Προβλέψεις για την εβδομάδα από 7-13 Φεβρουαρίου 2015

ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ.
Στις 8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια φαινομενικά ήσσονος σημασίας όψη, που μπορεί όμως να επιφέρει νέες ισορροπίες σε οικονομικές ή αισθηματικές υποθέσεις και ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς). Στις 11/2 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13/3. Το διάστημα αυτό πρόκειται να μας απασχολήσουν περισσότερο κοινωνικά και συλλογικά θέματα, τα οποία θα δρομολογήσουν καλύτερες εξελίξεις. Σε προσωπικό επίπεδο, η  συγκεκριμένη θέση του Ερμή ευνοεί τις νέες και πρωτοποριακές ιδέες ενώ αναμένεται να μας ωθήσει να δούμε τα προβλήματά μας από άλλη οπτική γωνία και να βρούμε την κατάλληλη λύση. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι εκείνα του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).  
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας στις 8/2 μέσα από ένα θεσπέσιο εξάγωνο σας ωθούν να προωθήσετε την καριέρα σας και να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Αν η διάθεσή σας είναι «πεσμένη» μην ανησυχείτε, γιατί από τις 11/2 και  μετά -με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Υδροχόο- θα «επιστρέψει» η πνευματική ευστροφία και σε συνδυασμό με την συναισθηματική αρμονία θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι. Μέχρι τις 13 Μαρτίου με τον Ερμή σε αυτή τη θέση είναι καιρός να απολαύσετε εξόδους με παρέες, όπου θα ξεχωρίσετε με το έξυπνο χιούμορ σας. 
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Με το εξάγωνο της δικής σας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 8/2 θα σας γίνουν προτάσεις για συνεργασία, από εκεί που δεν το περιμένετε. Από τις 11/2 και μετά με τον Ερμή σε ορθή πορεία εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας, στις κινήσεις σας στον τομέα των επαγγελματικών σας και αγνοήσετε τις προτροπές των άλλων που πιστεύουν ότι ξέρουν τι είναι καλύτερο για σας. Εάν είστε ελεύθεροι και λαχταράτε μια έντονη  και θερμή σεξουαλική ζωή, η επιθυμία σας θα εκπληρωθεί. Οι δεσμευμένοι θα δείτε τον σύντροφό σας να λατρεύει τον ανανεωμένο εαυτό σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Προβλέπονται θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας, καθώς με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 8/2 θα επαναπροσδιορίσετε αξίες και δεδομένα στην επαγγελματική ζωή σας. Μετά τις 11 Φεβρουαρίου με τον δικό σας Ερμή σε ορθή πορεία ξεκινά μια θαυμάσια περίοδος για να διαφοροποιήσετε ή να διαμορφώσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας και για να προγραμματίσετε ένα σημαντικό ταξίδι. Ο Ερμής μέχρι τις 13 Μαρτίου προϊδεάζει για την άφιξη μιας νέας φιλικής σχέσης που θα σας ενθουσιάσει ή για κάποια αλλαγή στην πορεία σας. Αποδεχτείτε τις προτάσεις που σας γίνονται για νέα ξεκινήματα.
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 8 του μήνα θα εργαστείτε αποτελεσματικά και θα απαλλαγείτε από προβλήματα στις σχέσεις σας. Ο Ερμής σε ορθή πορεία από τις 11 Φεβρουαρίου έρχεται να σας βεβαιώσει ότι η επικοινωνία είναι το πιο απαραίτητο «συστατικό» που πρέπει να υπάρχει σε μια σχέση. Είτε αυτή είναι μακροχρόνια με ένα σύντροφο που ξέρει που «πατάει» προχωρώντας μαζί σας, είτε είναι μια εφήμερη περιπέτεια με ένα άτομο που βασίζεται σε εσάς και κάνει σχέδια για κοινή πορεία. Μέχρι τις 13 Μαρτίου τα οικονομικά σας «αλλάζουν» προς το καλύτερο. 
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 8 Φεβρουαρίου η φαντασία σας είναι τονισμένη και σας ενθαρρύνει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να γελάσει, να παίξει να ερωτευτεί. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον τομέα των σχέσεων σας από τις 11 Φεβρουαρίου νιώθετε υπέροχα και το εκπέμπετε στους άλλους με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να σας αντισταθούν. Θα υπάρξουν πολλές γνωριμίες μέχρι τις 13 Μαρτίου, αλλά αποφύγετε την τάση να συγκρίνετε την παλιά σχέση σας. Αφήστε τα πράγματα στο «φλου» καθώς έχετε περισσότερο τη διάθεση να πειραματιστείτε παρά να δεσμευτείτε σοβαρά.
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 8 του μήνα μιλά λόγια του έρωτα. Ο «δικός» σας Ερμής σε ορθή πορεία από τις 11 Φεβρουαρίου αναμένεται να σας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις και «τρέλες», αλλάζοντας τα πλάνα για τις ρομαντικές  στιγμές που ονειρεύεστε. Το γεγονός αυτό, δεδομένης της συντηρητικής φύσης θα μπορούσε να σας αναστατώσει, αλλά μην ανησυχείτε: η παρόρμηση δεν θα κρατήσει για πολύ, εφόσον μπορέσετε να «φρενάρετε» τον ενθουσιασμό και να προστατεύσετε την εικόνα σας, που θέλετε να  είναι άψογη και σωστή. Να θυμάστε ότι αξίζετε την αγάπη και το ενδιαφέρον.
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το εξάγωνο που σχηματίζει η δική σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 8 του μήνα, φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα ενώ συμβάλλει και στη βελτίωση των οικονομικών σας. Τα καλύτερα όμως ξεκινούν στις  11/2 με την ορθή πορεία του Ερμή. Η παρουσία του στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας μέχρι και τις 13 Μαρτίου ευνοεί την αισθηματική σας ζωή καθώς σας φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σας ή –αν είστε ελεύθεροι- δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια σημαντική γνωριμία. Ευνοούνται πολύ τα ταξίδια πάσης φύσεως.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Με την αυξημένη οξυδέρκεια που σας χαρίζει το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με την Αφροδίτη στις 8 του μήνα, σας είναι πολύ εύκολο να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας. Εξάλλου, η ορθή πορεία του Ερμή από τις 11/2 μέχρι τις 13/3, σας εξασφαλίζει σημαντική υποστήριξη τόσο από τα οικεία σας πρόσωπα όσο και από υψηλά ιστάμενα άτομα που προσφέρονται να ακούσουν και να προωθήσουν τα αιτήματά σας. Το ίδιο διάστημα, η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια ή μια σημαντική αγοραπωλησία, θα σας ενθουσιάσουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11 Φεβρουαρίου και παραμένει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μέχρι και τις 13 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για σας, καθώς θα γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς, θα μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και παράλληλα θα κάνετε σημαντικές και επωφελείς γνωριμίες. Στον αισθηματικό τομέα η σχέση σας με το σύντροφό σας θα ανανεωθεί ενώ αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Αξιόλογες ευκαιρίες αισθηματικές ή επαγγελματικές μπορούν να προκύψουν και μέσα από μετακινήσεις ή ταξίδια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Τα οικονομικά σας αρχίζουν να παίρνουν τα πάνω τους από τις 11/2 με την ορθή πορεία του Ερμή στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μέχρι και τις 13/3 θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια νέα σταθερότητα ενώ δεν αποκλείεται να εξασφαλίσετε και νέες πηγές εσόδων που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Μετά την υλική ασφάλεια θα επιδιώξετε να εξασφαλίσετε και την συναισθηματική, γεγονός που θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά, ειδικά αν υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα. Ένας ουσιαστικός διάλογος ή και μια ρομαντική απόδραση θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11 Φεβρουαρίου και βάζει τέλος σε διλήμματα και ανασφάλειες. Μέχρι και τις 13/3 που θα παραμείνει στο ζώδιό σας, θα μπορέσετε να βγείτε από αδιέξοδα, αφού θα βρείτε την ιδανική λύση σε κάθε πρόβλημα. Πρώτιστο μέλημα αποτελούν τα οικονομικά σας και κυρίως οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους, οι οποίες μπορούν τώρα να ρυθμιστούν εκ νέου. Θετικές εξελίξεις όμως αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου είναι πολύ πιθανό ένας νέος έρωτας να βελτιώσει τη διάθεσή σας και να σας κινητοποιήσει για μεγάλα επιτεύγματα.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα στις 8 Φεβρουαρίου, τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας δίνει ένα χέρι βοήθειας για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Καλό θα είναι ωστόσο να κάνετε τις κινήσεις σας μετά τις 11/2, όταν η ορθή πορεία του Ερμή κάνει τα σχέδιά σας πιο συγκεκριμένα και παράλληλα ελαχιστοποιεί τους κινδύνους. Μέχρι και τις 13/3 μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το σύντροφό σας ή και με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται και η αναζωπύρωση ενός έρωτα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)