Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ζώδια σήμερα

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Μια ευχάριστη μέρα σας περιμένει κατά την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα με τους γύρω σας και να ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες απόψεις. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνετε κάποιες συναισθηματικές συζητήσεις ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σημάνει την επιστροφή μιας παλιάς αγάπης ή ένα νέο έρωτα.

Ταύρος

Ξέρετε να εκτιμάτε τους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας κι έτσι θα έχετε μια πολύ αρμονική και όμορφη μέρα. Τα οικονομικά σας έχουν μπει πια σε μια “ρέγουλα” και οι σχέσεις σας βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Επιτυχία αναμένεται τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή σας.

Δίδυμοι

Σήμερα θα συμμετάσχετε σε πολλές συζητήσεις υπάρχει όμως κίνδυνος παρεξηγήσεων και παρανοήσεων ειδικά το βράδυ. Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει ένταση και πάθος στις σχέσεις σας. Για τους αδέσμευτους μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Καρκίνος

Νιώθετε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, ωστόσο καλό είναι να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και ξεπεράσετε τα όριά σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, δημιουργεί ένα ζεστό και αρμονικό περιβάλλον στον οικογενειακό τομέα.

Λέων

Παρόλο που μπορείτε να βρείτε τη χαρά σε οτιδήποτε κάνετε σήμερα, ψάχνετε “απεγνωσμένα” τρόπους να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας και να διασκεδάσετε πραγματικά. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, υπόσχεται ευκαιρίες για ψυχαγωγία, επαφές με φίλους και αρμονία στις σχέσεις σας. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή.

Παρθένος

Υπάρχει μια περίεργη ενέργεια στην ατμόσφαιρα και ίσως αναγκαστείτε να κάνετε πολλές συζητήσεις για να την καθαρίσετε. Το πρόβλημα είναι πώς ό,τι πείτε μπορεί να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και να θολώσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Θα πρέπει λοιπόν είτε να αδιαφορήσετε για κάποιες “φήμες” είτε να διατυπώσετε ισχυρά επιχειρήματα.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας και ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφό σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε ουσιαστικά.  

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας φαίνεται ότι σας απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα και αν πρέπει να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή θα πρέπει να είστε πολλοί προσεκτικοί ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη ίσως σας δημιουργήσει την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να χαλαρώσετε.

Τοξότης

Με τη Σελήνη και τον Ερμή στο ζώδιό σας, μπορεί να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα με συνέπεια. Εξάλλου, το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, σας παροτρύνει να συναντήσετε φιλικά πρόσωπα ώστε να μπορέσετε να εκφραστείτε. Φιλίες με άτομα του αντίθετου φύλου είναι πιθανό να εξελιχθούν σε ερωτικές.

Αιγόκερως

Μην αφήνετε τα προσωπικά σας προβλήματα στην τύχη γιατί με αυτή την τακτική μπορεί να διογκωθούν περισσότερο. Αν νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε με κάποιο πρόσωπο, κάντε το χωρίς να ζητήσετε συμβουλές από άλλους. Το τρίγωνο Άρη – Αφροδίτη ευνοεί τα επαγγελματικά σας και υπάρχει πιθανότητα για επιπλέον κέρδη.

Υδροχόος

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο χώρο της εργασίας σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να τα συζητήσετε με τους συναδέλφους σας και να βρείτε μια λύση. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σας με την ανάδρομη Αφροδίτη, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Μια ρομαντική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο είναι επίσης πιθανή.

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται και σήμερα στο προσκήνιο και παρά τη θέλησή σας, απρόβλεπτοι παράγοντες δεν σας αφήνουν να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας. Το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Άρη ωστόσο μπορεί να σας φέρει κάποια κέρδη που δεν περιμένετε.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *