Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21-27 Φεβρουαρίου 2015

Η ετήσια συνάντηση των δυο αιώνιων εραστών του ζωδιακού –Αφροδίτης και Άρη- πραγματοποιείται στις 22 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Κριού και δίνει νέες προοπτικές στις σχέσεις που υπάρχουν, ενώ παράλληλα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθούν και νέοι έρωτες. Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζουν με τον Κρόνο στις 24 και 26/2 αντίστοιχα, εγγυάται διάρκεια και μακροημέρευση όχι μόνο στις σχέσεις αλλά και σε όλα τα νέα εγχειρήματα που δεν γίνονται επιπόλαια. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες ) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) που μπορούν να πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα. Από την άλλη ο Ήλιος διαμορφώνει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 23/2 και σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 26/2, όψεις που επηρεάζουν περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) και συνιστούν υπομονή και ρεαλισμό, έτσι ώστε να έχουν θετικά αποτελέσματα. 
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την ερωτική Αφροδίτη να συναντά τον σεξουαλικό Άρη στο ζώδιό σας, το διάστημα αυτό είναι πλούσιο σε χαρές στα ζητήματα της καρδιάς. Οι σχέσεις σας προσφέρουν σημαντικές ενισχύσεις και ουσιαστική συνεισφορά στην ζωή σας. Για πολλούς, μια αγάπη από το παρελθόν ταράζει τα νερά της ερωτικής καθημερινότητάς σας!  Η ζωτική σας ενέργεια- με τον δικό σας Άρη στον αστερισμό σας σε τρίγωνο με τον Κρόνο-  σας βοηθά να υποστηρίξετε και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά και οι επιτυχίες μεγάλες σε όλους τους τομείς. 
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η Αφροδίτη και ο Άρης καθώς «ενώνονται» στη σκιά του ωροσκοπίου σας, επηρεάζουν τον τομέα της εργασίας και του ψυχισμού σας. Έτσι, θα  ασχοληθείτε πιο επισταμένα με τα επαγγελματικά σας και θα επανεξετάσετε κάποια δεδομένα. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την δουλειά σας, μπορείτε να αξιολογήσετε νέες προτάσεις ή και να σκεφτείτε κάποιες ιδέες που θα βελτιώσουν την αποδοτικότητά σας. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε μια καλύτερη διατροφή ή ένα πρόγραμμα ανανέωσης. Είναι σκόπιμο να κρατήσετε τα σχέδιά σας για τον εαυτό σας, μέχρις ότου είστε έτοιμοι να τα προωθήσετε. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον φιλικό Κριό κάθε κίνηση που κάνετε θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το μέλλον σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε «λάθος» επιλογή θα σας «βγάλει» από το δρόμο σας. Έτσι, με τη συνεύρεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 26/2 αν πρόκειται να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση εξετάστε κάθε λεπτομέρεια. Ίσως υπάρξουν «παιχνίδια εξουσίας» στο περιβάλλον της εργασίας σας και καλό θα είναι να κρατήσετε ουδετερότητα. Βιώνετε μια κρίσιμη καμπή, ωστόσο έχετε τον έλεγχο και τη δύναμη να κάνετε σωστές επιλογές ακόμα και αν δεν μπορείτε να διορθώσετε ένα πρόσφατο λάθος.
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τη θεαματική σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στις 22/2 στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας είναι καιρός να εγκαταλείψετε σχέδια και ιδέες που δεν σας προσφέρουν τίποτα και να προχωρήσετε σε πρωτοποριακές και απαραίτητες αλλαγές στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών. Η πλανητική έμφαση στο «ανταγωνιστικό» ζώδιο του Κριού μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάποια «απωθημένα» στη δουλειά σας. Η δημιουργικότητά σας είναι πάντως ανεβασμένη και σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σας, θα βελτιώσετε πολύ σύντομα το επίπεδο της ζωής σας. Ψυχολογικά βρίσκεστε σε καλύτερη φάση κι αυτό βοηθά στις επιδιώξεις σας. 
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η περίοδος προβλέπεται τυχερή καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη που συνευρίσκονται μέσα στο φιλικό ζώδιο του Κριού σχηματίζουν θετικές όψεις με τον γενέθλιο Ήλιο σας. Η θαυμάσια αυτή σύνοδος των πλανητών θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, τα  οποία θα δείξετε με κάθε τρόπο στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Συνειδητοποιημένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας, θα ξεμπλοκάρετε τις καταστάσεις που σας κρατούσαν δέσμιους και δεν σας άφηναν να προχωρήσετε.  Σε ταξίδια αλλά και σε σπουδές έχετε ικανότητα και τις ευκαιρίες να πετύχετε όλα όσα επιθυμείτε. 
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και δραστηριότητες συνεχίζονται αμείωτες. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να προσέχετε σε ποιους μιλάτε για τα σχέδιά σας, αφού οι ανταγωνιστές καραδοκούν. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Κριό έχετε όλες τις δυνατότητες να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση μέσα από νέες προτάσεις για συνεργασίες που θα αποδειχθούν εξαιρετικά συμφέρουσες. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να αποκαταστήσετε «τραυματισμένες» σχέσεις. Μη λαχταράτε τη μαγεία του ανέφικτου, αν νιώθετε ασφαλείς σε μια σχέση που σας προσφέρει σιγουριά. Κρατάτε μικρό καλάθι όπου ακούτε πολλά κεράσια, ώστε να μην απογοητευτείτε.
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιούνται στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σχηματίζουν διαδοχικά τρίγωνο με τον Κρόνο στις 24 και 26 του μήνα, γεγονός που σηματοδοτεί την σταθεροποίηση της σχέσης σας. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή και βγείτε περισσότερο έξω, καθώς αναμένονται γνωριμίες με σοβαρές προοπτικές. Στον επαγγελματικό τομέα παρόλο που μπορεί να νιώθετε ανικανοποίητοι και αβέβαιοι για το μέλλον, δεν θα πρέπει να καταθέσετε τα όπλα. Ακόμα και μέσα σε ένα φαινομενικά εχθρικό περιβάλλον, φροντίστε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας και σύντομα θα δείτε βελτιώσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι πλανήτες που βρίσκονται στον τομέα της εργασίας σας, συνεργάζονται αρμονικά, για να σας εξασφαλίσουν την σταθερότητα αλλά και την βελτίωση των αποδοχών σας. Αν παρόλα αυτά, ακόμα δεν μπορείτε να καλύψετε τα έξοδά σας, σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και να περιορίσετε τις περιττές πολυτέλειες. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος δεν «ανέχεται» τις άσκοπες σπατάλες και σκοπεύει να σας διδάξει τη σωστή διαχείριση, ακόμα και με σκληρό τρόπο. Όσοι εμπεδώσατε ήδη αυτό το μάθημα, ετοιμαστείτε να «θησαυρίσετε».
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Κρόνος από το ζώδιό σας σχηματίζει διαδοχικά τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον Άρη στις 24 και 26 του μήνα και αναγγέλλει ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σας. Αν διατηρείτε ένα μόνιμο δεσμό, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να τον επισημοποιήσετε ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε γνωριμίες με σοβαρές προοπτικές. Ωστόσο, ο Κρόνος σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ήλιο στις 23/2, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ειδικά αν απομακρύνεστε όλο και πιο πολύ από αυτό. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους οικείους σας και σίγουρα θα αποζημιωθείτε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σχηματίζει σημαντικές όψεις αυτή την εβδομάδα και φέρνει αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Τα τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στις 24 και 26 αντίστοιχα, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να σας παροτρύνουν να συμβιώσετε με το σύντροφό σας ή και να ξεκινήσετε τις διαδικασίες του γάμου. Το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ήλιο στις 23/2, συνιστά ωστόσο να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας που μπορεί να πληγώσουν άτομα που αγαπάτε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται στις 22/2 σας χαρίζει τη θετική ενέργεια που χρειάζεστε για να δραστηριοποιηθείτε και να κατακτήσετε στόχους τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σας ζωή. Επιπλέον, τα τρίγωνα που σχηματίζουν με τον Κρόνο αντίστοιχα στις 24 και 26, εγγυώνται θετικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Υδροχόους, θα βρείτε ό, τι ζητάτε στο πρόσωπο μιας νέας γνωριμίας. Ωστόσο, τα οικονομικά σας συνιστούν προσοχή, καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 23/2 μπορεί να προκαλέσει απώλειες που θα χαλάσουν τη διάθεσή σας.
ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από το ζώδιό σας στις 23 και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη στις 24 και 26/2. Αυτό σημαίνει ότι η καριέρα σας αποκτά εξέχουσα σημασία αυτή την εβδομάδα και παρά την έντονη πίεση που θα προκαλέσουν οι αυξημένες υποχρεώσεις, οι οικονομικές απολαβές που θα αποκομίσετε θα είναι σημαντικές και διαρκείς. Αν κάνετε καινούργια σχέδια ή αναζητάτε μια νέα πορεία, αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις στις 26/2 αφού ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, θολώνει κάπως την «ορατότητα».

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *