Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21-27 Μαΐου 2016

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ.
Στις 22 Μαΐου διαμορφώνεται η πρώτη Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη (θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη στο ίδιο ζώδιο στις 20/6). Το φαινόμενο τονίζει την αισιοδοξία μας και μας ωθεί να αναλάβουμε δράση, η οποία ωστόσο θα πρέπει να ελέγχεται λόγω της συμμετοχής του ανάδρομου Άρη. Την ίδια μέρα η ορθή πορεία του Ερμή βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις και διευκολύνει οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Στις 24/5 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους όπου θα παραμείνει μέχρι τις 17/6. Το διάστημα αυτό η επικοινωνία θα είναι πιο ομαλή, γεγονός που θα συμβάλλει στη βελτίωση σχέσεων ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει γερές βάσεις στις νέες γνωριμίες. Το τετράγωνο Δία-Κρόνου στις 26/5 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά εμπόδια κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 4/3, 4/6, 6/9 και 6/12. Τέλος, στις 27 Μαΐου ο Άρης επιστρέφει στον Σκορπιό όπου και θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στις 30 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Πανσέληνος στις 22/5 είναι εξαιρετικά θετική για σάς, καθώς πραγματοποιείται σε έναν από τους πιο τυχερούς οίκους του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν, να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε νέες αντιλήψεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία για να φέρει θετικές εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24/5 μέχρι τις 17/6 σας καθιστά δημοφιλείς.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 22/5 οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και συχνά-πυκνά θα νιώθετε αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώνετε έναν κύκλο και ξεκινάτε μια νέα πορεία δράσης. Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 24/5 μέχρι τις 17/6 θα φέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές, ενώ ευνοεί και τον αισθηματικό τομέα. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε τρυφερές στιγμές και οι ελεύθεροι θα κερδίσετε την αγάπη του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Μια μοναδική Πανσέληνος στις 22 Μαΐου φωτίζει την πορεία των σχέσεών σας, ένα χώρο μέσα από τον οποίο μπορείτε να αντλήσετε θερμούς υποστηρικτές των ονείρων σας, αλλά και να αλιεύσετε νέους, πραγματικούς συμμάχους. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία για να βελτιώσει όλο το φάσμα των σχέσεών σας, να αμβλύνει τις διαφορές με τους συνεργάτες σας και να αποφορτίσει το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 24/5 μέχρι τις 17/6 αναμένεται να φέρει σημαντική εύνοια στον έρωτα, αρκεί να δείξετε καλή διάθεση.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 22 του μήνα στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας σας, θα πυροδοτήσει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο, οι οποίες θα έχουν θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Η «τύχη» σας θα εξαρτηθεί από την συμπεριφορά σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και ανοίγει ένα κύκλο νέων ενδιαφερόντων και φιλοδοξιών. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν καθοριστικές για την επαγγελματική πορεία σας. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24/5 μέχρι τις 17/6 γεννιέται ένας “κρυφός” έρωτας στον χώρο της εργασίας σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Καταπληκτική η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη στις 22/5 για τον αστερισμό σας, σηματοδοτεί μια θαυμάσια περίοδο για τα αισθηματικά σας, ακόμα και για νέους έρωτες αν ανήκετε στο club των αδέσμευτων. Οι δεσμευμένοι, θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και σας βοηθά να διορθώσετε λάθη στην επαγγελματική ζωή σας. Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση της «αδελφής ψυχής» με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24/5 μέχρι τις 17/6 θα γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από τον φιλικό κύκλο σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Πανσέληνος στον Τοξότη που σχηματίζεται στις 22 του μήνα, φωτίζει οικογενειακές υποθέσεις και προσφέρει χρυσές λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και φέρνει οικονομικά κέρδη μέσα από μετακινήσεις και ταξίδια. Τα οφέλη που θα αποκομίσετε θα είναι μεγάλα και μακροπρόθεσμα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 24/5 μέχρι τις 17/6 δίνει καλύτερες προοπτικές, με αποτέλεσμα τη βελτίωση σε θέματα σχέσεων. Αν στο πρόσφατο παρελθόν δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις με άτομα του εργασιακού χώρου, είναι το κατάλληλο διάστημα για να κτίσετε καλύτερες σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Μαΐου σας επιφυλάσσει συναρπαστικές ειδήσεις και παράλληλα σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις για ζητήματα που σας απασχολούν. Την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και βάζει τέλος σε αδιέξοδες οικονομικές καταστάσεις.  Το γεγονός ωστόσο ότι ο ανάδρομος Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό από τις 27/5 μέχρι τις 30/6 επιτείνει την ανασφάλειά σας και συνιστά προσοχή σε αλόγιστα έξοδα.  Τέλος, η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 24/5 μέχρι τις 17/6 ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές αλλά και την αισθηματική ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά καθώς η Πανσέληνος στις 22 Μαΐου σας βοηθά να προσελκύσετε χρήματα, να πετύχετε μια προαγωγή ή να αποκτήσετε νέες πηγές εσόδων. Την ίδια μέρα, η ορθή πορεία του Ερμή βελτιώνει την επικοινωνία σας και δημιουργεί γερά θεμέλια στις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους στις 24/5 από όπου τονίζει τη γοητεία σας και υπόσχεται νέες ερωτικές προκλήσεις στους αδέσμευτους μέχρι τις 17/6. Μη βιαστείτε ωστόσο να επενδύσετε συναισθηματικά, αφού η επιστροφή του Άρη στο ζώδιό σας από τις 27/5 μέχρι τις 30/6 θεωρείται περίοδος αναθεωρήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 22 Μαΐου οι προσπάθειές σας ολοκληρώνονται και μπορείτε πλέον να περιμένετε την ανταμοιβή που σας αξίζει. Αν σκέφτεστε ένα νέο επαγγελματικό ντεμπούτο μπορείτε τώρα να το κάνετε άφοβα, αφού και ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία την ίδια μέρα. Από τις 24/5 μέχρι τις 17/6 η Αφροδίτη από το πολικό ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τις σχέσεις σας και εγγυάται γνωριμίες με καλές προοπτικές για τους αδέσμευτους.  Η αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης είναι επίσης πιθανή με την επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό από 27/5 μέχρι 30/6.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος στις 22 Μαΐου σας βοηθά να κλείσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο (αν είναι απαραίτητο) ή να καταστρώσετε ένα νέο μεγάλο σχέδιο. Την ίδια μέρα η ορθή πορεία του Ερμή ευνοεί την αισθηματική ζωή σας και φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες στους αδέσμευτους μέχρι τις 13/6. Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Διδύμους από 24/5 μέχρι 17/6 είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τη διατροφή σας αλλά και να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας. Αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον πυροδοτεί η επιστροφή του ανάδρομου Άρη στον Σκορπιό από 27/5 μέχρι 30/6.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Μαΐου, αναδεικνύει την κοινωνική πλευρά σας και σας παροτρύνει να δικτυωθείτε με άτομα που σας ταιριάζουν. Τυχόν προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον τελειώνουν οριστικά με την ορθή πορεία του Ερμή την ίδια μέρα. Η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο των Διδύμων από τις 24/5 μέχρι τις 17/6 ευνοεί τα αισθηματικά σας, την επισημοποίηση μιας σχέσης καθώς και μια εγκυμοσύνη. Μέσα σ’ αυτό το ευχάριστο κλίμα, μην παραμελήσετε τα επαγγελματικά σας, καθώς με την επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό από 17/5 μέχρι 30/6 οι υποχρεώσεις σας συσσωρεύονται.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η καριέρα σας απογειώνεται με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 22 Μαΐου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί προσφέρεται για να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας ή να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Επιπλέον, η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 24/5 μέχρι τις 17/6, σας επιτρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας ή να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό του σπιτιού σας. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας καθώς η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό από 27/5 ως 30/6, τονίζει την επιθυμία σας για ταξίδια που θα αποδειχθούν δαπανηρά.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *