Εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου 2019

Εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου

Μια μαγική Πανσέληνος

Η εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου είναι εξαιρετικά θετική, καθώς μας βοηθά να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας. Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που αποκορυφώθηκε στις 9/11 εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ και πρόκειται για μια όψη που βοηθά να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Το εξάγωνο Άρη – Δία στις 12, ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή την όψη και μας τροφοδοτεί με ενέργεια και θάρρος να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Την ίδια μέρα διαμορφώνεται και μια πανίσχυρη Πανσέληνος στον Ταύρο που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα.

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της Αφροδίτης που σχετίζεται με την ομορφιά, την αγάπη αλλά και τα οικονομικά. Έτσι, αυτή την εβδομάδα θα γίνει περισσότερο εμφανής η αγάπη για την πολυτέλεια, την άνεση, το καλό φαγητό, τα χρήματα και την αφθονία γενικότερα. 

Τα ζώδια της Γης μας δίνουν ισχυρή ενέργεια για να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.

Ο Ερμής -αν και ανάδρομος- σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο (στις 13) και τον Ποσειδώνα (στις 14), όψεις που επίσης σχετίζονται με την πραγματοποίηση των ονείρων μας. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, υποδεικνύει όνειρα που μπορεί να έχουμε εδώ και πολύ καιρό ή έχουμε θάψει μέσα μας.

Μοναδική παραφωνία στον χάρτη της εβδομάδας είναι το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που μπορεί να μας αποπροσανατολίσει. 

Γενικά όμως πρόκειται για μια μαγική εβδομάδα.

Πιο ευνοημένα ζώδια την εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου είναι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου – Ζώδια

Κριός

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την Τρίτη, είναι ιδανική για να ολοκληρώσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες που σας αποφέρουν κέρδη. Δεν αποκλείεται επίσης να κλείσετε νέες επικερδείς επαγγελματικές συμφωνίες. Τα εξάγωνα Ερμή-Κρόνου και Ήλιου-Πλούτωνα στις 13/11 μπορούν να λύσουν οριστικά τα οικονομικά σας προβλήματα, αν είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε σκληρά. Ευχάριστες εξελίξεις, αναμένονται και στα αισθηματικά σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 14, συνιστά να αποφύγετε παράνομους πειρασμούς. Αν είστε αδέσμευτοι, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί αυτό το διάστημα, αλλά καλό είναι να διατηρήσετε επιφυλάξεις. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας την Τρίτη, εγγυάται εξαιρετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τώρα μπορείτε να κλείσετε εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο. Μια νέα εργασία, ένας νέος σύντροφος ή απλά μια ανανέωση στην εμφάνισή σας, θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σας. Όσοι διατηρείτε σχέσεις που δεν λειτουργούν, μπορείτε τώρα να τις διακόψετε οριστικά ώστε να προχωρήσετε στη ζωή σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μπορεί επίσης να επηρεάσει την πορεία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα, φροντίστε όμως να είστε συγκρατημένοι με τα έξοδά σας.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την Τρίτη, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας και σας παροτρύνει να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή σας.  Μια ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και που σχετίζονται με την οικονομική ευημερία σας. Στις 13, με τα εξάγωνα Ερμή-Κρόνου και Ήλιου-Πλούτωνα, μπορείτε να κάνετε επαγγελματικές συζητήσεις ή να αποκαταστήσετε κάποιες παρεξηγήσεις. Αν σκέφτεστε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, θα πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ένα φλερτ μέσα από επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να εξελιχθεί αυτή την εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος την Τρίτη, διαμορφώνεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, οι φιλικές σχέσεις θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο την ερχόμενη εβδομάδα. Η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε σχέσεις και συνεργασίες ή αν είστε αδέσμευτοι, να δημιουργήσετε ένα σημαντικό δεσμό. Γενικά, οι πλανητικές διαμορφώσεις της εβδομάδας, σας βοηθούν να απαλλαγείτε από “αγκάθια” και να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες. Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε πολλές προκλήσεις, τελικά οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν. Στις 14, ο Ποσειδώνας διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ερμή και τετράγωνο με την Αφροδίτη, όψεις που μπορεί να σας ανοίξουν δρόμους, συνιστούν όμως να είστε προσεκτικοί με γραφειοκρατικές διαδικασίες. 

Λεων

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την Τρίτη ενεργοποιεί το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα σας. Η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα, εγγυάται τις καλύτερες εξελίξεις για τα επαγγελματικά σας κι έτσι είναι πολύ πιθανό να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Αν σκέφτεστε νέες επαγγελματικές προκλήσεις, μπορείτε αυτή την εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου να συλλέξετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να τις υλοποιήσετε. Θετικές εξελίξεις υπάρχουν και στα αισθηματικά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το διάστημα θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες, θα πρέπει όμως να αποφασίσετε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. 

Παρθένος

Την Τρίτη διαμορφώνεται μια εξαιρετικά θετική Πανσέληνος που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας. Με τη θετική συμμετοχή του Πλούτωνα, οι εξελίξεις μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερες και από τις προσδοκίες σας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να θέσετε νέους στόχους, καθώς αφενός διαθέτετε απεριόριστη ενέργεια και αφετέρου το σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψετε ή να πάρετε ευχάριστα νέα από το εξωτερικό που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Μια νέα εκπαίδευση μπορεί επίσης να αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα καλύτερο μέλλον. Ένας γάμος είναι επίσης πιθανός, θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε οικογενειακές αντιδράσεις.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την Τρίτη, ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, γεγονός που υποδεικνύει και η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα. Ίσως κληρονομήσετε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, ή εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο με σημαντικά κέρδη.  Αν σας απασχολούν οφειλές, αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να αποπληρώσετε ένα σημαντικό μέρος. Την ίδια μέρα, ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και σας βοηθά να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Αν έχετε να λύσετε διαφορές είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε με το σύντροφό σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή. Αντίθετα, στις 14 με τις αντιφατικές όψεις του Ποσειδώνα, καλό είναι να μην σκαλίσετε παλιές πληγές, ώστε να μην απογοητευτείτε.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την Τρίτη στο πολικό ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί εξελίξεις στις σχέσεις σας. Με τη θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σας Πλούτωνα, είναι καιρός να δικαιωθείτε και να ανταμειφθείτε.  Είτε πρόκειται για επαγγελματικές σχέσεις είτε για προσωπικές, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, αυτό το διάστημα μια γνωριμία θα δείξει από την αρχή τις σοβαρές προοπτικές της. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σας, ωστόσο γύρω στις 14, καλό είναι να αποφύγετε βιαστικές αγορές για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Με τη θετική συμμετοχή του Πλούτωνα, μπορείτε τώρα να λάβετε σημαντικές οικονομικές απολαβές, ή να βρείτε μια νέα εργασία που όχι μόνο σας ταιριάζει γάντι αλλά μπορεί να εξασφαλίσει και την ευημερία σας. Προσπαθήστε λοιπόν, να δείτε αυτές τις προκλήσεις που σας φέρνει το σύμπαν θετικά και να τις εκμεταλλευτείτε. Μην ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας Δίας που θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σας, φέρνει ευκαιρίες που μπορεί να μην έρθουν ξανά. Στις 14, προσέξτε το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που μπορεί να προκαλέσει κάποιες οικογενειακές παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Ανήκετε και σεις στα ζώδια της Γης που ευνοούνται από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται την Τρίτη. Το ολόγιομο φεγγάρι επιπλέον σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας “κεντρίζει” να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Ευκαιρίες που μπορεί να τις περιμένετε εδώ και καιρό. Ο πέμπτος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας σχετίζεται με απολαύσεις, ψυχαγωγία, τέχνη, επιχειρηματικότητα και νέα ειδύλλια και όλα αυτοί οι τομείς μπορούν να σας προσφέρουν μεγάλες χαρές. Τα πάντα λειτουργούν προς όφελός σας και τώρα μπορείτε να ονειρευτείτε και να κυνηγήσετε με επιτυχία τα όνειρά σας. Το φιλικό περιβάλλον παίζει κι αυτό ένα θετικό ρόλο. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 14, που μπορεί να σας δημιουργήσει μια νοσταλγία για άτομα που έχουν βγει από τη ζωή σας. Σ’ αυτή την περίπτωση, σκεφτείτε καλά αν αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την Τρίτη φωτίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, αυτό το διάστημα, ίσως αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας, ή ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες των οικείων σας. Δεν αποκλείεται επίσης να ασχοληθείτε με την αναδιοργάνωση του χώρου σας, να κάνετε μια ανακαίνιση ή και μια μετακόμιση. Θα έχετε ωστόσο την ευκαιρία να ανασυντάξετε και τα επαγγελματικά σας και να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες στις 13, με τα  εξάγωνα Ερμή-Κρόνου και Ήλιου-Πλούτωνα. Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας εδώ και αρκετά χρόνια, μπορεί να σας φέρει κάποια έσοδα γύρω στις 14, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε πώς θα τα διαχειριστείτε.  

Ιχθύς

Ο τρίτος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ενεργοποιείται από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται την Τρίτη. Πρόκειται για μια θετική επιρροή που φέρνει ευκαιρίες για γνώσεις και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα, υποδεικνύει σημαντική βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα. Μπορεί επίσης να γνωρίσετε άτομα με ίδιες ανησυχίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Τα ταξίδια επίσης μπορούν να σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Ωστόσο, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας λειτουργεί αντιφατικά αυτή την εβδομάδα καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 14/11. Σκεφτείτε λοιπόν πολύ καλά αν κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Ακολουθήστε με και στο Instagram


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *