Προβλέψεις για την εβδομάδα από 20-26 Φεβρουαρίου 2016

   

 

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ. 
Στις 22 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, γεγονός που δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο ή μια προσπάθεια συγκάλυψης σε ζητήματα που θα αναδειχθούν το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Τα θέματα αυτά θα σχετίζονται με την εργασία, την υγεία και την υγιεινή, την διατροφή καθώς και με ένστολα άτομα που υπάγονται στη δικαιοδοσία της Παρθένου. Καλό θα είναι λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τόσο στο χώρο της εργασίας μας, όσο και στην καθημερινότητά μας γενικότερα, ώστε να αποφύγουμε τυχόν παγίδες. Τα ζώδια που ευνοούνται από το γεμάτο φεγγάρι είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 24/5, 26/8, 25/11 και 22/2 θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο. Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 25/2 ευνοεί την σταθεροποίηση των κεκτημένων μας καθώς επίσης και τις νέες προσπάθειες.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 22 του μήνα αποφύγετε το  επαγγελματικό ρίσκο, τις αφερέγγυες συνεργασίες, αλλά και τη συμπεριφορά σας, που θα  μπορούσε να πληγώσει αγαπημένα πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε χρήματα τρίτων και φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα μέσα στο διάστημα του δεκαπενθημέρου που ακολουθεί, φαίνεται κάπως “φλου” και το γεγονός αυτό συνιστά να περιμένετε λίγο προτού περάσετε στη δράση. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για περισυλλογή και προετοιμασία μετά από σκέψη, καθώς είστε ακόμα αβέβαιοι για την πορεία που θα ακολουθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Πανσέληνος στην αρμονική Παρθένο στις 22/2 θα σας ωθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις  σε ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά, το γάμο, τα αισθηματικά σας. Τα χρήματα και ο έρωτας διεκδικούν την προτεραιότητα στη ζωή σας. Αναπτύξτε πρωτοβουλίες, ωστόσο προσέξτε συμφωνίες που σας φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Η ανάγκη σας να προβάλλετε μια διαφορετική εικόνα, ίσως σας οδηγήσει να ξοδέψετε αδίκως χρήμα και χρόνο. Κρατήσετε τις ισορροπίες, καθώς η εργασία θα απαιτεί τον περισσότερο χρόνο σας. Στα επαγγελματικά σας θα προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 22 Φεβρουαρίου σχηματίζεται σε δυσαρμονία με το ζώδιό σας και εσείς είστε απρόθυμοι για προσπάθειες. Θα υπάρξουν μικρές αναστατώσεις που θα ταράξουν την ισορροπία σε οικογενειακές σχέσεις. Το φαινόμενο σηματοδοτεί μια περίοδο με παρεξηγήσεις και “μπερδέματα”. Ακόμα και αν θελήσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα, θα είναι δύσκολο να το τηρήσετε. Ωστόσο δεν πρέπει να τα παρατήσετε, αφού η επιτυχία θα έρθει μέσα από σκληρή δουλειά. Αν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε για σύντροφο, θα είναι πολύ εύκολο να βρείτε το πρόσωπο που θα σας ταιριάζει απόλυτα. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 22 Φεβρουαρίου σας προτρέπει να αφήσετε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να κάνετε ένα σύντομο ταξιδάκι. Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους είναι πολύ τονισμένη και δεν θα πρέπει να αφήσετε ευκαιρίες  ανεκμετάλλευτες. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου οι κοινωνικές επαφές θα είναι αυξημένες και οι φίλοι θα σας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Κάποιοι από σας θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια νέα κατάρτιση για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση. Θα ξοδέψετε χρήματα για να οργανώσετε φιλικές συναντήσεις και εξόδους.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Έχετε πολλούς λόγους για να χαμογελάτε. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον τομέα των οικονομικών σας στις 22 του μήνα, βάζει τέλος σε μια μακρά και εκνευριστική περίοδο αναμονής, αφού απελευθερώνει χρήματα που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Το φαινόμενο σας δίνει και την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέους τομείς ή να ξεκινήσετε σχέδια που είχατε βάλει στο «ψυγείο» λόγω έλλειψης ρευστότητας. Μια αύξηση αποδοχών, προαγωγή ή μια πρόταση για νέα συνεργασία είναι στο πρόγραμμα, αρκεί να μην το παρακάνετε σε υπερβολές. Ένας έρωτας στη εργασία σάς «κλείνει το μάτι»!

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 22 του μήνα σας τροφοδοτεί με την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια και σας ωθεί να κάνετε αλλαγές προκειμένου να βελτιώσετε τη ζωή σας. Το φαινόμενο επιτρέπει να αισιοδοξείτε, αφού διαπιστώνετε πως οι καλοί φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας, έτοιμοι να σας υποστηρίξουν, ενώ παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά.  Από τη στιγμή που είστε συνειδητοποιημένοι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη από τη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 22/2 είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε από τις υποχρεώσεις σας, να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν και να αποτοξινωθείτε από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα βρείτε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και θα σχεδιάσετε ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να απαλλαγείτε από βλαβερές συνήθειες και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Σε όλη αυτή τη διαδικασία, καλό είναι να αποφύγετε συμβουλές τρίτων, καθώς η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα δείχνει προσπάθειες παραπλάνησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 22 του μήνα διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας αλλά και να δικτυωθείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε την επιτυχία. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να εντοπίσετε “φίλους” που είναι ανειλικρινείς ή έχουν ιδιοτελείς σκοπούς, γεγονός που θα σας αναγκάσει να απομακρυνθείτε οριστικά από αυτούς. Με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 25 Φεβρουαρίου, θετικές εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στις 22/2 στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα διαπιστώσετε τα αποτελέσματα που είχαν  οι προσπάθειές σας και θα αποφασίσετε αν πρέπει να αναζητήσετε μια νέα κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται ακόμα κάποιοι από σας να αποφασίσετε να εγκαταλείψετε οριστικά την καριέρα για την οικογένεια. Στην περίπτωση ωστόσο που είστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία σας, το γεμάτο φεγγάρι υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Στις 25/2 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, φέρνει σοβαρές γνωριμίες στους αδέσμευτους του ζωδίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Θετικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας εγγυάται η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22/2 στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε άτομα που θα επηρεάσουν τη φιλοσοφία σας, θα διευρύνουν τις προοπτικές σας και θα σας ανοίξουν επαγγελματικούς ορίζοντες που δεν έχετε φανταστεί. Εύνοια αναμένεται και στα οικονομικά σας, κυρίως από επενδύσεις που αρχίζουν τώρα να αποδίδουν ή από αγοραπωλησίες ακινήτων. Επιπλέον, το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Ερμή στις 25/2, σας εξασφαλίζει μια νέα αίσθηση συναισθηματικής και υλικής πληρότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο όγδοος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας ενεργοποιείται από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 22 του μήνα, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσεις διακυμάνσεις στα οικονομικά σας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές ανάγκες σας και τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους, ώστε να αποφύγετε τυχόν προβλήματα με τους πιστωτές σας. Το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να “απειλήσει” και τη συναισθηματική σας ασφάλεια, ειδικά αν σας αρέσει να υποκύπτετε σε παράνομους πειρασμούς. Αν είστε αδέσμευτοι ένα νέο ερωτικό πάθος ή η αναβίωση ενός παλιού έρωτα είναι πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 του μήνα στο πολικό ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας και σας καλεί να αποφασίσετε το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, αν θα δρομολογήσετε την επισημοποίηση ενός σοβαρού δεσμού ή την οριστική διακοπή του. Αν η σχέση σας έχει γερά θεμέλια, υπάρχει διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις που θα την τονώσουν και θα την κάνουν πιο δυνατή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε αξιόλογες γνωριμίες, καλό είναι όμως να θέσετε και ρεαλιστικούς στόχους. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στην καριέρα σας γύρω στις 25 του μήνα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *