Ήλιος τετράγωνο Κρόνος – Άρης στον Τοξότη

 Στις 6 Μαρτίου – ώρα 8.03 – διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, μια δύσκολη όψη που εντείνει τα προβλήματα -που ήδη υπάρχουν- και μας αναγκάζει να τα αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Αυτό σημαίνει ότι η αναβλητικότητα που δείχναμε το περασμένο διάστημα, παίρνει τέλος και καλούμαστε -όσο δύσκολο κι αν είναι- να δραστηριοποιηθούμε. Όσο δύσκολη κι αν θεωρείται αυτή η όψη, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Κρόνος είναι ο κριτής που τιμωρεί και ανταμοίβει κι αυτό μπορεί να φέρει ακόμα και την επιβράβευση στις σκληρές προσπάθειες.
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη συγκεκριμένη όψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 6/3, 6/6, 8/9 και 8/12.

Την ίδια μέρα -ώρα 04.29- ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 27/5 και θα επιστρέψει σ’ αυτό στις 2/8 όπου και θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 27/9. Στις 17/4 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του ενώ στις 27/5 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού. Στο ζώδιο του Τοξότη ο Άρης λειτουργεί αρκετά θετικά καθώς βρίσκεται σε ζώδιο της Φωτιάς και όσο θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις, θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τη μόρφωση και τη θρησκεία και θα θελήσουμε να κάνουμε πιο όμορφη τη ζωή μας ίσως και μέσα από ταξίδια ή άλλες δραστηριότητες που θα κινήσουν το ενδιαφέρον.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Άρη είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 6 Μαρτίου, πρόκειται να σου δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες ωστόσο μπορούν να αντιμετωπιστούν καθώς ο Κρόνος βρίσκεται σε μια συμβατή με το ζώδιό σου θέση. Εξάλλου, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει την ίδια μέρα στον Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27 Μαίου, θεωρείται αρκετά ευνοϊκό, αφού θα σου χορηγήσει την απαραίτητη δύναμη και αισιοδοξία να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Αν δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με την τωρινή δουλειά σου, αυτό το διάστημα, μπορείς να δραστηριοποιηθείς και να βρεις κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο. Τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα του εξωτερικού, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, στις 6 Μαρτίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει μια πίεση κυρίως σε οικονομικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Ωστόσο, μια συνετή και λογική διαχείριση θα σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου.  Δεδομένου ότι, ο Άρης που περνάει την ίδια μέρα στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου,  θα πρέπει να είσαι περισσότερο φειδωλός στα έξοδά σου, καθώς μέχρι και τις 27/5, θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Η διέλευση του Άρη επιπλέον, μπορεί να σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια στην ερωτική σου ζωή και σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να αποφύγεις εξάρσεις ζήλιας και κτητικότητας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, ένας ερωτικος πειρασμός μπορεί να παρουσιαστεί αυτή την περίοδο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 6 Μαρτίου και σου προκαλεί ανασφάλεια τόσο για την επαγγελματική πορεία σου όσο και για την αισθηματική ζωή σου. Το επόμενο τριήμερο, η ψυχολογία σου ίσως είναι αρκετά “πεσμένη” γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε αλλαγή, για την οποία μπορεί να μετανιώσεις. Η διέλευση του Άρη από το πολικό ζώδιο του Τοξότη από τις 6 Μαρτίου μέχρι και τις 27 Μαίου, αποτελεί μια καλή περίοδο για να ασχοληθείς πιο εντατικά με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις πιο σταθερές βάσεις. Αυτή η διαδικασία απαιτεί υπομονή και επιμονή, καθώς “δουλειά” του Άρη είναι να σπείρει ζιζάνια και να δοκιμάσει την αντοχή σου. Είναι στο χέρι σου λοιπόν να αποφασίσεις πώς θα χειριστείς αυτή την επιρροή.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 6 Μαρτίου, είναι πραγματικά μια δύσκολη όψη, την οποία όμως εσύ έχεις την ευχέρεια να την χειριστείς προς όφελός σου. Δεδομένου ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε μια φιλική προς το  ζώδιό σου θέση, μπορείς να “εκμεταλλευτείς” κάθε επαγγελματική αντιξοότητα με τρόπο που όχι μόνο θα σε ευνοήσει αλλά επιπλέον θα σου ανοίξει και νέες προοπτικές. Εξάλλου, η νέα θέση του Άρη στον Τοξότη από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 27 Μαίου θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στην εργασία σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο, γεγονός που μπορεί να αυξήσει και τις αποδοχές σου. Εκείνο που πρέπει να προσέχεις ωστόσο είναι η υγεία σου, γι’ αυτό συνιστάται να μην ξεπερνάς τα όριά σου και να προσέχεις τη διατροφή σου.

Λέων
Φίλε Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος διαμορφώνει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 6 Μαρτίου και εντείνει την ανασφάλειά σου κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, ίσως αποτελεί και έναν θετικό παράγοντα, αφού μέσα από αυτή την “πίεση” είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις για μια κοινή πορεία με τον σύντροφό σου. Την ίδια μέρα εξάλλου, ο Άρης περνάει στον Τοξότη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 Μαίου. Αυτό το διάστημα, είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις μια νέα αρμονία και να συσφίξεις τη σχέση σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, αναμένονται πολλές γνωριμίες, μέσα από τις οποίες θα ξεχωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει. Νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες ευνοούνται επίσης αυτή την περίοδο.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 6 Μαρτίου, θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για σένα, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά ή και συναισθηματικά προβλήματα. Το τριήμερο που ακολουθεί, μπορεί να νιώσεις αρκετά πιεσμένος από διάφορα γεγονότα, τα οποία καλό είναι να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και λογικά ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Ωστόσο, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη από την ίδια μέρα μέχρι και τις 27 Μαίου, ίσως κάνει ακόμα πιο εμφανή προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και θα πρέπει να αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου σ’ αυτά. Αν σκέφτεσαι μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση του χώρου σου, ίσως καταναλώσεις όλη την ενέργειά σου σ’ αυτό το θέμα. Φρόντισε επίσης να τακτοποιήσεις οικονομικές οφειλές που σχετίζονται με τα ακίνητά σου.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αναμένονται ακόμα και μέσα στο σαββατοκύριακο εξαιτίας του τετραγώνου Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 6 Μαρτίου. Ανειλημμένες υποχρεώσεις ίσως δεν σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις κι αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία σου ή να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη την ίδια μέρα και μέχρι τις 27 Μαίου, θεωρείται θετική καθώς θα σε κάνει πιο δραστήριο και θα σου δώσει την δυνατότητα να κάνεις σημαντικές επαφές ή και να κλείσεις επωφελείς συμφωνίες. Το ίδιο διάστημα ευνοείται ιδιαίτερα και η αισθηματική σου ζωή, καθώς θα αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, τώρα μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμίες με σοβαρές προοπτικές.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 6 Μαρτίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, το οποίο μπορεί να σου προκαλέσει οικονομικές απώλειες, οι οποίες ωστόσο θα οφείλονται στην ανάγκη σου να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να αδιαφορήσεις για το τι θα ξοδέψεις.  Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον τομέα των οικονομικών σου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 Μαίου και αυτή η διέλευση πρόκειται να δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα εισοδήματά σου, ανάλογα με τις όψεις που θα διαμορφώνονται. Παρόλο που η συγκεκριμένη θέση του Άρη μπορεί να σε κινητοποιήσει να βρεις νέους πόρους, παράλληλα θα σου δημιουργήσει μια διάθεση για έξοδα τα οποία μπορεί να υπερβαίνουν τις δυνατότητές σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι πιο συγκρατημένος, ώστε να μην αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα. Στον αισθηματικό τομέα, οι χειρισμοί σου μπορούν τώρα να σου εξασφαλίσουν την ασφάλεια που ζητάς.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ήλιο στις 6 Μαρτίου, μια όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να αναδείξει οικογενειακά ή οικονομικά προβλήματα. Το επόμενο τριήμερο καλό θα είναι να χαμηλώσεις τους τόνους ώστε να αποφύγεις εντάσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια τεταμένη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου από την ίδια μέρα, σε κάνει περισσότερο οξύθυμο, παράλληλα όμως σε κινητοποιεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να κατευθύνεις εσύ τις κινήσεις σου. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 27 Μαίου, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου για τις οποίες όμως θα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος ώστε να μην μετανιώσεις με την ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά στις 17 Απριλίου.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με τον Ήλιο στις 6 Μαρτίου, δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αντίθετα σε βοηθάει να προβληματιστείς σχετικά με την πορεία σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά σου. Είτε πρόκειται για επαγγελματικά σχέδια είτε για το μέλλον μιας σχέσης, τώρα έχεις την δυνατότητα να δεις καθαρά τις επιθυμίες σου και να προσπαθήσεις να τις πραγματοποιήσεις. Εξάλλου, και  είσοδος του Άρη στον Τοξότη από την ίδια μέρα, είναι κατάλληλη για να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία σου και να χαράξεις τη νέα στρατηγική σου. Μέχρι και τις 27 Μαίου είναι πιθανό να διαφοροποιηθούν οι φιλοδοξίες σου ή να δρομολογήσεις αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα μάλλον δεν είναι όπως φαίνονται.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 6 Μαρτίου, πρόκειται να σου δημιουργήσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ειδικά αν μέχρι τώρα εφάρμοζες μια κακή διαχείριση. Παρόλο που ο Κρόνος βρίσκεται σε φιλική θέση προς το ζώδιό σου, ίσως το επόμενο τριήμερο, συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιων φιλικών ατόμων που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν. Εξάλλου, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη από την ίδια μέρα και μέχρι τις 27 Μαίου, σηματοδοτεί αρκετές αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον σου, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την επαγγελματική σταδιοδρομία σου. Το διάστημα αυτό πρόκειται να βελτιωθεί και η σχέση σου με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναμένεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον σου.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ήλιος που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, διαμορφώνει στις 6 Μαρτίου τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που πρόκειται να σου δημιουργήσει έντονη πίεση ή και ανασφάλεια ιδιαίτερα ως προς την επαγγελματική σου πορεία. Το τριήμερο που ακολουθεί ίσως υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν. Προτού βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ωστόσο, θα πρέπει να περιμένεις, καθώς η διέλευση του Άρη από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου από τις 6 Μαρτίου μέχρι και τις 27 Μαίου, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Παρόλο που οι υποχρεώσεις σου δεν θα μειωθούν, οι προσπάθειές σου, μπορεί να σου ανοίξουν το δρόμο για μια σημαντική προαγωγή ή και μια σημαντική αύξηση στα εισοδήματά σου.
myastro.gr

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *