Αφροδίτη αντίθεση με Άρη


Στις 25 Μαίου -ώρα 05.38- κορυφώνται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Πρόκειται για μια όψη που θα μας επηρεάζει το τριήμερο που ακολουθεί και θα δυσχεράνει την επικοινωνία κυρίως στις αισθηματικές σχέσεις. Εντάσεις, διαφωνίες και ρήξεις είναι πολύ πιθανές τουλάχιστον στις σχέσεις που δεν έχουν υγιείς βάσεις. Τα περισσότερα προβλήματα θα προκύψουν από την ανασφάλεια που προκαλεί η συγκεκριμένη όψη και θα ξεπεραστούν μόνο με μια ουσιαστική επικοινωνία. Η ένταση που βγάζει ο Άρης καλό θα είναι να ελεγχθεί ώστε να μην καταλήξει σε βιαιότητα και να βρει θετική διέξοδο. Τα φλερτ θα είναι αυξημένα αυτό το διάστημα, χωρίς ωστόσο να έχουν θετικές προδιαγραφές. Αντίθετα, η αναβίωση παλιών σχέσεων είναι πολύ πιθανή. Αυξημένη προσοχή θα πρέπει να έχουμε επίσης στις μετακινήσεις και στα ταξίδια. 

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 19/2, 21/5, 23/8 και 22/11.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, διαμορφώνει αντίθεση με την Αφροδίτη στις 25 Μαίου, μια όψη που συνιστά να προσέχεις ιδιαίτερα λόγια και πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις ή και ρήξεις. Η όψη αυτή σε κάνει περισσότερο ευέξαπτο και νευρικό, γεγονός που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε συζητήσεις ή και μετακινήσεις. Καλό θα είναι το τριήμερο που ακολουθεί, να αποφύγεις επίσης οικονομικές δοσοληψίες από τις οποίες μπορεί να βγεις ζημιωμένος. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, πρόσεχε τις νέες γνωριμίες που μπορεί να σε ενθουσιάσουν χωρίς να αξίζουν ή και το αντίθετο. 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στις 25 Μαίου και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα οικονομικά σου. Το τριήμερο που ακολουθεί, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αυξημένα έξοδα που χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, προκειμένου να τακτοποιηθούν. Ακόμα και αν δεν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, καλό είναι να βάλεις κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης και να αποφύγεις νέα “ανοίγματα” που θα σε ζορίσουν στο μέλλον. Στον αισθηματικό τομέα, η όψη μπορεί να πυροδοτήσει την επιστροφή ενός παλιού έρωτα ή και ένα νέο πάθος, τα οποία όμως θα χρειαστούν χρόνο για να μπουν σε μια σταθερή πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αφροδίτη στους Ιχθείς

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη που βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου, διαμορφώνει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στις 25 Μαίου, μια όψη που συνιστά να προσέχεις ιδιαίτερα τις σχέσεις σου το τριήμερο που ακολουθεί. Ο ανάδρομος Άρης είναι πιθανό να επαναφέρει προβλήματα που δεν έχουν λυθεί και τα οποία απαιτούν αμοιβαίους συμβιβασμούς. Η ανάγκη για αυτονομία και ανεξαρτησία ίσως γίνει περισσότερο εμφανής αυτές τις μέρες, γι’ αυτό καλό είναι να αποφευχθεί η πίεση που μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε μια οριστική ρήξη. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, θα έχουν ευκαιρίες για γνωριμίες, καλό είναι όμως να αφήσουν το χρόνο να δείξει αν πραγματικά αξίζουν.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η αντίθεση Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται στις 25 Μαίου, ίσως δυσκολέψει την καθημερινότητά σου το τριήμερο που ακολουθεί. Θα πρέπει λοιπόν να φροντίσεις να μειώσεις τους ρυθμούς σου και να δώσεις έμφαση στα πιο ουσιώδη καθήκοντα, έτσι ώστε και να αποφύγεις σημαντικά λάθη αλλά και να προστατέψεις τον οργανισμό σου. Θα πρέπει επίσης να προσέχεις τη συμπεριφορά σου μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον σου, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σου. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί αυτές τις μέρες, καλό είναι όμως να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά προτού αποφασίσεις να ενδώσεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η αντίθεση Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται στις 25 Μαίου, σχηματίζει θετικές γωνίες με το ζώδιό σου, γεγονός που μπορεί να μην σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ίσως όμως σε βάλει σε διλήμματα το τριήμερο που ακολουθεί. Ο ανάδρομος Άρης θα φέρει στο δρόμο σου άτομα από το παρελθόν και η αναβίωση ενός παλιού έρωτα είναι πολύ πιθανή, ειδικά αν παραμένεις αδέσμευτος. Σε περίπτωση ωστόσο που διατηρείς ήδη μια σχέση, το να πάρεις κάποιες αποφάσεις, θα αποδειχθεί πιο δύσκολο από όσο φαντάζεσαι. Φρόντισε λοιπόν να σιγουρευτείς για τα αισθήματά σου, ώστε να μην μετανιώσεις αργότερα.

Παρθένος
Η αντίθεση που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη στις 25 Μαίου, δεν είναι καθόλου εύκολη για σένα φίλε Παρθένε, γι’ αυτό το τριήμερο που ακολουθεί, θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη την ωριμότητα και τη λογική σου προκειμένου να χειριστείς σωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Η όψη επηρεάζει τους τομείς της καριέρας σου και της οικογένειάς σου οι οποίοι απαιτούν νέες ισορροπίες προκειμένου να μην διαταραχθούν. Αν σχεδιάζεις μια μετακόμιση ή ακόμα και μια νέα συμβίωση αυτό το διάστημα, είναι προτιμότερο να την αναβάλεις για λίγο καθώς το αποτέλεσμα μάλλον δεν σε ικανοποιήσει. Προσεκτικά θα πρέπει να γίνουν και τυχόν επαγγελματικές αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα οικονομικά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η αντίθεση που διαμορφώνει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη στις 25 Μαίου, επηρεάζει τον άξονα της επικοινωνίας σου, γεγονός που θα πρέπει να προσέξεις το τριήμερο που ακολουθεί. Οι σχέσεις σου με άτομα του στενού περιβάλλοντός σου ή και με το σύντροφό σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς συσσωρευμένα προβλήματα μπορούν τώρα να βγουν στην επιφάνεια και η λύση τους απαιτεί αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, ίσως θα πρέπει να αναβληθούν, καθώς δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή. Απέφυγε επίσης ταξίδια που θα αποδειχθούν κουραστικά και δαπανηρά.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης με την Αφροδίτη στις 25 Μαίου, επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου, ο οποίος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το τριήμερο που ακολουθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγεις περιτά έξοδα αυτές τις μέρες και να προσπαθήσεις περισσότερο για την διαμόρφωση μιας σταθερής βάσης που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Η όψη αυτή επίσης επηρεάζει την συναισθηματική σου ασφάλεια, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σου. Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις να πιέσεις τον σύντροφό σου, καθώς αυτό μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο ανάδρομος Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στις 25 Μαίου, γεγονός που πρόκειται να δημιουργήσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου το τριήμερο που ακολουθεί. Δεδομένου ότι η όψη αυτή μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε οριστική ρήξη, καλό θα είναι να επιστρατεύσεις την υπομονή και την αντοχή σου και να αποφύγεις με κάθε τρόπο συζητήσεις που εγκυμονούν κινδύνους. Αν ωστόσο, διατηρείς μια σχέση που φαίνεται να μην έχει μέλλον, ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή να την διακόψεις οριστικά. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, έχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, οι οποίες ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσουν σιγά – σιγά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ήλιος στον Καρκίνο - Θερινό Ηλιοστάσιο

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η αντίθεση Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται στις 25 Μαίου, αποτελεί για σένα μια καλή ευκαιρία να αποσυρθείς για λίγο από τις κοσμικές δραστηριότητες και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Μια ενδοσκόπηση το τριήμερο που ακολουθεί, θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα θέλω σου και να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη επαγγελματική καμπή, ίσως τώρα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα σχέδιά σου. Η διαμόρφωση μιας καλύτερης καθημερινότητας η οποία θα σου επιτρέπει να εργάζεσαι πιο αποδοτικά αλλά και να ασχολείσαι με τα ενδιαφέροντά σου, μπορεί να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η αντίθεση Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται στις 25 Μαίου, πραγματοποιείται σε θετικούς τομείς του ωροσκοπίου σου κι αυτό σημαίνει ότι παρά τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σου, το τριήμερο που ακολουθεί θα έχεις την ευχέρεια να διευθετήσεις εκκρεμότητες και καθήκοντα, ειδικά αν εντείνεις τις προσπάθειές σου. Πέρα από το όφελος που θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα, η όψη αυτή μπορεί να πυροδοτήσει την επιστροφή ενός φίλου ή και μιας αγάπης που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Θα πρέπει ωστόσο κι εσύ να είσαι σίγουρος για τις κινήσεις σου, ώστε να μην μετανιώσεις αργότερα. Η διευθέτηση οικονομικών εκκρεμότητων συνιστάται επίσης αυτές τις μέρες.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η αντίθεση που σχηματίζει ο ανάδρομος Άρης με την Αφροδίτη στις 25 Μαίου, θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σένα, καθώς οι δυο πλανήτες σχηματίζουν ταυ τετράγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όλους τους τομείς της ζωής σου και περισσότερο σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου. Ίσως διαπιστώσεις ότι σπαταλάς πολύ χρόνο και ενέργεια στη δουλειά σου χωρίς αξιόλογο οικονομικό όφελος, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα και στην οικογένειά σου. Τυχόν επαγγελματικές αλλαγές επιπλέον, θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά και ίσως αργήσουν να αποδώσουν. Απέφυγε αυτό το διάστημα επίσης προστριβές με τους οικείους σου και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τα ακίνητά σου.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)