Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Μαίου-3 Ιουνίου 2016

Ο Μάιος “ρίχνει αυλαία” με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μια εξαιρετικά θετική όψη που εγγυάται άριστα αποτελέσματα στις προσπάθειες, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Η οξυδέρκεια αυτή την ημέρα ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες που προσφέρουν αμοιβαία οφέλη, ενώ τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες) ευνοούνται ιδιαίτερα. Το σκηνικό αλλάζει με την είσοδο του Ιουνίου, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν αντίστοιχα τετράγωνα με τον απατηλό Ποσειδώνα στις 2 και 3 του μήνα, όψεις που θολώνουν το τοπίο και που μας παρασύρουν σε αδιέξοδα μονοπάτια. Αυτές τις μέρες είναι προτιμότερο να μην κάνουμε αλλαγές, που δεν θα έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και να μην πάρουμε σοβαρές αποφάσεις που επηρεάζουν το μέλλον μας. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε νέες γνωριμίες, που μάλλον θα μας απογοητεύσουν. Στις 3 Ιουνίου σχηματίζεται η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, μια περιοριστική όψη που δημιουργεί δυσκολίες και ασυνεννοησία. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) επηρεάζονται περισσότερο από αυτές τις όψεις.
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Τα χρήματα έρχονται δύσκολα και θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τους τρόπους με τους οποίους θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας στο μέλλον. Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 31/5 σκεφτείτε πώς μπορείτε να συνεργαστείτε αποτελεσματικότερα με τους συναδέλφους σας. Αρκετοί από εσάς θα επανεκτιμήσετε τη σχέση σας με άτομα που έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν την πορεία σας. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας της αναδιοργάνωσης των επαγγελματικών σας ωστόσο ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν τετράγωνα με τον Ποσειδώνα στις 2 και 3 του μήνα και σας καλούν να είστε προσεκτικοί. 
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Ο Ερμής και ο Πλούτωνας μέσα από μια εξαιρετικά θετική όψη στις 31 Μαΐου πρόκειται να σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές, που θα σας οδηγήσουν σε έναν μεγάλο έρωτα ή σε μια αξιόλογη επαγγελματική προσφορά. Οι πλανητικές όψεις στις αρχές Ιουνίου ωστόσο συνιστούν να μην είστε τόσο εύπιστοι. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για πραγματικές ευκαιρίες, θα πρέπει όμως να είστε απόλυτα σίγουροι, κυρίως αν σκέφτεστε να αφήσετε κάτι μόνιμο. Οι θέσεις των πλανητών δείχνουν ότι πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να λάβετε καθοριστικές αποφάσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το κλίμα στον χώρο της εργασίας σας μπορεί να σας φαίνεται ιδανικό με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στο τέλος του Μαΐου, καλό θα είναι όμως να είστε επιφυλακτικοί, για να μην «πέσετε από τα σύννεφα» τις πρώτες μέρες του Ιουνίου. Ήλιος, Αφροδίτη, Ποσειδώνας και Κρόνος δείχνουν ότι υπάρχουν άτομα που κρύβουν καλά τις προθέσεις τους, που σύντομα θα αποκαλυφθούν. Αυτή την περίοδο κρίνεται σκόπιμο να μην πιστέψετε σε βαρύγδουπες υποσχέσεις. Δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας. 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 31 Μαΐου επηρεάζει θετικά τον τομέα του έρωτα και των σχέσεων σας και σας επιφυλάσσει σημαντικές αισθηματικές ευκαιρίες. Ωστόσο, με τις “περίεργες” όψεις που διαμορφώνονται στις αρχές Ιουνίου θα πρέπει να ζυγίσετε με σοφία τα αρνητικά και τα θετικά της κάθε περίπτωσης και να αποφασίσετε μόνο αφού εξετάσετε και τις παραμικρές λεπτομέρειες ούτως ώστε να κτίσετε τη βάση για μακροχρόνια επιτυχία. Πολλοί θα πάρετε την απόφαση να ξεκόψετε από προβληματικές σχέσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας ή αντίθετα να επισπεύσετε το γάμο σας.
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με το θεσπέσιο τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στον ουρανό στις 31 Μαΐου η πίστη στον εαυτό και στα όνειρά σας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Είναι σκόπιμο να έχετε τα μάτια σας «ανοιχτά», καθώς παραμονεύει η μεγάλη ευκαιρία. Η διαίσθησή σας βρίσκεται στο ζενίθ και σε συνδυασμό με την επιχειρηματική σας δεινότητα, δίνει νέα ώθηση στα σχέδιά  σας. Από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου φροντίστε να βάλετε οργάνωση στη ζωή σας, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με το χρόνο που τρέχει.
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με το θαυμάσιο τρίγωνο ανάμεσα στον δικό σας Ερμή και τον Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 31 Μαΐου-, παρά τα όποια προβλήματα-, εσείς συνεχίζετε να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να μην χαλάτε τη «ζαχαρένια» σας. Ανάλογη στάση δείχνετε και στα οικονομικά σας, με το σκεπτικό ότι «αύριο» θα βρείτε τον τρόπο να αποκαταστήσετε τη «χασούρα». Απολαύστε την ανεμελιά, αλλά προσέξτε μην προσγειωθείτε ανώμαλα στις αρχές Ιουνίου. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά την πείρα σας και να παραμείνετε συγκρατημένοι και φειδωλοί στις οικονομικές αλλά και αισθηματικές επενδύσεις σας. 
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 31/5 αποτελεί μια θετική όψη για υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας ενώ παράλληλα μπορεί να σας εξασφαλίσει σημαντικά οικονομικά οφέλη μέσα από αγοραπωλησίες ή επενδύσεις σε ακίνητα. Τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στις 2 και 3 Ιουνίου αντίστοιχα, σας δημιουργούν την εντύπωση ότι τα σχέδιά σας δεν εξελίσσονται όπως επιθυμείτε γεγονός που σας απογοητεύει. Πρόκειται ωστόσο για μια περίοδο που δεν πρέπει να εγκαταλείψετε τους στόχους σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ερμή στις 31 Μαΐου και βοηθά να βάλετε πιο γερά θεμέλια σε μια σημαντική σχέση σας ενώ παράλληλα υπόσχεται μια σημαντική γνωριμία στους αδέσμευτους του ζωδίου. Τα οικονομικά σας ωστόσο απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε έξοδα που υπερβαίνουν τα έσοδά σας. Οι δυσμενείς όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 2 και 3 Ιουνίου, μπορεί να τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα, ενώ συνιστούν προσοχή και σε νέες γνωριμίες που πιθανότατα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ανάσα στα οικονομικά σας φέρνει το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 31 Μαΐου, γι’ αυτό συνιστάται να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία κέρδους που θα προκύψει την εβδομάδα που ακολουθεί. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα, ο Ποσειδώνας πρόκειται να σας δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με την ποιότητα της σχέσης σας. Προσέξτε πώς θα χειριστείτε την όλη κατάσταση, καθώς η αντίθεση που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σας με τον Ήλιο στις 3/6, μπορεί να σας απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Με την γοητεία και την εκφραστικότητα που σας χαρίζει το τρίγωνο Ερμή- Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 31 Μαΐου, μπορείτε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, να ζωντανέψετε μια σχέση που έχει παγώσει ή να τολμήσετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Φροντίστε ωστόσο να είστε ειλικρινείς και μη φοβηθείτε να δείξετε την ευαισθησία σας, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Οι δυσμενείς γωνίες που σχηματίζουν ο Ήλιος και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 2 και 3 Ιουνίου, συνιστούν να προσέχετε γραφειοκρατικές διαδικασίες και συμφωνίες από τις οποίες ενδέχεται να βγείτε ζημιωμένοι. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Οι εμπειρίες που έχετε αποκομίσει θα σας καθοδηγήσουν να πετύχετε σημαντικούς στόχους την εβδομάδα που ακολουθεί, ενώ καθοριστική θα είναι και η βοήθεια που θα σας προσφέρει το οικογενειακό περιβάλλον σας. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο των Διδύμων ευνοούν ιδιαίτερα και τα αισθηματικά σας, ωστόσο τα τετράγωνα που διαμορφώνουν με τον Ποσειδώνα στις 2 και 3 Ιουνίου αντίστοιχα, συνιστούν να προσέχετε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, καθώς πέρα από τις σπατάλες που γίνονται εν γνώσει σας, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εξαπάτησης. Αποφύγετε ύποπτες συναλλαγές αυτές τις μέρες.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η θετική ενέργεια των πλανητών εξακολουθεί να βρίσκεται στον κοινωνικό τομέα όπου μέσα από συναναστροφές και συζητήσεις μπορείτε να βρείτε ένα νέο νόημα στη ζωή σας. Με τις αρνητικές γωνίες που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στις 2 και 3 Ιουνίου, νιώθετε την ανάγκη να κλειστείτε στο καβούκι σας, να επεξεργαστείτε τα νέα δεδομένα και να σκεφτείτε πώς θα προχωρήσετε. Οι αποφάσεις σας ωστόσο αυτό το διάστημα επηρεάζονται από άλλους παράγοντες γι’ αυτό ίσως είναι προτιμότερο να αναστείλετε για λίγο τα μεγαλεπήβολα σχέδια. 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)