Άρης στον Τοξότη

Στις 2 Αυγούστου και ώρα 20.49 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου. Από τη θέση αυτή ο Άρης θα τονώσει την αίσθηση για περιπέτεια και θα στρέψει το ενδιαφέρον όλων μας προς την αναζήτηση της αλήθειας. Σε κοσμικό επίπεδο θα υπάρξουν νέες τρομοκρατικές επιθέσεις, αυξημένες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, απεργίες, ενώ αυξημένες είναι οι πιθανότητες για φωτιές και ο κίνδυνος μαζικών δηλητηριάσεων ή τοξικών μολύνσεων ειδικά κατά τα διαστήματα που ο Άρης θα σχηματίσει δυσμενείς γωνίες (7/8, 24-26/8, 12-13/9). Πιθανή απόφαση της Τουρκίας να επαναφέρει τη θανατική ποινή, θα ξεσηκώσει θύελα αντιδράσεων και θα δημιουργήσει ισχυρούς τριγμούς στις σχέσεις της με Ευρώπη και ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη σχετίζεται επίσης με διαγραφές βουλευτών ή κομματικών στελεχών και ανασχηματισμούς. Από την θετική πλευρά θα υπάρξουν σημαντικές αθλητικές επιδόσεις και διακρίσεις για τη χώρα μας. Σε προσωπικό επίπεδο είναι καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα καθώς ο Άρης μας κάνει περισσότερο ενθουσιώδεις και δραστήριους. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) ευνοούνται ιδιαίτερα από τη νέα θέση του Άρη.

Κριός
Η διέλευση του κυβερνήτη σας Άρη από το συμβατό ζώδιο του Τοξότη πραγματοποιείται από τις 2/8 μέχρι τις 27/9 και πρόκειται να πυροδοτήσει αλλαγές στη φιλοσοφία σας και τον τρόπο που σκέπτεστε. Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για να αφοσιωθείτε στις επιθυμίες και τα όνειρά σας και να “ψάξετε” νέους στόχους και προοπτικές που θα σας ικανοποιήσουν όχι μόνο υλικά αλλά και ηθικά. Οι σπουδές, τα ταξίδια και η μόνιμη εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα θα αποδειχθούν ευεργετικά, ενώ θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, χωρίς να αποκλείεται και ένας γάμος.

Ταύρος
Η είσοδος του  Άρη στον Τοξότη από τις 2/8, φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές υποχρεώσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Μέχρι και τις 27/9, ίσως πιεστείτε για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις οφειλές σας και κρίνεται απαραίτητο να προβείτε σε ρυθμίσεις που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Η νέα θέση του Άρη πρόκειται επιπλέον να αναδείξει τη σεξουαλικότητά σας και να σας ωθήσει σε μια νέα -παθιασμένη- σχέση που θα σας αναγεννήσει. Οι δεσμευμένοι ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε παράνομες περιπέτειες που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Δίδυμοι
Η είσοδος του Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 2/8 ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας. Μέχρι και τις 27/9 θα έχετε περισσότερο χρόνο για τον σύντροφό σας και θα εντείνετε τις προσπάθειές σας για την δημιουργία ενός αρμονικού κλίματος. Ωστόσο, τις ημέρες που ο Άρης θα σχηματίσει αρνητικές όψεις  (7/8, 24-26/8, 12-13/9) καλό είναι να αποφύγετε εντάσεις και βιαιότητες που μπορούν να καταλήξουν ακόμα και σε έναν οριστικό χωρισμό. Αποφύγετε λοιπόν να “πιέσετε” τον σύντροφό σας περισσότερο από όσο αντέχει, καθώς είναι πολύ πιθανό να επαναστατήσει. Αν πάλι νιώθετε ότι ο χωρισμός είναι μονόδρομος, τολμήστε το μια ώρα νωρίτερα ώστε να προετοιμαστείτε για το καινούργιο που έρχεται στο δρόμο σας.

Καρκίνος
Η πορεία του Άρη από τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, πραγματοποιείται από τις 2/8 μέχρι τις 27/9 και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καθημερινότητά σας, την εργασία και την υγεία σας. Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι υποχρεώσεις σας αυτό το διάστημα αναμένονται ιδιαίτερα αυξημένες, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητο να κάνετε κάποιες αλλαγές προκειμένου να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας χωρίς να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Αν ωστόσο βρίσκεστε σε περίοδο χαλάρωσης, καλό είναι να αξιοποιήσετε την ενέργεια που σας χαρίζει ο Άρης, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα άθλησης που θα βελτιώσει τη φόρμα σας.

Λέων
Η είσοδος του Άρη στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη από τις 2/8 πρόκειται να αποδειχθεί εξαιρετικά θετική για το ζώδιό σας. Μέχρι και τις 27/9 που θα βρίσκεται εκεί, ο έρωτας, οι διασκεδάσεις και η δημιουργικότητά σας θα βρίσκονται στο ζενίθ, ενώ η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας κάθε στιγμή. Μπορείτε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τονώσετε τη σχέση σας, να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας ή και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα σας προσφέρει ευχάριστες εμπειρίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορούν να κάνουν μια ξεχωριστή γνωριμία αυτό το διάστημα. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη ευνοεί επίσης την σύλληψη γι’ αυτό αν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο πάρτε αυξημένες προφυλάξεις.

Παρθένος
Στις 2 Αυγούστου ο Άρης ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 27 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας και ίσως σας δημιουργήσουν πίεση και άγχος. Αν σκέφτεστε να προβείτε σε μια ανακαίνιση, ίσως αυτή αποδειχθεί ιδιαίτερα κουραστική και αναποτελεσματική, γι’ αυτό αν διαπιστώσετε ότι ξεπερνάτε τα όριά σας, ίσως είναι προτιμότερο να την αναβάλλετε για μια καλύτερη περίοδο. Διαφωνίες με μέλη της οικογένειάς σας ίσως σας καταβάλλουν και θα χρειαστεί ψυχραιμία και υπομονή, προκειμένου να αποφευχθεί ένα δυσαρμονικό κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πανσέληνος στην Παρθένο - Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα

Ζυγός
Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη πραγματοποιείται από τις 2/8 μέχρι τις 27/9 και σηματοδοτεί μια δραστήρια περίοδο κατά την οποία θα κάνετε πολλές επαφές και συζητήσεις, νέες γνωριμίες αλλά και σύντομες αποδράσεις. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχουν την ευκαιρία να τονώσουν την σχέση τους ενώ οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Παρόλο που τα επαγγελματικά σας δεν είναι στο φόρτε τους αυτό το διάστημα, όσοι σκέφτεστε την πιθανότητα μιας νέας συνεργασίας, μπορείτε τώρα να βρείτε το κατάλληλο άτομο ή – αν το έχετε ήδη βρει- να αρχίσετε να κάνετε τα πλάνα σας.

Σκορπιός
Η διέλευση του Άρη από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, πραγματοποιείται από τις 2/8 μέχρι τις 27/9, γεγονός που εντείνει την ανάγκη σας για οικονομική αλλά και συναισθηματική εξασφάλιση. Έτσι, το διάστημα αυτό θα καταναλώσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στον επαγγελματικό τομέα και θα εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που υπόσχεται να βελτιώσει τα εισοδήματά σας. Η ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας, δεν θα λειτουργήσει εις βάρος της αισθηματικής σας ζωής, αφού και εκεί θα φροντίσετε να λύσετε τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας και να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορούν να δημιουργήσουν μια σχέση που θα τους προσφέρει την ασφάλεια που ζητούν.

Τοξότης
Ο Άρης πραγματοποιεί τη διέλευσή του στο δικό σας ζώδιο από τις 2/8 μέχρι τις 27/9, γεγόνος που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό καθώς πρόκειται για μια επιρροή που σχηματίζεται κάθε δυο χρόνια. Θα πρέπει επομένως να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτήν  την περίοδο και να δραστηριοποιηθείτε προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Φροντίστε μόνο να κατευθύνετε την ενέργειά σας σωστά και να μην καταθέσετε τα όπλα με τις πρώτες δυσκολίες, αφού οι προσπάθειες που θα κάνετε τώρα-είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα επαγγελματικά σας- θα αποδώσουν καρπούς μέσα στην επόμενη διετία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ήλιος αντίθεση με Κρόνο

Αιγόκερως
Η διέλευση του Άρη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 2 Αυγούστου μέχρι τις 27 Σεπεμβρίου θεωρείται κάπως υποτονική για σας, αφού στρέφει την ενέργειά σας εσωτερικά και σας παροτρύνει να αξιολογήσετε τα μέχρι τώρα επιτεύγματά σας και να χαράξετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Η κριτική στην οποία θα υποβάλλετε τον εαυτό σας αλλά και αυτούς που σας περιτριγυρίζουν, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τόσο τα δικά σας λάθη όσο και των άλλων και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ανακατάξεις στο φιλικό ή και στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ πιθανές καθώς ακόμα και τυχαία περιστατικά σας αποκαλύπτουν το ποιόν των ατόμων που συναναστρέφεστε. Μετά τις 27 Σεπτεμβρίου με την είσοδο του Άρη στο δικό σας ζώδιο θα είστε πανέτοιμοι να περάσετε στην αντεπίθεση.

Υδροχόος
Η είσοδος του Άρη στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 2 Αυγούστου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο φιλικό περιβάλλον σας, ενώ παράλληλα σας παροτρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου μπορείτε να γνωρίσετε άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και δεν αποκλείεται να συμβάλουν με τον τρόπο τους στην υλοποίηση των στόχων σας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα με το σύντροφό σας, ενώ αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μια νέα γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Ιχθείς
Ο τομέας της καριέρας σας ενεργοποιείται έντονα από τις 2/8 μέχρι τις 27/9 με την διέλευση του Άρη από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, ακόμα και μέσα σ’ αυτή την καλοκαιρινή περίοδο, επιβάλλεται να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας ή και να εκμεταλλευτείτε νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν και που μπορούν να απογειώσουν τη φήμη σας. Αν έχετε κάποια σχέδια στο μυαλό σας ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να τα υλοποιήσετε καθώς ο Άρης σας βοηθάει να επικεντρωθείτε στο στόχο σας και να πετύχετε λαμπρά αποτελέσματα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, η επισημοποίηση μιας σχέσης, ή ένας νέος έρωτας είναι επίσης πιθανά αυτό το διάστημα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)