Αφροδίτη στον Τοξότη – Αισιοδοξία και Περιπέτειες

αφροδίτη στον τοξότη

Αφροδίτη στον Τοξότη – Αισιοδοξία και Περιπέτειες

Στις 7 Ιανουαρίου η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού και περνάει στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη νιώθει πολύ όμορφα αφού βρίσκεται στο περιβάλλον του Δία και μας κάνει πιο αισιόδοξους, εξωστρεφείς, χαρούμενους και περιπετειώδεις. Τώρα μπορούμε να οραματιστούμε ένα καλύτερο μέλλον αφού αντιμετωπίζουμε πιο θετικά τα προβλήματα που μας προκαλούν ανασφάλεια. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σχετίζεται με την πνευματική εξέλιξη, τις ανώτερες σπουδές και τα ταξίδια και αυτά τα θέματα θα πρωτοστατήσουν αυτή την περίοδο. Επαφές με άτομα που σχετίζονται με άλλες χώρες καθώς και νομικές υποθέσεις ευνοούνται επίσης.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο αυτό το διάστημα είναι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Ας δούμε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η νέα θέση της Αφροδίτης.

Κριός

Η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Τοξότη πραγματοποιείται από τις 7 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου και εγκαινιάζει μια ενδιαφέρουσα περίοδο για τους προσωπικούς στόχους και τα οράματά σας. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, νομικές διαδικασίες, και τις προσωπικές σας σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται η επισημοποίηση ενός δεσμού που έχει δοκιμαστεί ή η έναρξη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος. Αν σκέφτεστε το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης στο εξωτερικό, μπορείτε τώρα να το αποφασίσετε. Αύξηση αναμένεται και στα οικονομικά σας αφού η Αφροδίτη κυβερνά τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη τέλος, θα φέρνει έναν νέο έρωτα στους αδέσμευτους του ζωδίου.

Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 7 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα νιώσετε την ψυχολογία σας να αλλάζει προς το καλύτερο, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και επιπλέον θα έχετε κάποιες οικονομικές απολαβές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που υπόσχεται σημαντικά κέρδη. Κέρδη επίσης μπορούν να προέλθουν από μια αγοραπωλησία. Στον αισθηματικό τομέα, η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης σας βοηθά να ανανεώσετε το πάθος με το σύντροφό σας, να υποκύψετε σε ένα νέο πειρασμό ή να αναζωπυρώσετε έναν παλιό έρωτα.

Δίδυμοι

Από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που ευνοεί σχέσεις και συνεταιρισμούς.  Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και να επαναφέρετε την αρμονία αν έχει διαταραχθεί. Όσοι ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση με σοβαρές προοπτικές. Οι συνεργασίες – συνεταιρισμοί που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοούνται και θα αποδειχθούν εξαιρετικά επικερδείς στο άμεσο μέλλον. Η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι επίσης πιθανή.

Καρκίνος

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Τοξότη πραγματοποιείται από τις 7 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουρίου και ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό τομέα και την καθημερινότητά σας γενικότερα. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία οι συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας θα βελτιωθούν αισθητά και θα διαπιστώσετε ότι είστε εξαιρετικά αποδοτικοί χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ένα φλερτ μέσα στη δουλειά σας, που θα αναπτερώσει το ηθικό σας, είναι επίσης πιθανό ειδικά αν ανήκετε στους αδέσμευτους Καρκίνους. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ωστόσο καλό είναι να προσέχετε τη διατροφή σας ώστε να μην πάρετε επιπλέον κιλά. Ένα ήπιο πρόγραμμα γυμναστικής συνιστάται.

Λέων

Η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Τοξότη και τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου. Το συγκεκριμένο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα ευνοϊκό για σας καθώς θα ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι σας προσφέρει χαρά και επιπλέον θα βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα και την δημιουργικότητά σας, γεγονός που μπορεί να σας ανοίξει καινούργιες προοπτικές. Όσοι διατηρείτε μια μόνιμη σχέση, θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε σε μια νέα γνωριμία. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί και τα  επαγγελματικά σας, ειδικά αν έχετε μια ανεξάρτητη εργασία ή ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Παρθένος

Στις 7 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη διέλευση θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, στο οποίο θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Ίσως θελήσετε να κάνετε μια ανακαίνιση ή μια νέα διακόσμηση για να ομορφύνετε τον χώρο σας. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας σηματοδοτεί επίσης βελτίωση των οικονομικών σας, γεγονός που θα σας παροτρύνει να ξοδέψετε χρήματα για κάποιες πολυτέλειες. Κάποιοι από σας είναι πιθανό να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο της μετακόμισης. Όσοι διατηρείτε μια σχέση που σας ικανοποιεί, με την Αφροδίτη στον Τοξότη ίσως αποφασίσετε να συμβιώσετε με το σύντροφό σας ενώ πιθανό είναι και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρέασει η διέλευση του Ερμή από τον Αιγόκερω

Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνάει στις 7 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Τοξότη και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα έντονης κινητικότητας κατά το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, σημαντικές επαφές και συζητήσεις αλλά και σύντομα ταξίδια που θα σας ανανεώσουν. Οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και ιδιαίτερα με αδέλφια τονίζονται και είναι πιθανό αυτή την περίοδο να δεθείτε περισσότερο. Αν είστε αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο πέρα από την σωματική έλξη, θα ταυτιστείτε και πνευματικά. Τέλος, με την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τις ιδέες σας που θα γίνουν εύκολα αποδεκτές.

Σκορπιός

Στις 7 Ιανουαρίου η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σας και περνάει στον Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου.  Η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι ιδιαίτερα θετική για σας καθώς θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Το συγκεκριμένο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά και να κάνετε κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σας. Κέρδη επίσης μπορούν να προέλθουν μέσα από συνεργασίες και συνεταιρισμούς ή και από το γάμο σας. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σας, υποδεικνύει θετικές εξελίξεις σε μόνιμους δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σταθερές σχέσεις για τους αδέσμευτους Σκορπιούς.  Η περίοδος αυτή ευνοεί και τις νέες συνεργασίες που θα σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη.

Τοξότης

Στις 7 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο δικό σας ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη πρόκειται να αυξήσει κατακόρυφα τη γοητεία σας και να σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς. Έτσι, αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών, γεγονός που αφενός θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας αφετέρου ίσως σας δημιουργήσει διλήμματα ως προς την επιλογή σας. Με την Αφροδίτη -αλλά και τον Δία- στο ζώδιό σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού η τελική επιλογή σας θα είναι αυτή που σας ταιριάζει απόλυτα. Όσοι Τοξότες είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης μπορείτε επιπλέον να πετύχετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας.

Αιγόκερως

Στις 7 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τον απολογισμό σας, ειδικά σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας και να σκεφτείτε την μελλοντική σας πορεία. Αν σας απασχολεί μια σχέση που έχει τελειώσει στο πρόσφατο παρελθόν, ίσως τώρα καταλάβετε τώρα την αξία της και προσπαθήσετε να την αναζωπυρώσετε με επιτυχή αποτελέσματα. Αν πάλι, διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως νιώσετε την ανάγκη να  απομονωθείτε με τον σύντροφό σας και να προγραμματίσετε το κοινό σας μέλλον. Τέλος, αν ανήκετε στους αδέσμευτους Αιγόκερους με την Αφροδίτη στον Τοξότη υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση που ωστόσο θα πρέπει να μείνει κρυφή τουλάχιστον για λίγο καιρό.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη πραγματοποιεί την είσοδό της στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη στις 7 Ιανουαρίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου με σκοπό να σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε άτομα που μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σας. Αν σκέφτεστε ένα ταξίδι ή και  μόνιμη διαμονή στο εξωτερικό, μπορεί τώρα να γνωρίσετε τα κατάλληλα άτομα που θα σας ανοίξουν το δρόμο. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί επίσης τον αισθηματικό τομέα, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, ή να δημιουργήσετε ένα δυνατό δεσμό στην περίπτωση που είστε ελεύθεροι.

Ιχθείς

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζενίθ του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 7 Ιανουαρίου, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για την καριέρα σας που θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο αλλά και για αύξηση των αποδοχών σας. Πέρα από τις προσωπικές σας προσπάθειες μάλιστα, σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο παράγοντας της τύχης. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα υπάρξει βελτίωση και στον αισθηματικό τομέα ενώ δεν αποκλείεται και η δημιουργία μιας σχέσης μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πώς να προσελκύσετε χρήματα - Το κατάλληλο πορτοφόλι για το κάθε ζώδιο
Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)