Άρης στον Σκορπιό

Ο Άρης περνά στον Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου 2019 όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουρίου 2020. Ο Άρης στον Σκορπιό είναι πολύ ισχυρός αφού είναι το ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά, πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα. Έτσι, το διάστημα αυτό η ενέργεια του Άρη θα είναι έντονη και καθοριστική. Οικονομικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο. Ίσως ανακοινωθούν νέα μέτρα, νέες τιμές σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, αλλά και αλλαγές στους μισθούς και τις συντάξεις. Θετικές εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν στον τομέα της ιατρικής και ίσως ανακαλυφθούν νέες θεραπείες σε ανίατες ή μακροχρόνιες ασθένειες. Η νέα θέση του Αρη μπορεί επίσης να αναδείξει θέματα που σχετίζονται με την σεξουαλική βία ή/και την κακοποίηση.

Σε προσωπικό επίπεδο οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να προσέχουν τις έντονες εκδηλώσεις ζήλιας και κτητικότητας. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Άρης στον Σκορπιό – Τι θα φέρει στα ζώδια

Κριός

Ο Άρης θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε την φυσική σας ενέργεια αλλά και την σεξουαλικότητά σας να αποκορυφώνεται. Μεγάλο μέρος του χρόνου σας θα αφιερωθεί στις ερωτικές σχέσεις σας αλλά και στα οικονομικά σας. Στον ερωτικό τομέα, προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας και να μην αφήσετε το πάθος και τη ζήλια να κυριαρχήσουν. Έτσι θα αποφευχθούν εντάσεις και προβλήματα. Προσοχή χρειάζεται επίσης αν διαχειρίζεστε χρήματα από κοινού με τον σύντροφό σας ή με κάποιον συνέταιρο. Συνιστάται να χαράξετε μια κοινή στρατηγική ώστε να μην κατηγορεί ο ένας τον άλλον για τυχόν απώλειες.

Ταύρος

Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό θα επηρεάσει τις σχέσεις σας από τις 19/11/19 μέχρι τις 3/1/2020.  Το διάστημα αυτό θα θελήσετε να κάνετε τις σχέσεις σας πιο αρμονικές. Έτσι θα αναζητήσετε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες. Οι δοκιμασίες που έχετε περάσει, θα σας παροτρύνουν να πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αν σκέφτεστε την επισημοποίηση, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να δραστηριοποιηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Άρης δημιουργεί έριδες και προστριβές θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Αν επικρατήσει ο εγωισμός ή παραμελήσετε με οποιοδήποτε τρόπο το ταίρι σας, είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθεί από κοντά σας. Η επιλογή είναι δική σας.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Σκορπιό από τις 19/11/2019 μέχρι τις 3/1/2020 θα ενεργοποιήσει τον 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα στο χώρο της εργασίας σας. Αν είστε άνεργοι, μπορείτε να βρείτε μια νέα δουλειά, που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Με την αυξημενη ενέργειά σας ίσως θελήσετε να συμμετάσχετε και σε μια εθελοντική εργασία. Σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί αργότερα να ανταμοιφθείτε όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά. Επιπλέον, αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια ερωτική γνωριμία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μια σχέση που μπορεί να φαίνεται σαν πρόσκαιρη, στην πορεία μπορεί να πάρει σοβαρές προοπτικές.

Καρκίνος

Η είσοδος του Άρη στο συμβατο ζώδιο του Σκορπιού από τις 19 Νοεμβρίου, θα αποδειχθεί πολύ θετική για σας. Μέχρι τις 3/1/2020 ο έρωτας, η δημιουργία και η ψυχαγωγία θα βρεθούν στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας θα σας πάρει «το μυαλό» και θα θελήσετε να του αφοσιωθείτε απόλυτα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, ή θα σχεδιάσετε κοινές χριστουγεννιάτικες διακοπές. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικα σας. Αν μάλιστα ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες θα δείτε την πελατεία σας να αυξάνεται και τα οικονομικά σας να ανακάμπτουν. Τέλος, όσοι Καρκίνοι επιδιώκετε να αποκτήσετε παιδί, αυτή περίοδος είνα πολύ γόνιμη.

Λέων

Στις 19 Νοεμβρίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020. Η νέα θέση του Άρη δεν είναι ιδιαίτερα θετική για σας. Είναι λοιπόν πιθανό να επανέλθουν προβλήματα που ήδη υπάρχουν στο σπίτι ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις ανάγκες των μελών της οικογένειάς σας και παραμερίστε εγωισμούς. Μια ουσιαστική συζήτηση μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα και να αποκαταστήσει την αρμονία. Επιπλέον, με αυτή τη συμπεριφορά θα βάλετε πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σας. Τυχόν ανακατασκευές ή μετακομίσεις είναι καλύτερα να αποφευχθούν. Το διάστημα αυτό συνιστάται επίσης να προσέχετε την υγεία ηλικιωμένων μελών.

Παρθένος

Στις 19 Νοεμβρίου ο Άρης περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 3/1/2020. Η διέλευση αυτή θα αυξήσει το επικοινωνιακό σας χάρισμα κι έτσι θα μπορέσετε να βελτιώσετε όσες σχέσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα. Όσον αφορά στο σύντροφό σας, η εκδήλωση των συναισθημάτων σας που θα γίνει εντελώς αυθόρμητα, θα σας φέρει πιο κοντά. Ο Άρης στον Σκορπιό θα σας φέρει επίσης σημαντικές γνωριμίες. Έτσι, όσοι είστε ελεύθεροι, μπορεί αυτή την περίοδο να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα, θα βασίζονται στην καλή επικοινωνία, χωρίς να λείπει φυσικά και το πάθος. Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσειτε ταξίδια που θα αποδειχθούν εξαιρετικά ευχάριστα.

Ζυγός

Στις 19 Νοεμβρίου ο Άρης περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 3/1/2020 θα αναλύσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας και θα περιορίσετε έξοδα που σας προκαλούν απώλειες. Ταυτόχρονα και η αισθηματική σας ζωή δεν θα μείνει ανεπηρέαστη. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε ενέργειες για την θετική τους εξέλιξη. Μια ουσιαστική συζήτηση, η αμοιβαία κατανόηση και κάποιες υποχωρήσεις, θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το δεσμό σας.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης, μπαίνει στο ζώδιό σας στις 19 Νοεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό, η γοητεία σας θα είναι αυξημένη και παράλληλα θα διαθέτετε τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε πολλούς στόχους σας. Η βασική σας επιδίωξη, θα είναι η αναμόρφωση των επαγγελματικών σας και αυτό μπορεί να απαιτεί ριζικές αλλαγές προκειμένου να είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί. Όσοι είστε επιχειρηματίες ή έχετε υφιστάμενους, ίσως αποφασίσετε να απαλλαγείτε από άτομα που πιστεύετε ότι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της δουλειάς.  Τέλος, πολλοί Σκορπιοί, θα βιώσετε ένα έντονο πάθος μέσα στο χώρο της δουλειάς σας.

Τοξότης

Ο Άρης περνάει στις 19 Νοεμβρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 3/1/2020. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να κάνετε έναν απολογισμό. Μια βαθιά ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να μελετήσετε τις ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ζωή. Τώρα είναι στιγμή να ξεχωρίσετε τα ουσιώδη από τα ασήμαντα και να προετοιμάσετε τα σχέδιά σας για τη νέα χρονιά. Οι αλλαγές αυτές μπορεί επίσης να σχετίζονται με τα αισθηματικά σας. Μπορεί να αποφασίσετε να διακόψετε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν πια ή αντίθετα να συνειδητοποιήσετε την αξία κάποιων ατόμων. Αν μάλιστα υπάρχει μια σχέση από το παρελθόν που σας απασχολεί δεν αποκλείεται να θελήσετε να την επαναπροσεγγίσετε.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Σκορπιό από τις 19/11/2019 μέχρι τις 3/1/2020, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αυτό το διάστημα, τα ερωτικά σκιρτήματα και οι αισθηματικές αναζητήσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σας θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή ώστε να εξασφαλίσετε χρόνο για διασκεδάσεις και νέες γνωριμίες. Πολλά άτομα θα εξάψουν το ενδιαφέρον σας, και η «πέρασή» σας στο αντίθετο φύλο, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διαπιστώσετε το ερωτικό ενδιαφέρον ενός φιλικού σας προσώπου και να ξεκινήσετε μια νέα ιστορία μαζί του.

Υδροχόος

Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό από τις 19/11/2019 μέχρι τις 3/1/2020, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας. Αυτό το διάστημα, θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να πετύχετε την καταξίωση που λαχταράτε. Είναι σημαντικό να εντείνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες και να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Σίγουρα οι ανώτεροί σας θα εκτιμήσουν τα προσόντα σας και θα σας προσφέρουν σημαντικές θέσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σας, να συμβάλει στην άνοδό σας.

Ιχθύς

Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιο από τις 19/11 μέχρι τις 3/1 είναι ιδιαίτερα θετική για σας. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις και η συντροφικότητα θα αποκτήσουν προτεραιότητα στη ζωή σας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να προγραμματίσετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος με τον σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τα ταξίδια θα σας προσφέρουν νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν εξαιρετικά σημαντικές. Η νέα θέση του Άρη επηρεάζει θετικά και τα οικονομικά σας. Είναι πιθανό να σας προταθεί μια εργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό και που θα σας προσφέρει ένα σημαντικό εισόδημα. Τέλος, όσοι Ιχθείς ξεκινήσουν αυτό το διάστημα ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα έχουν απόλυτη επιτυχία.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *