Πανσέληνος στην Παρθένο – Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα

Πανσέληνος
Στις 5 Μαρτίου και ώρα 20.05 διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της εργασίας και της λογικής – την Παρθένο. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που προμηνύει ευχάριστα γεγονότα, καθώς η μόνη όψη που σχηματίζει είναι το τρίγωνο με τον πανίσχυρο Πλούτωνα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία και την υγιεινή καθώς τα σώματα ασφαλείας και που θα ευνοήσουν μαζικά τους εργαζόμενους αλλά και όσους ασχολούνται με την προσφορά υπηρεσιών. Το φαινόμενο μπορεί επίσης να συμβάλει σημαντικά στην μείωση ή και την καταπόλεμηση της ανεργίας και να αλλάξει προς το καλύτερο τις συνθήκες που επικρατούν σε χώρους υγείας και νοσοκομεία.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς).

Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα
Ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο χρειάζεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα -ώρα 05.17-  καθώς ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και μπορεί να πυροδοτήσει αρνητικές εξελίξεις σε σχέσεις που ήδη αντιμετωπιζουν προβλήματα. Καλό θα είναι λοιπόν τις επόμενες 2-3 ημέρες, να ρίξουμε τους τόνους και να αποφύγουμε εντάσεις που μπορεί να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις.
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 6/1, 5/4, 7/7 και 9/10.

Κριός
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 Μαρτίου φίλε Κριέ, είναι ιδανική για την ολοκλήρωση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να οργανωθείς και να επισπεύσεις τυχόν εκρεμμότητες, ώστε να αρχίσεις να εισπράτεις τα οφέλη των προσπαθειών σου. Το τρίγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, υπόσχεται να σε επιβραβεύσει, παρόλο που ίσως προς το παρόν η δικαίωση είναι περισσότερο ηθική παρά οικονομική. Αυτό οφείλεται και στο τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα στο χάρτη της Πανσελήνου και που μπορεί να προκαλέσει μια καθυστέρηση στην εισροή των εσόδων σου. Η ίδια όψη συνιστά να μην παραμελήσεις τον σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 Μαρτίου στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, αναμένεται ιδιαίτερη θετική για σένα, καθώς μαζί με τον Πλούτωνα σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, οι σχέσεις σου, θέματα γραφειοκρατίας που καθυστερούν, τυχόν νομικές υποθέσεις ή και ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, θα έχουν την καλύτερη εξέλιξη, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και την αισιοδοξία σου. Μπροστά σου ανοίγεται ένας δρόμος που οδηγεί στην εκπλήρωση των ονείρων σου και σε μια νέα ζωή. Σημαντική εύνοια αναμένεται φυσικά και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ακόμα και αν είσαι αδέσμευτος, πρόκειται να δημιουργήσεις μια νέα μακροχρόνια σχέση. Το τετράγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, το πιθανότερο είναι να σου προκαλέσει κάποιους αβάσιμους “ενδοιασμούς” για το άγνωστο που σε περιμένει.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 5 Μαρτίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτό το γεμάτο φεγγάρι, σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, να ανανεώσεις τον χώρο σου ή και να σκεφτείς την πιθανότητα να αυξήσεις την οικογένειά σου με την απόκτηση ενός παιδιού.  Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Πλούτωνας με την Σελήνη, μπορεί ακόμα να σε παροτρύνει να σκεφτείς την πιθανότητα μιας ριζικής αλλαγής όπως για παράδειγμα τη μετακόμιση σε μια άλλη πόλη ή και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που μπορεί να γίνει και από το χώρο του σπιτιού σου. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ίσως σημάνει το τέλος μιας σημαντικής φιλίας ή ενός σχεδίου που δεν αποδίδει.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 Μαρτίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, προμηνύεται ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις επαγγελματικές συζητήσεις και συνεργασίες που μπορούν να σου αποφέρουν μεγάλα κέρδη. Το επόμενο δεκαπενθήμερο λοιπόν, θα πρέπει να επιδιώξεις τέτοιου είδους συναντήσεις ή ακόμα και να προγραμματίσεις επαγγελματικά ταξίδια που θα σου προσφέρουν γνώσεις και πληροφορίες που θα συμβάλουν στην αύξηση της πελατείας σου. Η Πανσέληνος ευνοεί επίσης και την αισθηματική σου ζωή, καθώς το τρίγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας, ευνοεί ξεκαθαρίσματα και παρεξηγήσεις και σε βοηθάει να δημιουργήσεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Σημαντικές γνωριμίες αναμένονται και για τους ελεύθερους Καρκίνους. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα την ίδια μέρα συνιστά να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός απέναντι σε άτομα που παρουσιάζονται ως φίλοι μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος στις 5 Μαρτίου, διαμορφώνεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε συνεργασία με τον Πλούτωνα, μπορεί να σημάνει το τέλος κάποιων οικονομικών σου προβλημάτων. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την απόδοσή σου στην εργασία σου ή και να αυξήσεις την πελατεία σου, με αποτέλεσμα να αποκομίσεις περισσότερα κέρδη, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια νέα ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με πολύ ικανοποιητικές αποδοχές. Νέες ευκαιρίες είναι πιθανό να προκύψουν και από το εξωτερικό, σ’ αυτή την περίπτωση όμως, ίσως πρέπει να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός και να εξετάσεις προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να κρύβει κάποιες παγίδες.

Παρθένος
Στις 5 Μαρτίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο φίλε Παρθένε, γεγονός που αποτελεί την ιδανική περίοδο για να απεγκλωβιστείς από τα προβλήματά σου, να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου. Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Πλούτωνας με την Πανσέληνο, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τις αποφάσεις που θα πάρεις μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ πέρα από την θετική πορεία των επαγγελματικών σου, σημαντική προτεραιότητα αποκτά και η αποκατάσταση της αισθηματικής σου ζωής. Έτσι, είναι πολύ πιθανό επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα, να δρομολογήσεις εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση σου ή ακόμα και να δημιουργήσεις έναν νέο δεσμό με θετικές προοπτικές. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή. Προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα οικονομικά σου, εξαιτίας του τετράγωνου Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που στην αστρολογία θεωρείται η ζώνη του λυκόφωτος. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι περισσότερο κατάλληλο για σκέψη παρά για δράση, αφού η λογική που σε χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα, είναι ιδιαίτερα αυξημένη, γεγονός που σε βοηθά να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να χαράξεις μια στρατηγική που θα σε οδηγήσει σύντομα στην επίτευξη των φιλοδοξιών σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει το γεμάτο φεγγάρι με τον Πλούτωνα, ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτές τις εσωτερικές διεργασίες, ενώ παράλληλα υπόσχεται και μια σημαντική υποστήριξη από τα οικεία σου πρόσωπα. Το τετράγωνο ωστόσο που διαμορφώνει την ίδια μέρα η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις προσωπικές σχέσεις σου και συνιστά ιδιαίτερα προσοχή.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 5 Μαρτίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σε βοηθάει να πετύχεις στόχους και φιλοδοξίες που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Το κοινωνικό σου περιβάλλον, οι φίλοι καθώς και νέες γνωριμίες που θα προκύψουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, μπορούν να σου προσφέρουν μια σημαντική υποστήριξη ή ακόμα και να σου ανοίξουν προοπτικές που θα αποδειχθούν λαμπρές στο άμεσο μέλλον. Επιπλέον, το τρίγωνο που διαμορφώνει το γεμάτο φεγγάρι με τον Πλούτωνα, πέρα από το ότι ευνοεί επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Και οι δεσμευμένοι Σκορπιοί όμως, θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν την σχέση τους με ευχάριστες αποδράσεις που θα τονώσουν τον έρωτά τους. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα συνιστά να προσέχεις κάποιους συναδέλφους που εποφθαλμιούν τη θέση σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 Μαρτίου, ενεργοποιεί το ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δείχνει ότι είναι η ώρα για σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, οι προσπάθειες που έχεις καταβάλλει θα δικαιωθούν και δεν αποκλείεται να σου ανοίξει ο δρόμος για μια σημαντική προαγωγή. Αν πάλι αναζητάς μια νέα κατεύθυνση, το διάστημα αυτό, οι συνθήκες θα σε οδηγήσουν στην πιο σωστή απόφαση. Το τρίγωνο εξάλλου που διαμορφώνει ο Πλούτωνας με την Πανσέληνο, σηματοδοτεί μια σημαντική βελτίωση των αποδοχών σου που θα σε απαλλάξει από πολλά προβλήματα. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει μια “ψυχρότητα” στις προσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 5 Μαρτίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με το γεμάτο φεγγάρι, αποτελεί μια εγγύηση για την πραγματοποίηση ακόμα και του πιο “τρελού” ονείρου σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, ενώ μια αλλαγή στη νοοτροπία σου, ίσως σε κατευθύνει να ανακαλύψεις νέους ορίζοντες που πέρα από τις εμπειρίες, μπορούν να σου προσφέρουν και άλλα οφέλη. Η αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα, μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα, ειδικά αν είναι κάτι που το επιδιώκεις εδώ και καιρό. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά να μην παραμελήσεις το οικογενειακό σου περιβάλλον, που φαίνεται να σε χρειάζεται αυτό το διάστημα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 5 Μαρτίου στον  όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και κυρίως με εκρεμμότητες και χρέη που πρέπει να τακτοποιηθούν. Είναι αλήθεια, πως η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να μην έχει σε σένα την θετική επιρροή που έχει σε άλλα ζώδια, καθώς σου δημιουργεί έντονο προβληματισμό ως προς τις υποχρεώσεις σου που φαίνεται να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, όπως υποδεικνύει και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλουτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Ωστόσο, η θετική όψη του Πλούτωνα προς την Σελήνη, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις ένα πρόγραμμα που όσο σκληρό κι αν είναι θα σε βγάλει από αδιέξοδα. Αν οι προσπάθειες αυτές έχουν ήδη γίνει, τότε μπορεί αντίστροφα η Πανσέληνος αυτή να σημάνει το τέλος των οικονομικών σου προβλημάτων.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 Μαρτίου στο πολικό ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου ο οποίος πρόκειται να σε απασχολήσει το ερχόμενο δεκεπανθήμερο. Ευτυχώς για σένα, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, κι αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν αντιμετωπίζεις ήδη σοβαρά προβλήματα, το τρίγωνο του Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να τα λύσεις και να κάνεις μια νέα αρχή με τον σύντροφό σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθύς, μια νέα σημαντική γνωριμία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και να σημάνει την αφετηρία ενός μακροχρόνιου δεσμού. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή ωστόσο είναι τα οικονομικά σου, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, μπορεί να σου προκαλέσει σημαντικές απώλειες.
myastro.gr

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *