Προβλέψεις για την εβδομάδα από 6-12 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 6/2 και τετράγωνο με τον Ουρανό στις 7, γεγονός που κρύβει κινδύνους για τις σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής διαμορφώνει ταυτόχρονα τρίγωνο με τον Δία (6/2), μας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του μυαλού μας, ώστε να εκμεταλλευτούμε τα γεγονότα προς όφελός μας. Οι όψεις αυτές επηρεάζουν περισσότερο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Στις 8/2 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η οποία σχηματίζει εξάγωνα με τους Κρόνο και Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη. Το καινούργιο φεγγάρι μας παρέχει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να δημιουργήσουμε μια νέα σταθερότητα στην εργασία και στην προσωπική ζωή μας. Η συμμετοχή του Άρη ωστόσο, δείχνει ότι χρειάζονται εντατικές προσπάθειες. Η Νέα Σελήνη ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Θαυμάσια η θέση της Νέας Σελήνης που σχηματίζεται τις 8 Φεβρουαρίου για τον αστερισμό σας, υπόσχεται καινούργιες γνωριμίες που είτε θα εξελιχθούν σε φλερτ και τρυφερά ειδύλλια, είτε θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά στους επαγγελματικούς στόχους σας. Οι άνθρωποι που κάνουν τώρα «πρεμιέρα» στη ζωή σας θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητά σας. Προσοχή ωστόσο θα χρειαστεί στη συμπεριφορά σας απέναντι σε δοκιμασμένες σχέσεις που δεν σας συμφέρει να χάσετε. Η βελτίωση της θέσης σας αλλά και η αύξηση των οικονομικών σας είναι δεδομένη. 
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8 του μήνα στον Υδροχόο και στον ζωδιακό χώρο που σχετίζεται με τον τομέα της καριέρας σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία για αναγνώριση, για προαγωγή ή για ευμενή μετάθεση στην εργασία σας. Υπάρχει εύνοια στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και συνεργασιών που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Με λίγη καλή προσπάθεια και με δεδομένη την εύνοια των άστρων θα καταφέρετε να κατακτήσετε με ευκολία την κορυφή που ονειρεύεστε. Μοναδικός εχθρός σας θα μπορούσε να είναι μόνο η αδράνεια.
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η εργασία σας απορροφά την ενέργεια και το χρόνο σας, αν και πρόκειται για δημιουργία και λιγότερο για δουλειά ρουτίνας. Με τη Νέα Σελήνη στις 8 Φεβρουαρίου που δημιουργείται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου νιώθετε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να απολαύσετε ό, τι έχετε στερηθεί. Κάποιοι θα θελήσετε να συνεχίσετε μια εκπαίδευση που είχατε αφήσει στη μέση, κάποιοι άλλοι θα προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι που ονειρεύεστε και ορισμένοι θα αποφασίσετε να εργαστείτε μόνιμα στο εξωτερικό.  Οτιδήποτε και αν ξεκινήσετε τώρα, έχει τις προδιαγραφές ν’ αλλάξει την ζωή σας. 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα σας βρίσκει πανέτοιμους και ανυπόμονους να ξεκινήσετε τα νέα σας σχέδια. Το νεογέννητο φεγγάρι φωτίζει τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας καλεί να εκμεταλλευτείτε τις επόμενες δυο εβδομάδες για να βάλετε την προσωπική ζωή και τα οικονομικά σας σε τάξη. Η τακτοποίηση φορολογικών εκκρεμοτήτων ή άλλων λογαριασμών θα σας εξασφαλίσει τη γαλήνη που αναζητάτε. Πολλοί από σας θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο που θα αποδώσει, καλό θα είναι πάντως να είστε φειδωλοί στα έξοδά σας.
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 8 του μήνα στον Υδροχόο και στον έβδομο ηλιακό οίκο σας, σας καλεί να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις μόνιμες σχέσεις σας και να αποφασίσετε για την πορεία τους. Η αρμονική συμμετοχή του Κρόνου προοιωνίζει τις καλύτερες εξελίξεις και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που θα αντέξουν στον χρόνο. Όσοι λοιπόν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις επόμενες δυο εβδομάδες καθώς οι συνθήκες είναι πολύ θετικές. Ο Δίας από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου ευνοεί τα οικονομικά σας. 
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο είναι εξαιρετικά θετική τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σας. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο πολλοί από σάς θα βρείτε μια δεύτερη εργασία που θα σας απασχολεί για μερικές ώρες και θα ενισχύσει σημαντικά τα έσοδά σας ενώ όσοι ψάχνετε μια νέα δουλειά, θα ανακαλύψετε μια κερδοφόρα απασχόληση που θα ταιριάζει και με τα χόμπι σας. Θα προβάλλετε τις απόψεις σας και θα εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Η επιτυχία θα συνοδεύει κάθε κίνηση σε επαγγελματικούς και αισθηματικούς στόχους.
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Απρόσμενες αλλαγές αναμένονται στις σχέσεις σας -οικογενειακές, φιλικές ή συναισθηματικές- οι οποίες μπορεί να οφείλονται και σε οικονομικές διαφορές. Ακόμα και αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που εξελίσσονται οι καταστάσεις, να θυμάστε ότι το σύμπαν συνωμοτεί για το καλό σας και επομένως θα πρέπει να αποδεχτείτε τα γεγονότα όπως έρχονται. Η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα ανοίγει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στους αδέσμευτους, συμβάλει στην βελτίωση των σταθερών σχέσεων και επιπλέον φέρνει νέες επαγγελματικές προτάσεις που ακόμα και αν δεν εγγυώνται σημαντικές οικονομικές απολαβές εξαρχής, κρύβουν άριστες μελλοντικές προοπτικές. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα στις 6/2 και τετράγωνο με τον Ουρανό στις 7, γεγονός που μπορεί να φέρει ανατροπές στα επαγγελματικά σας ή να σας γεμίσει περισσότερες ευθύνες που μπορεί να επιβαρύνουν το πρόγραμμά σας, θα σας αποζημιώσουν όμως οικονομικά. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 8 του μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο χώρο του σπιτιού καθώς νιώθετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να καλλωπίσετε το χώρο σας, να αναζητήσετε μια νέα στέγη ή και να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Οι προσπάθειες για την βελτίωση των οικονομικών σας αρχίζουν να αποδίδουν από την εβδομάδα που ακολουθεί, γεγονός που σας ωθεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για προσωπικές απολαύσεις. Πράγματι, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8/2, σηματοδοτεί μια δεκαπενθήμερη περίοδο, κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες ή ακόμα και να προγραμματίσετε σύντομες αποδράσεις που θα σας ξεκουράσουν και θα σας αναζωογονήσουν. Επαφές και συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ αν είστε αδέσμευτοι αναμένονται αξιόλογες γνωριμίες που γρήγορα θα εξελιχθούν σε σχέσεις με σοβαρές προοπτικές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας που βρίσκονται στο ζώδιό σας, σχηματίζουν σημαντικές όψεις την εβδομάδα που ακολουθεί και εγγυώνται αυξημένη δραστηριότητα. Αν και θα προκύψουν ξαφνικά οικογενειακά προβλήματα που θα εμποδίσουν τα σχέδιά σας, θα καταφέρετε έστω και την τελευταία στιγμή να βγείτε από το αδιέξοδο και να ακολουθήσετε το όραμά σας. Επιπλέον, σημαντικές ευκαιρίες αναμένονται από το εξωτερικό ή από άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα. Η Νέα Σελήνη στις 8/2 υπόσχεται νέες πηγές εσόδων και επίσης ευνοεί θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά στοιχεία σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στις 7/2, συνιστά να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί την εβδομάδα που ακολουθεί και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας ούτε σε άτομα που πιστεύετε ότι είναι αξιόπιστα, καθώς υπάρχει έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα. Η διπλωματία θα σας βοηθήσει να ελιχθείτε αλλά και να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις στην εργασία σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 8/2, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο προσωπικών επιτυχιών που ωστόσο απαιτούν να καταβάλετε πιο έντονες προσπάθειες.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται κατακόρυφα την εβδομάδα που ακολουθεί και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να τις πραγματοποιήσετε. Καλό θα είναι ωστόσο να μην προβείτε σε επενδύσεις που πιστεύετε ότι θα αποδώσουν, αφού οι πιθανότητες απώλειας είναι μεγαλύτερες από αυτές του κέρδους. Εξάλλου και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8/2, συνιστά να κρατήσετε στάση αναμονής, να μελετήσετε καλύτερα τα σχέδιά σας και να περάσετε στη δράση τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα ή και το σύντροφό σας που θέλουν και μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά. 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)