Ερμής στον Αιγόκερω

Ερμής στον Αιγόκερω

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω μας κάνει όμως περισσότερο προσεκτικούς, επιφυλακτικούς και δύσπιστους ως προς αυτά που ακούμε ενώ παράλληλα και εμείς οι ίδιοι φιλτράρουμε περισσότερο τα λόγια μας. Ο Ερμής μέσα στο ζώδιο του Κρόνου γίνεται εμφανώς πιο συγκρατημένος, αυτό όμως μας βοηθάει να αποφύγουμε λάθη και παγίδες αλλά και να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Έτσι, το διάστημα που ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω θεωρείται ιδανικό για να κλείσουμε εκκρεμότητες ακόμα και σε γραφειοκρατικά θέματα. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της καριέρας, πολλοί μπορούν να πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα αυτό το διάστημα.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ερμή είναι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η διέλευση του Ερμή από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου αποτελεί την ιδανική περίοδο για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου και να καθιερωθείς στον επαγγελματικό στίβο. Το διάστημα αυτό θα είσαι εξαιρετικά δραστήριος και παράλληλα περισσότερο οργανωτικός και μεθοδικός, με αποτέλεσμα να κάνεις πιο σωστούς χειρισμούς που θα φέρουν τα οφέλη που περιμένεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με  άτομα που μπορούν να διευκολύνουν το έργο σου. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο με το οποίο θα ταυτιστείς απόλυτα. Το ίδιο διάστημα είναι κατάλληλο για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου ή και να απαλλαγείς από κακές συνήθειες.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια καινούργια ζωή. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, ένας νέος έρωτας ή η επιδίωξη ενός νέου στόχου, θα κάνουν τη ζωή σου πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα, ενώ μια σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου. Μια νέα μελέτη μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές, γι’ αυτό καλό είναι να την ξεκινήσεις αυτή την περίοδο. Τέλος, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και δεν αποκλείεται ακόμα και να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, όταν ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου είναι ένα διάστημα κατά το οποίο μπορείς να βρεις λύσεις σε πολλά προβλήματά σου αφού έχεις τη δυνατότητα να εντοπίσεις λεπτομέρειες που σου διαφεύγουν και που θα σε βοηθήσουν να κάνεις επωφελείς αλλαγές. Στον οικονομικό τομέα μάλιστα, οι συνθήκες σου επιτρέψουν να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση ώστε να απαλλαγείς πιο εύκολα από κάποια χρέη. Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή, αυξάνει επίσης τον ερωτισμό σου, γεγονός που κάνει τη σχέση σου πιο φλογερή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ίσως υποκύψεις πιο εύκολα σε έναν πειρασμό που σε πολιορκεί. Τέλος, αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, τώρα μπορεί να αναζωπυρωθεί.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το διάστημα που ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις σχέσεις σου όπου και αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να αποκαταστήσεις διαφωνίες και παρεξηγήσεις και να αναπτύξεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία όχι μόνο με τον σύντροφό σου, αλλά και με άλλα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία που θα σου ταιριάξει απόλυτα, είναι μέσα στο πρόγραμμα.  Ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσουν και τυχόν ταξίδια που θα κάνεις αυτό το διάστημα. Επιπλέον, αυτή η θέση του Ερμή σε βοηθά να “ανακαλύψεις” τους κρυφούς εχθρούς σου ώστε να φυλάγεσαι περισσότερο από αυτούς.
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με τη διέλευση του Ερμή από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αυξηθούν περισσότερο, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις τα προσόντα σου και τις ικανότητές σου αλλά και να αποκομίσεις σημαντικό οικονομικό όφελος. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες, η σημαντική αύξηση της πελατείας σου θα συμβάλει στην οικονομική ευημερία σου. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σου ωστόσο, με τη συγκεκριμένη θέση του Ερμή, θα καταφέρεις να βρεις χρόνο και για κοινωνικές δραστηριότητες μέσα από τις οποίες μπορεί να ανακαλύψεις και τον έρωτα ειδικά αν είσαι ελεύθερος. Οι Λέοντες που αναζητούν νέες επαγγελματικές προκλήσεις, αυτό το διάστημα μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, καθώς έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε ξεκουράζουν. Η ενασχόληση με τον σύντροφό σου, τα παιδιά σου, ή και με την καριέρα σου ακόμα -αν ανήκεις στους εργασιομανείς Παρθένους- θα σου προσφέρουν μεγάλες ικανοποιήσεις και ανταμοιβές. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση ίσως με αυτή τη διέλευση αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τις προσπάθειες για το πρώτο σου παιδί. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, θα βρεις όλα όσα ονειρεύεσαι στο πρόσωπο ενός νέου έρωτα.
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η διέλευση του Ερμή από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι, την οικογένειά σου και τα πρόσωπα που αγαπάς. Το διάστημα αυτό ίσως επισκεφτείς τα πάτρια εδάφη σου προκειμένου να συναντήσεις οικεία σου πρόσωπα και να ξεφύγεις από το άγχος της δουλειάς. Δεν αποκλείεται επίσης να προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σε ανανεώσει και θα σε αναζωογονήσει. Στον αισθηματικό τομέα, οι Ζυγοί που διατηρούν μια μακροχρόνια σχέση, ίσως αποφασίσουν να την επισημοποιήσουν και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Οι ελεύθεροι πάλι, μπορούν να κάνουν μια σημαντική γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης.
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η διέλευση του Ερμή από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θεωρείται αρκετά ευνοϊκή για σένα, καθώς σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο και σου επιτρέπει να αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου σε συναντήσεις και συναναστροφές με αγαπημένα ή και συγγενικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις έστω και για λίγο σε όμορφους προορισμούς με την ιδανική παρέα. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σοβαρά στο άμεσο μέλλον. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Σκορπιούς, η “ανεμελιά” που κυριαρχεί αυτό το διάστημα, θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να πάρετε αποφάσεις για μια κοινή πορεία.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η διέλευση του Ερμή από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σηματοδοτεί ένα διάστημα, κατά το οποίο το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά σου, τα οποία θα προσπαθήσεις να εξυγιάνεις. Κάποιες λεπτομέρειες ή κάποια μικροποσά που μέχρι τώρα σου φαίνονταν ασήμαντα, ίσως αποδειχθούν πολύ πιο ουσιαστικά και η εφαρμογή μιας καλύτερης διαχείρισης, σου εξασφαλίσει περισσότερη ευημερία. Επιπλέον, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου, που θα συμβάλουν στην αύξηση των αποδοχών σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής. Ο δεύτερος οίκος σχετίζεται επίσης με τη συναισθηματική σου ασφάλεια κι αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δεθείς περισσότερο με το σύντροφό σου ή να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που θα σε καλύψει απόλυτα.
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η διέλευση του Ερμή από το δικό σου ζώδιο εγκαινιάσζει μια εξαιρετικά γόνιμη περίοδο, κατά την οποία μπορείς να σημειώσεις σημαντικές επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα όμως, θα βρεις χρόνο και για πιο ευχάριστες δραστηριότητες που ίσως έχεις στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να σχεδιάσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο πέρα από την ψυχαγωγία, μπορεί να σου προσφέρει και κάποιες καινοτόμες επαγγελματικές ιδέες ή ακόμα και έναν έρωτα αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, η επισημοποίηση της σχέσης σου είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η διέλευση του Ερμή από τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σηματοδοτεί ένα διάστημα, κατά το οποίο η απομόνωση και η ξεκούραση ίσως αποτελέσουν την πιο βασική σου επιδιώξη, κι αυτό όχι επειδή θέλεις να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές, αλλά κυρίως επειδή νιώθεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και στα πολύ κοντινά σου πρόσωπα που μπορούν να σε καταλάβουν. Δεν αποκλείεται επίσης να θελήσεις να αφοσιωθείς ψυχή τε και σώματι στο σύντροφό σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ώστε να αναπληρώσεις το χρόνο που έχετε στερηθεί ή και να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις. Η αναζωπύρωση ενός έρωτα που έχει κλονιστεί μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου εγκαινιάζει μια περίοδο αυξημένης κοινωνικότητας κατά τη διάρκεια της οποίας θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε φιλικές συγκεντρώσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και θα ανοίξεις το σπίτι σου για να υποδεχτείς φίλους και γνωστούς. Παράλληλα, και οι προσωπικές φιλοδοξίες σου δεν θα μείνουν στο περιθώριο, αφού όχι μόνο θα εντείνεις τις προσπάθειές σου, αλλά ίσως βρεις και τα κατάλληλα άτομα που θα κατευθύνουν σωστά τις ενέργειές σου. Τέλος, ευχάριστα γεγονότα αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, αφού ο Ερμής μπορεί να δρομολογήσει σοβαρές εξελίξεις στη σχέση σου  ή να σου φέρει ένα νέο έρωτα.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *