Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο

Μετά το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 23/2 που μπορεί να δημιούργησε αντιπαραθέσεις και αντιξοότητες σε σχέσεις και συνεργασίες, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 24/2 και ώρα 16.58, έρχεται να βάλει τάξη και να αποκαταστήσει κάθε αδικία. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική όψη που φέρνει σταθερότητα και ισορροπία στις σχέσεις -αισθηματικές, φιλικές, κοινωνικές- και που προοιωνίζει ένα καλύτερο μέλλον τουλάχιστον σ’ αυτές που διατηρούνται. Επιπλέον, ευνοεί τα οικονομικά ζητήματα που βρίσκουν και αυτά την ισορροπία τους.  Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μπορεί βέβαια να μην είναι ένα καλό σημάδι -καθώς βρίσκεται σε αδυναμία στο συγκεκριμένο ζώδιο- ωστόσο ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί να γεννήσει πολλούς νέους έρωτες που θα δημιουργηθούν κάπως ξαφνικά, θα αντέξουν όμως στο χρόνο χάρη στην επιρροή του Κρόνου. Συμφωνίες και επαφές που θα γίνουν το ερχόμενο τριήμερο, θα αποδειχθούν επωφελείς στο μέλλον.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη συγκεκριμένη επιρροή είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι). 
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου, φέρνει την ανταμοιβή που σου αξίζει κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Το ερχόμενο τριήμερο, είναι ιδανικό για να κάνεις επαφές, να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή ακόμα και να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου στο εξωτερικό. Γενικότερα το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια νέα επαγγελματική και οικονομική ευημερία, ενώ δεν αποκλείεται και η οριστική εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα. Σταθερότητα όμως αποκτά και η αισθηματική σου ζωή, αφού τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παγιώσεις μια σχέση ή να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία που θα αντέξει στο χρόνο.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου, βάζει τέλος στις όποιες ανησυχίες σου και σου ανοίγει το δρόμο για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Το ερχόμενο τριήμερο, μπορείς να κάνεις σχέδια για ένα νέο τρόπο ζωής, μια νέα καθημερινότητα πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Οι πιο σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στον επαγγελματικό τομέα και στα οικονομικά σου, καθώς η όψη αυτή θα σε βοηθήσει όχι μόνο να αυξήσεις τα εισοδήματά σου αλλά και να απαλλαγείς από χρέη και υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Εύνοια φυσικά αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή όπου ο δεσμός σου γίνεται ακόμα πιο δυνατός, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, μια σχέση μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. 
Δίδυμοι 
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 24 Φεβρουαρίου και φέρνει θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο.  Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι ιδανικό για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου αλλά και να βάλεις καινούργιους στόχους που εύκολα θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης μπορεί να συμβεί αυτές τις μέρες, ενώ αν ανήκεις στους ελεύθερους Διδύμους ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, η αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα που συνεχίζει να σε ενδιαφέρει, είναι πολύ πιθανή. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον χώρο της δουλειάς σου, ενώ αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια ατομική δραστηριότητα ή και μια συνεργασία, οι προοπτικές είναι εξαιρετικά θετικές.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24 Φεβρουαρίου πρόκειται να έχει θετικό αντίκτυπο στην εργασία και την καριέρα σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, ώστε να επωφεληθείς στο έπακρο από τα οφέλη που σου επιφυλάσσει η συγκεκριμένη όψη. Πέρα από την οποιαδήποτε προσωπική επιτυχία, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις και τις αποδοχές σου, γεγονός που φαίνεται απαραίτητο αυτό το διάστημα. Σταθερότητα όμως θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη και την οικειότητα με τον σύντροφό σου ή να ξεκινήσεις μια νέα σχέση πολλά υποσχόμενη. Τέλος, τυχόν νέες συνεργασίες, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.
Λέων
Φίλε Λέοντα, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αφού σχηματίζεται στα ζώδια της Φωτιάς. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα διαπιστώσεις ότι η επιτυχία σου είναι ήδη εξασφαλισμένη και μπορείς να τολμήσεις ακόμα μεγαλύτερα επιχειρήματα που υπόσχονται σημαντικά κέρδη. Εκείνο όμως που φαίνεται να προέχει αυτό το διάστημα, είναι η αισθηματική σου ζωή που φαίνεται να παγιώνεται και να σταθεροποιείται. Έτσι, η επισημοποίηση ενός σταθερού δεσμού ή ακόμα και η απόκτηση του πρώτου σου απογόνου, μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί ο έρωτας βρίσκεται πραγματικά πολύ κοντά σου. 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου, μπορεί να σημάνει το τέλος πολλών προβλημάτων σου, και την τακτοποίηση πολλών ζητημάτων που σε απασχολούν. Η όψη αυτή πρόκειται κατ’ αρχήν να βελτιώσει τις συνθήκες στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να σου δώσει τη δυνατότητα να διευθετήσεις περιουσιακά θέματα ή και να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία. Μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές σου μπορεί επίσης να προέλθει από μια νέα ευχάριστη δραστηριότητα. Αν σε απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, μπορεί να αναβιώσει αυτές τις μέρες και να μπει σε νέες βάσεις. Επιπλέον, η δημιουργία μιας νέας σχέσης που θα σου προσφέρει ισορροπία είναι επίσης πιθανή. Τέλος, αν διατηρείς μια σχέση χωρίς προβλήματα, ίσως τώρα προχωρήσεις στη συμβίωση ή και το γάμο.
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η δική σου Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου και ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, να του αφιερώσεις περισότερο χρόνο και να πάρετε από κοινού αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, η όψη αυτή μπορεί να σου φέρει μια σημαντική γνωριμία, γι’ αυτό καλό θα είναι να “κυκλοφορήσεις” περισσότερο αυτές τις μέρες. Αν μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία για ένα σύντομο ταξίδι, φρόντισε να την εκμεταλλευτείς. Η όψη αυτή επιπλέον ευνοεί τα οικονομικά σου αλλά και μια προσωπική ανανέωση που θα απογειώσει τη διάθεσή σου.
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου το ερχόμενο τριήμερο, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24 Φεβρουαρίου. Αν μάλιστα έχεις καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια στη δουλειά σου το τελευταίο διάστημα, τώρα μπορείς να λάβεις τα εύσημα μαζί με μια αξιόλογη αύξηση των αποδοχών σου. Αν πάλι βρίσκεσαι στην αναζήτηση της τέλειας εργασίας, αυτές τις μέρες θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, καθώς αναμένεται μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Σε καλό δρόμο όμως βρίσκεται και η αισθηματική σου ζωή, καθώς αποκτά μια νέα σταθερότητα που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο γάμο. Επιπλέον, οι ελεύθεροι Σκορπιοί μπορούν να βρουν το άλλο τους μισό μέσα σε κάποιο επαγγελματικό περιβάλλον. 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο Κρόνος που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, διαμορφώνει στις 24 Φεβρουαρίου τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που σου επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις τόσο στην αισθηματική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, δεν θα πρέπει να αφήσεις τίποτα στην τύχη του, καθώς όλες οι κινήσεις σου θα στοχεύουν στην επιτυχία. Με την αυξημένη δημιουργικότητά σου, μπορείς να πετύχεις μια επαγγελματική προαγωγή ή και αύξηση των αποδοχών σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια ατομική δραστηριότητα που θα σου φέρει μεγάλα οικονομικά οφέλη. Όσο για τα αισθηματικά σου, η σχέση σου φαίνεται να βρίσκεται στο δρόμο της επισημοποίησης, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα δείξει από την αρχή τις σοβαρές προοπτικές της.
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος διαμορφώνει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 24 Φεβρουαρίου και σε φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σου και τα πραγματικά όνειρα και τις επιθυμίες σου. Το ερχόμενο τριήμερο λοιπόν, μπορεί να είναι κάπως υποτονικό για σένα, καθώς η δράση σου θα είναι κάπως περιορισμένη, αντίθετα όμως οι εσωτερικές διεργασίες θα σε βοηθήσουν να χαράξεις στρατηγικές που θα εξασφαλίσουν την μελλοντική σου επιτυχία. Επιπλέον, η όψη αυτή θα σε “λυτρώσει” από ένα οικογενειακό ή προσωπικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να νιώσεις πιο ελεύθερος και ανεξάρτητος για το κυνήγι των στόχων σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, χωρίς να αποκλείεται και η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι ίσως δημιουργήσουν μια μυστική σχέση αυτό το διάστημα. 
Υδροχόος 
Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 24 Φεβρουαρίου, τονίζει την κοινωνικότητά σου και φέρνει στο δρόμο σου άτομα τα οποία εκτός του ότι σου εξάπτουν το ενδιαφέρον μπορούν και να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές ή και προσωπικές προοπτικές. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής με αποτέλεσμα να προσελκύσεις πολλά άτομα και να δημιουργήσεις νέα δεδομένα στη ζωή σου. Η επίτευξη μιας συμφωνίας που επιδιώκεις εδώ και καιρό, μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες. Στον αισθηματικό τομέα, όλα κυλούν ομαλά, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, αναμένεται μια αξιόλογη γνωριμία. Τα ταξίδια ευνοούνται επίσης αυτές τις μέρες. 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24 Φεβρουαρίου, πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου και την καριέρα σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα δεις τα όνειρά σου – κυρίως αυτά που συνδέονται με τα επαγγελματικά σου – να πραγματοποιούνται και τις προσπάθειές σου να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα σταθερό εισόδημα, είναι επίσης πιθανές, γι’ αυτό φρόντισε να δίνεις το παρόν σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορούν να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Η όψη αυτή επιπλέον μπορεί να σε βοηθήσει να αποπληρώσεις κάποια χρέη ή και να αναβιώσεις μια παλιά σχέση. Οι μόνιμοι δεσμοί καθώς και οι νέοι που θα δημιουργηθούν αυτές τις μέρες, ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτή την επιρροή.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *