Άρης στον Ζυγό

άρης στον ζυγό

Στις 15 Σεπτεμβρίου εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Ο Άρης βρίσκεται σε αδυναμία στο συγκεκριμένο ζώδιο, γεγονός που προμηνύει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα όταν θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα (16-26 Οκτωβρίου). Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να φέρει οριστική ρήξη σε σχέσεις που είναι ήδη φθαρμένες, ενώ σε κοσμικό επίπεδο θα “ταρακουνήσει” συμμαχίες και διεθνείς σχέσεις ή θα δημιουργήσει εντάσεις στο εσωτερικό πολιτικών κομμάτων καθώς η συγκεκριμένη θέση του Άρη συνδέεται με παραιτήσεις υπουργών και βουλευτών. 

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο και καλό είναι να μην “τεντώσουν” το σχοινί αν θέλουν να αποφύγουν οριστικές ρήξεις.

Από την άλλη τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι Ζυγοί και Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες)  θα ευνοηθούν και θα αναπτύξουν σχέσεις που θα αντέξουν στο χρόνο. 

Οι Κριοί και οι Ζυγοί που ανήκουν και στις δύο κατηγορίες θα χρειαστεί να δρομολογήσουν εξελίξεις, ανάλογα με τις προσωπικές τους επιθυμίες.

Άρης στον Ζυγό – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Ζυγού από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα σας απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, να “αφουγκράζεστε” τις ανάγκες του συντρόφου σας και να μην δίνετε αφορμή για εντάσεις που μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες για το μέλλον της σχέσης σας. Η διατήρηση της ισορροπίας και της αρμονίας θα πρέπει να αποτελέσει το κύριο μέλημά σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Κριούς, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτό το διάστημα, ωστόσο θα χρειαστεί υπομονή και χρόνος προκειμένου να αποκτήσουν γερές βάσεις.

Ταύρος

Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου θα βρίσκεται ο Άρης στον Ζυγό, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε αυξημένη ενέργεια που θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί. Παρόλο που η καθημερινότητά σας θα είναι “φορτωμένη” με υποχρεώσεις, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε χωρίς προβλήματα. Καλό είναι ωστόσο να μην “υπερεκτιμήσετε” τις δυνάμεις και καταβάλετε τον οργανισμό σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ταύρους ίσως διαπιστώσετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας.

Δίδυμοι

Από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Οκτωβρίου θα βρίσκεται ο Άρης στον Ζυγό και στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική επιρροή που θα σας επιτρέψει να “ξεδώσετε”, να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας γεμίζει χαρά. Ο έρωτας και το φλερτ θα έχουν ιδιαίτερη θέση στην καθημερινότητά σας και είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές. Στην περίπτωση που είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Αν πάλι έχετε ήδη σχέση, μια ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη ή η επισημοποίηση της σχέσης σας είναι πολύ πιθανά σενάρια. Τέλος αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αναμένεται μεγάλη επιτυχία.

Καρκίνος

Στις 15 Σεπτεμβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια. Δεδομένου ότι ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονική γωνία με το ζώδιό σας, καλό είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε εντάσεις με τους οικείους σας και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε τυχόν επισκευές, ή να διακοσμήσετε εκ νέου τον χώρο σας.  Είναι πιθανό επίσης να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της μετακόμισης και να αναλώσετε χρόνο στην αναζήτηση του νέου σας σπιτιού. Το συγκεκριμένο διάστημα είναι επίσης κατάλληλο για αγοραπωλησίες ακινήτων, που ωστόσο θα πρέπει να γίνουν με προσοχή.

Λέων

Στις 15 Σεπτεμβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια επιρροή που ευνοεί το δικό σας ζώδιο καθώς ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, αυτό το διάστημα θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς, γεγονός που μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Πράγματι, οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την περίοδο θα αποδειχθούν εξαιρετικά ευνοϊκές για το μέλλον σας. Θετικές εμπειρίες επίσης έχουν να σας προσφέρουν τα ταξίδια είτε μακρινά είτε πιο κοντινά. Τέλος, αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία θα έχει ερωτικές προεκτάσεις. 

Παρθένος

Στις 15 Σεπτεμβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, γεγονός που θα προκαλέσει κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας. Παρόλο που αναμένονται σημαντικά έσοδα, καλό είναι να προσέχετε αυτό το διάστημα και για απρόσμενες απώλειες. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σας, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη μπορεί επίσης να βοηθήσει όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι να απεγκλωβιστείτε από “φαντάσματα” του παρελθόντος και να δημιουργήσετε μια νέα σχέση που θα αντέξει στο χρόνο.

Ζυγός

Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Άρης περνάει στο δικό σας ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Παρά το γεγονός ότι αυτή η περίοδος μπορεί να είναι κάπως κουραστική για σας, παράλληλα θα σας δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αλλά και να “κινητοποιηθείτε” ώστε να αλλάξετε ριζικά κάποιους τομείς της ζωής σας που δεν σας ικανοποιούν. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου είναι να αδρανήσετε. Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε ώστε να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σας, αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις και στις σχέσεις σας. 

Σκορπιός

Ο Άρης στον Ζυγό ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό ίσως είναι κάπως “βαρύ” αφού θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε εσωτερικές διεργασίες που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα λάθη σας, να μελετήσετε και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Ίσως ασκήσετε σκληρή κριτική στον εαυτό σας ή απομακρυνθείτε από άτομα που θεωρείτε τοξικά. Με την αυξημένη διαίσθηση που θα σας χαρακτηρίζει, εύκολα θα διακρίνετε ποια άτομα χρειάζεστε στη ζωή σας και ποια όχι. Επιπλέον, αυτό το διάστημα ίσως αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές και στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Οκτωβρίου θα βρίσκεται ο Άρης στον Ζυγό, γεγονός που ευνοεί τις κοινωνικές σχέσεις αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Όλο αυτό το διάστημα, θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε φιλικές συγκεντρώσεις ή και ομαδικές αποδράσεις που θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες. Αν ανήκετε μάλιστα στους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Τέλος, αυτή την περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε υψηλά ιστάμενα άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Αιγόκερως

Στις 15 Σεπτεμβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και το Ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου που θα βρίσκεται εκεί, οι προσπάθειες για την επαγγελματική σας καταξίωση θα ενταθούν και θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να αναρριχηθείτε.  Το γεγονός βέβαια ότι ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονική γωνία με το δικό σας ζώδιο, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας, αφού τίποτα δεν θα σας χαριστεί χωρίς κόπο. Σημαντικοί σύμμαχοι στις προσπάθειές σας θα είναι η οικογένειά σας και ο σύντροφός σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Αιγόκερους, η συγκεκριμένη θέση του Άρη, μπορεί να σας φέρει έναν έρωτα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή και με κάποιον ανώτερό σας.

Υδροχόος

Από τις 15 Σεπτεμβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό αναμένεται εξαιρετικά θετικό για σας καθώς ενεργοποιείται ο ένατος οίκος του ωροσκοπίου σας. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ξεκινήσετε μια ανώτερη εκπαίδευση ή να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Οι επαφές επίσης με άτομα του εξωτερικού θα αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες. Αν σκέφτεστε να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, η περίοδος αυτή είναι η πιο κατάλληλη. Τέλος, αν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να περιμένετε ένα νέο έρωτα ίσως και με ένα ξένο άτομο. 

Ιχθύς

Στις 15 Σεπτεμβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου και το διάστημα αυτό θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Αν έχετε εκκρεμότητες ή οφειλές, θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε ώστε να απαλλαγείτε από το άγχος αλλά και από πιθανά προβλήματα. Δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος σχετίζεται επίσης με το σεξ, το ίδιο διάστημα θα αυξηθεί ο μαγνητισμός σας και είναι πολύ πιθανό να υποκύψετε σε έναν πειρασμό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το ερωτικό πάθος με το σύντροφό σας θα αναζωογονηθεί. 

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *