Άρης στον Ταύρο – Διέλευση

Άρης στον Ταύρο

Ο Άρης στον Ταύρο βρίσκεται σε πτώση, επομένως το διάστημα που περνά από αυτό το ζώδιο, το ζητούμενο είναι η καλοπέραση και η ευημερία. Έτσι, ακόμα και αν δεν παραμελήσουμε τα επαγγελματικά μας καθήκοντα και τον αγώνα για την βελτίωση των αποδοχών μας, οι προσπάθειές μας θα είναι αισθητά μειωμένες. Ο Ταύρος άλλωστε είναι το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη και αγαπά τις απολαύσεις, την πολυτέλεια, την ομορφιά και την αγάπη. Βεβαίως, όσοι αγαπούν τη δουλειά τους και βρίσκουν διέξοδο σε αυτήν, θα δουν μεγάλα οφέλη αυτήν την περίοδο. Ιδιαίτερα ευνοούνται μάλιστα οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, οι καλλιτέχνες και όσοι ασχολούνται με την ομορφιά και την αισθητική. Ο Ταύρος αγαπά επίσης την πολυτέλεια και το καλό φαγητό, οπότε και αυτοί οι τομείς φαίνεται ότι θα ανακάμψουν. 

Άρης στον Ταύρο – Ποιούς ευνοεί

 Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την συγκεκριμένη διέλευση του Άρη, είναι οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, και οι Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να αποφύγουν σπατάλες που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές.

Άρης στον Ταύρο – Πως επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Άρη από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας θα σας παροτρύνει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε και μια νέα πηγή εσόδων. 

Ταύρος

Η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σας, σας τροφοδοτεί με αυξημένη ενέργεια και σας κινητοποιεί να κάνετε τα πάντα προκειμένου να πετύχετε τους προσωπικούς στόχους σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια νέα σταθερότητα και να εξασφαλίσετε μια καλύτερη διαβίωση. Οι σχέσεις σας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην βελτίωσή τους.

Δίδυμοι

Η διέλευση του Άρη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα προβληματιστείτε έντονα σχετικά με το μέλλον σας.  Οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να αξιολογήσετε, να μελετήσετε και να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα επαγγελματικά σας και οι φιλοδοξίες σας, θα πρέπει να βρουν θετική διέξοδο κι αυτό σημαίνει ότι αν εργάζεστε σε μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί, είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαράξετε την στρατηγική σας και να προετοιμαστείτε για το μεγάλο άλμα που μπορείτε να κάνετε με την είσοδο του Άρη στο δικό σας ζώδιο. 

Καρκίνος

Με την διέλευση του Άρη από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς, να διασκεδάσετε αλλά και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας.  Αν είστε αδέσμευτοι μάλιστα θα κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή από συλλογικές δραστηριότητες και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση που θα έχει προοπτικές επισημοποίησης.

Λέων

Η διέλευση του Άρη από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας. Η ανάγκη σας να βρεθείτε στο προσκήνιο και να προβάλετε τις ικανότητές σας, θα σας παροτρύνει να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε όλα τα κρυφά ταλέντα σας να βγουν στην επιφάνεια. Αν αυτό το διάστημα αναλάβετε μια καινούργια δουλειά, θα δείξετε τον καλύτερό εαυτό σας και θα κερδίσετε εύκολα τις καλύτερες εντυπώσεις. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη μπορεί επίσης να πυροδοτήσει ένα ταξίδι ή και μια αλλαγή στον τόπο διαμονής σας. 

Παρθένος

Η διέλευση του Άρη από τον Ταύρο, είναι εξαιρετικά θετική για σας, καθώς ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί  θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ταξιδέψετε σε όμορφα μέρη ή να ξεκινήσετε κάποιες σπουδές ή σεμινάρια. Αν διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να αποφασίσετε να εγκατασταθείτε οριστικά σε μια ξένη χώρα που θα σας προσφέρει τις καλύτερες προοπτικές. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να βρείτε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας μέσα από μια κοινή δραστηριότητα.

Ζυγός

Ο Άρης στον Ταύρο, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Η διέλευση αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα οικονομικά σας τα οποία εδώ και καιρό σας δημιουργούν άγχος. Αν έχετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με χρέη, οφειλές ή διευθέτηση των περιουσιακών στοιχείων σας, ο κόκκινος πλανήτης θα σας αναγκάσει να κινητοποιηθείτε και να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να βάλετε μια τάξη. Μια σημαντική αλλαγή θα κάνετε και στην προσωπική ζωή σας, είτε επιστρέφοντας σε μια σχέση από το παρελθόν, είτε ενδίδοντας σε έναν ερωτικό πειρασμό που θα  σας μεταμορφώσει.

Σκορπιός

Η διέλευση του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη από το πολικό ζώδιο του Ταύρου υπόσχεται να τονώσει τις σχέσεις σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, το θέμα της  συντροφικότητας θα σας απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θα ενδιαφερθείτε πιο πολύ για τις ανάγκες του συντρόφου σας και θα κάνετε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση για διασκέδαση και είναι πολύ πιθανό να  βρείτε τον σύντροφο που σας ταιριάζει.

Τοξότης

Η διέλευση του Άρη από τον Ταύρο ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Η συγκεκριμένη διέλευση σας τροφοδοτεί με την απαραίτητη ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεστε προκειμένου να αντεπεξέλθετε τόσο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας όσο και στο φορτωμένο πρόγραμμα που έχετε το τελευταίο διάστημα. Για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα ίσως χρειαστεί να περιορίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, καθώς τώρα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Άρη από το συμβατό ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο στη ζωή σας η οποία πρόκειται να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα. Τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν και σας ευχαριστούν. Ένα φλερτ που μπορεί να υποβόσκει εδώ και καιρό, θα εξελιχθεί και θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας θα τονωθεί και είναι πολύ πιθανό να την επισημοποίησετε.

Υδροχόος

Η διέλευση του Άρη από τον Ταύρο ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένειά σας. Η συγκεκριμένη διέλευση μπορεί να αναδείξει προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Δεν αποκλείεται επίσης, να προκύψουν κάποιες διαφωνίες με τα οικεία σας πρόσωπα, τα οποία θα σας αναγκάσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την σκληρή πλευρά του εαυτού σας. Μια τέτοια συμπεριφορά όμως όχι μόνο δεν θα βοηθήσει αλλά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε τις επιθέσεις και να κατανοήσετε και τις ανάγκες των άλλων.

Ιχθύς

Η διέλευση του Άρη από τον Ταύρο ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και είναι πολύ πιθανό να κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Οι σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον θα βελτιωθούν, ενώ κάποια ταξίδια –ακόμα και σύντομα- μπορούν να σας προσφέρουν καινούργιες προοπτικές. Αν ασχολείστε με συγγραφή, μπορεί να νιώσετε κάπως πιεσμένοι, σίγουρα όμως θα έχετε περισσότερη έμπνευση. Στον αισθηματικό τομέα, αν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε τώρα να συνάψετε μια νέα σχέση με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άτομο.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *