Άρης στον Ταύρο – 7 Ιανουαρίου – 3 Μαρτίου 2021

Άρης στον Ταύρο

Ο Άρης στον Ταύρο θα βρίσκεται από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου 2021. Ο Άρης στον Ταύρο βρίσκεται σε πτώση, επομένως αυτό το διάστημα το ζητούμενο θα είναι η καλοπέραση και η ευημερία περισσότερο. Έτσι, ακόμα και αν δεν παραμελήσουμε τα επαγγελματικά μας καθήκοντα και τον αγώνα για την βελτίωση των αποδοχών μας, οι προσπάθειές μας θα είναι αισθητά μειωμένες. Ο Ταύρος άλλωστε είναι το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη και αγαπά τις απολαύσεις, την πολυτέλεια, την ομορφιά και την αγάπη. Βεβαίως, όσοι αγαπούν τη δουλειά τους και βρίσκουν διέξοδο σ’ αυτήν, θα δουν μεγάλα οφέλη αυτήν την περίοδο. Ιδιαίτερα ευνοούνται μάλιστα οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, οι καλλιτέχνες και όσοι ασχολούνται με την ομορφιά και την αισθητική. Ο Ταύρος αγαπά επίσης την πολυτέλεια και το καλό φαγητό, οπότε και αυτοί οι τομείς φαίνεται ότι θα ανακάμψουν. 

Άρης στον Ταύρο – Ποιούς ευνοεί

 Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την νέα θέση του Άρη, είναι οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, και οι Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να αποφύγουν σπατάλες που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές.

Άρης στον Ταύρο – Πως επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης μετά από ένα εξάμηνο περίπου ολοκληρώνει την διέλευσή του στο ζώδιό σας και εισέρχεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 7 Ιανουαρίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι 3 Μαρτίου και όλο αυτό το διάστημα θα δραστηριοποιηθείτε για την βελτίωση των οικονομικών σας. Τώρα, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε και μια νέα πηγή εσόδων. 

Ταύρος

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας από τις 7 Ιανουαρίου, σας τροφοδοτεί με αυξημένη ενέργεια και σας κινητοποιεί να κάνετε τα πάντα προκειμένου να πετύχετε τους προσωπικούς στόχους σας. Μέχρι τις 3 Μαρτίου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια νέα σταθερότητα και να εξασφαλίσετε μια καλύτερη διαβίωση. Οι σχέσεις σας θα έρθουν στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην βελτίωσή τους.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα προβληματιστείτε έντονα σχετικά με το μέλλον σας.  Μέχρι τις 3 Μαρτίου οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να αξιολογήσετε, να μελετήσετε και να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα επαγγελματικά σας και οι φιλοδοξίες σας, θα πρέπει τώρα να βρουν θετική διέξοδο κι αυτό σημαίνει ότι αν εργάζεστε σε μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί, είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαράξετε την στρατηγική σας και να προετοιμαστείτε για το μεγάλο άλμα που μπορείτε να κάνετε μετά τις 3 Μαρτίου που ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. 

Καρκίνος

Η διέλευση του Άρη από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 3 Μαρτίου. Αυτό το διάστημα θα νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς, να διασκεδάσετε αλλά και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας.  Αν είστε αδέσμευτοι μάλιστα θα κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή από συλλογικές δραστηριότητες και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση που θα έχει προοπτικές επισημοποίησης.

Λέων

Η διέλευση του Άρη από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, πραγματοποιείται από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας. Η ανάγκη σας να βρεθείτε στο προσκήνιο και να προβάλετε τις ικανότητές σας, θα σας παροτρύνει να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε όλα τα κρυφά ταλέντα σας να βγουν στην επιφάνεια. Αν αυτό το διάστημα αναλάβετε μια καινούργια δουλειά, θα δείξετε τον καλύτερό εαυτό σας και θα κερδίσετε εύκολα τις καλύτερες εντυπώσεις. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη μπορεί επίσης να πυροδοτήσει ένα ταξίδι ή και μια αλλαγή στον τόπο διαμονής σας. 

Παρθένος

Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, είναι εξαιρετικά θετική για σας, καθώς ενεργοποιεί τον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου  θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ταξιδέψετε σε όμορφα μέρη ή να ξεκινήσετε κάποιες σπουδές ή σεμινάρια. Αν διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να αποφασίσετε να εγκατασταθείτε οριστικά σε μια ξένη χώρα που θα σας προσφέρει τις καλύτερες προοπτικές. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να βρείτε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας μέσα από μια κοινή δραστηριότητα.

Ζυγός

Ο Άρης στον Ταύρο, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου. Η διέλευση αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα οικονομικά σας τα οποία εδώ και καιρό σας δημιουργούν άγχος. Αν έχετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με χρέη, οφειλές ή διευθέτηση των περιουσιακών στοιχείων σας, ο κόκκινος πλανήτης θα σας αναγκάσει να κινητοποιηθείτε και να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να βάλετε μια τάξη. Μια σημαντική αλλαγή θα κάνετε και στην προσωπική ζωή σας, είτε επιστρέφοντας σε μια σχέση από το παρελθόν, είτε ενδίδοντας σε έναν ερωτικό πειρασμό που θα  σας μεταμορφώσει.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης περνάει στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στις 7 Ιανουαρίου και υπόσχεται να τονώσει τις σχέσεις σας. Μέχρι τις 3 Μαρτίου που θα βρίσκεται εκεί, το θέμα της  συντροφικότητας θα σας απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αυτό το διάστημα θα ενδιαφερθείτε πιο πολύ για τις ανάγκες του συντρόφου σας και θα κάνετε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση για διασκέδαση και είναι πολύ πιθανό να  βρείτε τον σύντροφο που σας ταιριάζει.

Τοξότης

Από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Άρης στον Ταύρο και θα ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αυτή η διέλευση, θα σας τροφοδοτήσει με την απαραίτητη ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεστε προκειμένου να αντεπεξέλθετε τόσο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας όσο και στο φορτωμένο πρόγραμμα που έχετε το τελευταίο διάστημα. Για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα ίσως χρειαστεί να περιορίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, καθώς τώρα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας. Ευτυχώς, στην προσωπική ζωή σας, ο σύντροφός σας συμμερίζεται την αγωνία σας και παραμένει βράχος στο πλευρό σας. 

Αιγόκερως

Στις 7 Ιανουαρίου περνά ο Άρης στον Ταύρο, ένα συμβατό για σας ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 3 Μαρτίου.  Έτσι, μετά από μια μακρά και δύσκολη περίοδο, η ζωή σας θα πάρει επιτέλους μια θετική στροφή και θα γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Τώρα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν και σας ευχαριστούν. Ένα φλερτ που μπορεί να υποβόσκει εδώ και καιρό, θα εξελιχθεί αυτή την περίοδο και θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας θα τονωθεί και είναι πολύ πιθανό να την επισημοποίησετε.

Υδροχόος

Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο στις 7 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένειά σας. Μέχρι τις 3 Μαρτίου που θα βρίσκεται εκεί, είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Δεν αποκλείεται επίσης, να προκύψουν κάποιες διαφωνίες με τα οικεία σας πρόσωπα, τα οποία θα σας αναγκάσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την σκληρή πλευρά του εαυτού σας. Μια τέτοια συμπεριφορά όμως όχι μόνο δεν θα βοηθήσει αλλά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε τις επιθέσεις και να κατανοήσετε και τις ανάγκες των άλλων.

Ιχθύς

Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο και τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 7 Ιανουαρίου εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σας που θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και είναι πολύ πιθανό να κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Οι σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον θα βελτιωθούν, ενώ κάποια ταξίδια –ακόμα και σύντομα- μπορούν να σας προσφέρουν καινούργιες προοπτικές. Αν ασχολείστε με συγγραφή, μπορεί να νιώσετε κάπως πιεσμένοι, σίγουρα όμως θα έχετε περισσότερη έμπνευση. Στον αισθηματικό τομέα, αν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε τώρα να συνάψετε μια νέα σχέση με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άτομο.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.