Εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου 2021

εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου 2021

Η εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου χαρακτηρίζεται από την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο του Κριού, μετά από μια πολύμηνη παραμονή. Στις 7 Ιανουαρίου ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Ο κόκκινος πλανήτης δεν αισθάνεται καλά στο περιβάλλον της Αφροδίτης γι’ αυτό και βρίσκεται σε πτώση. Επομένως είναι μια αδύναμη και περιοριστική θέση. Έτσι αυτό το διάστημα θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη επιμονή και πείσμα προκειμένου να πετύχουμε ό,τι που θέλουμε.  

Στις 8 Ιανουαρίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόο και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου. 

Ο Υδροχόος θεωρείται μια πολύ καλή θέση για τον Ερμή και πολλοί αστρολόγοι πιστεύουν ότι βρίσκεται σε έξαρση. Αυτό είναι πολύ λογικό καθώς ο Υδροχόος σχετίζεται με την πρωτοπορία και την πρόοδο κι έτσι δίνει στον Ερμή την δυνατότητα να γίνει ακόμα πιο “εύστροφος”. 

Ωστόσο στις 9/1 ο Ερμής θα συναντήσει την μεγάλη σύνοδο Δία – Κρόνου και θα διαμορφώσει τετράγωνο με τον Άρη, γεγονός που μπορεί να μας αποθαρρύνει. Όσοι καταφέρουν να ξεπεράσουν τις φοβίες τους μπορεί να έχουν λαμπρά αποτελέσματα.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επίσης δεν λειτουργεί καλά αφού βρίσκεται στο περιβάλλον του Κρόνου. Είναι όμως πολύ υπεύθυνη και σοβαρή κι έτσι αποτρέπει παράτολμες ενέργειες που μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Άρη, θα βρίσκεται σε ισχύ όλο το Σαββατοκύριακο. Αυτή η όψη θα ξυπνήσει το πάθος και τον αισθησιασμό και θα βελτιώσει πολλές σχέσεις είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές. 

Εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου – Ζώδια

Κριός

Τρεις πλανήτες αλλάζουν ζώδια την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου, γεγονός που σηματοδοτεί αρκετές αλλαγές στα ενδιαφέροντά σας. Το πιο σημαντικό για σας είναι η αποχώρηση του κυβερνήτη σας Άρη από το ζώδιό σας μετά από μια πολύμηνη παραμονή.

Η είσοδός του στον Ταύρο από τις 7, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Μέχρι και τις 3 Μαρτίου θα υπάρξουν ευκαιρίες για αύξηση των αποδοχών σας αλλά και κάποια έξοδα που ίσως δεν έχετε υπολογίσει.

Στις 8, ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κι έτσι θα γίνετε πιο κοινωνικοί και ίσως προγραμματίσετε ομαδικές δραστηριότητες με φίλους.

Δεν είναι απίθανο μάλιστα να βγάλετε και κάποια έξτρα χρήματα, από αυτές τις δραστηριότητες αφού ο Άρης από τον τομέα των οικονομικών σας σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 9 του μήνα. Η συγκεκριμένη όψη, μπορεί επίσης να επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα στους αδέσμευτους. 

Ταύρος

Την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου, τρεις πλανήτες αλλάζουν ζωδιακή θέση, συμπεριλαμβανομένης και της Αφροδίτης που κυβερνά το δικό σας ζώδιο. Στις 7, ο Άρης ξεκινάει την διέλευσή του στο ζώδιό σας και μέχρι τις 3 Μαρτίου, σας ενθαρρύνει να αναλάβετε δράση και να πάρετε πρωτοβουλίες.

Σε συνδυασμό με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο από τις 8, μπορείτε να πετύχετε πολλά στον επαγγελματικό τομέα και να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την Παρασκευή υποστηρίζει τις προσπάθειές σας και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Εξαιρετικά θετικό προβλέπεται και το Σαββατοκύριακο, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, υπόσχεται ενδιαφέρουσες περιπέτειες. 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 8 του μήνα, γεγονός που σας βοηθάει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και να κάνετε την σχέση σας ακόμα πιο δυνατή. Ωστόσο, την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου, πραγματοποιούνται τρεις πλανητικές μετακινήσεις.

Στις 7 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αυτή η διέλευση θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου και μέχρι τότε θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας και να μην χάσετε τον ζήλο σας, καθώς είναι πιθανό να νιώσετε αδύναμοι ή να αποθαρρυνθείτε.

Δεν αποκλείεται επίσης να μάθετε κάποιες πισώπλατες ενέργειες αλλά ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για σας. Στις 8, ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Την ίδια μέρα η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, σηματοδοτεί βελτίωση των οικονομικών σας.

Καρκίνος

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου είναι η είσοδος του Άρη στον Ταύρο. Μετά από την πολύμηνη παραμονή του στον τομέα της καριέρας σας που πιθανότατα σας προκάλεσε πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι καιρός να δείτε και το καλό του πρόσωπο.

Παρόλο που ο Άρης βρίσκεται σε μια αδύναμη γι’ αυτόν θέση, εσείς θα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε περισσότερο από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου και γιατί όχι να εκμεταλλευτείτε κάποιες καταστάσεις προς όφελός σας. Στις 8/1 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σας ενθαρρύνει να κάνετε τον προϋπολογισμό σας και να υιοθετήσετε μια καλύτερη οικονομική διαχείριση.

Την ίδια μέρα η είσοδος της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τον τομέα των σχέσεών σας μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου. Αν μάλιστα ανήκετε στους αδέσμευτους είναι ιδανική περίοδος για μια ξεχωριστή γνωριμία. Το Σαββατοκύριακο χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη θα ζήσετε έντονες στιγμές πάθους. 

Λέων

Ο τομέας της καριέρας σας ενεργοποιείται έντονα από τις 7 του μήνα, με την είσοδο του Άρη στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 3 Μαρτίου και το διάστημα αυτό θα επικεντρωθείτε στην κατάκτηση των στόχων σας.

Παρόλο που δεν πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία, καθώς ο Άρης βρίσκεται σε πτώση στο συγκεκριμένο ζώδιο, δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω αφού με υπομονή και προσπάθεια, θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Στις 8, ο Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συναντήσεις και γνωριμίες καθώς επίσης και συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη ξεκινάει την διέλευσή της στο ζώδιο του Αιγόκερου που θα ολοκληρωθεί την 1η Φεβρουαρίου.

Αυτό το διάστημα θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας αλλά και στην καθημερινότητά σας γενικότερα. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα ίσως διαπιστώσετε την υποστήριξη κάποιων σημαντικών ανθρώπων χάρη στο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη. 

Παρθένος

Τα καλά νέα για σας είναι η είσοδος του Άρη στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου από τις 7 μήνα. Μέχρι και τις 3 Μαρτίου που θα βρίσκεται εκεί, θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να βελτιωθείτε σε όλα τα επίπεδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε ένα ρομαντικό ταξίδι ή μια ερωτική γνωριμία με ένα αλλοδαπό άτομο. Στις 8, ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15 Μαρτίου μαζί με την ανάδρομη πορεία του.

Αυτό το διάστημα θα σημειωθούν αρκετές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας και στην διατροφή σας. Καθώς ανήκετε στα ζώδια που είναι “σχολαστικά” με την υγεία τους, ίσως συλλέξετε πληροφορίες για το εμβόλιο του κορονοϊού, ώστε να αποφασίσετε αν θα το κάνετε.

Στις 8 επίσης, η Αφροδίτη περνάει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου από όπου θα σας δώσει την δυνατότητα να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε περισσότερο. Το Σαββατοκύριακο ειδικά που σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη θα νιώσετε πολύ ρομαντικά και αν είστε αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. 

Ζυγός

Οι σχέσεις σας δοκιμάστηκαν πολύ τους τελευταίους μήνες με την πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Κριό. Την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου, πραγματοποιούνται τρεις πλανητικές μετακινήσεις, με κυριότερη αυτή του Άρη, που περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 7 Ιανουαρίου. Αυτή η διέλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Αυτό το διάστημα θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα οικονομικά σας ή κάποια δάνεια που πρέπει να τακτοποιήσετε. Η συγκεκριμένη διέλευση επιπλέον μπορεί να πυροδοτήσει και ένα ερωτικό πάθος. Στις 8 ο Ερμής περνά στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται κατακόρυφα.

Μέχρι τις 14 Μαρτίου που θα βρίσκεται εκεί μπορείτε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και την δημιουργικότητά σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη που κυβερνά και το δικό σας ζώδιο περνά στον Αιγόκερω και ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας.

Μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ το Σαββατοκύριακο χάρη στο τρίγωνο που θα διαμορφώσει με τον Άρη μπορείτε να περάσετε ευχάριστες προσωπικές στιγμές.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης θα περάσει στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στις 7 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια διέλευση που θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου και αυτό το διάστημα, ίσως υπάρξουν δυσκολίες με τον σύντροφό σας ή με συνεταίρους σας.

Αυτή η διέλευση μπορεί να σας δημιουργήσει μια “απάθεια” καθώς το πιθανότερο είναι να νιώθετε κουρασμένοι και ανήμποροι να υποστηρίξετε τα συμφέροντά σας.

Δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεστε, αφού ήδη από τις 8 η πορεία της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα ξυπνήσει το πάθος σας και επιπλέον χάρη στο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα σας χαρίσει ένα αισθησιακό Σαββατοκύριακο.

Με τη νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο από τις 8 του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου, αφού τρεις πλανήτες μετακινούνται σε νέα ζωδιακή θέση. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης ολοκληρώνει την πορεία του στον Κριό, και εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Αυτή η μετακίνηση μάλλον δεν θεωρείται ιδανική για σας και μέχρι τις 3 Μαρτίου ίσως σημειωθούν αρκετά σκαμπανεβάσματα στα επαγγελματικά σας. Θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Μην καταθέσετε τα όπλα, καθώς η διέλευση του Ερμή από τον Υδροχόο από τις 8 Ιανουαρίου είναι αρκετά υποστηρικτική και με την ανάλογη προσπάθεια μπορεί να σας εξασφαλίσει την επιτυχία. 

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τα εισοδήματά σας, ειδικά το Σαββατοκύριακο που διαμορφώνει τρίγωνο με τον Άρη.

Αιγόκερως

Ανήκετε και σεις στα ζώδια που ταλαιπωρήθηκαν από την πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Κριό, ωστόσο την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου, όλα φαίνεται να αλλάζουν. Στις 7, ο Άρης περνά στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και σας δείχνει την καλή πλευρά της ζωής.

Παρόλο που ο Άρης δεν λειτουργεί πολύ καλά σ’ αυτό το ζώδιο, μέχρι τις 3 Μαρτίου θα μπορέσετε έστω και με εμπόδια, να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο και να γίνετε πιο δημιουργικοί. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία.

Στις 8, ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τα οικονομικά σας και ταυτόχρονα η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας. Με αυτόν τον συνδυασμό έχετε τις καλύτερες προοπτικές για να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Δεν αποκλείεται επίσης να βρείτε μια πρωτότυπη ιδέα και να ξεκινήσετε μια  επικερδή επιχείρηση.

Υδροχόος

Η εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου χαρακτηρίζεται από τρεις πλανητικές μετακινήσεις που μεταβάλλουν τα ενδιαφέροντά σας. Στις 7 Ιανουαρίου ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Δεδομένου ότι είναι πιθανές κάποιες οικογενειακές εντάσεις, συνιστάται να τις χειριστείτε με διπλωματία και να μην τεντώσετε το σχοινί.

Η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο από τις 8, βοηθά αρκετά καθώς σας κάνει πιο ρεαλιστές και εφευρετικούς, ώστε να αντιμετωπίζετε εύκολα τους γύρω σας. Στις 8 επίσης, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό ίσως θελήσετε να “κινείστε” περισσότερο παρασκηνιακά.

Το Σαββατοκύριακο το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη, μπορεί να αφυπνίσει κάποια κρυφά αισθήματα ή ιδέες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι που μπορεί να θεωρείται ακατόρθωτο.

Ιχθύς

Ο Άρης που “υπονόμευε” εδώ και πολλούς μήνες τα οικονομικά σας, πλέον εγκαταλείπει οριστικά τον Κριό και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου στις 7 Ιανουαρίου.

Μέχρι και τις 3 Μαρτίου που θα βρίσκεται εκεί, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα συλλέξετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Το διάστημα αυτό επίσης, μπορεί να κάνετε σημαντικές γνωριμίες αλλά και σύντομα ταξίδια που θα τονώσουν την ψυχολογία σας.

Στις 8 του μήνα, άλλοι δυο πλανήτες μετακινούνται σε νέες θέσεις. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Με τον πανίσχυρο Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, θα έχετε τη δυνατότητα να διϋλίζετε τις πληροφορίες, να αξιολογείτε ό,τι σας είναι χρήσιμο και να το αξιοποιείτε προς όφελός σας.

Επιπλέον, η νέα θέση της Αφροδίτης σας κάνει πιο κοινωνικούς και χάρη στο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη το Σαββατοκύριακο, είναι πιθανές νέες ερωτικές κατακτήσεις.

Ακολουθήστε με στο Instagam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *