Πανσέληνος στον Τοξότη

Στις 20 Ιουνίου -ώρα 14.02- διαμορφώνεται η Πανσέληνος για δεύτερη φορά στο ζώδιο του Τοξότη. Παρόλο που η πρώτη ήταν αρκετά δύσκολη, αυτή εδώ είναι σαφώς καλύτερη, και πιο αισιόδοξη. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη, δεν θεωρείται αρνητική, καθώς μας παροτρύνει σε ευχάριστες διασκεδάσεις ίσως με κάποια δόση υπερβολής που ωστόσο μετριάζεται από τη συμμετοχή του Χείρωνα. Η αναιρετική 29η μοίρα περιέχει ένα καρμικό στοιχείο που μπορεί να δείχνει καθυστερήσεις οι οποίες όμως και αυτές γίνονται για το καλό μας. Τέλος, οι έστω και απομακρυσμένες θετικές ακτίνες του Ουρανού, προιωνίζουν ευχάριστες ειδήσεις, εκπλήξεις και ανατροπές που αποτρέπουν δυσάρεστες εξελίξεις. Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία και επομένως είναι ένα αισιόδοξο ζώδιο που μας προδιαθέτει για διασκεδάσεις, περιπέτειες, ταξίδια και έρωτες. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα νιώσουμε έντονα την ανάγκη να βγούμε περισσότερο έξω, να ψυχαγωγηθούμε, να γιορτάσουμε και να ερωτευτούμε. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι οι εντάσεις και οι καταχρήσεις  που μπορούν να εξελιχθούν δυσάρεστα, καθώς την ίδια μέρα ο Ερμής ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα.
Τα ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά από την Πανσέληνο είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες (γύρω στις 19/3, 20/6, 22/9 και 20/12). Αντίθετα οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών (18/2, 19/4, 22/8 και 22/10) ευνοούνται από το φαινόμενο.
    
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η δεύτερη Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη πραγματοποιείται στις 20 Ιουνίου και σε βοηθά να χαλαρώσεις, να δρομολογήσεις αλλαγές στη ζωή σου αλλά και να προγραμματίσεις τις διακοπές σου. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, μπορείς να χαράξεις τη στρατηγική σου για μια νέα πορεία που ανταποκρίνεται στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Η αισθηματική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να επισημοποιήσεις μια σχέση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μια νέα γνωριμία πρόκειται να επηρεάσει σημαντικά το μέλλον σου. Στις 20 Ιουνίου ωστόσο, ο Ερμής πυροδοτεί το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα,  το οποίο συνιστά να  αποφύγεις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις και να μην παρασυρθείς από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 20 Ιουνίου, βάζει τέλος σε οικονομικές και συναισθηματικές δυσκολίες, γεγονός που σε απαλλάσσει από αρνητικά συναισθήματα. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, είναι ιδανικό για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να ξεκουραστείς και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η θετική ενέργεια του γεμάτου φεγγαριού, σε βοηθά επίσης να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου ώστε να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική ζωή σου, καθώς θα μπορέσεις να λύσεις πιθανές διαφορές μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορούν να κάνουν μια σημαντική γνωριμία αυτό το διάστημα. Καλό θα είναι ωστόσο να φυλάγεσαι από φιλικές “συμβουλές”, καθώς την ίδια μέρα ο Ερμής ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ερμής σε ορθή πορεία

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 20 Ιουνίου διαμορφώνεται η δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν κι αυτό μπορεί να σημαίνει τη λύση μιας παρεξήγησης, το τέλος ενός δεσμού που δεν σε καλύπτει ή και την αφετηρία ενός νέου ερωτικού κεφαλαίου. Το φωτεινό φεγγάρι σου επιτρέπει να δεις με μεγαλύτερη σαφήνεια τις υποθέσεις που σε απασχολούν και να δρομολογήσεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να οικοδομήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Καλό είναι ωστόσο, να αποφύγεις οποιαδήποτε αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα, καθώς το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, ενεργοποιείται την ίδια μέρα από τον κυβερνήτη σου Ερμή, γεγονός που μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η δεύτερη Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 20 Ιουνίου, κάνει ορατά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου και σε βοηθά να θέσεις νέους στόχους είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στην προσωπική σου ζωή. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, η αισιοδοξία σου θα αυξηθεί γεγονός που θα σε παροτρύνει να κατακτήσεις και νέα οράματα. Το γεμάτο φεγγάρι είναι επίσης ιδανικό για να διαμορφώσεις μια νέα καθημερινότητα που θα σε βοηθήσει να ανταποκρίνεσαι πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σου ή και να υιοθετήσεις νέες διατροφικές συνήθειες που θα αποτοξινώσουν τον οργανισμό σου. Παρόλο που η ενέργειά σου είναι αυξημένη αυτό το διάστημα, καλό είναι να μην πιέζεις υπερβολικά τον εαυτό σου, καθώς την ίδια μέρα ο Ερμής ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που μπορεί να σε καταβάλλει.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος που σχηματίζεται για δεύτερη φορά στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη στις 20 Ιουνίου, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς σε κάνει περισσότερο δημιουργικό και συγχρόνως σου επιτρέπει να προγραμματίσεις ευχάριστες δραστηριότητες ή και τις διακοπές σου. Αν ασχολείσαι με μια ανεξάρτητη εργασία ή ένα επάγγελμα που σχετίζεται με την τέχνη, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα έχεις σημαντικά οφέλη και προβολή. Το γεμάτο φεγγάρι επιπλέον, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική ζωή σου και είναι κατάλληλο για να προχωρήσεις σε επίσημες δεσμεύσεις ή να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα  οικονομικά σου καθώς και πιθανές ερωτικές ατασθαλίες που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σου, καθώς ο Ερμής πυροδοτεί την ίδια μέρα το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 20 Ιουνίου, μπορεί να αποτελεί ακόμα μια δύσκολη επιρροή για σένα, θα σε βοηθήσει ωστόσο να απεγκλωβιστείς οριστικά από υποθέσεις που σου έχουν γίνει βραχνάς. Το τέταρτο σπίτι του ηλιακού ωροσκοπίου σου – όπου πραγματοποιείται η Πανσέληνος- σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, συμβολίζει όμως και το τέλος μιας κατάστασης κι αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να βάλεις ένα τέλος σε ό,τι δεν σου ταιριάζει. Και επειδή κάθε τέλος δηλώνει και μια νέα αρχή, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις εμπειρίες του παρελθόντος ώστε το νέο κεφάλαιο που θα ανοίξεις να σε καλύπτει απόλυτα. Η διαδικασία αυτή σου ανοίγει το δρόμο για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον, ειδικά αν έχεις πάρει ήδη τα μαθήματά σου. Τυχόν αλλαγές ωστόσο στον αισθηματικό τομέα, χρειάζονται προσοχή καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής ενεργοποιεί την ίδια μέρα το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αφροδίτη εξάγωνο με Άρη

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ,  η δεύτερη Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, διαμορφώνεται στις 20 Ιουνίου και σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις σχέδια ή συζητήσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική σου πρόοδο. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα είναι ιδιαίτερα τονισμένο και αν η πρώτη Πανσέληνος στο ίδιο ζώδιο στις 22/5, σου δημιούργησε κάποιες δυσκολίες, τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοια της τύχης και να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα. Το γεμάτο φεγγάρι επιπλέον, ευνοεί την αισθηματική σου ζωή η οποία θα γνωρίσει μια νέα άνθηση, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, εγγυάται έναν νέο έρωτα. Αυτό που πρέπει να προσέχεις ωστόσο είναι να αποφύγεις να αναμιχθείς σε ίντριγκες στον επαγγελματικό χώρο σου, καθώς ο Ερμής την ίδια μέρα ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα.

Σκορπιός
Ο άξονας των οικονομικών σου επηρεάζεται για μια ακόμη φορά από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 20 Ιουνίου, φίλε Σκορπιέ. Η διαφορά είναι ότι ενώ η πρώτη Πανσέληνος στον ίδιο τομέα στις 22/5, μπορεί να σου δημιούργησε σοβαρές δυσκολίες, αυτή εδώ τώρα αρκετά πιο αισιόδοξη και δυναμική, σου δίνει την ευκαιρία να ρεφάρεις και να βρεις τρόπους να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία. Δεν αποκλείεται ακόμα και να λάβεις ένα ωφέλημα που δεν περιμένεις, το οποίο θα σε ξεσκαλώσει από κάποια προβλήματα. Η συναισθηματική σου ισορροπία επίσης θα αποκατασταθεί αυτό το διάστημα, καθώς θα υπάρξουν αποσαφηνίσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που ενεργοποιείται από τον Ερμή την ίδια μέρα, συνιστά να αποφευχθεί η ανειλικρίνεια και η πίεση που μπορεί να επιδεινώσει μια κλονισμένη σχέση.

Τοξότης
Για δεύτερη φορά πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο φίλε Τοξότη στις 20 Ιουνίου, γεγονός που δείχνει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου και στην προσωπική ζωή σου. Αν μάλιστα η πρώτη – στις 22/5 – σου δημιούργησε αμφιβολίες ή σε έβαλε σε διλήμματα, τώρα έχεις την ευκαιρία να δεις πιο ξεκάθαρα τα γεγονότα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, ακόμα και εντελώς τυχαίες καταστάσεις θα σου προσφέρουν τα στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να αξιολογήσεις τα γεγονότα και να δρομολογήσεις τις εξελίξεις που πιστεύεις ότι σου ταιριάζουν. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, οι νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, μπορούν να εξελιχθούν θετικά, θα πρέπει ωστόσο να είσαι επιφυλακτικός τουλάχιστον στην αρχή, καθώς ο Ερμής ενεργοποιεί την ίδια μέρα το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ερμής στον Αιγόκερω - Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 20 Ιουνίου διαμορφώνεται για άλλη μια φορά η Πανσέληνος στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που υποδεικνύει ότι ακόμα χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου καθώς η “μοναξιά” θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα αισθήματά σου, τις επιθυμίες σου και τα όνειρά σου ώστε να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, είναι πολύ πιθανό να νιώθεις “μπερδεμένος” ανάμεσα σε δυο -ή και περισσότερα- πρόσωπα που διεκδικούν την προσοχή σου. Σ’ αυτή την περίπτωση, ίσως είναι πιο συνετό να παγώσεις τις αποφάσεις σου καθώς το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Κρόνου με τον Ποσειδώνα ενεργοποιείται την ίδια μέρα από τον Ερμή, γεγονός που “θολώνει” την κρίση σου. Η επόμενη Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο -στις 19/7- θα ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η δεύτερη Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 20 Ιουνίου στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, ίσως αποτελεί για σένα την δεύτερη ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να επιδιώξεις επαφές με πρόσωπα που φαίνονται πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Το γεγονός εξάλλου ότι ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει ένα αποκλίνον τρίγωνο με το γεμάτο φεγγάρι, μπορεί να πυροδοτήσει απρόσμενες ευκαιρίες  που θα συμβάλουν στην κοινωνική και επαγγελματική σου εξέλιξη. Η ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα και να σου φέρει τους πρώτους καρπούς των κόπων σου. Στον αισθηματικό τομέα, απέφυγε αλλαγές για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος, καθώς την ίδια μέρα ο Ερμής ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα.

Ιχθύες
Φίλε Ιχθύ, η ανασφάλεια που σε διακατέχει για την πορεία της καριέρας σου φαίνεται να τελειώνει μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται για δεύτερη φορά στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου στις 20 Ιουνίου, φωτίζει το δρόμο σου και σου δείχνει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις. Μια πορεία βέβαια που χρειάζεται σκληρή δουλειά και υπομονή για να αποδώσει, παρόλο που η -έστω και απομακρυσμένη- θετική συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να σου φέρει ένα πρώτο απρόσμενο όφελος.  Αν τα επαγγελματικά σου είναι σταθερά και τακτοποιημένα χωρίς αλλαγές, τότε το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να πυροτοδήσει εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή ή και μια εγκυμοσύνη. Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σου με το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς ο Ερμής την ίδια μέρα ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα.
myastro.gr

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)