Εβδομάδα 22-28 Ιουλίου 2019 – Προβλέψεις για τα ζώδια

Εβδομάδα 22-28 Ιουλίου 2019

Εβδομάδα 22-28 Ιουλίου 2019

Προβλέψεις για τα Ζώδια

Κριός

Η είσοδος του Ήλιου στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από την Τρίτη εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα θετική περίοδο. Για έναν ολόκληρο μήνα, οι διασκεδάσεις, ο έρωτας, το φλερτ αλλά και η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένα. Επιπλέον, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Δία στις 25 σας ανοίγει το δρόμο για ευχάριστα ταξίδια τα οποία δεν αποκλείεται να συνδυαστούν και με επαγγελματικές δραστηριότητες που θα σας αποφέρουν κέρδη. Στις 28/7 η Αφροδίτη περνά κι αυτή στον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί τα αισθηματικά σας και μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα στους αδέσμευτους. Αυξημένα κέρδη αναμένονται και από καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ταύρος

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη περνούν διαδοχικά στο ζώδιο του Λέοντα στις 23 και 28 του μήνα αντίστοιχα και επικεντρώνουν το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Για έναν ολόκληρο μήνα, θα ασχοληθείτε με την αναδιαμόρφωση και τον καλλωπισμό του χώρου σας, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και την πιθανότητα της μετακόμισης. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας θα βελτιωθούν και θα βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Αν σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας ή μια αγοραπωλησία μπορούν να τακτοποιηθούν αυτό το διάστημα προς όφελός σας. Εξάλλου το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Δία στις 25/7, θα δημιουργήσει μια νέα ισορροπία στα οικονομικά σας που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 23 του μήνα και για ένα μήνα δίνει μια θετική ενέργεια σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τα ταξίδια και τις σχέσεις με τους συγγενείς σας. Το γεγονός ότι και η Αφροδίτη θα περάσει στο ίδιο ζώδιο από τις 28/7, δείχνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τα σχέδια των διακοπών σας ή τουλάχιστον να οργανώσετε έστω και σύντομες αποδράσεις. Επιπλέον μπορείτε προγραμματίσετε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις – ειδικά μετά την 1η Αυγούστου που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Το τρίγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται στις 25 του μήνα, είναι ιδανικό για να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας και να βάλετε νέες βάσεις στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια σημαντική γνωριμία αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας αποτελούν το μείζον θέμα από αυτή την εβδομάδα, καθώς τόσο ο Ήλιος από τις 23 όσο και η Αφροδίτη από τις 28 ενεργοποιούν τον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας. Για έναν ολόκληρο μήνα, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να πάρετε μια ανάσα από τα οικονομικά σας προβλήματα. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να προσελκύσετε νέους πελάτες ή να δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Με τρεις πλανήτες στον Λέοντα βέβαια είναι επίσης πιθανό να παρασυρθείτε και να ξοδέψετε χρήματα σε κάποιες πολυτέλειες, ευτυχώς όμως χωρίς δυσάρεστες συνέπειες. Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται στις 25/7 για να κατακτήσετε νέους στόχους που θα σας αποφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη. 

Λέων

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από τις 23/7 σηματοδοτεί την εποχή των γενεθλίων σας και υποδεικνύει τα γεγονότα που θα σας ακολουθούν για ένα χρόνο. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σας, καθώς ήδη στο ζώδιό σας βρίσκεται ο Άρης που διαμορφώνει τρίγωνο με τον Δία ενώ από τις 28/7 σας επισκέπτεται και η Αφροδίτη. Όλα αυτά αποτελούν θετικές ενδείξεις τόσο για την αισθηματική σας ζωή όσο και για την καριέρα σας. Αναμένονται μεγάλες επιτυχίες που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τις βάσεις για να αποκτήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε. Αν αναζητάτε μια νέα εργασία, θα βρείτε αυτή που ανταποκρίνεται στις ικανότητες και τις προσδοκίες σας. Μεγάλη επιτυχία αναμένεται επίσης από καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή τομείς που σχετίζονται με τον τουρισμό ή την ψυχαγωγία. 

Διαβάστε επίσης: Αστρολογική Ατζέντα – Αύγουστος 2019

Παρθένος

Στις 23 Ιουλίου ο Ήλιος περνά στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί μια περίοδο περισσότερο ιδιωτική. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα καθήκοντά σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον ίδιο τομέα από τις 28, συνιστάται να αποφύγετε άτομα και καταστάσεις που σας αγχώνουν και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Με τρεις πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα εξάλλου ίσως είναι προτιμότερο να δώσετε χώρο σε πρόσωπα που ξέρουν πώς να σας φτιάχνουν τη διάθεση. Η περίοδος αυτή επιπλέον είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό σας ώστε να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά. Το τρίγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται στις 25/7 ευνοεί τις οικογενειακές σχέσεις και μπορεί να σας φέρει κάποια κέρδη από αγοραπωλησίες ή κληρονομιές.  

Ζυγός

Στις 23 Ιουλίου, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα και εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας. Οι φιλικές προσκλήσεις θα είναι αυξημένες και εσείς πρόθυμοι να ακολουθήσετε κάθε πρόταση. Με την είσοδο και της Αφροδίτης επιπλέον από τις 28/7 στο ίδιο ζώδιο, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε ποικίλες δραστηριότητες. Μέχρι τις 21/8 θα κάνετε σημαντικές νέες γνωριμίες και θα διευρύνετε τον κύκλο σας. Αν μάλιστα ανήκετε στους αδέσμευτους Ζυγούς δεν αποκλείεται κάποια από αυτές τις γνωριμίες να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Τέλος, με το τρίγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται στις 25/7, ίσως έχετε κάποια οικονομικά κέρδη.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ήλιου στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 23/7 ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας και πρόκειται να σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο. Έτσι, παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού είναι σημαντικό να μην αμελήσετε τα καθήκοντά σας. Αν μάλιστα έχετε επιχειρηματικά σχέδια στο μυαλό σας μπορείτε -μετά το τέλος του μήνα που ο Ερμής θα επανέλθει σε ορθή πορεία – να τα βάλετε σε εφαρμογή. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα από τις 28/7 μέχρι τις 21/8, υποστηρίζει τις ενέργειές σας και επιπλέον σας χαρίζει γοητεία και δημοτικότητα που προσελκύουν σημαντικούς υποστηρικτές. Τέλος, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης με τον Δία στις 25/7 μπορεί να σας φέρει σημαντικά κέρδη που θα σας απαλλάξουν από οικονομικά προβλήματα. 

Τοξότης

Στις 23/7 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα και εγκαινιάζει μια περίοδο με λιγότερη δουλειά και περισσότερη διασκέδαση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκουραστείτε, να ταξιδέψετε και να απολαύσετε τις περιπέτειες που αγαπάτε. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από το ίδιο ζώδιο από τις 28/7 μέχρι τις 21/8, σας ευνοούν ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό από το οποίο είναι πιθανό να έχετε και σημαντικά οφέλη. Σχέσεις και γνωριμίες με αλλοδαπούς θα σας προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες και επιπλέον θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά ή και επαγγελματικά. Μια ερωτική σχέση με ξένο άτομο είναι επίσης πιθανή για τους αδέσμευτους. Εξάλλου, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Δίας με τον Άρη στις 25/7 σηματοδοτεί ευκαιρίες, κέρδη και επιτυχίες!

Αιγόκερως

Ο όγδοος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας ενεργοποιείται έντονα από αυτή την εβδομάδα. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα από τις 23/7 και 28/7 αντίστοιχα, στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά αλλά και σε ερωτικά ζητήματα. Οι πλανήτες θα σας προσφέρουν μια οικονομική άνεση που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας ενώ παράλληλα θα τονώσουν το πάθος με το σύντροφό σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μέχρι και τις 21 Αυγούστου είναι πολύ πιθανό να υποκύψετε σε έναν ερωτικό πειρασμό. Το τρίγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται στις 25/7 μπορεί να σας φέρει κέρδη από παρασκηνιακές δραστηριότητες ή να πυροδοτήσει μια ερωτική επανασύνδεση.

Υδροχόος

Με την είσοδο του Ήλιου στο πολικό ζώδιο του Λέοντα από τις 23 του μήνα, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σύντροφό σας ή και στις συνεργασίες σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να λύσετε πιθανές διαφορές και να βρείτε τη χρυσή τομή σε τυχόν διαφωνίες ή να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες αν αυτό είναι το ζητούμενό σας. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ίδιο ζώδιο από τις 28/7 μέχρι τις 21/8 σας δίνει ένα επιπλέον έναυσμα για να εξασφαλίσετε την αρμονία και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μιας μακροχρόνιας σχέσης. Ακόμα και αν ανήκετε στους αδέσμευτους Υδροχόους, δύσκολα θα ξεφύγετε από τα βέλη του έρωτα αυτό το διάστημα. Τέλος, με το τρίγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται στις 25/7 μπορείτε να μοιραστείτε ευχάριστες εμπειρίες με τους φίλους σας, να δημιουργήσετε νέες φιλικές σχέσεις ή και να πετύχετε κάποιο στόχο σας που θα σας αποφέρει και οικονομικό όφελος. 

Ιχθείς

Η είσοδος του Ήλιου στον τομέα της εργασίας σας από τις 23/7 αλλά και της Αφροδίτης από τις 28/7, μάλλον δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις καλοκαιρινές διακοπές, αφού τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την εργασία σας είναι πολύ μεγαλύτερα. Αν μάλιστα ανήκετε στους άνεργους του ζωδίου, αυτό το διάστημα μπορείτε να βρείτε έστω και μια εποχική δουλειά που ωστόσο θα σας αποφέρει μεγάλο κέρδος. Επιπλέον, η παρουσία της Αφροδίτης εγγυάται ότι η δουλειά σας θα σας προσφέρει μεγάλη χαρά και ίσως την βλέπετε περισσότερο σαν χόμπι παρά σαν υποχρέωση. Ίσως πρόκειται και για ένα ερωτικό ενδιαφέρον που σας ενεργοποιεί ακόμα περισσότερο. Το τρίγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται στις 25/7 εγγυάται σημαντικά οικονομικά οφέλη και επαγγελματική / κοινωνική άνοδο.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *