Προβλέψεις για την εβδομάδα από 26 Μαρτίου-1 Απριλίου 2016

Δυο θετικές όψεις -το τρίγωνο Ήλιου-Άρη και το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα- διαμορφώνονται στις 26 Μαρτίου και δημιουργούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την επιτυχία των σχεδίων μας. Οι συγκεκριμένες γωνίες αναμένεται να ανταμείψουν τις προσπάθειες που κάναμε το περασμένο διάστημα και να μας προσφέρουν νέες ευκαιρίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στις 30/3 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου εξασφαλίζει την μακροβιότητα των επιτυχιών και επιπλέον ευνοεί συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που έχουν αμοιβαία οφέλη. Την ίδια μέρα ωστόσο ο Ερμής διαμορφώνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και στις 31/3 σύνοδο με τον Ουρανό, όψεις που ενεργοποιούν για άλλη μια φορά το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα που σηματοδοτεί ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις, οι οποίες παρά την αρχική δυσφορία, σκοπό έχουν να κάνουμε αλλαγές που στο τέλος θα μας βγουν σε καλό. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο την εβδομάδα που ακολουθεί είναι οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Γεμάτοι ζωτικότητα, με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη στις 26 Μαρτίου φέρνετε σε πέρας τις πιο σημαντικές από τις ενασχολήσεις σας. Ξεκινά μια περίοδος με έμφαση στα προσωπικά και στις σημαντικές παρουσίες στη ζωή σας. Τα αισθηματικά σας παίρνουν νέα πνοή μέσα από τη διάθεση του συντρόφου σας για ερωτικά παιχνίδια. Η ηρεμία της παρουσίας σας θα διευθετήσει τα κακώς κείμενα και θα μετατρέψει την έμπνευση σε ξέφρενο πάθος! Προς το τέλος του μήνα τα πολύ οικεία πρόσωπα δεν απολαμβάνουν αρκετά την παρέα σας και δεν έχουν όλη την προσοχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 26/3 στο αισθηματικό και κοινωνικό πεδίο ανοίγουν οι ορίζοντές σας. Για τις νέες γνωριμίες, ισχύει μεν το «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός», αλλά σίγουρα μπορείτε να διακρίνετε αμερόληπτα και χωρίς πάθος. Δώστε τόπο στην οργή στις 30 του μήνα και φερθείτε με ψυχραιμία και κατανόηση, αποφεύγοντας άτομα που δεν θα σταθούν θετικά στο πλευρό σας.  Αν έχετε τάση για τυχερά παιχνίδια, καλό θα ήταν να είσαστε κάπως συντηρητικοί γιατί θα έχετε ροπή προς τις υπερβολές, σε όλα τα επίπεδα. Θα έχετε επιπλέον έσοδα, αλλά και διάθεση για σπατάλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Αν και είστε σε πολύ δημιουργική στιγμή, νιώθετε ότι ο χρόνος κυλά χωρίς να προλαβαίνετε να κάνετε όσα θέλετε κι αυτό σας αποσυντονίζει, δημιουργεί εκνευρισμό που έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Θα χρειαστεί να βρείτε νέες ισορροπίες στις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντα σας, είτε αυτά αφορούν σε ασχολίες, είτε σε πρόσωπα. Στο τέλος του μήνα προβληματίζεστε από τα προβλήματα που προκύπτουν στον επαγγελματικό χώρο και τις αναποδιές της καθημερινότητας λόγω των όψεων του δικού σας Ερμή. Ευτυχώς η κατάσταση αυτή δε διαρκεί πολύ και σύντομα παίρνετε τα “πάνω” σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Τα αισθηματικά σας σε πρώτο πλάνο και μάλιστα χωρίς τις ευθύνες που συνοδεύουν τις σχέσεις και τις δεσμευτικές καταστάσεις. Αυτό σημαίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση από σας και, επιτέλους, είστε διατεθειμένοι να απολαύσετε τον έρωτα χωρίς αναστολές, με χαρά και πάθος. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, αποκαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και μη διστάσετε λεπτό να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Στις 30/3 δείξτε επιμέλεια σε επαγγελματικά θέματα και χρησιμοποιείστε τη θετική σας αύρα για να αποσπάσετε τα «ναι» που είναι απαραίτητα για την εξέλιξη σας!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ένα σημαντικό ταξίδι είναι στα σκαριά ή επιβάλλεται να οργανωθεί με δική σας πρωτοβουλία! Μια νέα εποχή έχει αρχίσει ήδη για σας που ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον και δέχεστε θετικές επιδράσεις από άτομα της κοινωνικής σας ζωής. Οι επαφές σας με τους άλλους είναι εποικοδομητικές και χρήσιμες για κάθε είδους πλάνο που έχετε αυτό τον καιρό. Μια ξαφνική γνωριμία θα σας αναστατώσει ευχάριστα. Το άγχος που πιθανόν έχετε, οφείλεται σε οικονομικά ζητήματα, που δύσκολα θα αποφύγετε. Στις 30/3 συγκεντρωθείτε και κατευθύνετε την ενέργεια σας στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η αυτοπειθαρχία είναι μια αρετή που θα σας φανεί χρήσιμη προς το τέλος του μήνα κι έχετε όλες τις πιθανότητες να “στρέψετε” και την πιο δύσκολη κατάσταση προς όφελος σας! Οι υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων -και στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και στον αισθηματικό τομέα-, σάς κουράζουν και σας κάνουν δύστροπους, αλλά αν το καλοσκεφτείτε, ξέρετε πως είναι μια προσωρινή πίεση που μπορείτε να χειριστείτε. Ανοίξτε τα φτερά σας και διευρύνετε τους ορίζοντες σας, πνευματικούς και συναισθηματικούς, ρωτώντας την καρδιά σας για το δρόμο προορισμού και ακολουθώντας το ένστικτο σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η επιθυμία σας να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα αυξάνεται αισθητά την εβδομάδα που ακολουθεί και το σύμπαν φαίνεται να είναι στο πλευρό σας. Είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σχέδιο είτε για την αποκατάσταση μιας σχέσης, θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να ακούσετε συμβουλές ατόμων που μπορούν να σας βοηθήσουν, να αποφύγετε συγκρούσεις και να κάνετε απαραίτητους συμβιβασμούς που εν τέλει θα σας βγουν σε καλό. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, υπάρχει δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα σχέση, αυτό όμως προϋποθέτει να έχετε κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες αναμένονται στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί, οι οποίες θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σας αλλά και τον τρόπο ζωής σας. Μέσα σε όλο αυτό το καλό κλίμα, το σημαντικότερο είναι  να μην χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα και παραμελήσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και καθήκοντα που δεν “σηκώνουν” αναβολή. Ευχάριστες στιγμές θα ζήσετε και στον αισθηματικό τομέα, όπου αν είστε αδέσμευτοι θα καταφέρετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή μέσα από πολλές και αξιόλογες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι μπορούν τώρα να επισημοποιήσουν μια σοβαρή σχέση ή να προγραμματίσουν μια εγκυμοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η θετική όψη του Άρη από το ζώδιό σας με τον Ήλιο στις 26 του μήνα βελτιώνει αισθητά την ψυχολογία σας και σας βοηθά να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί αλλά και να βάλετε γερές βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή σας. Σκαμπανεβάσματα ωστόσο θα παρουσιάσουν τα οικονομικά σας, αφού παρά την εύνοια που δέχεται ο συγκεκριμένος τομέας του ωροσκοπίου σας, η λανθασμένη διαχείρισή σας μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου αποφύγετε επαφές με άτομα που εντείνουν την ανασφάλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι πλανητικές διαμορφώσεις της εβδομάδας που ακολουθεί, σας βοηθούν να λύσετε πολλά ζητήματα που σας απασχολούν, να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες και να προετοιμαστείτε για ένα νέο επαγγελματικό άλμα. Άτομα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον σας, θα αποτελέσουν τους πιο ισχυρούς συμμάχους σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλουν βαθιά στο χέρι στην τσέπη. Απαραίτητες αλλαγές στο φιλικό σας κύκλο, θα σας απαλλάξουν από πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν και θα επηρεάσουν θετικά το κοινωνικό σας status. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Αιγόκερους, μια σημαντική γνωριμία θα προκύψει αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι πλανήτες εγγυώνται την επιτυχή έκβαση των σχεδίων σας, γι’ αυτό αν σκέφτεστε να κάνετε επαγγελματικές συζητήσεις, συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, καλό είναι να τις προγραμματίσετε για τις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί. Τα οφέλη που θα αποκομίσετε θα είναι πολλά και μακροπρόθεσμα, ειδικά αν “παίξετε” με ανοιχτά χαρτιά και αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη των ατόμων που σας υποστηρίζουν. Στον αισθηματικό τομέα αντίθετα, τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα, καθώς είτε προβληματίζεστε για την εξέλιξη μιας σοβαρής σχέσης είτε αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε δυο άτομα για την δημιουργία ενός νέου δεσμού.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη που διαμορφώνεται στις 26/3 ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα της εργασίας σας καθώς και τα οικονομικά σας. Έτσι, αν ανήκετε στους άνεργους του ζωδίου ή αναζητάτε νέες προκλήσεις, κινητοποιηθείτε και η τύχη θα σας οδηγήσει στο κατάλληλο μέρος. Ακόμα κι αν οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, απαιτούν να μετακινηθείτε σε μια άλλη πόλη -ή και χώρα- μη βιαστείτε να τις απορρίψετε προτού σταθμίσετε όλους τους παράγοντες. Λάβετε επίσης υπόψη σας πώς ότι ξεκινήσετε αυτό το διάστημα, είναι προορισμένο να πετύχει και να σας εξασφαλίσει την μακροχρόνια ευημερία.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)