώνει ο μήνας, καθώς το Σαββατοκύριακο καταφέρνετε να συνδυάσετε με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά με τη διασκέδαση.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα 24-30 Ιουνίου ξεκινά με τη δύσκολη διαμόρφωση Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά σας και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Υποτονικό μπορεί να χαρακτηριστεί και το διήμερο Τρίτης – Τετάρτης όπου οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο από την Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, όψεις που δείχνουν ότι επιτέλους αρχίζετε να χαλαρώνετε και να περνάτε πιο ευχάριστα το χρόνο σας με φίλους ή με το σύντροφό σας. Για τους αδέσμευτους μάλιστα ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανός. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας με ευχάριστες δραστηριότητες και παράλληλα να αναζωπυρώσετε τον έρωτα με το σύντροφό σας ή να υποκύψετε σε έναν ερωτικό πειρασμό οι αδέσμευτοι. Εξαιρετικό αναμένεται και το Σαββατοκύριακο, φροντίστε ωστόσο να μην εξαντλήσετε όλα τα αποθέματα της ενέργειάς σας.

Υδροχόος

Το ταυ τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται τη Δευτέρα πρόκειται να προκαλέσει σύγχυση κυρίως στα οικονομικά σας. Ίσως οι υποχρεώσεις σας ή και οι επιθυμίες σας δεν συμβαδίζουν με το πορτοφόλι σας και μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε πολύ περισσότερο από όσα αντέχει η τσέπη σας με δυσάρεστες συνέπειες. Αν, ξοδεύοντας κάποια χρήματα νιώσετε ευτυχισμένοι, μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας μικρές  ατασθαλίες και να “ρεφάρετε” τις επόμενες μέρες που έτσι κι αλλιώς με το “φορτωμένο” πρόγραμμά σας θα κάνετε περισσότερη οικονομία. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα από την Πέμπτη και μέχρι τις 29 Αυγούστου (μαζί με την ανάδρομη πορεία του) στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας ή και στις συνεργασίες σας όπου θα υπάρξουν αρκετές ανακατάξεις. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει έντονη τάση για φλερτ.

Ιχθείς

Η εβδομάδα 24-30 Ιουνίου ξεκινά με τον δύσκολο σχηματισμό Σελήνης – Ποσειδώνα – Αφροδίτης – Δία που πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα και παρεξηγήσεις στο οικογενειακό ή και επαγγελματικό περιβάλλον. Το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη το ενδιαφέρον σας απορροφούν τα οικονομικά σας και αναζητάτε τρόπους για περισσότερα κέρδη. Δεδομένου ότι και οι απαιτήσεις σας είναι αυξημένες, ίσως επιβάλλεται ένας σωστός προγραμματισμός. Την Πέμπτη ο Ερμής περνά στον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Αυγούστου με μια μικρή επιστροφή στον Καρκίνο. Το διάστημα αυτό θα έχετε περισσότερο επαγγελματικές ευκαιρίες και όσοι αναζητάτε μια νέα δουλειά θα βρείτε κάτι που σας ταιριάζει. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με άτομα που σας λείπουν ή με συγγενικά σας πρόσωπα ή να προγραμματίσετε μια εκδρομή με την οικογένειά σας.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *