ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη του στο ζώδιο του Ταύρου στις 28 Απριλίου και ώρα 20.20. Η ανάδρομη πορεία του θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαίου και όλο αυτό το διάστημα, θα μας απασχολήσουν έντονα συναισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα. Πολλές αποφάσεις θα αναθεωρηθούν ενώ υπάρχει πιθανότητα και να αναζωπυρωθούν παλιοί έρωτες, δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης. Η επιρροή αυτή μπορει να αποδειχθεί αρκετά ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους)  και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς).

ΚΡΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 22 Μαίου, πρόκειται να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, γι’ αυτό συνιστάται το διάστημα αυτό να είστε περισσότερο εγκρατείς ώστε να αποφύγετε όσο το δυνατόν τις απώλειες. Πέρα από την υλική εξασφάλιση που θα γίνει πιο εμφανής, θα σας απασχολήσει και η συναισθηματική σας ισορροπία, γεγονός που θα σας παροτρύνει να αξιολογήσετε τα άτομα που βρίσκονται στο πλευρό σας. Αν διαπιστώσετε ότι στη σχέση σας υπάρχουν “κενά” είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να απομακρυνθείτε ή ακόμα και να στραφείτε σε μια περασμένη σχέση. Τέλος, αν σας οφείλονται χρήματα, μπορείτε να τα εισπράξετε αυτή την περίοδο.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο από τις 28 Απριλίου μέχρι και τις 22 Μαίου και σας δίνει την ευκαιρία να εντοπίσετε τυχόν λάθη -δικά σας ή και των άλλων- και να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε. Η επιρροή αυτή σας επιτρέπει να κάνετε αρκετές αλλαγές σε θέματα που δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, καθώς θα σας δυσκολέψουν. Αποφύγετε επίσης να κάνετε σημαντικές συμφωνίες, να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα ή να αγοράσετε ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να αναζωπυρωθεί αυτό το διάστημα, ενώ οι νέες γνωριμίες δεν είναι απαγορευτικές καθώς έχουν καρμικό χαρακτήρα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 28 Απριλίου ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε τις μέχρι τώρα κινήσεις σας και να χαράξετε καινούργια σχέδια που θα βασίζονται στις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει. Η επιρροή αυτή επίσης μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε οικογενειακές ή και συναισθηματικές σχέσεις που έχουν κλονιστεί και να θεραπεύσετε πληγές που δεν έχουν κλείσει. Αποφύγετε αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον ή μετακομίσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 28 Απριλίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 22 Μαίου που θα βρίσκεται εκεί, θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με άτομα που έχετε να δείτε καιρό, αλλά και να επανεξετάσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρείτε σύμμαχους και υποστηρικτές που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε με νέο τρόπο τα οράματά σας ώστε να πετύχουν πιο εύκολα ή και σεις οι ίδιοι να εντοπίσετε κάποια λάθη που φρενάρουν την πρόοδό σας. Γενικότερα θα υπάρξουν ανακατάξεις στο φιλικό περιβάλλον ή και απομάκρυνση από κάποια πρόσωπα.
ΛΕΩΝ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στις 28 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 22 Μαίου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό θα επανεξετάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να εντοπίσετε τυχόν λάθη που εμποδίζουν την ομαλή ροή των εσόδων σας. Τα οικονομικά σας γενικά χρειάζονται περισσότερη προσοχή αυτό το διάστημα, καθώς είναι πολύ πιθανό να βγουν έξοδα που δεν έχετε υπολογίσει. Αν ανήκετε στους άνεργους του ζωδίου, ίσως υπάρξει μια ενδιαφέρουσα πρόταση -έστω και βραχυπρόθεσμη- που θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε οικονομικά. Φροντίστε να είστε σαφείς στις διατυπώσεις σας ώστε να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 28 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί θετικό για σας. Αν μάλιστα έχετε κάποια σχέδια που μέχρι τώρα δεν έχουν υλοποιηθεί ίσως η ανάδρομη φορά του Ερμή μέχρι τις 22 Μαίου, σας βοηθήσει να τα καταφέρετε. Ωστόσο, αν προγραμματίζετε ταξίδια ή γραφειοκρατικές διαδικασίες, υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσουν ή και να αναβληθούν. Μια αλλαγή στη νοοτροπία σας επίσης ίσως σας αποτρέψει από την ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων που σας απασχολούν. Η επιρροή αυτή είναι επίσης θετική για να συνεχίσετε σπουδές ή μελέτες που έχετε διακόψει. 
ΖΥΓΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 22 Μαίου θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες απαιτούν άμεση τακτοποίηση. Το γεγονός ωστόσο ότι το διάστημα αυτό, η κρίση σας δεν δεν είναι απόλυτα σωστή, συνιστά αργά και σταθερά βήματα που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από χρέη και υποχρεώσεις. Αποφύγετε επίσης νέες επενδύσεις ή δανειοληψίες που δεν θα αποδώσουν. Στο συναισθηματικό τομέα είναι πιθανή η αναβίωση ενός παλιού έρωτα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 22 Απριλίου μέχρι τις 22 Μαίου. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε εκ νέου καίρια ζητήματα με τον σύντροφό σας και να εφαρμόσετε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Σκορπιούς, οι νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα μπορεί να αποδειχθούν θετικές αν και θα χρειαστεί καιρός για να θεμελιωθούν. Αν σκέφτεστε μια επαγγελματική αλλαγή, θα πρέπει να προχωρήσετε πολύ προσεκτικά και αφού εξασφαλίσετε την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Γενικά αυτό το διάστημα μπορούν να ολοκληρωθούν υποθέσεις που εκκρεμούν, δεν ενδείκνυνται όμως νέα ξεκινήματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 28 Απριλίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαίου. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, που σχετίζεται με την εργασία σας, την υγεία σας και την καθημερινότητά σας γενικότερα. Έτσι, αυτό το διάστημα θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε διορθωτικές κινήσεις που θα εξασφαλίσουν την επαγγελματική ευημερία σας στο προσεχές μέλλον. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, καθώς και η ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες, μπορούν να αποδώσουν πρόσκαιρα. Αντίθετα, αν έχετε διακόψει μια τέτοια δραστηριότητα, τώρα μπορείτε να την συνεχίσετε.  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στις 28 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαίου. Το διάστημα αυτό, δεν θεωρείται αρνητικό για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σας ή και τα παιδιά σας και παράλληλα να ασχοληθείτε πιο εντατικά με μια δημιουργική δραστηριότητα που μπορεί να σας αποφέρει κέρδη. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία με θετικές προδιαγραφές. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 28 Απριλίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, μέχρι τις 22 Μαίου, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σ’ αυτούς τους τομείς και θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε προβλήματα που υποβόσκουν. Αν αναζητάτε μια νέα στέγη ωστόσο, ίσως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχει πιθανότητα να σας “διαφύγει” ένα σοβαρό ελάττωμα  που αργότερα θα σας προβληματίσει. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια -ειδικά αν σχετίζονται με ακίνητα. 
ΙΧΘΥΕΣ

Στις 28 Απριλίου ξεκινά η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μέχρι τις 22 Μαίου που θα ολοκληρωθεί, οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε περισσότερο με το στενό συγγενικό σας περιβάλλον, τον περίγυρό σας ή τα αδέλφια σας. Η συμπεριφορά σας χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, παράλληλα όμως μπορείτε και να αποκαταστήσετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις εάν το επιδιώξετε.  Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε αυτό το διάστημα ίσως προκύψουν πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις. Καλό θα είναι επίσης να διαφυλάσσετε σημαντικά έγγραφα και αρχεία ώστε να μην χαθούν.
Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)