Προβλέψεις για την εβδομάδα από 31 Ιανουαρίου-6 Φεβρουαρίου 2015

 Ο Φεβρουάριος ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που αυξάνει τον ρομαντισμό και την ευαισθησία αλλά παράλληλα μπορεί και να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο γεμάτο παγίδες. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί ιδιαίτερα τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους, συνιστά όμως αυξημένη προσοχή στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς). Στις 2 του μήνα, ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, όψη που ευνοεί τις νέες γνωριμίες και τις συλλογικές δραστηριότητες, ενώ στις 5/2 το εξάγωνο που διαμορφώνει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο, είναι κατάλληλο για αναθεωρήσεις σχεδίων με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι όψεις αυτές ευνοούν τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους). Τέλος, με την αντίθεση Ήλιου-Δία στις 6/2, θα πρέπει να αποφεύγουμε τις υπερβολές σε όλες μας τις δραστηριότητες, ώστε να μην χάσουμε τον έλεγχο.
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία τη πρωτομηνιά και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 2 Φεβρουαρίου τον πρώτο ρόλο θα παίξουν οι εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Και στα υπόλοιπα, ωστόσο, δεν «πάτε πίσω». Το σύμπαν φροντίζει για τις σχέσεις σας αναθερμαίνοντας όσες από αυτές πέρασαν από «αναταράξεις». Την περίοδο αυτή, θα έχετε μεγάλη «ρέντα» σε επαγγελματικές υποθέσεις, ενώ θα καταφέρετε να τελειώσετε μια για πάντα με εκκρεμότητες. Μάλιστα, ο ανάδρομος Ερμής σε αρμονία με τον Κρόνο στις 5/2 φροντίζει για επανασυνδέσεις που χρειάζεστε στον τομέα των σημαντικών σχέσεών σας.
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Στο κατώφλι του Φεβρουαρίου η σύνοδος της δικής σας Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει κοντά σας άτομα που έχουν τη δύναμη και τη θέληση να σας βοηθήσουν. Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που κινούνται σε ζώδια που σχετίζονται με την καριέρα και την εργασία σας, στις 2/2 εστιάζετε προς τις κατευθύνσεις εκείνες που σας προκαλούν και σας οδηγούν σε μια καινούργια πορεία δημιουργίας με πιο ριζοσπαστικά στοιχεία. Ο Κρόνος και ο ανάδρομος Ερμής σε αρμονία στις 5 του μήνα φέρνουν σημαντικούς συνεργάτες από το παρελθόν στο πλευρό σας.  
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο Φεβρουάριος εγκαινιάζει μια σημαντική φάση για τα αισθηματικά σας, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα την πρωτομηνιά, σε δυσαρμονία με το ζώδιό σας, δημιουργεί γεγονότα που αφορούν στην πορεία και την εξέλιξή τους. Το πιθανότερο είναι να σας προβληματίσουν οι στενές σχέσεις σας, ενώ ορισμένοι από εσάς δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν πλέον. Ωστόσο, μετά από μια περίοδο σχετικής «ξηρασίας» θα αφυπνιστείτε ερωτικά και θα παρασυρθείτε από τον «απαγορευμένο καρπό». Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην αναζήτηση μιας νέας σχέσης, μην αρνείστε προσκλήσεις για εξόδους.   
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Στο παιχνίδι των σχέσεων στην πρεμιέρα του Φεβρουαρίου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει η Αφροδίτη. Η σύνοδος του πλανήτη της αγάπης με τον Ποσειδώνα θα φέρει νέο «αέρα» στην αισθηματική ζωή σας, θα σας κάνει πιο ρομαντικούς στην ερωτική έκφραση και συγχρόνως, πιο τρυφερούς όχι μόνο με το ταίρι σας, αλλά και με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν το φιλικό περιβάλλον. Το διάστημα αυτό «μιλάει» για σταδιακή σταθεροποίηση των οικονομικών και βελτίωση των επαγγελματικών υποθέσεών σας καθώς ο Ήλιος εναρμονίζεται με τον Ουρανό (2/2) μέσα στον τομέα της καριέρας σας. 
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα την πρώτη Φεβρουαρίου για να σας προσφέρει την ερωτική ανανέωση που χρειάζεστε. Για πολλούς από εσάς, θα μπορούσε να κρύβει μια νέα γνωριμία με ερωτικά καρδιοχτύπια. Καθώς η όψη πραγματοποιείται στον όγδοο ηλιακό οίκο σας ωφελεί ιδιαίτερα τις σεξουαλικές σας επιδόσεις και την αναζήτηση της ικανοποίησης του «βασικού σας ενστίκτου». Με το εξάγωνο του δικού σας Ήλιου με τον Ουρανό (2/2) αλλά και την αντίθεση Ήλιου-Δία (6/2) η γοητεία σας απογειώνεται και με τον φυσικό μαγνητισμό που αποπνέετε σας καθιστούν πρώτους στον έρωτα. 
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την πρεμιέρα του Φεβρουαρίου ίσως αγχωθείτε και νιώσετε ταλαιπωρημένοι από τις καταστάσεις, καθώς το ερωτικό «μανιφέστο» φτάνει στο ζενίθ με την σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Καλείστε να απεμπλακείτε από συνθήκες που δεν σας οδηγούν πουθενά καθώς νιώθετε ταλαιπωρημένοι από τις καταστάσεις. Η ψυχολογική κατάστασή σας και το νευρικό σύστημα βρίσκονται κάτω από την πολεμική διάθεση του Άρη «απέναντί σας» με αποτέλεσμα να ξεχνάτε τους καλούς τρόπους σας. Πάντως με το εξάγωνο του δικού σας ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο επαναξιολογείτε καταστάσεις.  
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Αυξημένη προσοχή χρειάζονται τα επαγγελματικά σας την ερχόμενη εβδομάδα, αφού με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την 1η Φεβρουαρίου, ίσως υποστείτε πισώπλατες ενέργειες ή κάνετε λάθη που θα εντοπιστούν πολύ αργά. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα οι πλανήτες δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν και στα μέσα της εβδομάδας θα διαπιστώσετε ότι όλες οι επιθυμίες σας μπορούν να εκπληρωθούν. Αν είστε αδέσμευτοι, μια ρομαντική γνωριμία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στις 6/2 η αντίθεση Ήλιου-Δία, φέρνει έντονη κοινωνικότητα, παράλληλα όμως συνιστά να προσέχετε τις αντιδράσεις σας, ώστε να αποφύγετε πιθανές προστριβές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο αισθηματικός τομέας κρατάει τα σκήπτρα την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς, με αποτέλεσμα όλες οι ενέργειές σας να περιστρέφονται στην δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας που θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Η θετική ανταπόκριση του συντρόφου σας αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις. Ευχάριστες εκπλήξεις όμως σας επιφυλάσσουν και τα επαγγελματικά σας, όπου μια ανέλπιστη πρόταση, μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία μιας ανοδικής πορείας. Στις 6 Φεβρουαρίου, οικογενειακές διαφορές θα σας χαλάσουν για λίγο τη διάθεση, σύντομα όμως η αρμονία θα αποκατασταθεί.
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την 1η Φεβρουαρίου, είναι ιδανική για να δείξετε την αγάπη σας στους οικείους σας και να τους κάνετε να νιώσουν όμορφα χωρίς να προσπαθήσετε να τους επιβληθείτε. Αυτή η συμπεριφορά πέρα από την ικανοποίηση των δικών σας, θα κάνει καλό και στη δική σας ψυχολογία, ειδικά αν η αναγκαστική πολύωρη απουσία σας, σας προκαλεί τύψεις. Στον αισθηματικό τομέα θα νιώσετε πιο ασφαλείς με το σύντροφό σας ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα γοητευτείτε από ένα ξεχωριστό άτομο. Όσοι οδηγείτε αποφύγετε παραβάσεις στις 6/2.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Ενδιαφέρουσα αναμένεται η ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου βρίσκετε νέα ερεθίσματα που εξάπτουν το ενδιαφέρον σας. Η αυξημένη αντίληψή σας βοηθάει να δημιουργήσετε επαφές με άτομα που σας προσφέρουν ανυστερόβουλες συμβουλές για την προώθηση της δουλειάς σας. Επιπλέον, μια ρομαντική γνωριμία θα σας κάνει να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Χάρη στη θετική έκβαση των οικονομικών σας, ίσως οργανώσετε και μια σύντομη απόδραση που θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας. Φροντίστε μόνο μην το παρακάνετε στις 6/2, αφού η αντίθεση Ήλιου-Δία σας ωθεί σε σπατάλες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Τα οικονομικά σας έρχονται ξανά στο προσκήνιο αφού την 1η Φεβρουαρίου η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας δημιουργεί σύγχυση. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να διαχωρίσετε τις προτεραιότητές σας, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να παραμελήσετε εντελώς τα βασικά και να σκορπίσετε χρήματα σε πράγματα που ουσιαστικά δεν χρειάζεστε. Ίσως πάλι μια φιλική πρόσκληση σας παρασύρει σε διασκεδάσεις ή και εκδρομές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή χρειάζεται και ο αισθηματικός τομέας, καθώς η αντίθεση Ήλιου-Δία στις 6/2, σας οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές που δύσκολα θα αποδεχτεί ο σύντροφός σας.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, φαίνεται να σας απασχολεί έντονα στις αρχές της εβδομάδας, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης- Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την 1η Φεβρουαρίου στο ζώδιό σας, εντείνει την ευαισθησία αλλά και την ανασφάλειά σας. Ωστόσο, η θετική όψη Ήλιου- Ουρανού στις 2/2, φέρνει έσοδα από απρόσμενες πηγές, ενώ το εξάγωνο Ερμή- Κρόνου στις 5/2, δίνει ώθηση στην καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας στέλνουν οι πλανήτες αλλά μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, ώστε να αποφύγετε πιθανή υπερκόπωση στις 6/2 με την αντίθεση του Ήλιου με τον Δία.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)