Προβλέψεις για την εβδομάδα από 7-13 Μαΐου 2016

  

Η εβδομάδα που ακολουθεί ξεκινά με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 7 του μήνα: μια πανίσχυρη όψη που ευνοεί οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα και υπόσχεται να ανταμείψει τις προσπάθειες.
Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9/5 και τρίγωνο με τον Δία στις 10 και δημιουργεί ένα όμορφο και ρομαντικό περιβάλλον στις αισθηματικές σχέσεις, ενώ Θα συμβάλει και στην αποκατάσταση επαγγελματικών αδικιών, καθώς ο Δίας βρίσκεται ανάδρομος στην Παρθένο. Το θετικό κλίμα συνεχίζεται με τον Ερμή να διαμορφώνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Αφροδίτη στις 13 του μήνα. Η αρμονική συνύπαρξη της λογικής και του συναισθήματος, υποστηρίζεται από τη δυναμική του πανίσχυρου Πλούτωνα και προεξοφλεί τη θετική έκβαση σε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) ανήκουν στα πιο ευνοημένα αυτό το διάστημα.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η πλανητική έμφαση στον Ταύρο και οι θαυμάσιες όψεις των γρήγορων πλανητών με τον Δία και τον Πλούτωνα, ευνοούν καινούργιες συνεργασίες και επενδύσεις σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σας «πάνε» οι συμφωνίες, τα συμβόλαια, τα ξεκινήματα που γίνονται με αισιοδοξία και υπόσχονται καλύτερα οικονομικά. Ίσως να μην έχετε κατορθώσει ακόμα να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που σας φορτώνουν με άγχος, πολύ σύντομα όμως θα καταφέρετε να αναπνεύσετε ελεύθερα. Το σύμπαν, βοηθά να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις. Παράλληλα, σας δίνει την ευκαιρία να «φρεσκάρετε» τις σχέσεις σας ή να ξεκινήσετε μια νέα αισθηματική ιστορία.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον αστερισμό σας το διάστημα αυτό προσφέρει πολύ καλές προοπτικές, καθώς το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα, θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε την θετική πλευρά των γεγονότων που σας απασχολούν. Έτσι, με τις θαυμάσιες όψεις της δικής σας Αφροδίτης στις 9 και 10 του μήνα θα ριχτείτε με κέφι στο παιχνίδι του έρωτα, θα επέμβετε σε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν, θα ανανεώσετε σχέσεις που έχουν τελματώσει και θα εξετάσετε καινούργιες επενδυτικές ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Μια πληθώρα πλανητών που βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σας δίνει την ευκαιρία να στραφείτε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τυχόν κακές συνήθειες που αποκτήσατε το τελευταίο διάστημα. Με τον δικό σας Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 13 του μήνα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες. Πολλοί από εσάς αποφασίζετε να επισημοποιήσετε μια αισθηματική σχέση με αρραβώνα ή γάμο ενώ κάποιοι άλλοι εκπληρώνετε μια σημαντική επιθυμία, ίσως την απόκτηση ενός παιδιού. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η πλανητική συνεύρεση στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τους φίλους σας, τις επιθυμίες και τους στόχους σας.  Έτσι, μέσα σε αυτή την περίοδο θα προσθέσετε νέα πρόσωπα στη λίστα των φίλων σας. Είναι μάλλον απίθανο να μην έχετε ήδη θετικές ενδείξεις για το μέλλον σας. Φρεσκάρετε τα σχέδιά σας και ξεκινήστε να κατακτήσετε αυτό που ποθείτε. Η συνδρομή του Δία στον τομέα της επικοινωνίας θα αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική για τα αισθηματικά σας, καθώς το ενδιαφέρον για το σύντροφό σας θα αναζωπυρωθεί.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο του δικού σας κυβερνήτη -του Ήλιου- με τον Πλούτωνα στις 7/5 για να προωθήσετε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και βοηθούν στην ανάπτυξη, στη σταθεροποίηση, ακόμα και στην επέκταση που επιθυμείτε. Είναι πιθανόν οι διευθετήσεις υποθέσεων και οι υποχρεώσεις να αναλώσουν αρκετή από την ενέργειά σας, θα πρέπει ωστόσο να έχετε κατά νου ότι η προσωπική συνεισφορά θα ανταμειφθεί με την εξυγίανση των συνθηκών της καθημερινότητας.  Η πλανητική έμφαση στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας ανοίγει ένα νέο επαγγελματικό κύκλο που θα φέρει οικονομικά οφέλη.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Η πλανητική συνέλευση στον Ταύρο και σε έναν από τους πιο ευνοϊκούς οίκους του ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να παρακάμψετε κάθε εμπόδιο. Με την αρωγή μάλιστα των πλανητικών όψεων της περιόδου θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές που θα σας βοηθήσουν ο καθένας  με τον τρόπο του. Μέσα από σεμινάρια και ταξίδια θα σπάσετε κάθε ατομικό σας ρεκόρ σε ενέργεια και απόδοση. Όποιες και να είναι οι επιθυμίες σας, υπάρχουν όλες οι προοπτικές για επιτυχημένες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η έντονη πλανητική δραστηριότητα στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ευνοεί όλες τις οικονομικές υποθέσεις καθώς επίσης και ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, κληρονομιές και επιδόματα που προέρχονται από κεφάλαια τρίτων. Στις 10/5 η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σας ζώδιο, διαμορφώνει τρίγωνο με τον Δία και σας δίνει τη δυνατότητα να διαλευκάνετε τυχόν προβληματικές καταστάσεις στην αισθηματική ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, βεβαιωθείτε ότι τα άτομα που γνωρίζετε αυτή την περίοδο, είναι πραγματικά διαθέσιμα, ώστε να μην μπείτε σε περιπέτειες. Συμβουλές από οικεία ή έμπιστα πρόσωπα μπορούν να σας διαφωτίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σχηματίζει διαδοχικά τρίγωνα με τον Ήλιο στις 7/5 και τον ανάδρομο Ερμή στις 13/5, γεγονός που βοηθά να αποκαταστήσετε διαφορές με το σύντροφό σας ή να προγραμματίσετε μια ρομαντική απόδραση που θα τονώσει τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε πολύ οικεία από την πρώτη στιγμή. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που διαμορφώνεται στις 10 του μήνα, πέρα από την συναισθηματική πληρότητα που σας εξασφαλίζει, σηματοδοτεί επιπλέον θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Τρεις πλανήτες στον τομέα της εργασίας σας, σάς καθιστούν ιδιαίτερα δημιουργικούς και παραγωγικούς την εβδομάδα που ακολουθεί και αυτό φαίνεται ότι αναγνωρίζεται και σας φέρνει την ηθική και υλική ανταμοιβή που σας αξίζει. Με τις θετικές όψεις του Πλούτωνα από τον τομέα των οικονομικών σας με τον Ήλιο στις 7 και τον Ερμή στις 13/5 είναι πιθανό να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλονται ή να βρείτε μια δεύτερη απασχόληση που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα εισοδήματά σας. Αν ανήκετε στους άνεργους του ζωδίου, μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση αναμένεται γύρω στις 10 του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το “πάρτι” συνεχίζεται αφού τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται θαυμάσια και αυτό που προέχει τώρα είναι να βάλετε τάξη και στα αισθηματικά σας. Σύντομες αποδράσεις με το σύντροφό σας, εκδρομές με καλή παρέα ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σας ανανεώνουν και σας βοηθούν να χαλαρώσετε. Οι επαγγελματικές ανησυχίες ωστόσο που υπάρχουν πάντα στο βάθος του μυαλού σας, σάς ωθούν να ερευνήσετε νέα ερεθίσματα που έρχονται στο δρόμο σας και να “αποθηκεύσετε” ιδέες για μελλοντική χρήση. Δεν αποκλείεται επίσης αυτό το διάστημα να συλλάβετε μια ιδέα για ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η πλανητική έμφαση στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας συνεχίζεται και την εβδομάδα που ακολουθεί, γεγονός που στρέφει τη δραστηριότητά σας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στις 7 και 13/5 αντίστοιχα, σας βοηθούν να διαμορφώσετε ένα όμορφο κλίμα, να αποκαταστήσετε τυχόν παρεξηγήσεις ή να ολοκληρώσετε μια ανακαίνιση. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 10 του μήνα είναι ιδανικό για θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία ή και με μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Έντονη κινητικότητα αναμένεται την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς τρεις πλανήτες στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ευνοούν συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις για επαγγελματικές υποθέσεις, καθώς και νέες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από το σπίτι και να σας κάνουν πιο κοινωνικούς. Με τις θετικές όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Ήλιο και τον Ερμή στις 7 και 13/5 δεν αποκλείεται ακόμα και να “τολμήσετε” ένα μακρινό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Εύνοια προβλέπεται και στον αισθηματικό τομέα, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που διαμορφώνεται στις 10 του μήνα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *