Προβλέψεις για την εβδομάδα από 25-31 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ & ΜΠΛΕ ΦΕΓΓΑΡΙ.
Στις 25 Ιουλίου η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου ενώ στις 31/7 επιστρέφει ανάδρομα στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα ολοκληρώσει την αναδρομή της στις 6/9. Το διάστημα που θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, θα αναθεωρηθούν αποφάσεις που σχετίζονται με εργασιακά θέματα ενώ θα μας απασχολήσουν και θέματα υγείας ή διατροφικά «σκάνδαλα». Το γεγονός ότι την ίδια μέρα (25/7) ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, σηματοδοτεί αποκαλύψεις ή και ρήξεις που θα μας εκπλήξουν. Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, θα επαναφέρει θέματα που σχετίζονται με την παιδεία ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν περίεργες ειδήσεις που θα χαλάσουν παροδικά το καλοκαιρινό κλίμα. Στις 31/7 επίσης σχηματίζεται η δεύτερη Πανσέληνος του Ιουλίου το λεγόμενο «μπλε» φεγγάρι στο ζώδιο του Υδροχόου που αντιπροσωπεύει την επαναστατικότητα για την κοινωνική δικαιοσύνη και το μέλλον της ανθρωπότητας. Το μπλε φεγγάρι ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 25 Ιουλίου η διάθεση σας θα είναι κάπως επαναστατική. Θα ήταν σκόπιμο να ζητάτε τη γνώμη μόνο από ανθρώπους που έχετε πλήρη εμπιστοσύνη. Με την ανάδρομη Αφροδίτη από την ίδια μέρα παρά τις τυχόν δυσκολίες στις συνεργασίες και τις προσωπικές σας σχέσεις, καταφέρνετε να ανταποκριθείτε με συνέπεια στις υποχρεώσεις σας. Θα χρειαστεί προσοχή σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Με το μπλε φεγγάρι στις 31/8  αν αισθάνεστε παραμελημένοι, αφήστε τους φίλους σας να σας φροντίσουν και απολαύστε ένα ταξίδι με μεγάλη παρέα!

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Κάπως « κλειστοί» με το μπλε φεγγάρι στις 31/7 και την ανάδρομη πορεία της δικής σας Αφροδίτης είτε λόγω απογοητεύσεων είτε από ανάγκη για αποταμίευση ενέργειας, δε μπαίνετε στον κόπο να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον κοινωνικό σας χώρο. Τα πολλά λόγια που ακούτε και κάποιες συζητήσεις χωρίς ξεκάθαρο νόημα, σας έχουν μπερδέψει και σας έχουν αναστατώσει. Παρ’ όλο που διατηρείτε επιφυλάξεις γι’ αυτούς που σας περιβάλλουν, αποφασίζετε να βγείτε στη σκηνή πολύ πιο δυναμικά. Θα ασχοληθείτε συστηματικά με τους άλλους και τις ανάγκες τους, παρά με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 25 του μήνα οι έντονες συζητήσεις και καταστάσεις σάς δημιουργούν την ανάγκη μάχης αλλά και φυγής! Με το μπλε φεγγάρι στις 31 Ιουλίου είστε έτοιμοι για εξορμήσεις κάθε είδους, με διάθεση για περιπέτειες και αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων. Κάτι μέσα σας όμως σάς φρενάρει. Ίσως μια επιφύλαξη που αφορά στα πολύ κοντινά σας άτομα και τη θέση τους στη ζωή σας ή τη δική σας ανάγκη να αξιολογήσετε με μεγαλύτερη προσοχή τις επιθυμίες σας. Πολύ γρήγορα ξεκαθαρίζετε τα «θέλω» σας και περνάτε σε δράση!

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 25 του μήνα ανακαλύπτετε ότι για πολλά από τα… δεινά ευθύνονται οι άλλοι ή οι καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από το παρελθόν. Η αισθηματική ζωή σας εξακολουθεί να κρύβει «παρασκηνιακές διαβουλεύσεις». Αν δεν πάρετε εσείς απόφαση να ανοίξετε τα μάτια σας μπροστά στην πραγματικότητα και να πάρετε θέση πρωταγωνιστή στη ζωή σας, οι άλλοι δεν θα το κάνουν για σας! Με το μπλε φεγγάρι στις 31/8 συγκρατηθείτε κι ελέγξτε πρώτα τις πηγές εσόδων. Η γενναιοδωρία σας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 25/7 διαπιστώνετε πως έχετε παραμελήσει κάπως τα επαγγελματικά σας σχέδια και χειρίζεστε λίγο επιπόλαια τα οικονομικά σας. Απασχολημένοι με τα καθημερινά προβλήματα, αναζητάτε λύσεις με δυναμικό τρόπο, καθώς έχετε εκνευριστεί από τις αναποδιές. Με το μπλε φεγγάρι στις 31/7 «απέναντί σας», σας φαίνεται ότι δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε! Όλα αυτά αλλάζουν σταδιακά και η λογική μαζί με την ώριμη στάση βοηθούν στο χειρισμό των καταστάσεων. Για κάποιους από εσάς έρχεται ένας επαγγελματικός έπαινος ή μια ηθική ανταμοιβή ενώ προβλέπονται και επιστροφές στον αισθηματικό τομέα.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά από το δικό σας ζώδιο στις 25/7 παρ’ όλο που δημιουργεί εντάσεις, λειτουργεί σαν ερωτικό φίλτρο για τους θαυμαστές σας. Σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες, σε κάθε τι που σας αφορά, παρ’ όλο που οι συνθήκες γύρω σας δεν είναι πάντα ιδανικές ή ξεκάθαρες. Ίσως να έχετε χρονοτριβήσει στο παρελθόν για να πάρετε αποφάσεις και τώρα καλείστε να κινηθείτε δυναμικά. Με το μπλε φεγγάρι στις 31 του μήνα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας . Ο ανταγωνισμός δεν σας φοβίζει, αλλά σας κουράζει ο οικονομικός πόλεμος.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η δική σας Αφροδίτη ξεκινά στις 25/7 την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου ενώ στις 31/7 επιστρέφει στον Λέοντα για να την ολοκληρώσει στις 6/9. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας, θα διακόψετε σχέσεις που δεν σας γεμίζουν ή θα επιστρέψετε σε ένα μεγάλο έρωτα. Ένας καλοκαιρινός έρωτας μπορεί επίσης να ξεκινήσει το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, καθώς το μπλε φεγγάρι στις 31 Ιουλίου, αναδεικνύει την γοητεία και τον ερωτισμό σας και φέρνει στο δρόμο σας πρόσωπα με τα οποία θα αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ξεκινά στις 25 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 6 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας αλλά και την επαγγελματική πορεία σας και θα δρομολογήσετε αλλαγές σε ό, τι δεν σας ικανοποιεί. Δεν αποκλείεται επίσης να αναζητήσετε πρόσωπα που έχουν βγει από τη ζωή σας. Επιπλέον, το μπλε φεγγάρι που διαμορφώνεται στις  31/7, φωτίζει τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που σας επιτρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία της καριέρας σας και να σκεφτείτε διορθωτικές κινήσεις. Από τις 31/7 που θα επιστρέψει στο ζώδιο του Λέοντα, ίσως θελήσετε να συνεχίσετε μια μελέτη που έχετε διακόψει ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε από καιρό. Επιπλέον, την ίδια μέρα το μπλε φεγγάρι σας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις, συζητήσεις και επαφές που μπορούν να αλλάξουν τον επαγγελματικό προσανατολισμό σας ή και να σας ανοίξουν το δρόμο για μια καριέρα στο εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Στις 25 Ιουλίου η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της που θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο διάφορα γεγονότα θα σας κάνουν να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας, ενώ μετά τις 31/7 που θα περάσει στον Λέοντα, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Εξυγίανση στα οικονομικά σας υποδεικνύει και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 31/7, η οποία πρόκειται να σας «δείξει» τον καλύτερο τρόπο να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα το μπλε φεγγάρι να σας εξασφαλίσει ένα επιπλέον εισόδημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ξεκινά στις 25/7 από το ζώδιο της Παρθένου, συνεχίζεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 31/7 και ολοκληρώνεται στις 6 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια επιρροή που θα αναδείξει οικονομικά προβλήματα που σχετίζονται με κοινά κεφάλαια. Το συγκεκριμένο διάστημα, μπορεί να ανακαλύψετε διαρροές που προέρχονται από έναν συνέταιρο ή και από τον σύντροφό σας, ώστε να βάλετε φρένο. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 31/7, στρέφει πάνω σας τα φώτα των προβολέων και σας δίνει την ικανότητα να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο πολικό ζώδιο της Παρθένου στις 25/7 ενώ στις 31/7 επιστρέφει στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 6/9. Όλο αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας και τα επαγγελματικά σας θα έχουν αυξημένες απαιτήσεις και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα. Μην αμελήσετε επίσης να εξασφαλίσετε και τον απαραίτητο χρόνο ξεκούρασης, καθώς το μπλε φεγγάρι που διαμορφώνεται στις 31 Ιουλίου μπορεί να σας επιβαρύνει ψυχολογικά.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *