Προβλέψεις για την εβδομάδα από 26 Δεκεμβρίου 2015-1 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
Στις 29 Δεκεμβρίου δυο αντικρουόμενες όψεις μας καλούν να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας και να απολαύσουμε τις γιορτινές μέρες. Πρόκειται για το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που μας βοηθά να ξεφύγουμε από τη “μιζέρια” και να δούμε την θετική πλευρά της ζωής και το τετράγωνο Ερμή-Άρη που μπορεί να μας κάνει ασυνεπείς προς τις υποχρεώσεις μας ή να πυροδοτήσει εντάσεις σε σχέσεις. Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα πρέπει να είναι πιο συγκαταβατικά, προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστες εξελίξεις. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη στις 30 Δεκεμβρίου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου. Η Αφροδίτη από το συγκεκριμένο ζώδιο, μας προτρέπει να ταξιδέψουμε, να διασκεδάσουμε αλλά και να επισημοποιήσουμε σχέσεις που έχουν γερές βάσεις. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του πλανήτη της αγάπης.
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις υπερβολές στο shopping therapy που αποτελούν «σημεία των εορτών», καθώς με την κόντρα του δικού σας Άρη με τον Ερμή στις 29/12 δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις με το σύντροφό σας. Ωστόσο, με τον Δία στον τομέα της εργασίας, μια έκτακτη απασχόληση αναμένεται να προσφέρει τονωτικές ενέσεις στο πορτοφόλι σας. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30/12 μέχρι τις 23/1 πολλοί από σας θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε -ίσως και στο εξωτερικό- και να ανακαλύψετε ιδέες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική εξέλιξή σας. 
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η πλανητική έμφαση στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σας και θα κλείσει ένα κύκλο συναλλαγών και χρεών που αφορά στις οικογενειακές ή επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Καθώς η Αφροδίτη την Πρωτοχρονιά θα βρίσκεται στον τομέα του σεξ, είναι πολύ πιθανό πολλοί από εσάς να βρίσκεστε σε συναισθηματική «παραζάλη», σε μια δύσκολη επιλογή που αφορά στην ερωτική ζωή σας. Ο πλανήτης του έρωτα στον τομέα του σεξ από τις 30/12 μέχρι τις 23/1 αναμένεται να σας μπερδέψει ευχάριστα και να δώσει νέο αέρα στα οικονομικά σας.   
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η νέα χρονιά φέρνει ευκαιρίες σε καίριους τομείς.  Αλλαγές που δρομολογούνται στον τομέα της καριέρας απαιτούν να δώσετε όλη την προσοχή σας. Ο Κρόνος σε αντίθεση με το ζώδιό σας, σάς παρέχει την ωριμότητα που χρειάζεστε για να μην προβείτε σε λάθη που θα σας προβληματίσουν, ενώ παράλληλα, δημιουργεί ευκαιρίες επαγγελματικής ανόδου, αν αποφασίσετε να αγωνιστείτε. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη πολλοί από σας θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Εξάλλου το 2016 θα είναι για εσάς μια χρονιά τύχης, έστω και από το δεύτερο εξάμηνο. 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7 
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου οι αποφάσεις που θα πάρετε αποσκοπούν στην επιθυμία να βάλετε τις σχέσεις σας σε πιο υγιείς βάσεις ή να απαλλαγείτε οριστικά από κάποιες από αυτές που σας ενοχλούν, ώστε να σχεδιάσετε ελεύθερα το μέλλον σας. Παράλληλα, η Πρωτοχρονιά θα προετοιμάσει το έδαφος, ώστε να πραγματοποιήσετε μακροπρόθεσμες αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας. Η νέα χρονιά θα σας δώσει την δυνατότητα να υιοθετήσετε συνήθειες που θα συμβάλουν στην βελτίωση της φυσικής αλλά και της ψυχολογικής σας κατάστασης.
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Πρωτοχρονιά βρίσκει την Αφροδίτη να «διασχίζει» το ζώδιο του Τοξότη, τον τομέα της χαράς και της δημιουργίας του ωροσκοπίου σας και να λέει «ναι» στον έρωτα, την ίδια ώρα που ο Κρόνος  στην ίδια γωνία του ζωδιακού γκρεμίζει τις φθαρμένες από το χρόνο και από τη συνήθεια σχέσεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από την αυτοσυγκράτηση που θα δείξετε και την ψυχραιμία που θα επιστρατεύσετε, όταν νιώσετε το ερωτικό «τσίμπημα»! Για ορισμένους από εσάς, η επιστροφή ενός μεγάλου έρωτα θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, που θα συμπέσει με το ξεκίνημα του 2016.  
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Οι πλανήτες «ενώνουν» τις δυνάμεις τους για να περάσετε μια καλή Πρωτοχρονιά! Ο Δίας της τύχης και της επέκτασης κινείται στο δικό σας ζώδιο, την ίδια ώρα που ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στον αστερισμό του Αιγόκερω και την πιο δημιουργική γωνία του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός, σας προσφέρει απολαυστικές επαφές και παθιασμένους έρωτες, -ίσως και τον μεγάλο έρωτα που θα αναστατώσει τη ζωή σας! Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30/12 μέχρι τις 23/1 θα φέρει έναν απόγονο σε όσους έχουν βρει το ταίρι τους.  
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Μια φιλική συνάντηση θα αλλάξει ευχάριστα την καθημερινότητά σας, παρόλο που θα υπάρξουν και στιγμές αποσυντονισμού. Αν αυτή η κατάσταση “ενοχλεί” το σύντροφό σας, προσπαθήστε να δώσετε επαρκείς εξηγήσεις και αποφύγετε τις διενέξεις. Η δική σας Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη στις 30 Δεκεμβρίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό, είναι κατάλληλο για να προωθήσετε τις παραγωγικές ιδέες σας, να βρείτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα αλλά και να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Μπορείτε επίσης να διευθετήσετε με επιτυχία οικονομικές υποθέσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα και το τετράγωνο Ερμή-Άρη που διαμορφώνονται στις 29/12, είναι όψεις που ευνοούν ιδιαίτερα την αισθηματική ζωή σας, μπορούν όμως να δημιουργήσουν προβλήματα στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε λοιπόν -παρά τη γιορτινή διάθεση- να μην αμελήσετε τυχόν σημαντικές υποχρεώσεις σας στην εργασία. Εξάλλου, η διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα των οικονομικών σας από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις αποδοχές σας ή ακόμα και να βρείτε καινούργιες πηγές εσόδων. Επίσης, το διάστημα αυτό θα σταθεροποιηθούν οι νέες σχέσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η οικονομική ανασφάλεια που σας διακατέχει το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι ξεπερνιέται χάρη στην βοήθεια που σας προσφέρει το οικογενειακό περιβάλλον σας. Φροντίστε ωστόσο, να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Άρη στις 29/12, σε ωθεί σε νέες σπατάλες. Εκμεταλλευτείτε τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, η οποία από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, σας καθιστά ιδιαίτερα γοητευτικούς προς το αντίθετο φύλο και παράλληλα σας βοηθά να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας για να βρείτε μια καλύτερη δουλειά ή να πετύχετε την επαγγελματική άνοδο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιό σας, σχηματίζουν αντίστοιχα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Άρη στις 29 του μήνα και παρά την επαγγελματική ευσυνειδησία που σας χαρακτηρίζει, σας παροτρύνουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το γιορτινό κλίμα που επικρατεί. Φροντίστε τουλάχιστον να σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε αφήσει σημαντικές εκκρεμότητες που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον Τοξότη από τις 30/12 μέχρι τις 23/1 θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, θα αναζητήσετε έναν παλιό έρωτα ή θα δημιουργήσετε μια κρυφή σχέση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας που ακολουθεί, σας παροτρύνει να βγείτε από τα τετριμμένα και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Έτσι, δεν αποκλείεται ακόμα και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής με το σύντροφό σας για ένα πραγματικά αξέχαστο ρεβεγιόν. Με την επίσκεψη της Αφροδίτης στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι τις 23 Ιανουαρίου έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες φιλικές σχέσεις ακόμα και από το εξωτερικό, οι οποίες θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας και θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας από το ζώδιό σας με τον Ήλιο στις 29/12, είναι ιδανικό για να απολαύσετε αυτές τις γιορτινές μέρες με την παρέα καλών φίλων που έχετε να δείτε καιρό. Θα πρέπει ωστόσο να είστε προετοιμασμένοι και για επιπλέον έξοδα που θα προκύψουν. Στις 30 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό, μπορείτε να υλοποιήσετε τις επαγγελματικές ιδέες σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται στα ουράνια. 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)