Προβλέψεις για την εβδομάδα από 25 Ιουνίου-1 Ιουλίου 2016

Πολλές θετικές όψεις διαμορφώνονται την εβδομάδα που ακολουθεί, εκείνη όμως που ξεχωρίζει είναι το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που σχηματίζεται για τρίτη και τελευταία φορά στις 26/6. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυναμική όψη που βοηθά να λυθούν χρόνια προβλήματα και παράλληλα μας ανοίγει το δρόμο για νέα επιτεύγματα. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την αδράνεια και τη στασιμότητα και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που μας προσφέρεται, αφού η όψη αυτή δεν θα σχηματιστεί ξανά πριν από το 2024!  Ένας ακόμα θετικός οιωνός είναι η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία από τις 30 του μήνα, που βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις και επιπλέον αποκλιμακώνει την οικονομική δυσχέρεια. Αυτό μπορεί να σημάνει ακόμα και τη διαφοροποίηση της οικονομικής πολιτικής που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, χωρίς να αποκλείεται και η άρση των capital controls. Τέλος, στις 30/6 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου γεγονός που μας ευαισθητοποιεί και μας παροτρύνει να ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια. Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) είναι τα πιο ευνοημένα αυτή την περίοδο.
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ανήκετε στους τυχερούς αυτής της περιόδου, καθώς οι πλανήτες υποστηρίζουν τα σχέδιά σας. Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 26/6 φωτίζει το δρόμο για τις επαγγελματικές προσδοκίες σας και προσφέρει μια απρόσμενη ευκαιρία για άνοδο και επέκταση. Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 30/6 μέχρι τις 14/7 φέρνει κοντά σας πρόσωπα της οικογένειας που θα στηρίξουν σθεναρά τα σχέδιά σας. Με τον δικό σας Άρη σε ορθή πορεία από τις 30/6 «ξεμπερδεύετε» μια και καλή με ένα χρόνιο οικονομικό ζήτημα ή λύνετε το «γόρδιο δεσμό» σε μια ερωτική υπόθεση.
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Τα άστρα σας δίνουν το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που καταστρώνετε εδώ και καιρό. Με το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 26/6 οι προοπτικές για προσωπική επιτυχία αυξάνονται και εύκολα μπορείτε να κατακτήσετε όλους τους στόχους σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον έρωτα. Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 30/6 μέχρι τις 14/7 σας δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε συζητήσεις, να συνάψετε ένα συμβόλαιο συνεργασίας ή να πληροφορηθείτε τη θετική έκβαση μιας υπόθεσης. Ο Άρης σε ορθή πορεία από τις 30/6 υποστηρίζει τις επιλογές στις σχέσεις σας. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 26/6 «ανεβάζει» τη libido σας και φέρνει ερωτικά καρδιοχτύπια μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και από νέες κοινωνικές γνωριμίες.  Ο δικός σας Ερμής που περνά στον τομέα των χρημάτων σας από τις 30/6 μέχρι τις 14/7 βοηθά τα οικονομικά σας. Με μια καλή διαχείριση θα μπορέσετε τώρα να μειώσετε αρκετά τα χρέη σας και να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομική βάση. Παράλληλα ο Άρης που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 30/6 σας καλεί να εργαστείτε με κέφι αφού οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν τα μέγιστα.
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 26/6 αναδεικνύει τη δυναμική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Παράλληλα, βοηθά να δείτε καλύτερα όλο το φάσμα των σχέσεών σας, έτσι ώστε να έχετε τις καλύτερες εξελίξεις. Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο από τις 30/6 μέχρι τις 14/7 θα συναντήσετε φίλους, θα αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις, θα διασκεδάσετε αλλά θα μοιραστείτε και τις ανησυχίες σας με άτομα που εμπιστεύεστε. Ο Άρης σε ορθή πορεία από τις 30 του μήνα θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και ένα ξαφνικό έρωτα ή μια νέα αισθηματική σχέση.
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 26/6 φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Αλλαγές και εκπλήξεις θα επηρεάσουν εσάς αλλά και όσους ζουν μαζί σας. Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 30/6 μέχρι τις 14/7 σας βοηθά να κινηθείτε με μυστικούς τρόπους. Θα ανανεωθείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας με πρώτο και καλύτερο τον αισθηματικό! Με τον Άρη σε ορθή πορεία θα βελτιώσετε το περιβάλλον στο σπίτι είτε κάνοντας επισκευές που κρίνονται απαραίτητες είτε δημιουργώντας μια ερωτική φωλιά για σας και το ταίρι σας. 
  
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Πολύ θετική για όλα τα σχέδιά σας η όψη τριγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα στις 26/6 σας ωθεί να προωθήσετε με δυναμικούς τρόπους τις θέσεις σας και φέρνει σε «απόσταση βολής» τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Θα πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και θα πετύχετε σημαντικούς στόχους στη καριέρα, στην κοινωνική ζωή, στον έρωτα. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30/6 μέχρι τις 14/7 -και την συνδρομή του Άρη σε ορθή πορεία- φιλικά πρόσωπα στέκονται στο πλάι σας για να σας προσφέρουν λύσεις σε επαγγελματικές, οικονομικές, αλλά και αισθηματικές υποθέσεις.  
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 26/6, σας βοηθά να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματά σας, να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και να κατακτήσετε τους στόχους που ονειρεύεστε. Με τη βοήθεια της οικογένειάς σας αλλά και της θεάς τύχης μπορείτε να πετύχετε θαύματα. Οι πλανήτες που βρίσκονται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας καθώς και η διέλευση του Ερμή από τον ίδιο τομέα από τις 30/6 μέχρι τις 14/7, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για επαγγελματικές διακρίσεις, ενώ η ορθή πορεία του Άρη από τις 30/6 ευνοεί τα οικονομικά σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Δία στις 26/6, φέρνει στο δρόμο σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την εξέλιξή σας. Αν αναζητάτε μια νέα καριέρα ή μια καινούργια σχέση, μπορείτε τώρα να την βρείτε μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας. Κάθε νέο ξεκίνημα ωστόσο, θα πρέπει να γίνει μετά τις 30/6 όταν ο Άρης θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Η διέλευση του Ερμή από τον Καρκίνο από τις 30/6 μέχρι τις 14/7 ευνοεί τα ταξίδια καθώς και κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό.
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο κυβερνήτης σας Δίας που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας, διαμορφώνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 26/6, μια όψη που υπόσχεται να σας φέρει δόξα αλλά και χρήμα. Φροντίστε λοιπόν να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο αυτό το διάστημα, ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από αυτή την επιρροή. Η διέλευση του Ερμή από τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 30/6 μέχρι τις 14/7, ευνοεί την ερωτική ζωή σας, γεγονός που βελτιώνει και την ψυχολογία σας. Οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί τελειώνουν οριστικά με την ορθή πορεία του Άρη από τις 30/6. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο πανίσχυρος Πλούτωνας από το ζώδιό σας με τον ευεργέτη Δία στις 26/6, σηματοδοτεί την αναγνώριση των προσπαθειών σας και σας προσδίδει περισσότερο κύρος. Αν έχετε στα σκαριά νέα σχέδια, μπορείτε τώρα να τα βάλετε σε εφαρμογή. Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να απορροφούν το ενδιαφέρον σας και με την διέλευση του Ερμή από το πολικό ζώδιο του Καρκίνου από τις 30/6 μέχρι τις 14/7, υπάρχει δυνατότητα σημαντικής βελτίωσης. Επιπλέον, η ορθή πορεία του Άρη από τις 30/6 βάζει τέλος σε οικογενειακά προβλήματα και κοινωνικές έριδες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 26/6, σας βοηθά να βρείτε την εσωτερική γαλήνη που χρειάζεστε και να απελευθερωθείτε από εμμονές και φόβους που φρενάρουν την πρόοδό σας. Έτσι, θα μπορέσετε χωρίς άγχος να εντείνετε τις προσπάθειές σας και τελικά θα εκπλαγείτε από τα θετικά αποτελέσματα, που θα έρθουν μετά τις 30 του μήνα, με την ορθή πορεία του Άρη. Εξάλλου και η  διέλευση του Ερμή από τον Καρκίνο από τις 30/6 μέχρι τις 14/7 σας κάνει περισσότερο οξυδερκείς, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνεστε καλύτερα στις απαιτήσεις της εργασίας σας.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Η “επένδυση” σε σχέσεις και φίλους αναμένεται να εκτοξεύσει την καριέρα σας την εβδομάδα που ακολουθεί, όπως υποδεικνύει το τρίγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας με τον Πλούτωνα στις 26/6. Αν πάλι αναζητάτε ένα νέο σύντροφο, φροντίστε να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και αφήστε την τύχη να δουλέψει για σας. Εξάλλου και η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από τις 30/6 μέχρι τις 14/7, υπόσχεται μια αξιόλογη και σημαντική γνωριμία. Από τις 30/6 επίσης, η ορθή πορεία του Άρη σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ερωτικά ταξίδια.
Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)