Προβλέψεις για την εβδομάδα από 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου 2016

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ. 
Η εναλλαγή θετικών και αρνητικών όψεων την εβδομάδα που ακολουθεί, συνιστά να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις 30 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα αλλά και το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Η πρώτη όψη είναι ιδιαίτερα ισχυρή, αφού μας βοηθά να μπούμε στον πυρήνα του προβλήματος και να ανακαλύψουμε την πιο αποτελεσματική λύση, ενώ η δεύτερη μας χορηγεί με έμπνευση και φαντασία, ώστε να βρούμε εναλλακτικούς δρόμους. Την 1η Φεβρουαρίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που σχετίζεται με ατυχήματα, παρεξηγήσεις, ξαφνικές ρήξεις αλλά και αποκαλύψεις οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξή μας. Στις 3/2 τα εξάγωνα Άρη-Πλούτωνα και Ήλιου-Κρόνου, αποτελούν ήσσονος σημασίας, αλλά θετικές επιρροές και ανταμείβουν όσους αγωνίζονται. Όλα τα ζώδια μπορούν να ωφεληθούν, ωστόσο αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) ίσως χρειαστεί να καταβάλουν μεγαλύτερες προσπάθειες. 
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι μικτές όψεις των πλανητών συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική πρόοδο και εξέλιξή σας. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα και το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που σχηματίζονται στις 30/1 θα διευκολύνουν τις συνθήκες και θα φέρουν τις πρώτες ενδείξεις για την καταξίωση που θα ακολουθήσει. Την πρώτη Φεβρουαρίου είναι σκόπιμο να μην ξοδέψετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά. Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 3/2 βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, αλλά και να τον αφιερώσετε στην οικογένειά σας, που υποστηρίζει τις προσπάθειές σας και βρίσκεται στο πλευρό σας. 
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η συμμετοχή της Αφροδίτης στο πλανητικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 30/1 είναι η αιτία που αποπνέετε μια μαγική αύρα στους γύρω σας. Κανείς δεν μπορεί να σας αρνηθεί και η ευκολία με την οποία θα πετύχετε τους στόχους σας, θα εκπλήξει ακόμη και σας τους ίδιους. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα καταλήξουν σε μακροχρόνιες φιλίες, ενώ αν είστε ελεύθεροι προετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής  σας. Τα άστρα είναι πολύ ευνοϊκά μαζί σας αυτή την περίοδο. Θα ξοδέψετε χρήματα για να απολαύσετε «πολυτέλειες»  που ονειρεύεστε εδώ και καιρό. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η πλανητική εύνοια αυξάνει τη γοητεία σας και επιπλέον σας εμβολιάζει με την ενέργεια που χρειάζεστε για να επικοινωνήσετε εποικοδομητικά με τους γύρω σας. Η σύνοδος του δικού σας Ερμή με τον Πλούτωνα στις 30 Ιανουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στους αγαπημένους σας, να αποκαταστήσετε παλιές διαφωνίες και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σας. Ωστόσο την πρώτη Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού κρίνεται σκόπιμο να προσέχετε τα λόγια σας αλλά και όταν κρατάτε τιμόνι. 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Κάποιες στιγμές επιβάλλεται να ξεκουραστείτε και να «γεμίσετε τις μπαταρίες σας». Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να «αποσυρθείτε» ή τουλάχιστον να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να ηρεμήσετε από τις εντάσεις. Με το εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 30 Ιανουαρίου είναι πολύ πιθανή η «γέννηση» ενός ειδυλλίου μέσα από τον φιλικό χώρο σας. Από τη στιγμή όμως που είστε δεσμευμένοι κρίνεται σκόπιμο να αποφύγετε απιστίες που θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν με  τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα την ίδια μέρα ή με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού την πρώτη Φεβρουαρίου. 
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23
Ο Γενάρης ρίχνει αυλαία με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα αισθηματικά σας, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής και ο «μυστηριώδης» Πλούτωνας αλληλοσυμπληρώνονται. Ο Ερμής και η Αφροδίτη δραστηριοποιούν τον τομέα της εργασίας σας, την ίδια ώρα που ο Ποσειδώνας λειτουργεί σαν τον «άσσο» στο μανίκι σας, καθώς φέρνει ευκαιρίες για νέες επεκτάσεις στα επαγγελματικά και κατά συνέπεια στα οικονομικά σας. Μπορεί η επιρροή του Κρόνου στον τομέα της δημιουργίας να βρίσκεται εν ενεργεία, ωστόσο, ακόμα και αυτή θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις και να στρέψετε τα εμπόδια προς όφελός σας.
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Αφροδίτη μέσα από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεών σας στις 30/1 απογειώνει τους έρωτές σας και σας ωθεί να μοιραστείτε τρυφερές στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα την ίδια μέρα, η κατάσταση στα επαγγελματικά σας θα βελτιωθεί σημαντικά από τη στιγμή που θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να διορθώσετε όσα σας ενοχλούν στον εργασιακό χώρο σας. Η αγάπη, η διασκέδαση και οι κοινωνικές επαφές «κτυπούν κόκκινο» αυτό το διάστημα και αν είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε πολλές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.  
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 30/1 και 1/2, θα σας κάνουν περισσότερο οξύθυμους ενώ μπορούν να προκαλέσουν και απρόσμενες ανατροπές στα σχέδιά σας. Με την έντονη διορατικότητά σας και την απαραίτητη ψυχραιμία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την πλανητική ενέργεια προς όφελός σας και να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις. Αντίθετα, τα οικονομικά σας παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση την εβδομάδα που ακολουθεί χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιπλέον, δεν αποκλείεται μια δημιουργική ιδέα που μπορείτε να εφαρμόσετε μέσα από το χώρο του σπιτιού, να σας αποφέρει ένα μεγάλο κέρδος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ερμή στις 30/1, σας καθιστά ιδιαίτερα εύστροφους και σας βοηθά να δικτυωθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους, να κάνετε σημαντικές συζητήσεις αλλά και καινούργιες γνωριμίες καρμικού χαρακτήρα. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα πορεία των επαγγελματικών σας, θα εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας τις ανατροπές που θα προκύψουν στις αρχές του Φλεβάρη. Ορισμένοι από εσάς αναμένεται να ακολουθήσετε μια εντελώς καινούργια επαγγελματική κατεύθυνση. Στον αισθηματικό τομέα, στο τέλος της εβδομάδας, αναμένονται σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό στις 30/1 και 1/2, γεγονός που θα δημιουργήσει για άλλη μια φορά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας. Το οικογενειακό περιβάλλον ωστόσο, θα σας βοηθήσει να βγείτε από το αδιέξοδο. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στις 3/2: μια όψη που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων σας αλλά και στη βελτίωση των σχέσεών σας. Νέες γνωριμίες αναμένονται για τους αδέσμευτους Τοξότες, ενώ δεν αποκλείεται και ένα σύντομο ταξίδι που θα σας ανανεώσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Οικογενειακές υποχρεώσεις ή ξαφνικά προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι, θα προκαλέσουν έκτακτα έξοδα στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί, δεν θα καταφέρουν ωστόσο να ανατρέψουν τα σχέδιά σας για διασκεδάσεις ή μια σύντομη απόδραση με το σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι αναμένεται μια ξεχωριστή γνωριμία γύρω στις 30/1 η οποία αν και θα παραμείνει για λίγο διάστημα σε πλατωνικό επίπεδο, θα σας ενθουσιάσει και θα τονώσει τον ρομαντισμό σας. Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Ήλιο στις 3/2 ευνοεί κέρδη μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα και τον κυβερνήτη σας Ουρανό στις 30/1 και 1/2, αποτελούν πανίσχυρες επιρροές που σας βοηθούν να οργανώσετε τη στρατηγική της επιτυχίας σας και να εφαρμόσετε πρωτοποριακά σχέδια που θα έχουν ευρεία απήχηση και θα σας αποφέρουν μεγάλα κέρδη. Το γεγονός εξάλλου ότι ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, διαμορφώνει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 3/2, εγγυάται την επιτυχία των προσπαθειών σας, ενώ σας εξασφαλίζει και την υποστήριξη ισχυρών ατόμων. Όσοι αναζητάτε μια νέα εργασία, δραστηριοποιηθείτε περισσότερο αυτό το διάστημα.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο στόχαστρο των πλανητών, γι’ αυτό στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για έξοδα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Το θετικό είναι ότι με το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με την Αφροδίτη στις 30/1, εσείς διατηρείτε την αισιοδοξία σας και συνεχίζετε τις προσπάθειές σας, γνωρίζοντας ότι θα έρθει και η στιγμή της ανταμοιβής. Πράγματι, στις 3/2 τα εξάγωνα Ήλιου-Κρόνου και Άρη-Πλούτωνα, έρχονται να σας αποζημιώσουν, ενώ παράλληλα ευνοούν τα σχέδια εκείνα που σχετίζονται με μια νέα συνεργασία. 
Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)