Προβλέψεις για την εβδομάδα από 22-28 Αυγούστου 2015


   

Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
Η Παρθένος φημίζεται για την προσφορά υπηρεσιών, ακόμα και όταν δεν υφίσταται η ανάλογη ανταμοιβή. Δεν αντέχετε την αυτοδιαφήμιση, την προβολή, την έκθεση των ταλέντων. Το γεγονός αυτό δεν σας κατατάσσει στην κατηγορία των μελλοντικών εκατομμυριούχων, ωστόσο δεν σας αποκλείει και από το club των πραγματικών πλουσίων. Για να πετύχετε στον οικονομικό τομέα, εκμεταλλευτείτε σωστά τα χαρίσματά σας. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν η μεθοδικότητα, η παρατηρητικότητα και φυσικά το πρακτικό και οργανωτικό πνεύμα σας. Η ευφυΐα που σας προσδίδει ο Ερμής σε συνδυασμό με τη γήινη φύση σας, σας επιτρέπουν να κάνετε τις καλές επιλογές. Σας «πάνε» η ιατρική, τα παραϊατρικά επαγγέλματα, οι εναλλακτικές θεραπείες. Η ψυχολογία και το θέατρο. Η παροχή  υπηρεσιών. Η τέχνη. Η διδασκαλία, η δημοσιογραφία. Η οικονομολογία. Η ενασχόληση με οικιακά ζώα, η φύση. Αν και δεν σας ταιριάζει το ρίσκο, σε περίπτωση που το αποφασίσετε, επενδύστε σε εταιρείες εκδόσεων ή νοσοκομείων.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο Ήλιος με τη νέα θέση του στην Παρθένο από τις 23 Αυγούστου και για ένα μήνα θα σας δώσει την ευκαιρία να επιστρατεύσετε πολύτιμες εμπειρίες, πάνω στις οποίες θα βασιστείτε προκειμένου να βελτιώσετε σημαντικά τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας. Η διέλευση του Ερμή από τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 27/8 μέχρι τις 2/11 και η μακρόχρονη πορεία του «απέναντι» από το ζώδιό σας, σας βοηθά να επιστρατεύσετε τη λογική σας και να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο Ήλιος περνά στις 23 του μήνα στον ζωδιακό χώρο του έρωτα και φέρνει ευκαιρίες για ανανέωση. Μέσα στον μήνα που ακολουθεί στον αισθηματικό τομέα θα αναθεωρήσετε ιδέες και απόψεις. Μπορεί να βλέπετε την δημοτικότητά σας να ανεβαίνει, αλλά μόνο η μόνιμη σχέση σας θα σας προσφέρει ασφάλεια. Εκτός βέβαια, αν είστε ελεύθεροι. Ο Ερμής στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 27/8 μέχρι τις 2/11 επηρεάζει θετικά τον τομέα της εργασίας και ικανοποιεί τις φιλόδοξες επιθυμίες σας. Θα επιδιώξετε ακόμα πιο ευχάριστες και εποικοδομητικές δραστηριότητες στα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τον Ήλιο στην Παρθένο από τις 23/8 αφήνετε «στην άκρη» την ανασφάλεια σε οικογενειακά ζητήματα και δείχνετε περισσότερη πυγμή. Ο δικός σας Ερμής θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού από τις 27/8 μέχρι τις 2/11 σε μια πολύ βολική θέση για σάς, για να σας φέρει καλύτερες μέρες. Ερωτικοί και αποφασιστικοί, χρησιμοποιείτε το μίγμα του φυσικού μαγνητισμού με την αστρική αρωγή για να προωθήσετε τους στόχους σας και να ικανοποιήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας. Ο σύντροφός σας δίνει δυναμικό «παρόν», αφού σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές. Θα έχετε σημαντικά οικονομικά οφέλη.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τον Ήλιο στην Παρθένο από τις 23/8 είναι η κατάλληλη περίοδος να αναθεωρήσετε ξεπερασμένες απόψεις και να βρείτε νέους τρόπους προσέγγισης με το σύντροφό σας και τους αγαπημένους ανθρώπους. Η διάθεσή σας να συμβιβαστείτε προκειμένου να βελτιώσετε και τις επαγγελματικές σχέσεις σας, θα σας ανταμείψει στο μέλλον με μια καλύτερη θέση. Με το Ερμή στο Ζυγό από τις 27/8 μέχρι τις 2/11 δεν υπάρχει μια μαγική συνταγή επιτυχίας: οτιδήποτε πετύχετε, θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας προσπάθειες. Οικογενειακές σχέσεις που πέρασαν από δοκιμασίες το προηγούμενο διάστημα, επανεξετάζονται.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τον Ήλιο στην Παρθένο από τις 23/8 ξημερώνουν καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σας. Οι πλανήτες σας βοηθούν να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας και να εκφράσετε τα αιτήματά σας στους ανώτερούς σας. Παρόλο που αυτά θα γίνουν κατανοητά, θα κυριαρχεί και ένα «πολεμικό» κλίμα, τουλάχιστον μέχρι τις 25/9, καθώς ο Άρης θα συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας. Αντίθετα, η κοινωνική ζωή βελτιώνεται σταδιακά, καθώς με τον Ερμή στο Ζυγό από τις 27/8 μέχρι τις 2/11 οι δικοί σας κατανοούν τις ανάγκες σας και σας συμπαραστέκονται ουσιαστικά.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από τις 23/8 διευκολύνει προσωπικά ζητήματα που καλείστε να χειριστείτε με δεξιοτεχνία για να έχετε τις επιθυμητές εξελίξεις. Ο Ερμής στον τομέα των υλικών αποκτημάτων από τις 27/8 μέχρι τις 2/11 προσφέρεται για να «κλείσετε» εκκρεμότητες που υπάρχουν στα οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας. Όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να μελετήσετε όλες τις επιλογές και να προχωρήσετε στη λήψη αποφάσεων που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα πορεία. Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε «εκ βαθέων» με το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι ρυθμοί σας αρχίζουν να αλλάζουν, καθώς με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο από τις 23/8 νιώθετε την ανάγκη να περιορίσετε τις εξόδους σας και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Έτσι, θα μπορέσετε να αξιολογήσετε και τις φιλίες σας ώστε να δείτε ποιες αξίζουν. Στις 27/8 ο Ερμής ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι στο ζώδιό σας που θα διαρκέσει μέχρι τις 2/11. Αυτό το διάστημα, θα αποτελέσει «σταθμό» στη ζωή σας, καθώς θα προβείτε σε ριζικές αλλαγές χωρίς να αποκλείεται και μια μόνιμη εγκατάσταση σε άλλη χώρα μέσω μιας νέας συνεργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου στις 23 του μήνα, από όπου σας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσετε σχέδια και στόχους αλλά και να δημιουργήσετε νέες φιλικές συναναστροφές. Το γεγονός ωστόσο, ότι έχετε εργαστεί εντατικά και επίμονα το τελευταίο διάστημα, ίσως κάνει την επιδίωξη της μοναξιάς την μεγαλύτερη πολυτέλειά σας. Αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο με την διέλευση του Ερμή από το δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 27/8 μέχρι τις 2/11. Επιπλέον, το διάστημα αυτό, οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από τις 23/8, σας βρίσκει πανέτοιμους και ανανεωμένους για να επιστρέψετε στα επαγγελματικά καθήκοντά σας. Για έναν ολόκληρο μήνα μπορείτε να βάλετε τα δυνατά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας και μάλιστα χωρίς να παραμελήσετε την αισθηματική ζωή σας. Επιπλέον, η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού από τις 27/8 μέχρι και τις 2/11, σας δίνει την  ευκαιρία να γίνετε πιο κοινωνικοί και να συμμετάσχετε σε συλλογικές  και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αν είστε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας αναμένεται να γεννηθεί αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο από τις 23/8 όσοι από σας παραμένατε εγκλωβισμένοι σε επαγγελματικά καθήκοντα, μπορείτε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Αν πάλι τώρα επιστρέφετε στη δουλειά, νέες εξελίξεις σας ανοίγουν καινούργιες προοπτικές. Η επίσκεψη του Ερμή στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 27/8 μέχρι τις 2/11, σας επιτρέπει να ονειρεύεστε ένα καλύτερο μέλλον που θεωρείται εξασφαλισμένο. Επιπλέον, η στενή σύνοδος του Ερμή με την Μαύρη Σελήνη, ίσως πυροδοτήσει ένα ερωτικό πάθος στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, το οποίο θα συμβάλλει στην αναρρίχησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Ήλιος περνά στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 23/8, από όπου σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στις 27/8 και σας βοηθά να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να ανανεώσετε ένα ερωτικό πάθος. Επιπλέον, ο Ερμής ξεκινά στις 27/8 ένα μακρύ ταξίδι στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού που θα διαρκέσει μέχρι τις 2/11. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα αισθηματικά σας, θα σας χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις  χωρίς να αποκλείεται και ο προγραμματισμός του γάμου σας. Ένας νέος έρωτας αναμένεται και για τους ελεύθερους Υδροχόους.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σχέσεις σας την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς ο Ήλιος περνά στο πολικό ζώδιο της Παρθένου στις 23/8. Για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στο σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, μια σημαντική γνωριμία θα αποδειχθεί καθοριστική. Στις 27/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 2/11. Η συγκεκριμένη διέλευση απαιτεί ετοιμότητα καθώς αναμένεται να φέρει έσοδα από κεφάλαια τρίτων, μπορεί όμως να φέρει και μια νέα συνεργασία.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *