Άρης στον Σκορπιό

Άρης στον Σκορπιό

Ο Άρης στον Σκορπιό είναι πολύ ισχυρός αφού είναι το ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά, πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα. Έτσι, το διάστημα αυτό η ενέργεια του Άρη θα είναι έντονη και καθοριστική. Οικονομικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο. Ίσως ανακοινωθούν νέα μέτρα, νέες τιμές σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, αλλά και αλλαγές στους μισθούς και τις συντάξεις. Θετικές εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν στον τομέα της ιατρικής και ίσως ανακαλυφθούν νέες θεραπείες σε ανίατες ή μακροχρόνιες ασθένειες. Η νέα θέση του Αρη μπορεί επίσης να αναδείξει θέματα που σχετίζονται με την σεξουαλική βία ή/και την κακοποίηση.

Σε προσωπικό επίπεδο οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να προσέχουν τις έντονες εκδηλώσεις ζήλιας και κτητικότητας. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Άρης στον Σκορπιό – Τι θα φέρει στα ζώδια

Κριός

Η διέλευση του Άρη από τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας τονώνει την φυσική σας ενέργεια αλλά και την σεξουαλικότητά σας. Το διάστημα που ο Άρης βρίσκεται εκεί, μεγάλο μέρος του χρόνου σας θα αφιερωθεί στις ερωτικές σχέσεις σας αλλά και στα οικονομικά σας. Στον ερωτικό τομέα, προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας και να μην αφήσετε το πάθος και τη ζήλια να κυριαρχήσουν. Έτσι θα αποφευχθούν εντάσεις και προβλήματα. Προσοχή χρειάζεται επίσης αν διαχειρίζεστε χρήματα από κοινού με τον σύντροφό σας ή με κάποιον συνέταιρο. Συνιστάται να χαράξετε μια κοινή στρατηγική ώστε να μην κατηγορεί ο ένας τον άλλον για τυχόν απώλειες.

Ταύρος

Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό θα επηρεάσει τις σχέσεις σας.  Το διάστημα αυτό θα θελήσετε να κάνετε τις σχέσεις σας πιο αρμονικές. Έτσι θα αναζητήσετε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες. Οι δοκιμασίες που έχετε περάσει, θα σας παροτρύνουν να πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αν σκέφτεστε την επισημοποίηση, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να δραστηριοποιηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Άρης δημιουργεί έριδες και προστριβές θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Αν επικρατήσει ο εγωισμός ή παραμελήσετε με οποιοδήποτε τρόπο το ταίρι σας, είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθεί από κοντά σας. Η επιλογή είναι δική σας.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Σκορπιό θα ενεργοποιήσει τον 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα στο χώρο της εργασίας σας. Αν είστε άνεργοι, μπορείτε να βρείτε μια νέα δουλειά, που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Με την αυξημενη ενέργειά σας ίσως θελήσετε να συμμετάσχετε και σε μια εθελοντική εργασία. Σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί αργότερα να ανταμοιφθείτε όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά. Επιπλέον, αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια ερωτική γνωριμία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μια σχέση που μπορεί να φαίνεται σαν πρόσκαιρη, στην πορεία μπορεί να πάρει σοβαρές προοπτικές.

Καρκίνος

Η διέλευση του Άρη από το συμβατο ζώδιο του Σκορπιού θα αποδειχθεί πολύ θετική για σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, ο έρωτας, η δημιουργία και η ψυχαγωγία θα βρεθούν στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας θα σας πάρει «το μυαλό» και θα θελήσετε να του αφοσιωθείτε απόλυτα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, ή θα σχεδιάσετε κοινές δραστηριότητες ή και διακοπές. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικα σας. Αν μάλιστα ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες θα δείτε την πελατεία σας να αυξάνεται και τα οικονομικά σας να ανακάμπτουν. Τέλος, όσοι Καρκίνοι επιδιώκετε να αποκτήσετε παιδί, αυτή περίοδος είνα πολύ γόνιμη.

Λέων

Η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού δεν είναι ιδιαίτερα θετική για σας. Είναι λοιπόν πιθανό να επανέλθουν προβλήματα που ήδη υπάρχουν στο σπίτι ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις ανάγκες των μελών της οικογένειάς σας και παραμερίστε εγωισμούς. Μια ουσιαστική συζήτηση μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα και να αποκαταστήσει την αρμονία. Επιπλέον, με αυτή τη συμπεριφορά θα βάλετε πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σας. Τυχόν ανακατασκευές ή μετακομίσεις είναι καλύτερα να αποφευχθούν. Το διάστημα αυτό συνιστάται επίσης να προσέχετε την υγεία ηλικιωμένων μελών.

Παρθένος

Η διέλευση του Άρη από τον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας θα αυξήσει το επικοινωνιακό σας χάρισμα κι έτσι θα μπορέσετε να βελτιώσετε όσες σχέσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα. Όσον αφορά στο σύντροφό σας, η εκδήλωση των συναισθημάτων σας που θα γίνει εντελώς αυθόρμητα, θα σας φέρει πιο κοντά. Ο Άρης στον Σκορπιό θα σας φέρει επίσης σημαντικές γνωριμίες. Έτσι, όσοι είστε ελεύθεροι, μπορεί αυτή την περίοδο να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα, θα βασίζονται στην καλή επικοινωνία, χωρίς να λείπει φυσικά και το πάθος. Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσειτε ταξίδια που θα αποδειχθούν εξαιρετικά ευχάριστα.

Ζυγός

Ο Άρης στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί θα αναλύσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας και θα περιορίσετε έξοδα που σας προκαλούν απώλειες. Ταυτόχρονα και η αισθηματική σας ζωή δεν θα μείνει ανεπηρέαστη. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε ενέργειες για την θετική τους εξέλιξη. Μια ουσιαστική συζήτηση, η αμοιβαία κατανόηση και κάποιες υποχωρήσεις, θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το δεσμό σας.

Σκορπιός

Το διάστημα που ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας, η γοητεία σας θα είναι αυξημένη και παράλληλα θα διαθέτετε τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε πολλούς στόχους σας. Η βασική σας επιδίωξη, θα είναι η αναμόρφωση των επαγγελματικών σας και αυτό μπορεί να απαιτεί ριζικές αλλαγές προκειμένου να είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί. Όσοι είστε επιχειρηματίες ή έχετε υφιστάμενους, ίσως αποφασίσετε να απαλλαγείτε από άτομα που πιστεύετε ότι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της δουλειάς.  Τέλος, πολλοί Σκορπιοί, θα βιώσετε ένα έντονο πάθος μέσα στο χώρο της δουλειάς σας.

Τοξότης

Ο Άρης από τον Σκορπιό ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το διάστημα αυτό προσφέρεται για να κάνετε έναν απολογισμό. Μια βαθιά ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να μελετήσετε τις ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ζωή. Τώρα είναι στιγμή να ξεχωρίσετε τα ουσιώδη από τα ασήμαντα και να προετοιμάσετε τα σχέδιά σας για τη νέα χρονιά. Οι αλλαγές αυτές μπορεί επίσης να σχετίζονται με τα αισθηματικά σας. Μπορεί να αποφασίσετε να διακόψετε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν πια ή αντίθετα να συνειδητοποιήσετε την αξία κάποιων ατόμων. Αν μάλιστα υπάρχει μια σχέση από το παρελθόν που σας απασχολεί δεν αποκλείεται να θελήσετε να την επαναπροσεγγίσετε.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αυτό το διάστημα, τα ερωτικά σκιρτήματα και οι αισθηματικές αναζητήσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σας θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή ώστε να εξασφαλίσετε χρόνο για διασκεδάσεις και νέες γνωριμίες. Πολλά άτομα θα εξάψουν το ενδιαφέρον σας, και η «πέρασή» σας στο αντίθετο φύλο, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διαπιστώσετε το ερωτικό ενδιαφέρον ενός φιλικού σας προσώπου και να ξεκινήσετε μια νέα ιστορία μαζί του.

Υδροχόος

Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας. Αυτό το διάστημα, θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να πετύχετε την καταξίωση που λαχταράτε. Είναι σημαντικό να εντείνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες και να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Σίγουρα οι ανώτεροί σας θα εκτιμήσουν τα προσόντα σας και θα σας προσφέρουν σημαντικές θέσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σας, να συμβάλει στην άνοδό σας.

Ιχθύς

Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό είναι ιδιαίτερα θετική για σας. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις και η συντροφικότητα θα αποκτήσουν προτεραιότητα στη ζωή σας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να προγραμματίσετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος με τον σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τα ταξίδια θα σας προσφέρουν νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν εξαιρετικά σημαντικές. Η συγκεκριμένη διέλευση του Άρη επηρεάζει θετικά και τα οικονομικά σας. Είναι πιθανό να σας προταθεί μια εργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό και που θα σας προσφέρει ένα σημαντικό εισόδημα. Τέλος, όσοι Ιχθείς ξεκινήσουν αυτό το διάστημα ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα έχουν απόλυτη επιτυχία.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *