Προβλέψεις για την εβδομάδα από 19-25 Μαρτίου 2016

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
Στις 20 Μαρτίου και ώρα 6.30 το πρωί ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό αναγγέλλοντας την άφιξη της άνοιξης αλλά και το ξεκίνημα μιας νέας αστρολογικής χρονιάς. Ακολουθεί η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 22/3 ενώ στις 23 διαμορφώνεται η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, σχεδόν ταυτόχρονα με το τετράγωνο Δία – Κρόνου. Όλες αυτές οι διαμορφώσεις σηματοδοτούν μια ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα και πολλές σχέσεις θα κριθούν και θα εξελιχθούν ανάλογα. Η συμμετοχή του Ερμή δείχνει ασυνεννοησία και διαφωνίες οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοσμικό. Έτσι, ίσως κλονιστούν συμμαχίες και συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε θέσεις εξουσίας είτε στην Ελλάδα είτε και στο διεθνές στερέωμα, αφού ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Η έκλειψη επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 23/3, 24/6, 26/9 και 24/12, ενώ το τετράγωνο Δία – Κρόνου πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 6/3, 6/6, 8/9  και 8/12. 

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 20/3 καθώς και η διέλευση του Ερμή από τις 22/3 μέχρι τις 6/4  σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Η σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεών σας, γεγονός που είναι πιθανό να προκαλέσει αστάθεια στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε εντάσεις είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ενδώσετε σε προκλήσεις για αντιπαραθέσεις. Αντίθετα, πάρτε την πρωτοβουλία και προχωρήστε σε ουσιαστικές συζητήσεις που θα αποδειχθούν σωτήριες.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η διέλευση του Ήλιου από τον Κριό από τις 20/3 καθώς και εκείνη του Ερμή από τις 22/3 μέχρι τις 6/4 σας καλεί να κινηθείτε με μυστικότητα στις σημαντικές υποθέσεις. Ο εργασιακός χώρος και τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτόν σας απασχολούν ποικιλοτρόπως και κάποιες στιγμές, σας κουράζουν. Η έκλειψη της Σελήνης στις 23/3 που πραγματοποιείται στον τομέα της εργασίας φέρνει παροδικές καθυστερήσεις στις επαγγελματικές υποθέσεις σας και καθώς έρχεται σε κόντρα με τους πλανήτες σας ωθεί να διαπραγματευθείτε μια πρόταση για συνεργασία που σας έγινε στο πρόσφατο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20 Μαρτίου, καθώς και η διέλευση του δικού σας κυβερνήτη, του Ερμή από το ίδιο ζώδιο από τις 22/3 μέχρι τις 6/4 σας δίνει την ευκαιρία για μια καλύτερη επικοινωνία με τους φίλους σας, για να κάνετε νέες γνωριμίες και να χαράξετε νέα σχέδια. Γενικά, το φιλικό περιβάλλον είναι αυτό που θα σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Με την σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 δεν αποκλείεται μάλιστα να «δρασκελίσετε» τη γραμμή που χωρίζει τη φιλία από τον έρωτα.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20 του μήνα, καθώς και η διέλευση του Ερμή από τις 22/3 μέχρι τις 6/4 από το ίδιο ζώδιο αναδεικνύουν ζητήματα καριέρας. Κάποιοι από τους συνεργάτες σας φαίνεται ότι δεν ασπάζονται τις απόψεις σας. Με την έκλειψη της Σελήνης στις 23/3 προβλήματα του σπιτιού και της οικογένειας έχουν και πάλι την τιμητική τους, μόνο που αυτή τη φορά θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες γενναίες αποφάσεις που είτε θα σας δεσμεύσουν μακροπρόθεσμα, είτε θα σας αποδεσμεύσουν μια για πάντα από περίεργες ή αδιέξοδες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 22/8
Η διέλευση του Ήλιου από τον Κριό στις 20/3, καθώς και εκείνη  του Ερμή από τις 22/3 μέχρι τις 6/4 από το ίδιο ζώδιο θα σας δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες επαφές, να δικτυωθείτε με περισσότερο κόσμο και να πετύχετε στα σχέδιά σας. Η επικοινωνία συνεχίζει να είναι προβληματική, καθώς «βασιλεύει» στον ουρανό η έκλειψη της Σελήνης στις 23/3. Καλό θα ήταν να ελέγξετε δις και τρις όλες τις λεπτομέρειες αν πρόκειται να ταξιδέψετε για να μην ταλαιπωρηθείτε. Είναι σκόπιμο να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.  

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στις 20 του μήνα, καθώς και η διέλευση του Ερμή στο από τις 22/3 μέχρι τις 6/4 από το ίδιο ζώδιο σας ωθούν να ασχοληθείτε με ερωτικές υποθέσεις που έχουν οικονομικές προεκτάσεις. Η περίοδος αυτή σας καθιστά ρομαντικούς και ευαίσθητους και σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα όμορφα πράγματα της ζωής. Ωστόσο η έκλειψη της Σελήνης στις 23/3 μπορεί να σας προσγειώσει απότομα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε οικονομικές εκκρεμότητες που δεν επιδέχονται άλλες αναβολές. Προσπαθήστε να καταστρώσετε και να εφαρμόσετε καλύτερες οικονομικές στρατηγικές.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο τομέας των σχέσεών σας ενεργοποιείται έντονα από την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/3, καθώς και από τη διέλευση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 22/3 μέχρι τις 6/4. Έτσι, αυτή την περίοδο θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον ενός σοβαρού δεσμού ή θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 23/3 ενισχύει αυτές τις  τάσεις ενώ παράλληλα σηματοδοτεί καθοριστικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες μπορεί να συναντήσουν αρκετές δυσκολίες, στο τέλος όμως θα αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η εαρινή ισημερία ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 και για σας υποδεικνύει μια περίοδο έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας και ξαφνικών εξελίξεων που θα γίνουν περισσότερο εμφανείς με την διέλευση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 22/3 μέχρι τις 6/4. Η σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 είναι πιθανό να σας δημιουργήσει προβληματισμούς και ανασφάλειες σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές, ωστόσο μετά από ώριμη σκέψη μπορείτε να κινήσετε τα νήματα προς όφελός σας. Το τετράγωνο Δία-Κρόνου την ίδια μέρα, σηματοδοτεί αλλαγές και στο φιλικό περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η πορεία του Ήλιου από το συμβατό ζώδιο του Κριού από τις 20/3 καθώς και του Ερμή από τις 22/3 μέχρι τις 6/4 εγκαινιάζει μια δραστήρια περίοδο, γεμάτη διασκεδάσεις, φλερτ αλλά και δημιουργία. Ακόμα και αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, το διάστημα αυτό δύσκολα θα ξεφύγετε από τα δίχτυα του έρωτα ενώ αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανή. Η σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 σας βοηθά να πετύχετε σημαντικούς στόχους και να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή σας, κυρίως αν εντείνετε τις προσπάθειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας, έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του Ήλιου -από 20/3- και του Ερμή -από 22/3 έως 4/6- στον Κριό. Το διάστημα αυτό, ίσως προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες, ανακαινίσεις ή μετακομίσεις που θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Αλλαγές αναμένονται και στην καριέρα σας, λόγω της σεληνιακής έκλειψης που διαμορφώνεται στις 23 στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, η οποία μπορεί ακόμα και να σας ωθήσει σε μια νέα πορεία που είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται και με το εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Νέες γνωριμίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σας επιφυλάσσει η εβδομάδα που ακολουθεί, χάρη στην είσοδο του Ήλιου -από 20/3- και του Ερμή από 22/3 έως 6/4 στον Κριό. Μετακινήσεις και ταξίδια είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα, καθώς η σεληνιακή έκλειψη στις 23, ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει και μια αλλαγή πόστου στον επαγγελματικό τομέα. Το τετράγωνο Δία-Κρόνου την ίδια μέρα συνιστά προσοχή στα οικονομικά σας, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε τα δάνεια αυτό το διάστημα, ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο από την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς η είσοδος του Ήλιου στον Κριό από τις 20/3, η νέα θέση του Ερμή από τις 22/3 έως τις 6/4 αλλά και η σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές. Όσο πιθανό είναι λοιπόν να αποκτήσετε νέες πηγές εσόδων, άλλο τόσο πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε ξαφνικά έξοδα που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα. Προσοχή χρειάζεται επίσης η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή με συνεργάτες σας, που μπορεί να κλονιστεί από σκληρή συμπεριφορά.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *