Εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου 2019 | Προβλέψεις

εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου

Η εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου 2019 χαρακτηρίζεται από τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, ένα φαινόμενο που θα λάβει χώρα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και θα συνοδεύεται από μια ηλιακή έκλειψη. Ο αντίκτυπος θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός για όλα τα ζώδια καθώς θα πυροδοτήσει νέα ξεκινήματα, εκπλήξεις και αναταραχές. 

Ο Ερμής, ο πλανήτης επικοινωνίας της διαπραγμάτευσης και της λογικής, θα εγκαταλείψει τον Τοξότη και θα περάσει στον Αιγόκερω (όπου ήδη βρίσκονται τέσσερις πλανήτες) στις 29 Δεκεμβρίου. Σ’ αυτό το ζώδιο, ο Ερμής μας κάνει πιο πειστικούς στις διαπραγματεύσεις και πιο ανθεκτικούς στις επαγγελματικές πιέσεις. Νιώθουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να επιβεβαιωθούμε μέσα από το διάλογο και είμαστε περισσότερο πειθαρχημένοι αλλά και κάποιες φορές άκαμπτοι στην επικοινωνία μας. 

Οι χριστουγεννιάτικες μέρες έρχονται με μια ισχυρή ενέργεια. Μια ενέργεια που μπορεί να μας κάνει πιο οργανωτικούς και απαιτητικούς με τις προετοιμασίες διακοπών. Μπορεί επίσης να επηρεάσει σε κάποιο βαθμό, τον τρόπο με τον οποίο συναναστρεφόμαστε και επικοινωνούμε με τους γύρω μας.

Κριός

Η εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου χαρακτηρίζεται από την ηλιακή έκλειψη που επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας και δεν αποκλείεται να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Ίσως αλλάξει εντελώς η αντίληψή σας ως προς την επαγγελματική σας πορεία και στραφείτε σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Συνιστάται ωστόσο να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις αν δεν έχετε μελετήσει όλα τα δεδομένα. Στον αισθηματικό τομέα θα νιώσετε περισσότερο ενθουσιώδεις και θα εκδηλώσετε με πάθος τα συναισθήματά σας. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αναμένονται ρομαντικές γνωριμίες.

Ταύρος

Η πνευματική σας εξέλιξη θα σας απασχολήσει περισσότερο αυτή την εβδομάδα λόγω της ηλιακής έκλειψης που διαμορφώνεται στις 26 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια περίοδο σημαντικών αλλαγών που σχετίζονται με τις αρχές και τις αξίες σας. Τώρα μπορείτε να βγείτε με θάρρος στο προσκήνιο και να κυνηγήσετε στόχους και ιδανικά. Η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας, ενώ είναι πιθανή και η υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων. Στον αισθηματικό τομέα, συνιστάται να ελέγχετε τα νεύρα σας, ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ωστόσο, μπορούν να κάνουν σημαντικές γνωριμίες λόγω της αυξημένης κοινωνικότητάς τους. 

Δίδυμοι

Αν και ανήκετε εξ ορισμού σε ένα φιλικό και κοινωνικό ζώδιο, αυτή την εβδομάδα, ίσως αναζητήσετε περισσότερο τη μοναξιά. Ίσως έχετε πολλά να σκεφτείτε και να αναλύσετε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ίσως ακόμα λίγο πριν την έναρξη της νέας χρονιάς, νιώθετε την ανάγκη να χαράξετε νέους στόχους που χρειάζονται διερεύνηση. Ωστόσο, στον αισθηματικό τομέα φαίνεστε ιδιαίτερα ενεργοί και απολαμβάνετε στιγμές πάθους με το σύντροφό σας. Ακόμα και αν ανήκετε στους αδέσμευτους ένας νέος πειρασμός θα σας ξεσηκώσει. Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται και στα οικονομικά σας. 

Καρκίνος

Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου, σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς αυτή την εβδομάδα. Αν μάλιστα είστε δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να βγείτε περισσότερο με το σύντροφό σας, ή και να καλέσετε εσείς φίλους στο σπίτι σας. Γενικά τόσο στα αισθηματικά όσο και σε τυχόν συνεταιρισμούς αναμένονται αρκετές εκπλήξεις παρόλο που συνιστάται να ενεργείτε ήρεμα και διπλωματικά. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης είναι επίσης πιθανή χωρίς να αποκλείεται να γνωστοποιήσετε και μια σχέση που κρατούσατε κρυφή. 

Λέων

Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 26 Δεκεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας. Παρόλο που φαίνεστε προσηλωμένοι στην εργασία σας, καλό είναι να θυμάστε ότι αυτές τις γιορτινές μέρες δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την οικογένεια ή το σύντροφό σας. Σκεφτείτε έναν τρόπο να συνδυάσετε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Αν σας ανατεθούν περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, σκεφτείτε τι πραγματικά μπορείτε να αναλάβετε προτού δώσετε την απάντησή σας. Φροντίστε επίσης να βρείτε χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση ώστε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα υγείας. 

Παρθένος

Η συγκέντρωση των πλανητών στον Αιγόκερω σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 26 Δεκεμβρίου, φαίνεται ότι σας ταιριάζει πολύ. Επιτέλους, μπορείτε να αφήσετε στην άκρη επαγγελματικές υποχρεώσεις και αγγαρείες και να περάσετε υπέροχα την εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου. Τώρα μπορείτε να διασκεδάσετε, να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας, τα χόμπι σας ή τα παιδιά σας. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σας θα αποκτήσει περισσότερο πάθος, καλό είναι όμως να αποφύγετε τάσεις κτητικότητας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν ένα νέο αισθηματικό κεφάλαιο. 

Ζυγός

Οι οικογενειακές και οικιακές δραστηριότητες που μπορεί να περιλαμβάνουν και διακοπές αλλά και χαλάρωση απορροφούν το ενδιαφέρον σας. Την εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, οι επισκέψεις αλλά και οι εκπλήξεις που σχετίζονται με αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους. Αυτές οι δραστηριότητες θα αποτελέσουν την καλύτερη πηγή αναγέννησης και ισορροπίας. Και στον αισθηματικό τομέα όμως φαίνεται να ζείτε μεγάλες στιγμές δίπλα στο σύντροφό σας. Αν διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση μάλιστα, ίσως τώρα αποφασίσετε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια. Για τους ελεύθερους μια ρομαντική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. 

Σκορπιός

Ο τρίτος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας ενεργοποιείται έντονα την εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου. Η συγκέντρωση των πλανητών στον Αιγόκερω αλλά και η ηλιακή έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου, σας ανοίγουν δρόμους για ταξίδια και περιπέτειες. Δεν θα λείψουν φυσικά και κάποιες επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς. Με την αυξημένη κοινωνικότητά σας μπορείτε επίσης να πετύχετε σημαντικές διαπραγματεύσεις είτε επαγγελματικού είτε προσωπικού χαρακτήρα. Διαπραγματευτείτε λοιπόν με τους αγαπημένους σας, με το σύντροφό σας, επιλέξτε το μέρος των διακοπών σας  και ανταλλάξτε ιδέες. 

Τοξότης

Η εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου χαρακτηρίζεται από την συγκέντρωση των πλανητών στον Αιγόκερω και την ηλιακή έκλειψη στις 26/12.  Οι επιρροές αυτές σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε μια στρατηγική που θα σας βοηθήσει να αποταμιεύσετε χρήματα αλλά και να περιορίσετε σημαντικά τα έξοδα. Αν σας απασχολεί το θέμα των χριστουγεννιάτικων διακοπών σας, είναι πιθανό να βρεθείτε προ ευχάριστων εκπλήξεων. Ίσως ένα απρόσμενο κέρδος, ένα επίδομα ή μια ανέλπιστη αύξηση των αποδοχών σας, θα φανεί σωτήρια. Στον αισθηματικό τομέα, καλό είναι να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις ανάγκες του συντρόφου σας. 

Αιγόκερως

Η συγκέντρωση των πλανητών στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου, προαναγγέλλει μια δυναμική εβδομάδα. Σας χαρακτηρίζει η ενέργεια και το πάθος, νιώθετε έντονα συναισθήματα και είστε έτοιμοι να μετακινήσετε βουνά. Ίσως διαμορφώσετε νέες αντιλήψεις και υιοθετήσετε μια διαφορετική συμπεριφορά που θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε. Η εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου είναι πάντα για όλους μια εβδομάδα αφιερωμένη στην οικογένεια και φυσικά ανήκετε στα ζώδια που κρατούν τις παραδόσεις. Ωστόσο, θα έχετε την ευκαιρία να “ξεφύγετε” από τον οικογενειακό κλοιό και να διασκεδάσετε με το σύντροφο ή με φίλους σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα σχέση αυτό το διάστημα. 

Υδροχόος

Την εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου θα καταφέρετε επιτέλους να αποκολληθείτε από τα επαγγελματικά προβλήματα και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στους φίλους σας. Παρόλο που δεν είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, καθώς οι πλανητικές διαμορφώσεις ενεργοποιούν τον δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας, κάποιες διασκεδάσεις είναι απαραίτητες και αναπόφευκτες. Ίσως διαπιστώσετε ότι αυτό το διάστημα είστε περισσότερο αλτρουιστές και προσφέρετε ανοιχτόχερα τη βοήθειά σας σε όσους την έχουν ανάγκη. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς και γοητευτικούς, γεγονός που μπορεί να φέρει στους αδέσμευτους ένα νέο έρωτα.

Ιχθύς

Την εβδομάδα 23-29 Δεκεμβρίου μπορείτε να σημειώσετε εντυπωσιακά επαγγελματικά επιτεύγματα, ειδικά αν έχετε καταβάλλει προσπάθειες γι’ αυτό. Η ηλιακή έκλειψη στις 16 Δεκεμβρίου φέρνει επίσης στο προσκήνιο τον τομέα των φίλων. Έτσι, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον, να δημιουργήσετε ένα νέο κύκλο ή να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργια μελλοντικά σχέδια. Στον αισθηματικό τομέα, οι σχέσεις σας εξελίσσονται θετικά. Είναι επίσης πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σας ένας παλιός σύντροφος. 

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *