Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα – Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό – Ερμής τρίγωνο με Δία

Στις 6 Φεβρουαρίου διαμορφώνονται τρεις ενδιαφέρουσες όψεις στον ουράνιο θόλο που πρόκειται να μας επηρεάσουν το τριήμερο που ακολουθεί. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα (ώρα 03.15), το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού (ώρα 18.39) και το τρίγωνο Ερμή – Δία (ώρα 20.45).  Η πολυαστρία Αφροδίτης – Πλούτωνα – Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενισχύεται περισσότερο και από την παρουσία της Σελήνης στο ίδιο ζώδιο. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ισχυρή καθώς ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού, γεγονός που μπορεί να φέρει νέες ανατροπές σε οικονομικά ή αισθηματικά ζητήματα. Σε προσωπικό επίπεδο μάλιστα, η ετήσια συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να δείχνει την ολοκλήρωση μιας υπόθεσης ή την αφετηρία μιας νέας, με θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα, ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη και τους πλανήτες που ενεργοποιεί. Σε γενικές γραμμές η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει πιο θετικά για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) κι αυτό λόγω του τριγώνου Ερμή – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα και που εγγυάται μια θεϊκή βοήθεια στα παραπάνω ζώδια. Έτσι ακόμα και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που είναι πιο ευάλωτα, χάρη σ’ αυτό το τρίγωνο θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις όποιες αντιξοότητες. Αναπάντεχη βοήθεια υπόσχεται και το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού, το οποίο ευνοεί τα υπόλοιπα έξι ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).
Κριός 
Αγαπητέ Κριέ, τρεις ενδιαφέρουσες όψεις που σχηματίζονται στις 6 Φεβρουαρίου, πρόκειται να επηρεάσουν θετικά τόσο την καριέρα σου όσο και την προσωπική σου ζωή το τριήμερο που ακολουθεί. Η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου σχηματίζουν αντίστοιχα σύνοδο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Δία, όψεις που σηματοδοτούν σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και υλικές ανταμοιβές που οφείλονται στις προσπάθειες που έχει καταβάλλει, ενώ σημαντική θεωρείται και η συμμετοχή της Σελήνης που ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτές τις προοπτικές. Επιπλέον, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σου, με τον Ήλιο σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα ή και ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος.
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η σύνοδος που σχηματίζει η κυβερνήτριά σου Αφροδίτη με τον Πλούτωνα αλλά και την Σελήνη στις 6 Φεβρουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, αποτελεί μια σημαντική επιρροή που επηρεάζει τη φιλοσοφία σου και σου επιτρέπει να ανακαλύψεις τις βαθιές επιθυμίες σου και να τις πραγματοποιήσεις μέσα στο τριήμερο που ακολουθεί. Ο σύντροφός σου ή και άλλα άτομα πρόκειται να σου προσφέρουν καθοριστική βοήθεια, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Δία την ίδια μέρα. Η όψη αυτή επιπλέον μπορεί να συμβάλλει στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή στην δημιουργία ενός νέου δεσμού. Τέλος, με το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια επαγγελματική αλλαγή -αν το επιθυμείς- ώστε να ασχοληθείς με κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, με τέσσερις πλανήτες στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, το ενδιαφέρον σου είναι φυσικό να επικεντρώνεται στα οικονομικά σου -και κυρίως στις υποχρεώσεις σου- αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Η σύνοδος που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα και την Σελήνη στις 6 Φεβρουαρίου, σε παροτρύνει να βάλεις τη λογική σου να “δουλέψει” και να σκεφτείς με ποιο τρόπο θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από αδιέξοδες καταστάσεις, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Δία, θεωρείται ιδανικό για να “ξελασπώσεις” είτε με τη βοήθεια οικείων σου προσώπων, είτε με μια αγοραπωλησία που θα αποδειχθεί αρκετά επικερδής. Μια ριζική μεταμόρφωση μπορεί να συμβεί και στην ερωτική σου ζωή, χωρίς να αποκλείεται και η αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα. Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού την ίδια μέρα, είναι κατάλληλο για συζητήσεις με ομοϊδεάτες που θα σου προσφέρουν νέα ερεθίσματα.
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο τομέας των σχέσεών σου είναι έντονα ενεργοποιημένος αυτό το διάστημα, με την παρουσία τεσσάρων πλανητών στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω. Στις 6 Φεβρουαρίου μάλιστα όλοι αυτοί οι πλανήτες σχηματίζουν σημαντικές όψεις και σε προκαλούν να κινήσεις τα νήματα και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Είτε πρόκειται για συναισθηματικούς δεσμούς είτε για συνεργασίες, η σύνοδος Αφροδίτης -Πλούτωνα αλλά και η συμμετοχή της δικής σου Σελήνης, δημιουργούν το ιδανικό κλίμα για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή – Δία, είναι κατάλληλο για σοβαρές συζητήσεις, επισημοποιήσεις ή και επαγγελματικές συμφωνίες, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, οι όψεις αυτές μπορεί να σηματοδοτούν μια σοβαρή γνωριμία. Θετικό για την πορεία των οικονομικών σου είναι και το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, το οποίο μπορεί να σου φέρει απρόσμενα οφέλη. 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ένα στέλλιουμ τεσσάρων πλανητών στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, δείχνει το αποκορύφωμα τον προσπάθειών σου στον τομέα της εργασίας και σηματοδοτεί τη στιγμή της προσωπικής σου ανταμοιβής. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 6 Φεβρουαρίου, μπορεί να σου αποκαλύψει προς τα πού πρέπει να κινηθείς ώστε να αποκομίσεις τα μεγαλύτερα οφέλη, ενώ το τρίγωνο Ερμή – Δία την ίδια μέρα υπόσχεται την βελτίωση των αποδοχών σου ή και μια νέα επαγγελματική πρόταση στην περίπτωση που ανήκεις στους άνεργους του ζωδίου. Επιπλέον, το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Ήλιος με τον απρόβλεπτο Ουρανό, πρόκειται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου, ή να ανοίξει ένα νέο αισθηματικο κεφάλαιο. Η ίδια όψη ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή και μια νέα συνεργασία.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, διανύεις μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου, αφού η πολυαστρία των πλανητών στον Αιγόκερω, αποτελεί εγγύηση για την καλύτερη εξέλιξη όλων των υποθέσεών σου. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 6 Φεβρουαρίου, σηματοδοτεί έναν βαθύ έρωτα που εξελίσσεται ή αναπτύσσεται αυτό το διάστημα και ο οποίος θα επηρεάσει το μέλλον σου. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή αφού την ίδια μέρα και ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Οι όψεις αυτές, ευνοούν επίσης τα επαγγελματικά σου αλλά και τα οικονομικά σου που θα βελτιωθούν σημαντικά. Στον επαγγελματικό τομέα μάλιστα μπορεί τώρα να πετύχεις μια σημαντική διάκριση. Αν σκέφτεσαι ένα φιλόδοξο σχέδιο, μπορείς τώρα να το υλοποιήσεις αφού το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού την ίδια μέρα αποτελεί τον ισχυρό σου σύμμαχο. Μια ανανέωση στην εμφάνισή σου ευνοείται επίσης αυτό το διάστημα.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας είναι έντονα ενεργοποιημένος αυτό το διάστημα όπου τέσσερις πλανήτες -μαζί με τη Σελήνη- βρίσκονται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 6 Φεβρουαρίου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις σε κάποιες απαραίτητες αλλαγές όπως για παράδειγμα μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η πιθανότητα να φιλοξενήσεις ένα πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, γεγονός που θα τροποποιήσει το πρόγραμμά σου. Το τρίγωνο Ερμή – Δία την ίδια μέρα, σε βοηθά να διαμορφώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου. Παρόλο που οι συγκεκριμένες όψεις είναι θετικές, στην περίπτωσή σου, ίσως απαιτούνται κάποιοι συμβιβασμοί, προκειμένου να οφεληθείς πλήρως. Ωστόσο, το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού την ίδια μέρα φαίνεται να σε αποζημιώνει, με ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή.
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας με την Αφροδίτη στις 6 Φεβρουαρίου, αποτελεί μια πανίσχυρη επιρροή για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, καθώς ολοκληρώνεται μια φάση και μπορείς τώρα να περάσεις στην επόμενη. Αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος της εργένικης ζωής σου και την μετάβαση στον έγγαμο βίο ή το τέλος μιας μοναχικής περίοδου και την αφετηρία μιας μακροχρόνιας σχέσης. Θετικές προοπτικές αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, καθώς το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα την ίδια μέρα, ευνοεί την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων. Το γεγονός εξάλλου ότι ο κυβερνήτης της καριέρας σου Ήλιος σχηματίζει την ίδια μέρα εξάγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να πυροδοτήσει μια απρόσμενη προαγωγή ή να σου δώσει το έναυσμα για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, τρεις πλανήτες αλλά και η διέλευση της Σελήνης από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, σηματοδοτούν σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου το τριήμερο που ακολουθεί. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 6 Φεβρουαρίου μπορεί να απαιτεί μια ριζική αλλαγή στον τρόπο διαχείρισής σου που θα σου επιτρέψει να ανταποκρίνεσαι καλύτερα στις υποχρεώσεις σου, ενώ το τρίγωνο Ερμή – Δία την ίδια μέρα, μπορεί να πυροδοτήσει μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές σου ή και να σου φέρει μια νέα πηγή εσόδων. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση καλό είναι να διατηρήσεις μια συγκρατημένη τακτική, καθώς ο Αιγόκερως που κυβερνάται από τον Κρόνο δεν αγαπά τις σπατάλες. Σημαντικό θα αποδειχθεί και το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού την ίδια μέρα, το οποίο θα πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή ή θα σου φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η παρουσία τριών πλανητών στο ζώδιό σου εμπλουτίζεται από τη διέλευση της Σελήνης το ερχόμενο τριήμερο και σηματοδοτεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον διάστημα για σένα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 6 Φεβρουαρίου, μπορεί να θεωρηθεί καθοριστική για την έκβαση των θεμάτων που σε απασχολούν – είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στην καριέρα σου – καθώς σε υποχρεώνει να δεις κατάματα την προσωπική σου αλήθεια, να αποφασίσεις τι πραγματικά θέλεις και να ξεκινήσεις τον αγώνα για να το κατακτήσεις. Σύμμαχός σου στις προσπάθειές σου είναι το τρίγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα και που εγγυάται να φέρει και την τύχη στο πλευρό σου. Οτιδήποτε κι αν επιδιώξεις να ξέρεις ότι θα το πετύχεις, αφού και το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού την ίδια μέρα, φαίνεται να σου εξασφαλίζει την συναισθηματική αλλά και την υλική ασφάλεια που επιδιώκεις.
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ο δωδέκατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με το παρασκήνιο, την απόσυρση αλλά και με κρυφές ατζέντες, είναι έντονα ενεργοποιημένος από την παρουσία τριών πλανητών και της Σελήνης. Τόσο η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα όσο και το τρίγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνονται στις 6 Φεβρουαρίου αναδεικνύουν τα συναισθήματά σου και σε βοηθούν να ανακαλύψεις το πραγματικό πρόσωπο των ατόμων που σε ενδιαφέρουν. Αυτό μπορεί να σε ωθήσει να αναζητήσεις μια αγάπη που έχει τελειώσει, να επισπεύσεις εξελίξεις με άτομα που αξίζουν ή και να κλείσεις οριστικά μια αισθηματική υπόθεση που πιστεύεις ότι δεν αξίζει. Ανάλογες κινήσεις μπορεί να συμβούν και στον επαγελματικό τομέα ή στο φιλικό σου περιβάλλον. Την ίδια μέρα ο Ήλιος που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και σε βοηθά να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο τα επιχειρήματά σου αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες με ξεχωριστά άτομα.
Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, διανύεις μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο, καθώς μια πολυαστρία στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, σε παροτρύνει να βγεις περισσότερο έξω, να συναντήσεις άτομα με τα οποία μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα και να συμμετάσχεις σε συλλογικές δραστηριότητες που σου εξάπτουν το ενδιαφέρον. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα αλλά και το τρίγωνο του Ερμή με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία που διαμορφώνονται στις 6 Φεβρουαρίου, μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που θα αναδειχθούν μέσα από τέτοιου είδους συναναστροφές, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από μια φιλική συγκέντρωση να βρεις το άλλο σου μισό, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, καθώς το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να σου φέρει απρόσμενα κέρδη μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες. 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *