Προβλέψεις για την εβδομάδα από 9-15 Απριλίου 2016

Στις 10/4 διαμορφώνεται η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού: μια όψη που προκαλεί ανατροπές και αλλαγές που, παρόλο που μας αναστατώνουν, σκοπό έχουν να μας “ταρακουνήσουν” ώστε να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να δημιουργήσουμε νέες βάσεις. Στις 12/4 ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και η Αφροδίτη τρίγωνο με τον Άρη. Και οι δυο όψεις είναι θετικές και ευνοούν όχι μόνο τις αισθηματικές υποθέσεις και τις νέες γνωριμίες αλλά και την επικοινωνία, τις διασκεδάσεις καθώς και τα οικονομικά. Στις 14/4 το τρίγωνο Ερμή-Δία, ευνοεί όλα τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και η συγκεκριμένη μέρα θεωρείται πολύ καλή για εμπορικές -ή και άλλου είδους- συναλλαγές οι οποίες θα αποδειχθούν αρκετά επικερδείς. Συμφωνίες κάθε είδους μπορούν να επιτευχθούν με ευκολία και να φέρουν αμοιβαία οφέλη, ενώ τυχόν επενδύσεις ή διαφημιστικές εκστρατείες, επίσης θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες) ευνοούνται περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα, ενώ τα υπόλοιπα έξι ζώδια στον αισθηματικό. 
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Είσαστε στα πολύ “επάνω” σας αυτόν τον καιρό! Η θετική σας διάθεση και η φωτεινή σας παρουσία κατακτά τους άλλους γύρω σας! Η σύνοδος Ήλιου- Ουρανού στις 10/4 στον αστερισμό σας, σας ωθεί σε ξαφνικές αλλαγές. Τολμήστε να ζήσετε τα πράγματα με έναν άλλο τρόπο και να ακούσετε τις προτάσεις του συντρόφου σας με προσοχή. Ξαναβάλτε το πάθος στη ζωή σας. Νέοι αισθηματικοί ορίζοντες ανοίγονται για τους αδέσμευτους και οι δημιουργικότητα σας είναι στο ζενίθ. Οι προσωπικές σχέσεις είναι σε καλό δρόμο, αν και χρειάζεται διάθεση ανανέωσης και από την άλλη πλευρά. 
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Ίσως να εξακολουθείτε να μην παίρνετε ικανοποίηση από τις συναναστροφές σας και τώρα με την σύνοδο Ήλιου-Ουρανού κάποιοι από σας να έχετε εντοπίσει ότι η ψυχή σας αναζητά μια μεταμορφωτική εμπειρία μέσα από τις σχέσεις και τις φιλίες σας. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη στις 12/4  σας καθιστά το αντικείμενο του πόθου για πολλούς. Δημιουργείτε εντύπωση στους άλλους και εκπέμπετε μαγνητισμό σε ακόμη υψηλότερα μήκη κύματος! Παρ’ όλες τις δικές σας εσωτερικές διαμάχες, η κοινωνική σας ζωή αναμένεται να είναι πολυδιάστατη και πλούσια και τα φλερτ δε θα σας λείψουν. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Αυτό το διάστημα είναι κάτι παραπάνω από θετικό για σας. Με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στις 10/4 στο φιλικό Κριό η τύχη σας κτυπά την πόρτα, καθώς οι περισσότεροι τομείς της ζωής σας δείχνουν να βελτιώνονται και ο δρόμος να ανοίγει μπροστά σας. Αποκτάτε έντονη κοινωνική ζωή και φιλίες. Οι αδέσμευτοι ανακαλύπτετε ένα πολύ σημαντικό άτομο από το φιλικό κύκλο! Το άγχος μειώνεται και οι επαγγελματικοί σας στόχοι είναι κοντά στην υλοποίηση τους. Κάποιοι από σας προετοιμάζεστε για μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, συζητάτε συνεργασίες και έχετε «συγκρατημένη αισιοδοξία» για τα οικονομικά σας. 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η βελτίωση των οικονομικών συνθηκών σας ανεβάζει ψυχολογικά και σας δίνει ασφάλεια. Οι περιπέτειες όμως δεν έχουν τελειώσει και θα χρειαστεί να διατηρήσετε τον έλεγχο στη διαχείριση των χρημάτων σας. Δρομολογείστε τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας σχέδια και διεκδικείστε μια προαγωγή με διαπιστευτήριο τη σημαντική προσφορά σας. Αξιολογήσετε τις προτεραιότητες σας και τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος αφού σε βάθος χρόνου κάποια πρόσωπα θα αποδειχτούν σημαντικά στο μέλλον. Η ανάγκη σας για προσωπική έκφραση πρέπει να υπερκαλυφθεί καθώς είναι η διέξοδος σε ό, τι σας έχει καταπιέσει μέχρι τώρα.
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η αισθηματική ζωή σας αναζωογονείται μέσα από τη δική σας θετική προσπάθεια, αλλά και από τον παράγοντα της καθαρής τύχης με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στις 10/4 στο φιλικό Κριό. Μήπως για κάποιους από σας ήρθε η ώρα να αγοράσετε βέρες; Η περίοδος προσφέρεται για επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης, αρκεί να είστε σίγουροι ότι έχετε καλύψει το θέμα της ουσιαστικής επικοινωνίας! Μετακινήσεις, εκδρομές, ταξίδια, συζητήσεις με φίλους είναι χαρακτηριστικά δείγματα της περιόδου και κάποιοι θα κουραστείτε από αυτό το πρόγραμμα! Δραστηριοποιηθείτε και θα δείτε τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα. 
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Τα οικονομικά σας εξακολουθούν την ανοδική τους πορεία σε πείσμα των καιρών, ενώ είναι πιθανό να έχετε θετική έκβαση σε μια οικονομική υπόθεση με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στις 10/4.Έχετε τη διάθεση να ξανοιχτείτε οικονομικά και να περάσετε καλά! Ίσως κάποιοι να πάρετε δάνειο ή να κάνετε επιπλέον έξοδα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Έχετε σχέδια επέκτασης σε κάθε τομέα της ζωής σας: η αισιοδοξία και η δύναμη θα αποδειχτούν οι πιο πολύτιμοι σύμμαχοι. Εάν χρειάζεστε επιπλέον εκπαίδευση τολμήστε το τώρα. Ένα ταξίδι θα φέρει ένα αναπάντεχο οικονομικό όφελος. 
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ξαφνικές αλλαγές στις φιλικές ή τις προσωπικές σχέσεις σας, είτε προκληθούν από σας είτε από άλλους, τελικά θα σας βγουν σε καλό. Εξάλλου, το τρίγωνο που διαμορφώνει η δική σας Αφροδίτη με τον Άρη στις 12 του μήνα, υπόσχεται νέες γνωριμίες που μπορεί να έχουν αισθηματικό χαρακτήρα, να σας ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές ή να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια νέα συνεργασία. Μια σημαντική βελτίωση στις αποδοχές σας γύρω στις 12-14 του μήνα θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ δεν αποκλείεται να αρχίσει να αποδίδει μια πρόσφατη επένδυση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 10 του μήνα, σηματοδοτεί επαγγελματικές αλλαγές οι οποίες θα σας ωφελήσουν και θα συμβάλουν στην βελτίωση των εσόδων σας. Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Άρη στις 12/4 θα φέρει “φρέσκα” εισοδήματα από καινούργιες, ευχάριστες δραστηριότητες. Στον αισθηματικό τομέα, οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Ποσειδώνα και τον Δία στις 12 και 14/4  δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα στη σχέση σας, ενώ αν ανήκετε στους αδέσμευτους Σκορπιούς υπόσχονται μια αξιόλογη γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται στην αισθηματική ζωή σας οι οποίες μπορεί να σχετίζονται και με την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Τοξότες μια σημαντική γνωριμία είναι πολύ πιθανή γύρω στις 12 του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη. Στον επαγγελματικό τομέα μια προαγωγή ή μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα που μπορεί να γίνει και από το σπίτι, θα βελτιώσει τα εισοδήματά σας. Σε κάθε περίπτωση, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Δίας με τον Ερμή στις 14 του μήνα, εγγυάται επαγγελματικό θρίαμβο σε ό,τι κι αν κάνετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί, καθώς απρόσμενες ανατροπές σας προβληματίζουν έντονα. Αν διστάζετε να αποφασίσετε την πιθανότητα της συμβίωσης με τον σύντροφό σας καλό είναι να ξεπεράσετε τις αναστολές σας αφού οι προοπτικές είναι άριστες. Για τους αδέσμευτους Αιγόκερους αναμένεται μια γνωριμία που θα αντέξει στο χρόνο. Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση όπου μπορείτε να πετύχετε πολλά, προωθώντας τις ιδέες σας, ενώ ευνοϊκές είναι οι συνθήκες και για εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Η σύνοδος του δικού σας Ουρανού με τον Ήλιο στις 10 του μήνα ευνοεί τις συζητήσεις που ακόμα και μέσα από διαφωνίες, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα παραγωγικές και θα διευρύνουν τις προοπτικές σας. Γνωριμίες με άτομα υψηλά ιστάμενα αναμένεται να εκτοξεύσουν την καριέρα σας, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν και ερωτικές προεκτάσεις ειδικά αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Ποσειδώνα και τον Δία στις 12 και 14/4 ευνοούν τα οικονομικά σας, σάς εξασφαλίζουν την συναισθηματική σταθερότητα ενώ μπορεί να συμβάλουν και στην αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 10 του μήνα, σηματοδοτεί αρκετές ανατροπές στα οικονομικά σας, παράλληλα όμως σας βοηθά να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με πρωτοποριακούς τρόπους. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια νέα δραστηριότητα που θα ξεκινήσει σαν χόμπι να αποδειχθεί τόσο κερδοφόρα ώστε να αποτελέσει σύντομα τη μόνιμη εργασία σας. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τους δυο κυβερνήτες σας Ποσειδώνα και Δία στις 12 και 14/4 τονίζουν την επικοινωνιακή σας ικανότητα και ευνοούν επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ για τους ελεύθερους Ιχθύς αναμένεται να πυροδοτήσουν ένα νέο έρωτα.
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)