Άρης στον Κριό

Ο Κριός είναι το ζώδιο που κυβερνά ο Άρης και όταν βρίσκεται εκεί μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Όσο διάστημα βρίσκεται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, υπάρχει έντονη δραστηριότητα και μεγάλη ενέργεια που κατευθύνεται στην κατάκτηση της κορυφής. Η εσωστρέφεια και το παρασκήνιο που κυριαρχούσαν το
περασμένο διάστημα που βρισκόταν στο υδάτινο ζώδιο του Ιχθύ, θα δώσουν την θέση τους στην δράση και την πρωτοβουλία που χρειάζεται προκειμένου να κατακτήσει ο καθένας προσωπικά και όλοι μαζί τους στόχους μας. Φυσικά η μη ελεγχόμενη ορμή του Κριού θα πρέπει να περιοριστεί τόσο ώστε να μην μας αφήσει να  πέσουμε σε παγίδες.
Σε κοσμικό επίπεδο η συγκεκριμένη θέση του Άρη συσχετίζεται με πολιτικές αλλαγές, βομβιστικές ενέργειες και τρομοκρατικές επιθέσεις, απεργίες και σεισμούς, γεγονότα που μπορεί να μας απασχολήσουν περισσότερο το διάστημα που ο Άρης βρίσκεται στον Κριό.
Σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).
Κριός
Φίλε Κριέ, όταν ο κυβερνήτης σου Άρης βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο είναι η κατάλληλη περίοδος για να δραστηριοποιηθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες, καθώς η ενέργειά σου και ο δυναμισμός σου είναι πολύ αυξημένα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ξεχωριστή γοητεία που διαθέτεις καθώς και την πειθώ σου, μπορείς να επιδιώξεις ό,τι επιθυμείς και να το κατακτήσεις χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα οικονομικά σου μπορείς να πετύχεις σημαντική βελτίωση ενώ και στην προσωπική σου ζωή θα καλυφθείς απόλυτα, αφού θα κερδίσεις την εκτίμηση και την κατανόηση του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ζητάς από μια σχέση.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η διέλευση του Άρη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να σου δημιουργεί την αίσθηση ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν για λίγο, ωστόσο η πνευματική προετοιμασία που κάνεις αυτό το διάστημα μπορεί να αξίζει πολύ περισσότερο από κάθε δράση. Τώρα έχεις την
ευκαιρία να αξιολογήσεις κάποια γεγονότα, να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση και να αποφασίσεις για τις επόμενες κινήσεις σου που θα σε οδηγήσουν αργότερα στον τρόπο ζωής που επιθυμείς. Εκείνο που θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι χρειάζεσαι χρόνο και οργάνωση και όχι βιαστικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για την επαγγελματική σου ζωή είτε για μια σημαντική σχέση, η αλλαγή θα έρθει στην ώρα της με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου μετά από δυο περίπου μήνες.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η διέλευση του  Άρη από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ταιριάζει αρκετά καλά με το ζώδιό σου. Έτσι το διάστημα αυτό θα δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ενώ παράλληλα θα βρεις τον χρόνο να διασκεδάσεις, να ψυχαγωγηθείς και να δημιουργήσεις νέες φιλίες με άτομα που θα ταιριάξουν στον χαρακτήρα σου. Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή – ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος – αφού τώρα οι φίλοι σου θα φροντίσουν να σου γνωρίσουν έναν ιδανικό σύντροφο. Δεν αποκλείεται ακόμα να διαπιστώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ενός φιλικού σου προσώπου και να ξεκινήσεις μια σχέση μαζί του.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η διέλευση του Άρη από τον τομέα της καριέρας σου πρόκειται να δημιουργήσει νέες προοπτικές στην επαγγελματική σου πορεία. Το διάστημα αυτό θα βρεις τη δύναμη και το σθένος να ασχοληθείς με τις προσωπικές φιλοδοξίες σου και να πετύχεις με οποιονδήποτε τρόπο την καταξίωση που επιθυμείς και που πραγματικά δικαιούσαι. Αν στην δουλειά σου υπάρχουν κάποια ανώτερα στελέχη που δεν καλοβλέπουν την εξέλιξή σου, ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις τις διαμάχες και να  αγνοήσεις τυχόν προκλήσεις που σκοπό έχουν να βλάψουν το κύρος σου. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου, το οποίο μπορεί να συμβάλλει με κάποιο τρόπο στην πρόοδό σου.
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η διέλευση του Άρη από το φιλικό πύρινο ζώδιο του Κριού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εγκαινιάζει μια περίοδο ιδιαίτερα θετική για σένα. Το ερχόμενο διάστημα οι σχέσεις σου που υπάρχουν στη ζωή σου θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σου και αν διατηρείς μια σχέση μακροχρόνια που δεν έχει επισημοποιηθεί, πρώτο σου μέλημα θα είναι να την αποκαταστήσεις. Ένα ταξίδι μαζί με τον σύντροφό σου ή ένας δεύτερος μήνας του μέλιτος θα ανανεώσει τον έρωτά σου ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ήδη παντρεμένος εδώ και χρόνια. Επιπλέον, τα ταξίδια είναι ένας τομέας που ευνοείται γενικότερα αυτό το διάστημα, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να αναλάβεις μια εργασία σε μια άλλη χώρα, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος.
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η διέλευση του Άρη από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου αλλά και στην ερωτική σου ζωή που φαίνεται να σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό τον καιρό. Παρά τη λογική που σε διακρίνει συνήθως, ίσως βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα σε βοηθήσει να  βγάλεις στην επιφάνεια όλο τον αισθησιασμό σου, γεγονός που θα επηρεάσει την -μέχρι τώρα- φιλοσοφία σου. Καλό θα είναι όμως να προσπαθήσεις να ελέγξεις το πάθος σου και να μην αφήσεις την ζήλια και την κτητικότητα να κυριαρχήσουν, ώστε να μην βγεις χαμένος. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και οφειλές προς τρίτους, και αν έχεις κοινό ταμείο με κάποιον άλλο, φρόντισε να ελέγχεις τις πιθανές διαρροές.
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, όταν ο κόκκινος πλανήτης περνάει από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη αναταραχή στις σχέσεις σου
τόσο τις προσωπικές όσο και τις κοινωνικές και θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσεις την αρμονία που επιθυμείς. Αν επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, να κατανοήσεις τις προσωπικές του ανάγκες και να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις – αν χρειαστεί – σίγουρα θα βγεις περισσότερο ωφελημένος. Αυτή η θέση του Άρη επίσης μπορεί να σε παροτρύνει να επισημοποιήσεις μια σχέση που βλέπεις ότι πηγαίνει καλά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος ο Άρης θα σου φέρει μια σημαντική γνωριμία.
Σκορπιός
Η διέλευση του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Άρη από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, φίλε Σκορπιέ. Το διάστημα που βρίσκεται εκεί, θα αναπτύξεις έντονη δραστηριότητα στο χώρο της εργασίας σου, ενώ παράλληλα θα φροντίσεις να εμπλουτίσεις το πρόγραμμά σου με δραστηριότητες που σου αρέσουν. Η έναρξη κάποιου σπορ, ή μια εθελοντική εργασία, πέρα από την ικανοποίηση που θα σου προσφέρουν, είναι πολύ πιθανό να γίνουν αιτία μιας νέας αισθηματικής σχέσης που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Ωστόσο, όσον αφορά στον χώρο της δουλειάς σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις ομαδικές εργασίες, και να προσπαθήσεις μόνος σου να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές που μπορεί να σε προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση.
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η διέλευση του Άρης από το συμβατό ζώδιο του Κριού και τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δίνει την ευκαιρία να γευτείς όλες τις απολαύσεις της ζωής με τον καλύτερο τρόπο. Η δημιουργικότητα, η διασκέδαση, ο έρωτας αλλά και η ενασχόληση με τα παιδιά σου – αν έχεις – θα σου προσφέρουν ευχάριστες στιγμές και θα σε γεμίσουν με νέες εμπειρίες. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία, θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σε τραβήξουν από την πρώτη στιγμή και η ταχεία εξέλιξη της σχέσης θα μοιάζει σαν απόλυτα φυσιολογική. Στον επαγγελματικό τομέα, η επιρροή αυτή θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους καλλιτέχνες. Τέλος, αν επιθυμείς να αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις τις προσπάθειες.
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η διέλευση του Άρη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι σου και την οικογένεια που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές ενώ δεν αποκλείεται να ενδιαφερθείς για την πώληση ή την αγορά ενός ακινήτου. Αν μένεις ακόμα με τους γονείς σου, ίσως σκεφτείς την περίπτωση να ανεξαρτητοποιηθείς και αναζητήσεις τον δικό σου χώρο, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση να θελήσεις να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου. Αν ήδη συμβιώνεις με τον αγαπημένο σου ή είσαι παντρεμένος, θα πρέπει να προσέξεις καθώς θα προκύψουν κάποια προβλήματα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και υπομονετικά ώστε να μην πάρουν απρόσμενες προεκτάσεις. Τέλος, αν υπάρχει ένα ηλικιωμένο μέλος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, το διάστημα αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η διέλευση του Άρη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά με τους γύρω σου και να «επιβάλλεις» κατά κάποιο τρόπο τις ιδέες και τις απόψεις σου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Δεδομένου, ότι ο Άρης από τη συγκεκριμένη θέση, σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να καταβάλεις μεγαλύτερες προσπάθειες για την πραγματοποίηση των στόχων σου, αφού τώρα έχεις το πλεονέκτημα της «πειθούς» και την βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων.  Εξάλλου, ακόμα και αν δεν έχεις τις ιδανικές γνωριμίες, μέσα σ’ αυτό το δίμηνο, ο Άρης θα φέρει στο δρόμο σου ό,τι χρειάζεται για να προοδεύσεις. Μια ερωτική γνωριμία έχει πολύ καλές προοπτικές – αν είσαι ελεύθερος – ενώ τα ταξίδια θα σου προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Άρη από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σίγουρα θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, παράλληλα όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου ή να κερδίσεις κάποια επιπλέον χρήματα. Αν μάλιστα καταφέρεις να βρεις έναν τρόπο να μειώσεις τα έξοδά σου, σίγουρα θα βάλεις τα θεμέλια για μια καλύτερη ζωή. Παρόλο που ο Άρης δεν φημίζεται για κέρδη χωρίς κόπο, ίσως ένα μικρό ποσό σε τυχερά παιγνίδια, αποδειχθεί κερδοφόρο. Όσον αφορά στις σχέσεις σου, το διάστημα αυτό είναι καλό για την επισημοποίηση ενός σοβαρού δεσμού, ή
την δημιουργία μιας νέας μακροχρόνιας σχέσης. Εύνοια υπάρχει και στα ταξίδια.
Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

1 thought on “Άρης στον Κριό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *