Προβλέψεις για την εβδομάδα από 4-10 Ιουνίου 2016

Κάπως περίεργο αναμένεται το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, καθώς η Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου διαμορφώνει τον σχηματισμό του Σταυρού στα μεταβλητά ζώδια: ένα φαινόμενο που δημιουργεί ζητήματα τα οποία θα γίνουν ακόμα πιο αισθητά δεδομένου ότι ενεργοποιούνται οι εκλείψεις που έχουν σημειωθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Έτσι, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα αυτό το διάστημα, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να κλονιστούν οι αξίες και οι πεποιθήσεις μας και να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και στις σχέσεις μας. Τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού (Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 4/3, 4/6, 6/9 και 6/12, είναι πιο ευάλωτα σ’ αυτή την επιρροή και είναι πιθανό να δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά είτε από εξωγενείς παράγοντες είτε από δική τους πρωτοβουλία. Όσοι επιθυμούν πραγματικά να απεγκλωβιστούν από ένα τέλμα, τώρα μπορούν να τα καταφέρουν αρκεί να θυμούνται το γνωμικό “κάθε αρχή και δύσκολη”!
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τη Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου σε ένα -ευτυχώς- φιλικό ζώδιο, η αποδοτικότητά σας στον επαγγελματικό τομέα μειώνεται, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι η κοινωνικότητα και οι δημόσιες σχέσεις σας μπορούν να σας προσφέρουν πολλά περισσότερα. Οι επαφές που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Πολλοί θα ταξιδέψετε, θα ανακαλύψετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα ζήσετε συναρπαστικές περιπέτειες. Η αντίθεση του Ερμή με τον δικό σας Άρη στις 9/6 συνιστά να προσέξετε που επενδύετε και να ξεχάσετε τις μεγάλες σπατάλες.  
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου σηματοδοτεί μια καθοριστική περίοδο για τα οικονομικά σας. Είναι σκόπιμο να αναζητήσετε την κύρια αιτία των χρηματικών απωλειών σας και να αρχίσετε να καταργείτε σιγά-σιγά τις περιττές δαπάνες. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να εισπράξετε και χρήματα που σας οφείλουν, θα πρέπει όμως να προσέξετε πώς θα τα διαχειριστείτε για να μην εξαφανιστούν από τα χέρια σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας βρίσκονται στο «στόχαστρο» της αντίθεσης Ερμή-Άρη στις 9 Ιουνίου, γεγονός που θα πρέπει να σας κάνει πιο προσεκτικούς στην συμπεριφορά σας. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 5 Ιουνίου στο ζώδιό σας μπορεί να αποτελέσει «απειλή» για τις σχέσεις σας. Αν αισθάνεστε ότι έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ίσως είναι καλύτερα να το πάρετε απόφαση. Αντίθετα, αν νομίζετε πως μπορείτε να επαναφέρετε την αρμονία στη σχέση σας, μη διστάσετε να εξωτερικεύσετε τις απόψεις σας στο σύντροφό σας και να δημιουργήσετε τις βάσεις για καλύτερες μέρες. Η αντίθεση του δικού σας Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται στις 9 του μήνα σηματοδοτεί μια περίεργη περίοδο στις επαγγελματικές σχέσεις σας.  
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τη Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου οι διαφοροποιήσεις στον εργασιακό χώρο θα αποσπάσουν την προσοχή σας και θα διαταράξουν την ηρεμία σας με αποτέλεσμα να αποφασίσετε να αλλάξετε κάποια δεδομένα. Η ασάφεια συνεχίζεται, καθώς σας λείπει η κρίση για να διακρίνετε τις απατηλές καταστάσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με τα υπαρξιακά σας. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε επαφές με άτομα που δεν γνωρίζετε αρκετά καλά. Με την αντίθεση Ερμή- Άρη στις 9/6 υπάρχει περίπτωση να σας απασχολήσει μια σχέση που πρέπει να κρατηθεί μυστική. 
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τη Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου θα θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε από ομαδικές ή συλλογικές προσπάθειες, καθώς πιστεύετε ότι απορροφούν την πολύτιμη ενέργεια που χρειάζεστε για να διοχετεύετε στην εργασία σας. Αυτή η τακτική της «απολυτότητας» δεν είναι η κατάλληλη, αφού όταν πλέον εξασφαλίσετε τη «θέση» σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε μείνει μόνοι σας. Το σπίτι, η οικογένεια και τα επαγγελματικά σας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, καθώς με την αντίθεση Ερμή- Άρη στις 9/6 αναδύονται ζητήματα που απειλούν την ψυχική ηρεμία σας. 
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο επαγγελματικό περιβάλλον σας αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό καλό θα είναι να βάλετε και σεις λίγο νερό στο κρασί σας και να μην ψάχνετε αφορμή για αντιπαραθέσεις. Από τη μια σκέφτεστε να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές και από την άλλη νιώθετε ανασφάλεια για το αποτέλεσμα. Καθώς η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σας, ίσως είναι καλύτερα να αναβάλλετε για λίγο τις αποφάσεις σας, ώστε να μην το μετανιώσετε αργότερα. Με την αντίθεση Ερμή- Άρη στις 9/6 προσέξτε την κριτική σας. 
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων, σας προσφέρει ευκαιρίες για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές για το μέλλον σας. Οι δυσμενείς γωνίες ωστόσο που σχηματίζουν ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, συνιστούν να προσέχετε τα βήματά σας ώστε να ξεπεράσετε πιθανά εμπόδια. Αν υπάρχουν οικογενειακές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες φροντίστε να τις τακτοποιήσετε άμεσα ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να αφοσιωθείτε στο στόχο σας. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σας καθώς η αντίθεση Ερμή-Άρη στις 9/6 ίσως πυροδοτήσει οικονομικές απώλειες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Τα οικονομικά σας χρειάζονται φειδώ και αυτό θα γίνει έντονα αισθητό με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου. Οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζουν οι Δίας, Κρόνος και Ποσειδώνας συνιστούν να προσέχετε τη διαχείρισή σας και να αποφύγετε δοσοληψίες ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Αντισταθείτε επίσης στον πειρασμό να βοηθήσετε τον σύντροφό σας ή οικεία σας πρόσωπα που -έστω και άθελά τους – μπορούν να σας ζημιώσουν. Η αντίθεση Άρη-Ερμή στις 9/6 αναμένεται να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σας που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψύχραιμες κινήσεις. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου διαμορφώνει τον σχηματισμό του Σταυρού με τον Δία, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, γεγονός που επηρεάζει ιδιαίτερα το δικό σας ζώδιο. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις τις οποίες θα πρέπει να χειριστείτε ψύχραιμα και χωρίς υστεροβουλίες ή προσωπικά συμφέροντα. Αποφύγετε επαγγελματικές αλλαγές καθώς και διενέξεις με τους οικείους σας ή το σύντροφό σας, οι οποίες μπορεί να κλονίσουν σοβαρά τις σχέσεις σας. Αν πάλι νιώθετε έτοιμοι για ρήξεις που θα σας ανοίξουν ένα καινούργιο δρόμο, με προσπάθεια και υπομονή θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου, πρόκειται να φέρει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας. Η αρνητική συμμετοχή του κυβερνήτη σας Κρόνου, καθώς και του Δία και Ποσειδώνα συνιστούν να αποφύγετε βιαστικές ενέργειες και να είστε επιφυλακτικοί σε νέες προτάσεις ή συμφωνίες οι οποίες μπορεί να φαίνονται πολύ καλές, στην πορεία όμως θα αποδειχθούν προβληματικές. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις σας -τόσο με το σύντροφό σας όσο και με το φιλικό περιβάλλον, καθώς η αντίθεση Ερμή-Άρη στις 9/6 μπορεί να πυροδοτήσει σοβαρές διαφωνίες ή και ρήξεις. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Τα πάνω-κάτω στην αισθηματική σας ζωή πρόκειται να φέρει η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων. Είτε είστε ελεύθεροι είτε όχι, θα υπάρξουν τόσες ερωτικές προκλήσεις μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, που δύσκολα θα αντισταθείτε στον πειρασμό να δημιουργήσετε παράλληλες σχέσεις. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, πρέπει να θυμάστε ότι διακυβεύεται η συναισθηματική σας ασφάλεια καθώς η επιπολαιότητα θα σας παρασύρει σε επικίνδυνα παιγνίδια. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να προκύψουν επείγοντα έξοδα στα οποία δύσκολα θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Ιουνίου σηματοδοτεί αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Οι αρνητικές όψεις που σχηματίζουν οι κυβερνήτες σας Δίας και Ποσειδώνας καθώς και ο Κρόνος δείχνουν προβλήματα τα οποία μπορεί επιπλέον να έχουν επιπτώσεις στην αισθηματική σας ζωή αλλά και στην καριέρα σας. Αν σκέφτεστε μια μετακόμιση καλό θα είναι να λάβετε υπόψη σας την γνώμη των υπολοίπων μελών της οικογένειάς σας ώστε να μην επηρεάσετε την καθημερινότητά τους. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)